Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
ázzá.<#wilting>

Gunnersboy
_A:SD_AS😄ASD:Asds😄_a jaj az öreg haverod pedig 😄DDAS😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

offkorz
inteligens mod pajtás lehetett az akkor :I

ronihun
te barom nem vok házigazda:CC és nem én kértem h rakják be

...

offkorz
te barm.az én galériámból linkelted?:ccc

Wreck86
amikor láttam,nem bírtam a röhögést abbahagyni😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86

na,ki van bal fölül?😊😊😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ronihun
offkorz csinálta az ujabb dizájnt nem én😊
tehát akkor õ

...

Scottt
Azaz😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tdu Toyota
köszi

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

a mesterlövész eredeti angol neve Sniper: Path of Vengeance

Megtaláltam Home Alone 2-t. Hát szarabb mint a videóban.
sweech
ja, azt nem láttam sry 😄

zeli
jó, csak mondtam, hogy a képt belinkeltem 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sweech
#1093-ra ment

amúgymeg #1090 😊

zeli
Amúgy a banner miért nem látszik?
Ronihun törölte a galériájából?😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli

sweech
pedig de :😊

zeli
Én úgy szereztem meg, hogy egyik havernak megvolt, s kiírta. Bár én öt perc után letöröltem 😄

Scottt
Nem az

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tdu Toyota
honna tudtátok letölteni mert én a torrentspyon próbálom de nem tudom mit írjak be

zeli
Pedig az. Bár én mikor betettem a lemezt akkor a lemez neve "Snajper" volt 😄
szerk.: a lengyel neve Snajper (kép)

sweech
nem Snajper? :c

Scottt
Az angol neve nem sniper.Vmi más de nem az 😊

zeli
563 MB (590 739 456 bájt)
Vagyis 0,5498046875 GB 😄

tdu Toyota
uh ez a mesterlövész anyira rossz hogy már tetszik az angol neve sniper?? hány giga??

AntiHero
hetek, hónapok, évek, múlva....

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nincsen-e újabb videó?

AntiHero
meg e halt a topik?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ez nem olyan:|

új mesterlövész videó<#smile>

tobias88
ma látam a tesco-s újságban a mortyr 3at<#nyes>
Innen leszedem.
light00
Ne az oldalt, hanem a képet frissítsd. Másold be a böngészõd új ablakába, majd frissíts rá.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Én nem látom. Csak az a béka jön be.
Menjen ki valaki a Tescoba gyûjteni. Karácsonyi ajándék freddyD-nek az sg.hu-s táborától.
Pókmalac
elisküldeném neki de ha jól tom csak eredeti érdekli..és azért nem fogm megvenni 10rongyért de már gondolkozom rajtaXDDDDD

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Pókmalac
nem is mert az elma kurva jó tényleg😄 az elmánál ez sokkal rosszabXD

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

fery02
nem azt szidja -.-

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Scottt
Lófaxxt az ELMA az kurva jóxDDDDDDDDDDD

LasDen
ajánld be freddyDnek..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pókmalac
szentem simán mehetne a Thrillville of the rails a blogra😄 (vidámparkos elvileg de köze sincs a roller coasterhez) egyszerüen iszonyat szar (és 10 rongy az eredetije) ennyi erövel beleszarok a tokba és eladom😄 nah erröl szol a kiváló szerzemény :van egy csávo amit az elején kiválasztasz azzal lehet menni a vidámparkban fel lehet szálni hullám vasurtra ami kurva unalmas és értelme semmi...és vannak ilyen minijátékok amivel kaphatsz pénzt hogy épithess még több gayi vasutat és esküszöm egy minijáték ugy néz ki MINT AZ ELASTOMANIA ELMA egy 2d-s!!!!motorozos játék ami a 10 pályán is ugyan olyan egy monoton szar comondor 32 "zenével" csipogással

sweech
kint van a blogon

Ennél még a tiszt is jobban néz ki bár annak is kocka feje van.
Úristen. Ezt, hogy szerezted?
Günther Gránát

Gunnersboy
évagyok szarjatek a hires bokszoló!!!!!!!!!!!!!4444444<#smile>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

LasDen
megjelenik az csak frissíteni kell a képet....nem én töltöttem fel imageshackre....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

light00
Gránát von Sárgabéka 😮

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

LasDen
Günther Gránát