Serious Sam 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam sehogy nem akar menni. <#shakehead>#shakehead>
Elindul a játék, majd bejön az, hogy ugye nyomjak meg egy gombot a folytatáshoz, és ekkor kilép a játék, és ezt az üzenetet adja:

Elindul a játék, majd bejön az, hogy ugye nyomjak meg egy gombot a folytatáshoz, és ekkor kilép a játék, és ezt az üzenetet adja:

Na akkor majd részletes beszámolót kérünk néhány map lejátszása után ! xD
Persze nyugtatót készíts a géped mellé ha Hardon nyomod ráadásul Single-ben ! <#hehe>#hehe>
Persze nyugtatót készíts a géped mellé ha Hardon nyomod ráadásul Single-ben ! <#hehe>#hehe>
de amúgy okos húzás a fejlesztõk/kiadók részérõl
nálam már müxik, faján
és még hírt csinál belõle a gamestar 😄DD
Meg a Settlers 2 a disznókat termelõ fegyverkováccsal! <#hehe>#hehe>
persze hogy érdemes az AITD-t és BIoshock 1-et is sikerült feltörniük !
Igaz hogy 1 hónap múlva lett crack itt is az lesz csak idõ kérdése az egész !
Igaz hogy 1 hónap múlva lett crack itt is az lesz csak idõ kérdése az egész !
Annak idején az Operation Flashpointban voltak érdekes anomáliák a FADE-nek köszönhetõen, nem sebzett a fegyver, vagy éppen össze vissza lõtt de aztán azt is megoldották itt is megfogják, az persze más kérdés, hogy érdemese-e 😊
Ilyen fajta védelem kellene a többi játékba is !
Ilyen volt pl a Sacred 1 nem lehetett tovább vinni egy adott szakaszt és a Sacred 2 a maga 1 XP-jével együtt !
Ilyen volt pl a Sacred 1 nem lehetett tovább vinni egy adott szakaszt és a Sacred 2 a maga 1 XP-jével együtt !
Next PC upgrade: 2022
én csak a sima cracket próbáltam a steam-eshez, de van már retail is, szóval azzal már csak jónak kell lennie 😄
Hagyjátok, majd egy teljes release-t kell kipróbálni, mert ugyanaz sajnos
ezek szerint tényleg nem egyszerû a védelme, inkább leszek énis bölcs 😊
hagyjátok a francba, utólag derült ki
Én türelmes vagyok. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Van már crack, reméljük nem tapos össze egy mamut ennél már.
aztán vagy 800 fájllal megtolva meg cracked exével lett hozzá
az AitD-re emlékszem, annak is amolyan utólag buhervált/módosított SecuROM-os DRM védelme volt
Lehet ez is pont az lesz mint anno az Alone in the Dark 5 vagy a Bioshock 1 ahhoz is kb csak 1 hónap múlva lett crack !
Habár a játék már nov 22-óta elérhetõ szóval ma van 2 hete hogy megjelent a játék hivatalosan is !
Habár a játék már nov 22-óta elérhetõ szóval ma van 2 hete hogy megjelent a játék hivatalosan is !
hehe 😄
Jah a Serious Sam 3-at direkt családbarát verzióra csinálták hogy még a tizenévesek is tudjanak vele játszani erre való a Kids mode meg a Hippie mod ! xD
tök ötletesek ezek, faszom hol van mááár a craaack??? Nem hiszem el, hogy pont ezt nem tudják feltörni, nem tud írni nekik valaki...😄
meglehetõsen jók lettek 😉
az meg más szitu, hogy miért nem tudják feltörni vagy miért nem zökkenõmentes, ennyi <#wave>#wave>
crack hiba van minden szar; eddig is tudtuk, csak valaki itt meg akarta magyarázni, hogy a védelem miatt van...
nekem biztos nem tóni
Ez nagyon marhaság az egész !
A z eredeti játékban egyik monster sem halhatatlan !
Söt lazán ki lehet öket nyirni még nehezebb fokozaton is !
Ez a halhatatlanság vagy egy durva bug vagy egy exploit lehet lehet olyan fajta védelem ami a Sacred cimû játékban is volt nem lehetett tovább vinni egy adott szakasznál vagy a Sacred 2-ben az 1 XP-s dolgo multiban !
Szóval a halhatatlanság a hibás fél kész crack miatt van !
A z eredeti játékban egyik monster sem halhatatlan !
Söt lazán ki lehet öket nyirni még nehezebb fokozaton is !
Ez a halhatatlanság vagy egy durva bug vagy egy exploit lehet lehet olyan fajta védelem ami a Sacred cimû játékban is volt nem lehetett tovább vinni egy adott szakasznál vagy a Sacred 2-ben az 1 XP-s dolgo multiban !
Szóval a halhatatlanság a hibás fél kész crack miatt van !
én a Croteam helyébe ki se adnám így, nemhogy még pénzt kérnék érte, amúgy meg 3 frissítés jött ki, nem hinném, hogy pont ezt hagyták volna ki a hibamentesítésbõl nem gondolod?
Nem hinném, hogy eredeti játéknál is halhatatlan az a kibaszott skorpió meg kilép hirtelen a semmibe a game...de ha így van, akkor nagy TAPS megint a játékfejlesztõknek/kiadóknak 😄
Nem hinném, hogy eredeti játéknál is halhatatlan az a kibaszott skorpió meg kilép hirtelen a semmibe a game...de ha így van, akkor nagy TAPS megint a játékfejlesztõknek/kiadóknak 😄
A másolásvédelem miatt vannak halhatatlan ellenfelek és ezért crashel a játék is, nem pedig azért, mert elrontották a cracket. A croteam ilyen vicces másolásvédelmet csinált, ha elérsz a játék egy pontjáig, akkor lehetetlen helyzetbe hozza a játékost, pl. halhatatlan ellenfeleket spawnol és tele van ilyen ellenörzõ pontokkal a játék, ezért tart sokáig rendesen feltörni.
