Serious Sam 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv. Csak tájékoztató jelleggel írom ide hogy még több mint egy napig csak 13,99 Euró a Serious Sam 3 BFE. Szerintem megéri ennyiért, még én is valószínûleg áldozni fogok rá xD
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Egér forgásra valakinek valami ötlet?
nálam is ez van de mért?
Valakinek van olyan gondja a warezossal, hogy nem tud menteni, mert mindegyikre azt írja, hogy sérült?
Esetleg kapcsold ki az Übersamplingot vagy vedd le a Multisamplingot ez a 2 beállitás eszi meg a gépet !
nekem ugrál az fps egyszer 50 utánna meg 10 ezt melyik beállítás okozza?
konfig: cpu 5600
9600gt
2gb ram
konfig: cpu 5600
9600gt
2gb ram
Kicsit komolyabb hangvételû az eddigi részeknél, és hiányzik a zene az elején.<#nevetes1>#nevetes1>
\"fingjál bele a rencerbe\"
Valaki tud megoldást erre az FPS dropokra? megy lazán ultrába 60 FPS el aztán ledob 2 re meg megakad a játék is nagyon zavaró
aha, csak azért kérdeztem, mert lehet annak más a védelme, mint a digitális steamnek
Rendben van mesterem, majd kiprószálom, ha triggermentes lesz 😄
Egyedül max., mert néha még normalon is szopatós, viszont egy haverral ts-en röhögve eddig végigvittük serious-on az összes részt.
Látszik hogy még a mutiliator mûködéséhez sem értesz !
Én azzal kb 30-40 enemy-t szoktam megölni ! XD
A mutiliatort akkor kell használni ha sokan vannak az egyik enemyre kilövöd a hálót és ugy kell mozgatni mint egy kötelet miközben az enemy-n van a háló mozogni kell vele jobbra balra és akkor a háló egyre több enemyre megy át és akkor jó ha vörösen világit egy lámpa ha akkor engeded el akkit eddig befogtál felrobban !
Én azzal kb 30-40 enemy-t szoktam megölni ! XD
A mutiliatort akkor kell használni ha sokan vannak az egyik enemyre kilövöd a hálót és ugy kell mozgatni mint egy kötelet miközben az enemy-n van a háló mozogni kell vele jobbra balra és akkor a háló egyre több enemyre megy át és akkor jó ha vörösen világit egy lámpa ha akkor engeded el akkit eddig befogtál felrobban !
steam-es vagy eredeti telepítõs is jött ki?
Nálam egyszerre 2 ellenséget tudok azzal megölni max addig meg szétrobbantanak 😄
Arra ott van a mutiliator és probléma megoldva ! 😄
Single-ben persze hogy az de multiban már nem !
Single-ben persze hogy az de multiban már nem !
Az a baj hogy annyira monoton, mint az állat és még mellé beteg is mikor jön vagy 50 ordító kamikaze feléd xD
vegyél fel Xfire-re és segítek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mester87
Ezt a hibaüzit kapom mikor elindítom a server browsert valami megoldás?
(xfirét kikapcsoltam nem vált be)
DEL, rossz helyre írtam
Nagyon gagyi és még kicsit csúnya is, a TPS egyáltalán nem ennek való, bármennyire is hittem volna.
Hiába véded foggal körömmel 90 hozzászóláson át, nekem akkor sem tetszett, és ezen a coop sem segített volna. (hálát adok az égnek hogy nem vettem meg)
Amit ez a játék nyújtott, az számomra nagyon nagyon kevés.
Amit ez a játék nyújtott, az számomra nagyon nagyon kevés.
Ez van ha wrz verzióval játszik az ember mert abban ugye csak only Single player NO multiplayer !
Én nem is foglalkoztam a Singleplayer-rel elejétõl a végéig Co-OP módban nyomattuk !
Én nem is foglalkoztam a Singleplayer-rel elejétõl a végéig Co-OP módban nyomattuk !
