354
Serious Sam 3
  • mester1987
    én csak a sima cracket próbáltam a steam-eshez, de van már retail is, szóval azzal már csak jónak kell lennie :D
  • mester1987
    Hagyjátok, majd egy teljes release-t kell kipróbálni, mert ugyanaz sajnos
  • mester1987
    na itt van már, KATT IDE

remélem mostmár nem veszed le a fejem
  • mester1987
    ezek szerint tényleg nem egyszerű a védelme, inkább leszek énis bölcs :)
  • fery02
    Mily meglepő. :D
  • mester1987
    hagyjátok a francba, utólag derült ki
  • fery02
    Én türelmes vagyok. :)
  • cs1rk3
    nem virus?
  • mester1987
    Van már crack, reméljük nem tapos össze egy mamut ennél már.
  • mester1987
    aztán vagy 800 fájllal megtolva meg cracked exével lett hozzá
  • mester1987
    az AitD-re emlékszem, annak is amolyan utólag buhervált/módosított SecuROM-os DRM védelme volt
  • wesker24
    Lehet ez is pont az lesz mint anno az Alone in the Dark 5 vagy a Bioshock 1 ahhoz is kb csak 1 hónap múlva lett crack !

Habár a játék már nov 22-óta elérhető szóval ma van 2 hete hogy megjelent a játék hivatalosan is !
  • mester1987
    hehe :D
  • wesker24
    Jah a Serious Sam 3-at direkt családbarát verzióra csinálták hogy még a tizenévesek is tudjanak vele játszani erre való a Kids mode meg a Hippie mod ! xD
  • mester1987
    tök ötletesek ezek, faszom hol van mááár a craaack??? Nem hiszem el, hogy pont ezt nem tudják feltörni, nem tud írni nekik valaki...:D
  • mester1987
    meglehetősen jók lettek ;)
  • wesker24
  • wesker24
  • mester1987
    az meg más szitu, hogy miért nem tudják feltörni vagy miért nem zökkenőmentes, ennyi
  • mester1987
    crack hiba van minden szar; eddig is tudtuk, csak valaki itt meg akarta magyarázni, hogy a védelem miatt van...
  • mester1987
    nekem biztos nem tóni
  • Maxtreme
    Látom gondok vannak az olvasással/szövegértéssel.
  • wesker24
    Ez nagyon marhaság az egész !

A z eredeti játékban egyik monster sem halhatatlan !

Söt lazán ki lehet öket nyirni még nehezebb fokozaton is !

Ez a halhatatlanság vagy egy durva bug vagy egy exploit lehet lehet olyan fajta védelem ami a Sacred cimű játékban is volt nem lehetett tovább vinni egy adott szakasznál vagy a Sacred 2-ben az 1 XP-s dolgo multiban !

Szóval a halhatatlanság a hibás fél kész crack miatt van !
  • mester1987
    én a Croteam helyébe ki se adnám így, nemhogy még pénzt kérnék érte, amúgy meg 3 frissítés jött ki, nem hinném, hogy pont ezt hagyták volna ki a hibamentesítésből nem gondolod?

