354
Serious Sam 3
-
#234 Egyetértek én már a megjelenés napján megvettem söt elő volt nekem már rég rendelve igy már a megjelenés napján nyomattam ezerrel ! -
#233 komolyan mondom szánalmas amit itt pár ember művel... Vedd meg ne sírjon a szád a crack miatt.Barát áron jött ki, pc exkluzív (egy ideig biztosan) és jó folytatás.Támogatni kell a fejlesztőket, hogy ne pártoljanak el már ők is a pc-től... -
#232 hol, megbízható? :D -
#231 Csak 3000 FT nem 8k ! Ennyi ! -
#230 kijöhetne már egy normálisabb krekk amin már semmi hiba nincs (:
bár szívem szerint megvenném de ebbe a világba már az a 8k nekem sok xD -
#229 Én nem találtam benne vagyis nem találtam meg az összes fegyvert ami benne van !
DE Co-OP modeban csal lestem hogy hol találtak ezek ilyen jó fegyvereket mert ugye vannak secret helyek amit fel lehet kutatni !
Azegyik titkos helyen találtam meg a Duplacsővű shotgun -t és egy másik titkos helyen pedig a laser gun-t ! -
#228 Ilyen map nem létezik vagyis nincsen !
Az Under the Iron Cloud az 5-dik map vagyis a játék kb 40 %-a majdnem a fele ! -
mester1987 #227 Ezt találtam még egyenlőre... -
mester1987 #226 Na majd újból elkezdem ha jó lesz a "Under the Iron Cloud" pálya remélhetőleg, okos húzás lett tényleg a warez ellen -
mester1987 #225 Amúgy bízom benne, hogy a papagáj is benne lesz -
mester1987 #224 itt tartok: You Got The Pain and I'm Gonna Painkiller! -
mester1987 #223 OFF: azért voltak jó beszólásai a nyári 40 fokban, ha nem is azt kaptuk teljességében ami az elvárt :P -
#222 Power Armor is for pussy's ! Ahogy mondtad ! xD -
#221 Jah Duke mondta a DNF-ben ! xD -
mester1987 #220 A golyóálló mellény a punciknak való vagy hogy is volt a DNF-ben? :D -
#219 Pedig az az első leg királyabb és leghangulatosabb pálya ! -
#218 Easy fokozat Pussy-knak való
Ide minimum Normal/Hard fokozat kell mazoischtáknak meg a Serious fokozat való ! xD -
#217 Jah az SSAO-t én is bekapcsoltam nálam nem volt Gond Ultra Graphics beállitást már nem birta a VGA kártya de HIGH Grafikai szintet már simán vitte ! -
mester1987 #216 csak kár, hogy nem olyan jól müxik az SSAO, mint a RAGE-ben
(néhol borzasztó sötét van) -
mester1987 #215 már a 3 fejezetet tolom, most kaptam meg a kis taktikai célbalövőt -
mester1987 #214 egyenlőre csak elemzem easy-n, de lehet átváltok Nightmarre :D -
#213 viszont ebben az esetben van 1 olyan gyanúm hogy nekem a regfile sem fog kelleni. Na majd otthon kiderül. -
#212 jaaa, (nem néztem) akkor faxa. -
Csokis #211 Nem kell átírni a reget se, mert nem az van benne! Ennyi csak a reg file tartalma:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Steam\ActiveProcess]
"SteamClientDll"=""
"SteamClientDll64"="" -
#210 Jah am thx! :) -
#209 viszont nálam van fent steam. Akkor gondolom elég ha oda másolom, és értelemszerűen átírogatom a regfilet. -
Csokis #208 Ja, nem kell hozzá Steam ettől még! Hozzátok létre kézzel a mappákat. -
Csokis #207 Már sikerült működésre bírnom!
Amúgy arra is van már megoldás!
Az egész játékot másoljátok a Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\serious sam 3 mappába, és töltsétek le ezt a reg file-t, majd futtassátok: http://www.megaupload.com/?d=R4IZJV7N -
#206 * "werzióba" :) -
#205 Jelenleg még nem is érdemes vele foglalkozni, ugyanis még mindig maradt trigger a verzióba. ( az "Under the Iron Cloud" nevű pályán megbolondul az egér és a kamerakezelés. Ez után meg még kitudja mennyi meglepit tartogat :) ) -
Csokis #204 Nálam sehogy nem akar menni.
Elindul a játék, majd bejön az, hogy ugye nyomjak meg egy gombot a folytatáshoz, és ekkor kilép a játék, és ezt az üzenetet adja:
-
#203 Na akkor majd részletes beszámolót kérünk néhány map lejátszása után ! xD
Persze nyugtatót készíts a géped mellé ha Hardon nyomod ráadásul Single-ben ! -
mester1987 #202 de amúgy okos húzás a fejlesztők/kiadók részéről -
mester1987 #201 nálam már müxik, faján -
mester1987 #200 és még hírt csinál belőle a gamestar :DDD -
Csokis #199 Meg a Settlers 2 a disznókat termelő fegyverkováccsal! -
#198 persze hogy érdemes az AITD-t és BIoshock 1-et is sikerült feltörniük !
Igaz hogy 1 hónap múlva lett crack itt is az lesz csak idő kérdése az egész ! -
Csokiturmix #197 Annak idején az Operation Flashpointban voltak érdekes anomáliák a FADE-nek köszönhetően, nem sebzett a fegyver, vagy éppen össze vissza lőtt de aztán azt is megoldották itt is megfogják, az persze más kérdés, hogy érdemese-e :) -
#196 Ilyen fajta védelem kellene a többi játékba is !
Ilyen volt pl a Sacred 1 nem lehetett tovább vinni egy adott szakaszt és a Sacred 2 a maga 1 XP-jével együtt ! -
#195 Serious Sam 3 - legyőzhetetlen skorpiót kapnak a kalózok