Az utolsó mapról amirõl beszélsz Serious fokozaton simán lenyomtuk 26 perc alatt halál nélkül persze voltunk vagy 16-an akkor meg mirõl beszélünk ?
Persze egyedül tudod kivinné el Serious fokozaton bele is öszülnénk !
Persze egyedül tudod kivinné el Serious fokozaton bele is öszülnénk !
Meg aztán a játéknak sose a story volt a lényege hanem az agyatlan hentelésé ahogy az SS1 FE SE és az SS2-nek is !
Kikapcsolódásnak feszültséglevezetésnek tökéletes nem kell benne keresni ezt meg azt hogy miért igy van vagy miért nem ugy van !
Végre egy olyan játék ami nincs agyon scriptelve !
Kikapcsolódásnak feszültséglevezetésnek tökéletes nem kell benne keresni ezt meg azt hogy miért igy van vagy miért nem ugy van !
Végre egy olyan játék ami nincs agyon scriptelve !
Ha már valami túl nehéz akkor már nyivákoltok hogy ilyen nehéz meg olyan nehéz elvagytok már kényelmesedve ! XD
Ez olyan mint a Painkiller ahol csak az agyatlan hentelés a lényeg ha meg túl nehéz vigyétek easy fokozaton !
A multijában sokkal több lehetöség van az az igazi nem a single része !
A multijában sokkal több lehetöség van az az igazi nem a single része !
Erre való a CO-OP mode egyedül single-ben játszani persze hogy frusztráló
De ha vagyunk vagy 8-an vagy többen akkor gond egy szál se !
Ha Single-ben nyomatnánk tök egyedül persze hogy ideges lenne az ember !
Meg aztán nem tudom mit vártatok az új résztõl amikor ugyanarról szólt mint a többi Serious Sam rész csak ez sokkal jobb volt !
De ha vagyunk vagy 8-an vagy többen akkor gond egy szál se !
Ha Single-ben nyomatnánk tök egyedül persze hogy ideges lenne az ember !
Meg aztán nem tudom mit vártatok az új résztõl amikor ugyanarról szólt mint a többi Serious Sam rész csak ez sokkal jobb volt !
Nem. Csak mi játszani szeretünk és nem idegeskedni.
Am a végére értem. Inkább nem értékelem mert az nagyon csúnya lenne. (az utolsó pályától függetlenül is)
Am a végére értem. Inkább nem értékelem mert az nagyon csúnya lenne. (az utolsó pályától függetlenül is)
Én is így voltam. <#eljen>#eljen>
Szvsz az utolsó pálya inkább már idegesítõ és frusztráló mintsem szórakoztató. Mind1, most már végigviszem, aztán soha többé a gépem közelébe se lássam ezt az izét.
azt sejtettem igen, na majd ha jön scene kiadás 😊
A Dark Bride volt a 8-dik map vagyis kb már a játék 70 %-nál tartasz utána már a 4 legdurvább map van már csak !
jaja az azutáni mapon
Tényleg egy scene kiadásra kell várni, viszont ha tényleg midnen játék a jövõben így lesz megoldva, akkor jóval megjelenés után tudunk csak warezekkel játszani.
Megint elkezdett pörögni a nézet...😄
Hagyom a fenébe inkább
Hagyom a fenébe inkább

jaja énis ezt látom, de a Painkiller simán elbújhat emellett, most kezd bebetegesedni a The Dark bride után <#vigyor2>#vigyor2>
Jah a Laser GUnt nem is nagyon használtam mert alig volt hozzá löszer !
Nagyjából Assault Rifle Minigun ROcket Launcher Devastatort használtam !
Késöbb persze a Cannon-t de ahhoz is elég limitált ammo volt !
Nagyjából Assault Rifle Minigun ROcket Launcher Devastatort használtam !
Késöbb persze a Cannon-t de ahhoz is elég limitált ammo volt !
pl. a devastatorhoz összvissz ha 100at találtam eddig