Slave Hack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ez a SlaveHack csak egy internetes hack játék...
szóval a fiók feltörésére irányuló segítõ törekvésünk felejtõs.
bízz benne, az segíthet...
dixitque deus fiat lux
és ha elsõre nem sikerül, perzse, hogy érdemes többször is, olyan nincs, hogy nem lehet feltörni, max sokszor kell próbálkozni.
és figyelj a logokra.
dixitque deus fiat lux
Ez a program szükséges ahhoz, hogy DDoS támadást indíts. Miután felinstalláltad a DDoS vírusokat / .vddos / a slavekre, ez a progi elengedhetetlen ahhoz hogy elindítsd a támadást, mert ez a progi irányítja a vírust!Minél több gépre telepítesz DDoS vírust és használod fel a támadáshoz, annál erõsebb lesz a támadás!
Figyelem! DDoS támadás után minden slave-n / és a cél gépen /, amelyiken fent volt a vírusod és használtad a támadáshoz, a logjukban szerepelni fog a te és a támadásban résztvevõk slavek ip-je!"
PS:INFO!!!
dixitque deus fiat lux
RemoteDestruction
nem akarom oda felrakni, mert akkor bárki leszedheti.
ha megadod az ip-d felrakom neked, ha nem akkor mind1..csak segíteni akartam
dixitque deus fiat lux
szerintem inkább töltsd fel egy köztudott ipre, és senki se fog félni 😄
pl: 48.121.47.116
csinálj egy sg nevü mappát, és abba bele 😉
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
You can not connect to this computer via the webservice, it suffered an DDoS attack and is offline for about 5 more minutes.
😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
habár jóóóideje nem foglalkozok már vele..
dixitque deus fiat lux
Cpu speed: 2800 Mhz.
Connection speed: 8 Mbit (+- 910 Kb/s download, 228 Kb/s upload )
Harddrive: 30 Gb capacity
Stats
Computer connected to the internet: 3 days
Time played (h:m): 34:3
Spam sent 675348 mails
Warez sold 0.129 Gb
Slaves used to DDoS 0
Time spent cracking 7 hours
Cash spent on hardware 23552 euros
IP resets 3 reset
IP last reset 1 hours ago
Running software* Software level
Antivirus beta program 4.av 0.7
PassSnif.crc 2
Ftpcash beta.fc 0.3
F-Wall.fwl 2.1
File kidnapper.hdr 0.9
Serious marketing.mailer 1.4
ComeoutComeout.skr 2.3
WaterW-Wall.wwl 2.1
ha valakinek kell vmi szóljon vagy írjon ipt és otthagyom feltölteni a vízfalat..azzal már betudsz törni jósok helyre..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
dixitque deus fiat lux
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kicsit okos volt gyerek,leszedte az antivirus irtomat ^^
ByB:onnan azért már kevesebben fognak feltörni mint ingyenesrõl 😉
Itt nézz szét itt fent van minden😊
Egyébként megéri feltölteni a vshare-t vagy ugyanannyit hogy mint a spamek?
te is ugyan et csinálokd
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Köszi 😄
letörölte az antiviremet, a 0.8as waterfallomat, meg felrakott egy virust :@ köcsög
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Most huztam le vkit 15 euróval 😉
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.