354
Serious Sam 3
-
#274 Az utolsó mapról amiről beszélsz Serious fokozaton simán lenyomtuk 26 perc alatt halál nélkül persze voltunk vagy 16-an akkor meg miről beszélünk ?
Persze egyedül tudod kivinné el Serious fokozaton bele is öszülnénk ! -
#273 Meg aztán a játéknak sose a story volt a lényege hanem az agyatlan hentelésé ahogy az SS1 FE SE és az SS2-nek is !
Kikapcsolódásnak feszültséglevezetésnek tökéletes nem kell benne keresni ezt meg azt hogy miért igy van vagy miért nem ugy van !
Végre egy olyan játék ami nincs agyon scriptelve ! -
#272 Ha már valami túl nehéz akkor már nyivákoltok hogy ilyen nehéz meg olyan nehéz elvagytok már kényelmesedve ! XD -
#271 Ez olyan mint a Painkiller ahol csak az agyatlan hentelés a lényeg ha meg túl nehéz vigyétek easy fokozaton !
A multijában sokkal több lehetöség van az az igazi nem a single része ! -
#270 Erre való a CO-OP mode egyedül single-ben játszani persze hogy frusztráló
De ha vagyunk vagy 8-an vagy többen akkor gond egy szál se !
Ha Single-ben nyomatnánk tök egyedül persze hogy ideges lenne az ember !
Meg aztán nem tudom mit vártatok az új résztől amikor ugyanarról szólt mint a többi Serious Sam rész csak ez sokkal jobb volt ! -
#269 Nem. Csak mi játszani szeretünk és nem idegeskedni.
Am a végére értem. Inkább nem értékelem mert az nagyon csúnya lenne. (az utolsó pályától függetlenül is)
-
#268 Nyuszik vagytok mind nem bírjátok a strapát meg a kihívást ! xD -
Csokis #267 Én is így voltam. -
#266 Szvsz az utolsó pálya inkább már idegesítő és frusztráló mintsem szórakoztató. Mind1, most már végigviszem, aztán soha többé a gépem közelébe se lássam ezt az izét.
-
mester1987 #265 azt sejtettem igen, na majd ha jön scene kiadás :) -
#264 A Dark Bride volt a 8-dik map vagyis kb már a játék 70 %-nál tartasz utána már a 4 legdurvább map van már csak ! -
mester1987 #263 jaja az azutáni mapon -
#262 Nah hol van a következő trigger ? :D
Melyik mapon a Dark Bride után ? -
mester1987 #261 Tényleg egy scene kiadásra kell várni, viszont ha tényleg midnen játék a jövőben így lesz megoldva, akkor jóval megjelenés után tudunk csak warezekkel játszani. -
mester1987 #260 Megint elkezdett pörögni a nézet...:D
Hagyom a fenébe inkább -
#259 A Dark Bride az nagyon elmebeteg egy pálya de innentől kezdve már csak durvább lesz ! -
mester1987 #258 -
mester1987 #257 jaja énis ezt látom, de a Painkiller simán elbújhat emellett, most kezd bebetegesedni a The Dark bride után -
#256 Jah a Laser GUnt nem is nagyon használtam mert alig volt hozzá löszer !
Nagyjából Assault Rifle Minigun ROcket Launcher Devastatort használtam !
Késöbb persze a Cannon-t de ahhoz is elég limitált ammo volt ! -
mester1987 #255 pl. a devastatorhoz összvissz ha 100at találtam eddig -
mester1987 #254 Most kezd adogatni rocketeket miután hagyom el a piramist szép lassan. -
mester1987 #253 Amúgy érdekes, hogy a jobb fegyverekhez nem mindig kapsz lőszert, pl. a lézersugarashoz 1-1 pályán max 50et, általában az Assault-hoz kapsz mindig -
#252 Én azt csináltam hogy megvártam mig megöl mindenkit és csak azután vettem fel ! xD Amugy Use gomb aztán mehet az irtás ezerrel !
Ahol most vagy és a Minigunt kapod meg az baszott hosszú egy map ha egyedül singleben játszasz ott kemény akció van ezerrel !
-
mester1987 #251 megvan már :D :D -
mester1987 #250 olyat nem lehet vagy max ha megölt mindenkit? -
#249 odamész hozzá, és use. -
mester1987 #248 wesker24 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A minigun-os résznél mit kell csinálni, miután megszerezted a 4 ábrát és megtaláltad a kijáaatot is; jön egy horda ellenfél és nem tudom felvenni a minigunt, csak lővi őket és ne mtűnnek el, vagy csak türelmesnek kell lenni? :D -
mester1987 #247 én még eddig nem találkoztam vele :P -
#246 Spiderpig Spiderpig!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye ezt dúdolta Sam? xDDDD -
mester1987 #245 Gratulálok! -
wahuja #244 Szevasz Csokis.Nálam sajna csak forog és csak az eget látni a Under the Iron Cloud pályánál azt írod hogy te ezen tovább jutottál tudnál mentést küldeni az utána következő pályáról segítséged köszönöm. -
#243 Na én is megvettem a gémet steamen :)
Tegnap kaszáltam pókeren vagy 20k-t:)) -
mester1987 #242 most vagyok a zárt ajtónál, ahol kék az oldalfalon a rés vagy mi az :D -
mester1987 #241 az első, amikor kocsival átvágtat a sivatagon, és felrobbantja a bejáratot -
#240 Az első vagy a második pyramid a kék vagy a vörös ? -
mester1987 #239 Már benn vagyok a piramisban, egész hangulatos és jó, hogy az agyatlan hentelés helyett van 1-2 szürkeállománydolgoztató is, bár biztos kis mértékben majd később is -
mester1987 #238 Ez Sam beszólása volt, mielőtt megjelennek azok a furcsa repkedő angyalok :D -
#237 Amugy te is pussy gamer vagy vagy casual gamer aki normalon nyomja esetleg hardcore gamer aki Hardon nyomja ! -
#236 Nah ezt jó tudni !
Az Under The Iron Cloud map után jön még csak a java a játéknak ! :D -
Csokis #235 Nos, nálam semmiféle probléma nincs, már túl vagyok az 5. pályán is (Under the Iron Cloud)! Valóban az lehetett a megoldás, mint amit leírtam.