1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#1300 hajrá, hajrá -
#1299 Nem enyém az elismerés, hanem »mort«-é, aki a blog egyik híréhez írta ezt, én csak kimásoltam.
De sajnos beszéltem vele MSN-en, és azt mondta, hogy nem járt sikerrel. Hozzátette, hogy van 1-2 profi hacker ismerőse, akiknek kéri majd a segítségét. -
Vardar #1298 Meg van az 1500 komment.
Csuhai G minden elismerésem a tiéd. Honnan tudod, hogy sikerrel járt az akció? -
#1297 »mort« · http://toustain.atw.hu 2008.04.06. 22:20:33
Nos. Hatred, van egy rossz hírem. Nem csak te értesz a hackhez. És ,szerintem ismered a hackplanet és társai oldalt. Írtam egy aranyos vírust, és ha tényleg vagy akkoraa fasz, mint amilyennek itt mutattad magad, akkor holnapra nem lesz géped. Jó szopást, vedd úgy, hogy anyád lekevert egy pofont, mert seggfej vagy.
Ehh, remélem működni fog. :) -
#1296 Állítólag a blog visszaadva az eredeti tulajnak! -
#1295 Sajnos nem hiszem, hogy Happy End. :( -
#1294 kíváncsi vagyok már mi lesz a vége :l -
marcinger #1293 Bejött az oldal. -
marcinger #1292 Az is lehet, hogy ahol a szervergép van ott áramszünet van. -
#1291 Lehet, hogy vki szólt a blog.hu-nak, hogy visszaélés történt, és azok most intézkednek. (bár ilyenkor ki dolgozik?)
Vagy annyira jó volt a hackelés, hogy elszállt az egész blog.hu. -
marcinger #1290 Én is erre gondoltam. -
Vardar #1289 Most kaptam vagy 30 vírust. -
#1288 Lehet a Rossz PC Játékok blogon annyira írtak, hogy nem bírta a szerver :D -
Vardar #1287 Ellenhackelés. Nem tud valaki, valamit tenni? -
marcinger #1286 Lehet feltörték azt is. -
#1285 az egész blog.hu-t meghekkelte!!444négy -
#1284 pingelni még lehet szóval a szeró megy ... -
marcinger #1283 Nekem se. -
#1282 Hát de... :D -
Vardar #1281 Bazz. Semmilyen blog.hu-t nem hoz be. -
#1280 ja, én is ezt néztem....nem lehet, hogy teljesen véletlenül most döglött be a blog.hu ? -
#1279 lebuktam -
#1278 :|
ezeket a beírásokat még el lehet olvasni? mer már meg se nyitja az oldalt
szerk: látom nektek se jó :( -
#1277 Nekem más blog.hu-s oldal se jön be... -
#1276 Az oldal nekem sem jön be, de a videók még fent vannak a Youtube-on.. -
Vardar #1275 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nem végződhet így. -
#1274 :(
-
Vardar #1273 Ajaj. -
marcinger #1272 Lehet, hogy töröltek volna mindent? -
Vardar #1271 Van itt hacker? Öljétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1270 nálam se -
W B #1269 nálam sem -
marcinger #1268 Nállam nem jön be az oldal. -
W B #1267 kurvajó. most meg nem tudja hogy adja vissza a blogot :S -
marcinger #1266 Szerintem se az csak úgy elgondolkodtam. -
#1265 sztem ha freddy abba akrta hagyni, akkor szimplán abbahagyja....uccse tudják ki ő :D Plusz nem hinném, hogy ilyen gerinctelen módon meghátrálna..... -
W B #1264 khm. ha ez igaz lenne, akkor én vagyok a loch nessi szörny -
marcinger #1263 Hi. Olvastam a blogon, hogy feltörték az oldalt és emiatt freddy befejezi az oldalt. Én arra gondoltam a feltört bejegyzéseket olvasva, hogy mi van akor ha nem is törték fel az oldalt. Lehet, hogy ezt találta ki, hogy senki ne haragudjon rá. Mármint beírt egypár olyan bejegyzést, hogy feltörték meg minden, de közben a feltört bejegyzéseket és ő írta. Így könnyen azt mondhatja, hogy neki elege van az egészből és nincs tovább. Így senki nem fog rá haragudni. Nem vagy freddy ellenes idáig az összes videoját láttam és megkell, hogy mondjam remek munka. -
#1262 írta, hogy a 2 előre beírt bejegyzést most kirakja, de utána ennyi..... -
#1261 "Freddyd írta nemrég, hogy még van két bejegyzés, ezeket meg aktiválta, hogy ne vesszenek kárba."