Slave Hack

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thomeee
Nincs valakinek 4.5-ös vízfala? Egy év mire megszerzem... (A)

XDD
TommyC
Szegény fejed.
Sajnos ez a SlaveHack csak egy internetes hack játék...
szóval a fiók feltörésére irányuló segítõ törekvésünk felejtõs.

bízz benne, az segíthet...

dixitque deus fiat lux

Sziasztok. A felesegem e-mail cimjebe szeretnek belenezni. freemail. tudnatok segiteni?
TommyC
Egy bank account feltörésénél számít a brute force progid verziója és a CPU-d.asszem ennyi.
és ha elsõre nem sikerül, perzse, hogy érdemes többször is, olyan nincs, hogy nem lehet feltörni, max sokszor kell próbálkozni.
és figyelj a logokra.

dixitque deus fiat lux

Lenne egy kérdésem. A bank accountok feltörésénél csak a bruteforce számít vagy még más is ? Jah és ha kiírja hogy failed akkor még próbálkozzak vagy felesleges ?
TommyC
"A DDoS vírus irányítója
Ez a program szükséges ahhoz, hogy DDoS támadást indíts. Miután felinstalláltad a DDoS vírusokat / .vddos / a slavekre, ez a progi elengedhetetlen ahhoz hogy elindítsd a támadást, mert ez a progi irányítja a vírust!Minél több gépre telepítesz DDoS vírust és használod fel a támadáshoz, annál erõsebb lesz a támadás!
Figyelem! DDoS támadás után minden slave-n / és a cél gépen /, amelyiken fent volt a vírusod és használtad a támadáshoz, a logjukban szerepelni fog a te és a támadásban résztvevõk slavek ip-je!"

PS:INFO!!!

dixitque deus fiat lux

mire joh ez ?

RemoteDestruction
TommyC
nyugi már, nem csinálok semmit a gépeddel
nem akarom oda felrakni, mert akkor bárki leszedheti.
ha megadod az ip-d felrakom neked, ha nem akkor mind1..csak segíteni akartam

dixitque deus fiat lux

ColdFire
hmm...
szerintem inkább töltsd fel egy köztudott ipre, és senki se fog félni 😄

pl: 48.121.47.116
csinálj egy sg nevü mappát, és abba bele 😉

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

TommyC
küld el privibe az ip-d és feltöltök neked pár dolgot (:

dixitque deus fiat lux

ColdFire
135.132.154.124

You can not connect to this computer via the webservice, it suffered an DDoS attack and is offline for about 5 more minutes.

😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
egy ipt adhatnál, és addig dugd el a tûzfalad hogy be tudjak menni, köszi

TommyC
az én gépem még mindig megvan és 5.0-ás minden (:

habár jóóóideje nem foglalkozok már vele..

dixitque deus fiat lux

ColdFire
kezdjükmáujra! 😄

TommyC
Nektek megy az oldal?...

dixitque deus fiat lux

TommyC
És mi a ranked?<#ravasz1>

dixitque deus fiat lux

Gnome
nah én hivatalosan is meguntam és jóideig szüneteltetni fogom...

Cpu speed: 2800 Mhz.
Connection speed: 8 Mbit (+- 910 Kb/s download, 228 Kb/s upload )
Harddrive: 30 Gb capacity

Stats
Computer connected to the internet: 3 days
Time played (h:m): 34:3
Spam sent 675348 mails
Warez sold 0.129 Gb
Slaves used to DDoS 0
Time spent cracking 7 hours
Cash spent on hardware 23552 euros
IP resets 3 reset
IP last reset 1 hours ago
Running software* Software level
Antivirus beta program 4.av 0.7
PassSnif.crc 2
Ftpcash beta.fc 0.3
F-Wall.fwl 2.1
File kidnapper.hdr 0.9
Serious marketing.mailer 1.4
ComeoutComeout.skr 2.3
WaterW-Wall.wwl 2.1

ha valakinek kell vmi szóljon vagy írjon ipt és otthagyom feltölteni a vízfalat..azzal már betudsz törni jósok helyre..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Doomista
hát én még most sem tudok resetelni...😛😛😛😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gnome
"pro"😛

TommyC
Sokszor lehet resettelni, csak kell várni két reset között, minél többszõr resetteled annál többet...

dixitque deus fiat lux

bardocz
nekem 2 ip reste volt és mindkettõ ingyenes
Doomista
szerinted mennyibe kerül ?😛... ne okoskodjá má,pro vagyok ebben a gameben,egyszoval elöször ingyé lehet ip reseltelni,de mivel énmár régeben elreseteletem,ezért most 10.000 ero 1 reset,és mint emlitettem nincs eurom.érted ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gnome
szted mire valo az ip reset?😛...

