354
Serious Sam 3
-
#114 Hát ha olyan mint a second encounter HD-nak, akkor még egy darabig nem is lesz, mert tudtommal annak sincs még rendes törése -
mester1987 #113 nincs még crack, arra várunk, bár jó lenne tudni mi is a játék pontos védelme, mert ha a steam-en kívül más is akkor megvan a miértje, hogy miért húzódik -
barnasopiane #112 EGY LINKET ADNÁTOK AHONNAN LETUDNÁM TÖLTENI?KÖSZI -
mester1987 #111 akkor élsimitás nélkül reméljük majd müxik maxon, reméljük jön a crack is... -
#110 hát igen a pénz az fontos tényező! az a lényeg, h a mostaninál jobb legyen. én legalábbis így vásárolok (ha van miből) :). -
#109 Már kinéztem magamnak egy Geforce GTX460-as 1 GB-os VGA karit !
Tudom hogy nem a legjobb de most csak erre futja ! -
#108 ez 1 ilyen hobbi :) de így szeretjük :) -
#107 Ugyis nem sokára le lesz cserélve majd egy jobb VGA-ra ! -
#106 3 éves a kari szal sajnos előfordul. -
#105 Nekem Geforce GTX 260-as VGA kártyám van de a Multi illetve Super samplingot már az én VGA kártyám se birta ! -
#104 Hát 2 magos gép mellett is simán mehet de az biztos hogy nem maximális grafikai beállítással !
2 magos proci mellett Talán MEDIUM- HIGH grafikai beállitással megy !
3 féle beállítás van ! A GPU Speed ez vonatkozik arra hogy mit bir a procid a GPU Memory és a GPU beállitás meg a maga a VGA-ra vonatkozik hogy mit bir a VGA-d !
Ha csak nincs elég erős VGA-d a Multi illetve Supersampling-ot kapcsold ki ! -
mester1987 #103 2 magos gépen elmegy élsimitás nélkül maxon? -
xxxpaulxxx #102 Az komoly akkor:DD
Ha mondjuk összehasonlítjuk egy GTA 4 vagy Crysis gépigényével? -
#101 A First/Second Encounter HD gépigénye kis miska a Serious Sam 3 BFE gépigényéhez !
Nálam Ultra Graphics beállitáson van minden de a Supersamplingot kikapcsoltam és a multisamplingot visszavettem 4x-re mert ez a két tulajdonság rohadtul visszafogja a gépet !
Majd egyszer ha egy jobb VGA-m lesz ! -
xxxpaulxxx #100 Milyen géped van?
Nagyobb ennek a gépigénye sokkal, mint a firt/second encounter HD-knak?:D -
#99 Ime néhány kép a játékból !
Azért a Super Sampling-ot kikapcsoltam mert durván visszafogja a gépet !
-
mester1987 #98 míg ilyen hibákat javítanak így az elején -
#97 Még nincs müködö wrz verzió ! -
barnasopiane #96 honnan tudnám letölteni? -
#95 Teljesen igazad van amúgy. -
#94 Jah ez csak a survival volt a survival mode-ban nincs respawn persze a Coop mode-ban alap hogy van ! -
#93 :( De most te sima multiban játszottál, ha jól láttam. Van benne coop is? Ott csak van respawn. -
#92 Ha meghalsz game over nincs respawn ! :D -
#91 De ha meghalsz feléledsz amíg él valaki a csapatban, nem? -
#90 Itt az újabb video na ez már sokkal jobban ment mindenkinek !
-
#89 Újabb Multis móka ! Habár én hamar feldobtam a talpam ! xD
-
#88 Meg egyébként is a Serious sam sose a sotryjáról volt hires hanem az agyatlan lövöldözésről mint Pl a Painkiller !
Azért ultra grafikán még nálam is beszaggat 2-3 secre ! -
#87 El kell hogy mondjam hogy a Serious Sam 3 kimaxolt grafikával durván lealázza a DNF grafikáját ! -
#86 -
#85 Mindenki szidta a DNF-et de ez a grafikát leszámítva semmivel nem jobb, sőt szerintem a grafika sem nagy szám, bár igaz ez boxos volt, a PC-s nyilván szebb lesz. -
#84 mármint elvertem az összes pénzem sajna a skyrimre xd -
#83 elég szomorú ez az álláspont... -
#82 Hát jah amig nincs crack addig nincs miről beszélni ! -
#81 Milyen kihalt a topik, ha nincs warez egy játékhoz :D
a skyrimre =( -
Egy kis ízelítő a Multi playeres Survival mode-ból !
Mivel csak 3-an voltunk ezért elég hamar ledaráltak minket !
Amugy eszméletlen jó grafikája van Ultra graphics beállításon
de ehhez már kell hozzá vas rendesen ! -
mester1987 #79 ja már lehet játszani csak még nem crackelték, sőt már az első update is kinn van -
mester1987 #78 mikor lesz hozzá aktiválás nem tudod, mert 22-e volt a megjelenés -
#77 Akit esetleg érdekel ez a játék: Az első 10 perc -
mester1987 #76 Már 2 napja kinn van, nem értem mit alkotnak ennyi eddig a cracken???! -
mester1987 #75 jó kis játék ez, hozza a második rész pozitívumait és már a 2.0-s engineről a 3.5-sre lett váltva, bár a változatos helyszínek is meglennének