Nem hinném, hogy eredeti játéknál is halhatatlan az a kibaszott skorpió meg kilép hirtelen a semmibe a game...de ha így van, akkor nagy TAPS megint a játékfejlesztőknek/kiadóknak :D
  • morzsi555
    A másolásvédelem miatt vannak halhatatlan ellenfelek és ezért crashel a játék is, nem pedig azért, mert elrontották a cracket. A croteam ilyen vicces másolásvédelmet csinált, ha elérsz a játék egy pontjáig, akkor lehetetlen helyzetbe hozza a játékost, pl. halhatatlan ellenfeleket spawnol és tele van ilyen ellenörző pontokkal a játék, ezért tart sokáig rendesen feltörni.
  • mester1987
    De azért kíváncsi leszek, hogy mikor lesz egy normális crack vagy crackelt változat, mert a sok paraszt ész nélkül tolja fel torrentre megcsinálva a kis telepítőjével, csak kár, hogy kifagy XY idő után, de ha szerencséje van és el is jut az első kissé bugos ezerlábú fegyveres skorpió-hoz az is halhatatlan, a szemtelenje; nehogy tudjon egyet játszani, megjegyzem ez az összes álnéven feltett crack-re vonatkozik :)
  • mester1987
    na ezt jó tudni, bár nekem nem tetszett 2 db encounter, kicsit primitívebb volt elsőre, mint a 2. vagy a 3. rész, de ha nem monotonabb, mint a 2, akkor a HD-s kiadásokat mindenképp felteszem majd :D
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vazze most hogy megtudtam mit jelent a BFE ami a Serious Sam 3 után van hirtelen minden világossá vált számomra összeállt a kép ! A Serious Sam 3 BFE tulajdonképpen egy Prequel vagyis előzmény mert a BFE = Before First Encounter) vagyis a Serious Sam 3 BFE-t lehetne Serious Sam 0-nak is nevezni mivel az egész játék a kezdetekről és az előzményekről szól ! Ugyanis a Serious Sam 3 BFE pont ott ér véget ahol a Serious Sam 1 First Encounter kezdödik vagyis ezért mondta azt Sam hogy Mental találkozunk majd 30.000 évvel korábban visszament az idöben 30.000 évet ahogy a Serious Sam 1 kezdödik !
  • wesker24
    Nem kell hozzá semmi alapból benne van az alap verzióban is !
  • mester1987
    ez a sima verzióban van benne gondolom, szal nem kell letölteni hozzá semmit külön ill. nem külön Content nem?
  • wesker24
    Ime egy kis izelitő a játékból !

Game : Serious Sam 3
    Map : The Guardian of Time
    Difficulty: Hard
    Game Type: Classic Co-OP
    Players: 8
  • wesker24
    Serious Sam3 BFE The Guardian of Time Hard Difficulty
  • mester1987
    hehe
  • fery02
    Tényleg, fel sem tűnt. Viszont akkor tényleg nem értem, hogy Németországban ezt hogyan adhatják akkor ki.
  • wesker24
    ScrapJack Dagi barátunk épp lönni készül ! :D

Mi lesz ha 100 Headless Kamikaze támad ránk ?

Itt a megoldás ! XD

Löjj bele egybe ez láncreakciót hoz létre amitől robban a többi !

A kis arachnid pókok akcióban épp leköptek savval a mocskok !

Sirian Weerbull támadás alatt nem sokon mulott hogy fel ne ökleljen !

• Csokis
    Ott van a dobozon, hogy "100% Uncut", tehát ez a "brutális" verzió!
  • wesker24
    Dehogy a vért cenzurázzák benne lehet választani hogy a vér helyett mi legyen ?

5 féle lehetöség van !

Nincs vér vagyis Off modeban van
    Rendes Vér vagyis vörös On mode
    Zöld vér vagyis Green Mode

És van még 2 fajta mód: Kid's és a Hippie mode !

Vazee megnéztem a Kids és a Hippie mode-ot elkezdtem vele gyilkolni de majdnem behugyoztam röhögéstől töle ! xD
  • fery02
    Pont Németországban, ez mekkora! :D
    Remélem legalább vérmentes, szörnyek helyett meg aranyos kis manókat kell lőni. :)
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a Sfinx-nél vagyunk és a Sam társa Sammy mondja neki hogy nehogy kárt tegyen a Sfinx-ben de Sam barátunk teli rakja C4-el és a megfelelő távolságból felrobbantja és mielött felrobbantja benyomott egy olyan dumát hogy szakadtam a röhögéstől xD !
  • wesker24
    Az abban az idöben nagyon fasza volt voltak ám benne rendesen !

Amúgy a 3-dik részben Sam bácsinak mindig tart valami frappáns mondást vagy szólást !

Amikor fegyvert veszünk fel vagy kinyírunk egy mini boss-t stb..

Pl amikor először találkoztunk az első mini bossal az Adult Arachnid Spider-rel Sam bácsi mondja hogy te egy micsoda ocsmány képű rusnya dög vagy te xD !