Doomista
ezek sosem adják fel ? megint fentvan ugyan az a 2 virus,amiröl beszéltem,és leis töröltem.hagyom ott a francba,usincs euro,hly lámák xD

kicsit okos volt gyerek,leszedte az antivirus irtomat ^^

bardocz
basszus szinte semmit nem tudok feltörni :@ 0.7-es crc-vel! 0.6-os fwl-je van áldozatnak nekem 0.9-es wwl és 0.7-es crc de nem megy :@<#falbav>
Doomista
énmár meguntam,nem jáccom már vele :_D

bardocz
basszus szinte semmit nem tudok feltörni 0.7-es crc-vel kezdem unni ezt
bardocz
igen,innen szenvedtem nem tom menyit kb 10-15 failed 😄
ByB:onnan azért már kevesebben fognak feltörni mint ingyenesrõl 😉
ByB
én onnan szereztem 17k-t😄
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pgiFFpeNXmBkZwqLF9hDkZg&gid=0
Itt nézz szét itt fent van minden😊
bardocz
valaki tud adni ip-t ahonnan le tudok szedni 0.9 vagy 1.0-ás crc-t és tûzfal 0.5 0.6 körül van?arról az oldalról próbálkozok de kb már ötödszörre failed és idegesít hogy nem megy
Sztem ez függ a te és az õ netétõl és a bruteForce-od szintjétõl is.Nekem is lenne egy kérdésem.Lehet egyszerre pénzt szedni egy embertõl vspam-el és vshare-el?Több olyan slaves is van akinek mind2õt felraktam megvanm ind2õhöz a szükséges progik csak azt nem tudom egyszerre mindkettõve lehet pénzt termelni vagy csak egy felhasználótól egyel lehet?
reaper5687
Basszus vettem egy 2,8-as procit, és a feltörési sebesség szinte semmit sem változott!!! Akkor meg mire jó?<#boxer><#violent><#falbav>
bardocz
nah befizettem 50 eurós bankra innen kevesebbet fognak feltörni😄
reaper5687
Úgy értem ugyanannyit hoz?
reaper5687
Thnx, bár már ismertem, csak kíváncsi vok a benne levõ bankszámlaszámra <#vigyor>
Egyébként megéri feltölteni a vshare-t vagy ugyanannyit hogy mint a spamek?
Gnome
http://slavehack.tk/# itt a könnyítés..persze csak akkor ha nemakarod magadtól megoldani a rejtvényeket...(bevallom énis innen néztem)

reaper5687
Az empty.txt-rõl tud valaki valami okosat mondani? Pláne azért, mert valami nemnormális folyton letörli a sw-rõl, így bele sem tudok nézni <#vigyor>
ColdFire
nem bosszulunk meg mindenkit aki feltort...
te is ugyan et csinálokd

Gnome
benéztem hozzád..töröld a logfájlodat mert könnyen ki lehet keresni a bankaccountodat...az a jo ha a logod mindig üres

Gyadi
Szerintetek mit érdemes elõször fejleszteni? Valamelyik forumban írták, hogy szerintük procit. Mondjuk valszeg jobban járnék gyorsabb nettel.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Gnome
ezlennél te? 73.**5.**7.83 (kicsillagoztalak😛)

zsolesz92
Légyszi mindenki õt támadja a virusaival: 254.36.177.202
Köszi 😄
letörölte az antiviremet, a 0.8as waterfallomat, meg felrakott egy virust :@ köcsög

Sleepy Bone
Hogy lehet bank acc-ot törni? mármint mivel próbálkozzak /pill 300 mhz proci 0.7 crc-vel csálom de nem megy

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

zsolesz92
Meg akkor még 1. Ha telepítve van egy virusom, és közben törli az elseznvedõ, akkor az addigi profit amit nem vettem ki elveszik?

zsolesz92
ja meg bankban is van log? az merre van és hogyan kwell törölni?

zsolesz92
Be tudtam szerezni egy ativirust és igy le tudom törölni a 15 virusomat 😛 van 0,8 as waterwallom. tûzfalat adjon vki pls. illetve ip-t.
Most huztam le vkit 15 euróval 😉

zeli
Hogyan lehet pénzt szerezni?:S 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Gnome
nekemmeg elveszett 800eurom😛...utalnám át erre kiír vmi olyasmit h nincs 800nevû bank és kész...volt euro nincseuro😊

Oldal 1 / 11Következő →