De azért kíváncsi leszek, hogy mikor lesz egy normális crack vagy crackelt változat, mert a sok paraszt ész nélkül tolja fel torrentre megcsinálva a kis telepítõjével, csak kár, hogy kifagy XY idõ után, de ha szerencséje van és el is jut az elsõ kissé bugos ezerlábú fegyveres skorpió-hoz az is halhatatlan, a szemtelenje; nehogy tudjon egyet játszani, megjegyzem ez az összes álnéven feltett crack-re vonatkozik 😊
na ezt jó tudni, bár nekem nem tetszett 2 db encounter, kicsit primitívebb volt elsõre, mint a 2. vagy a 3. rész, de ha nem monotonabb, mint a 2, akkor a HD-s kiadásokat mindenképp felteszem majd 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vazze most hogy megtudtam mit jelent a BFE ami a Serious Sam 3 után van hirtelen minden világossá vált számomra összeállt a kép ! A Serious Sam 3 BFE tulajdonképpen egy Prequel vagyis elõzmény mert a BFE = Before First Encounter) vagyis a Serious Sam 3 BFE-t lehetne Serious Sam 0-nak is nevezni mivel az egész játék a kezdetekrõl és az elõzményekrõl szól ! Ugyanis a Serious Sam 3 BFE pont ott ér véget ahol a Serious Sam 1 First Encounter kezdödik vagyis ezért mondta azt Sam hogy Mental találkozunk majd 30.000 évvel korábban visszament az idöben 30.000 évet ahogy a Serious Sam 1 kezdödik !
ez a sima verzióban van benne gondolom, szal nem kell letölteni hozzá semmit külön ill. nem külön Content nem?
Ime egy kis izelitõ a játékból !
Game : Serious Sam 3
Map : The Guardian of Time
Difficulty: Hard
Game Type: Classic Co-OP
Players: 8
Game : Serious Sam 3
Map : The Guardian of Time
Difficulty: Hard
Game Type: Classic Co-OP
Players: 8
hehe
Tényleg, fel sem tûnt. Viszont akkor tényleg nem értem, hogy Németországban ezt hogyan adhatják akkor ki.
ScrapJack Dagi barátunk épp lönni készül ! 😄
Mi lesz ha 100 Headless Kamikaze támad ránk ? <#hehe>#hehe>
Itt a megoldás ! XD <#hehe>#hehe>
Löjj bele egybe ez láncreakciót hoz létre amitõl robban a többi !
A kis arachnid pókok akcióban épp leköptek savval a mocskok !
Sirian Weerbull támadás alatt nem sokon mulott hogy fel ne ökleljen !
Mi lesz ha 100 Headless Kamikaze támad ránk ? <#hehe>#hehe>
Itt a megoldás ! XD <#hehe>#hehe>
Löjj bele egybe ez láncreakciót hoz létre amitõl robban a többi !
A kis arachnid pókok akcióban épp leköptek savval a mocskok !
Sirian Weerbull támadás alatt nem sokon mulott hogy fel ne ökleljen !
Ott van a dobozon, hogy "100% Uncut", tehát ez a "brutális" verzió! <#vigyor>#vigyor>
Dehogy a vért cenzurázzák benne lehet választani hogy a vér helyett mi legyen ?
5 féle lehetöség van !
Nincs vér vagyis Off modeban van
Rendes Vér vagyis vörös On mode
Zöld vér vagyis Green Mode
És van még 2 fajta mód: Kid's és a Hippie mode !
Vazee megnéztem a Kids és a Hippie mode-ot elkezdtem vele gyilkolni de majdnem behugyoztam röhögéstõl töle ! xD
5 féle lehetöség van !
Nincs vér vagyis Off modeban van
Rendes Vér vagyis vörös On mode
Zöld vér vagyis Green Mode
És van még 2 fajta mód: Kid's és a Hippie mode !
Vazee megnéztem a Kids és a Hippie mode-ot elkezdtem vele gyilkolni de majdnem behugyoztam röhögéstõl töle ! xD
Pont Németországban, ez mekkora! 😄
Remélem legalább vérmentes, szörnyek helyett meg aranyos kis manókat kell lõni. 😊
Remélem legalább vérmentes, szörnyek helyett meg aranyos kis manókat kell lõni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a Sfinx-nél vagyunk és a Sam társa Sammy mondja neki hogy nehogy kárt tegyen a Sfinx-ben de Sam barátunk teli rakja C4-el és a megfelelõ távolságból felrobbantja és mielött felrobbantja benyomott egy olyan dumát hogy szakadtam a röhögéstõl xD !
Az abban az idöben nagyon fasza volt voltak ám benne rendesen !
Amúgy a 3-dik részben Sam bácsinak mindig tart valami frappáns mondást vagy szólást !
Amikor fegyvert veszünk fel vagy kinyírunk egy mini boss-t stb..
Pl amikor elõször találkoztunk az elsõ mini bossal az Adult Arachnid Spider-rel Sam bácsi mondja hogy te egy micsoda ocsmány képû rusnya dög vagy te xD !
Amúgy a 3-dik részben Sam bácsinak mindig tart valami frappáns mondást vagy szólást !
Amikor fegyvert veszünk fel vagy kinyírunk egy mini boss-t stb..
Pl amikor elõször találkoztunk az elsõ mini bossal az Adult Arachnid Spider-rel Sam bácsi mondja hogy te egy micsoda ocsmány képû rusnya dög vagy te xD !