354
Serious Sam 3
-
#314 Ha vki még mindig nem vágná: -
#313 #310 -
johny85 #312 mi az a fov? -
#311 Kösz. :) És ha azt elállítom nem fogok szédülni? :O Mondjuk még elviselhető kategória, a Half Lifeok sokkal rosszabbak számomra. :( -
#310 Látotávolság ! Fields of View ! -
#309 Ez a "fov" mi akar lenni? Sajnos én is szédülök tőle. :( -
bajtokarpi #308 benőmenő, wesker24 köszönöm a segítséget!
-
#307 Nézz körül az Optionsban rengeteg beállítási lehetőség van benne át lehet állitani pl a vért a kinézetet ahogy akarod meg stb !! -
#306 fovot az advanced-ben lehet állítani -
bajtokarpi #305 Sziasztok!
Nos megvettem a steam-en 13,99-ért a gammát, de van egy oltári nagy problémám vele. Kb. 20 perc után abba kell hagynom, mert brutál hányingerem lesz a játéktól. Lehet valahol fov-ot, vagy nézetet állítani.
Köszi
-
#304 Üdv. Csak tájékoztató jelleggel írom ide hogy még több mint egy napig csak 13,99 Euró a Serious Sam 3 BFE. Szerintem megéri ennyiért, még én is valószínűleg áldozni fogok rá xD -
#303 Cheat-tel repüld át a hibás részt, vagy szerezz vkitől egy mentést. -
BmwE30M3 #302 Egér forgásra valakinek valami ötlet? -
johny85 #301 nálam is ez van de mért? -
#300 Valakinek van olyan gondja a warezossal, hogy nem tud menteni, mert mindegyikre azt írja, hogy sérült? -
#299 Esetleg kapcsold ki az Übersamplingot vagy vedd le a Multisamplingot ez a 2 beállitás eszi meg a gépet ! -
johny85 #298 nekem ugrál az fps egyszer 50 utánna meg 10 ezt melyik beállítás okozza?
konfig: cpu 5600
9600gt
2gb ram -
#297 Kicsit komolyabb hangvételű az eddigi részeknél, és hiányzik a zene az elején. -
#296 Valaki tud megoldást erre az FPS dropokra? megy lazán ultrába 60 FPS el aztán ledob 2 re meg megakad a játék is nagyon zavaró -
mester1987 #295 aha, csak azért kérdeztem, mert lehet annak más a védelme, mint a digitális steamnek -
#294 telepítős. de ugynézki nem lehet a virágboltival coopzni :( -
#293 ok padavan ! xD -
#292 Egyébként a wirágboltos verzióban működik valakinek a mentés, mert nekem nem. -
mester1987 #291 Rendben van mesterem, majd kiprószálom, ha triggermentes lesz :D -
#290 Erről van szó ennyi ! Nincs miről beszélni ! -
#289 Egyedül max., mert néha még normalon is szopatós, viszont egy haverral ts-en röhögve eddig végigvittük serious-on az összes részt. -
#288 Látszik hogy még a mutiliator működéséhez sem értesz !
Én azzal kb 30-40 enemy-t szoktam megölni ! XD
A mutiliatort akkor kell használni ha sokan vannak az egyik enemyre kilövöd a hálót és ugy kell mozgatni mint egy kötelet miközben az enemy-n van a háló mozogni kell vele jobbra balra és akkor a háló egyre több enemyre megy át és akkor jó ha vörösen világit egy lámpa ha akkor engeded el akkit eddig befogtál felrobban ! -
mester1987 #287 steam-es vagy eredeti telepítős is jött ki? -
#286 Őszinte leszek, nem vettem meg a gamet, virágbolti verzióval tolom. Itt is lehet coopozni? -
mester1987 #285 Nálam egyszerre 2 ellenséget tudok azzal megölni max addig meg szétrobbantanak :D -
#284 Arra ott van a mutiliator és probléma megoldva ! :D
Single-ben persze hogy az de multiban már nem ! -
mester1987 #283 Az a baj hogy annyira monoton, mint az állat és még mellé beteg is mikor jön vagy 50 ordító kamikaze feléd xD -
mester1987 #282 vegyél fel Xfire-re és segítek SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mester87 -
Ezt a hibaüzit kapom mikor elindítom a server browsert valami megoldás?
(xfirét kikapcsoltam nem vált be) -
mester1987 #280 DEL, rossz helyre írtam -
mester1987 #279 Nagyon gagyi és még kicsit csúnya is, a TPS egyáltalán nem ennek való, bármennyire is hittem volna. -
#278 ehhez a kisfilmehz tudsz dobni egy linket véleltlenül (direkt is jó :D)? -
#277 Hiába véded foggal körömmel 90 hozzászóláson át, nekem akkor sem tetszett, és ezen a coop sem segített volna. (hálát adok az égnek hogy nem vettem meg)
Amit ez a játék nyújtott, az számomra nagyon nagyon kevés.
-
#276 Javaslom majd nézd meg a Hogyan készült a Serious Sam 3 BFE kisfilmet ! -
#275 Ez van ha wrz verzióval játszik az ember mert abban ugye csak only Single player NO multiplayer !
Én nem is foglalkoztam a Singleplayer-rel elejétől a végéig Co-OP módban nyomattuk !