Serious Sam 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most kezd adogatni rocketeket miután hagyom el a piramist szép lassan.
Amúgy érdekes, hogy a jobb fegyverekhez nem mindig kapsz lõszert, pl. a lézersugarashoz 1-1 pályán max 50et, általában az Assault-hoz kapsz mindig <#gonosz3>
wesker24
Én azt csináltam hogy megvártam mig megöl mindenkit és csak azután vettem fel ! xD Amugy Use gomb aztán mehet az irtás ezerrel !

Ahol most vagy és a Minigunt kapod meg az baszott hosszú egy map ha egyedül singleben játszasz ott kemény akció van ezerrel !

megvan már :D :D
olyat nem lehet vagy max ha megölt mindenkit?
Maxtreme
odamész hozzá, és use.

wesker24 A minigun-os résznél mit kell csinálni, miután megszerezted a 4 ábrát és megtaláltad a kijáaatot is; jön egy horda ellenfél és nem tudom felvenni a minigunt, csak lõvi õket és ne mtûnnek el, vagy csak türelmesnek kell lenni? :D
én még eddig nem találkoztam vele :P
cs1rk3
Spiderpig Spiderpig!
Ugye ezt dúdolta Sam? xDDDD

Gratulálok!
Szevasz Csokis.Nálam sajna csak forog és csak az eget látni a Under the Iron Cloud pályánál azt írod hogy te ezen tovább jutottál tudnál mentést küldeni az utána következõ pályáról segítséged köszönöm.
cs1rk3
Na én is megvettem a gémet steamen :)
Tegnap kaszáltam pókeren vagy 20k-t:))

most vagyok a zárt ajtónál, ahol kék az oldalfalon a rés vagy mi az :D
az elsõ, amikor kocsival átvágtat a sivatagon, és felrobbantja a bejáratot
wesker24
Az elsõ vagy a második pyramid a kék vagy a vörös ?
Már benn vagyok a piramisban, egész hangulatos és jó, hogy az agyatlan hentelés helyett van 1-2 szürkeállománydolgoztató is, bár biztos kis mértékben majd késõbb is <#circling>
Ez Sam beszólása volt, mielõtt megjelennek azok a furcsa repkedõ angyalok :D
wesker24
Amugy te is pussy gamer vagy vagy casual gamer aki normalon nyomja esetleg hardcore gamer aki Hardon nyomja !
wesker24
Nah ezt jó tudni !

Az Under The Iron Cloud map után jön még csak a java a játéknak ! :D
Nos, nálam semmiféle probléma nincs, már túl vagyok az 5. pályán is (Under the Iron Cloud)! <#smile> Valóban az lehetett a megoldás, mint amit leírtam. <#taps>

wesker24
Egyetértek én már a megjelenés napján megvettem söt elõ volt nekem már rég rendelve igy már a megjelenés napján nyomattam ezerrel !
Bence94
komolyan mondom szánalmas amit itt pár ember mûvel... Vedd meg ne sírjon a szád a crack miatt.Barát áron jött ki, pc exkluzív (egy ideig biztosan) és jó folytatás.Támogatni kell a fejlesztõket, hogy ne pártoljanak el már õk is a pc-tõl...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

cs1rk3
hol, megbízható? :D

wesker24
Csak 3000 FT nem 8k ! Ennyi !
cs1rk3
kijöhetne már egy normálisabb krekk amin már semmi hiba nincs (:
bár szívem szerint megvenném de ebbe a világba már az a 8k nekem sok xD

wesker24
Én nem találtam benne vagyis nem találtam meg az összes fegyvert ami benne van !

DE Co-OP modeban csal lestem hogy hol találtak ezek ilyen jó fegyvereket mert ugye vannak secret helyek amit fel lehet kutatni !

Azegyik titkos helyen találtam meg a Duplacsõvû shotgun -t és egy másik titkos helyen pedig a laser gun-t !
wesker24
Ilyen map nem létezik vagyis nincsen !

Az Under the Iron Cloud az 5-dik map vagyis a játék kb 40 %-a majdnem a fele !
Na majd újból elkezdem ha jó lesz a "Under the Iron Cloud" pálya remélhetõleg, okos húzás lett tényleg a warez ellen
Amúgy bízom benne, hogy a papagáj is benne lesz <#vigyor2>
itt tartok: You Got The Pain and I'm Gonna Painkiller!
OFF: azért voltak jó beszólásai a nyári 40 fokban, ha nem is azt kaptuk teljességében ami az elvárt :P
wesker24
Power Armor is for pussy's ! Ahogy mondtad ! xD
wesker24
Jah Duke mondta a DNF-ben ! xD
A golyóálló mellény a punciknak való vagy hogy is volt a DNF-ben? :D
wesker24
Pedig az az elsõ leg királyabb és leghangulatosabb pálya ! <#eljen>
wesker24
Easy fokozat Pussy-knak való <#nyes><#hehe>

Ide minimum Normal/Hard fokozat kell mazoischtáknak meg a Serious fokozat való ! xD
wesker24
Jah az SSAO-t én is bekapcsoltam nálam nem volt Gond Ultra Graphics beállitást már nem birta a VGA kártya de HIGH Grafikai szintet már simán vitte !
csak kár, hogy nem olyan jól müxik az SSAO, mint a RAGE-ben
(néhol borzasztó sötét van)
már a 3 fejezetet tolom, most kaptam meg a kis taktikai célbalövõt
egyenlõre csak elemzem easy-n, de lehet átváltok Nightmarre :D
Maxtreme
viszont ebben az esetben van 1 olyan gyanúm hogy nekem a regfile sem fog kelleni. Na majd otthon kiderül.

Maxtreme
jaaa, (nem néztem) akkor faxa.

Nem kell átírni a reget se, mert nem az van benne! Ennyi csak a reg file tartalma:

Windows Registry Editor Version 5.00

"SteamClientDll"=""
"SteamClientDll64"=""

Maxtreme
Jah am thx! :)

Maxtreme
viszont nálam van fent steam. Akkor gondolom elég ha oda másolom, és értelemszerûen átírogatom a regfilet.

Ja, nem kell hozzá Steam ettõl még! Hozzátok létre kézzel a mappákat.

Már sikerült mûködésre bírnom! <#smile>

Amúgy arra is van már megoldás! <#eljen>

Az egész játékot másoljátok a Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\serious sam 3 mappába, és töltsétek le ezt a reg file-t, majd futtassátok: http://www.megaupload.com/?d=R4IZJV7N

Maxtreme
* "werzióba" :)

Maxtreme
Jelenleg még nem is érdemes vele foglalkozni, ugyanis még mindig maradt trigger a verzióba. ( az "Under the Iron Cloud" nevû pályán megbolondul az egér és a kamerakezelés. Ez után meg még kitudja mennyi meglepit tartogat :) )