Slave Hack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
hát besz@rok engem mindig sikerül kirabolni😄 szerencsére most csak 200 euró körül de akkor is ráadásul amikor töltök hogy ne tudjak bemenni bankba megnézni melyik volt:S
ColdFire
71.136.63.190
94.87.45.87

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
71.136.63.190 itt van de 1.0-ás a fwl kell hozzá wwl keményen😄
Doomista
a 0.6-s nincs leszedve,keresek 0.6-s antivirust.😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
azért inkább töröld le nem foglalja hdd-t
Doomista
hát mig nincs pénz egy gépen,addig nem zavarja az illetöt a virus,szerencséer semmi pénzem sincs,szl mind a 3 virus uploader gyerök szpta ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mr_no_NaMe
Nah találtam egy full szûz gépet 0.5ös fwallal..yeah 😊
(és kb 1 oldal loggal 😄)
Sleepy Bone
nekem így is van minden csak giga lassú szal most netezésre hajtok leginkább aztán jöhet a hdd meg a proci

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

bardocz
ha az alap az egy megás net akkor kb 1 perc aszem
bardocz
nah vettem gyorsabb procit 5 gigás hdd-t úgyhogy mos beindul cuucok töltése tûz meg vízfal😄
Sleepy Bone
én egy 2-eset kaptam azóta is benn tartom nem izgat naon 😄 csak kéne már a netre pénz a 2mbit az gyorsan tölt fel? egy 0.3 vírust mennyi idõ neki?

Mr_no_NaMe
Ezt nemtudom feltörni :S
bardocz
van amikor pénzbe kerül ip reset?most muszály megtennem mindent töröltek tõlem:@
bardocz
nekem meg törölték seekert,és nem tom hogy 0.8-as crc-t törölték vagy csak skr miatt nem látom😄most szedem 0.4-est
Doomista
nah jolvan...3 db virust találtam,ugyláccik kedvesek voltak velem,de szpták,mert semmi euro nincs nekem 😊 sza 3 virust,2 virust tudok törleni,mivel 0.3 verziosok,mint az anvirirusom,viszont bekaptam egy 0.6-ost is,azzal hujuj van 😄

bardocz
121.142.212.124 0.7-es fwl
Mr_no_NaMe
Tûzfalat honnan lehet szedni? Egy csomó cuccom van már (vízfal, warez cuccok, analyzátor) de tûzfalam még nincs :S
bardocz
warezhoz túl sok minden kell:S rip,vshare,fc pendrivom meg már tele van,és 0.3-as rip-et sem találtam még csak 0.5-öset,és ahoz 0.5-ös fc kell :S
bardocz
nem,ahz túl lassú a net,így is 2 perc míg felmegy 0.3-as spamvírus,warezt meg lehet majd kipróbálom vmikor
Sleepy Bone
warezolást próbáltad már? erõsebb vírus?

bardocz
nekem kéne még pénz netre meg hdd-re ha nem rabolnak ki net holnap meglesz😄
Sleepy Bone
Ha nem tudok bejutni 1 bank acc-ra 4 törés után sem az baj? 😊 amõgy bank ip-t feltörtem 1.-re 😄 le is szedtem a 2.0 av-t 😄

bardocz
hu,ezt nem tudtam,köszi az infót😊
Gnome
sztem elégnagy hülyeség lenne ha a passt univerzálissá tették volna..az aztjelentené h a pro játékosoknak elég leírni egy papírra a jelszavakat és akkor ha újat akarnak kezdeni max 3-4 gépbe belépnek és meglesz a max szoftverük..asszem egyedi jelszavak vnnak..azaz az 1.1.1.1 re neked is más a jelszavad és nekemis

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

bardocz
el kell kezdenem jobb progikat szereznem hogy jobban menyen😄
bardocz
login képernyõn😊 amikor crackeled és sikerül berakja slavek közé és ott ki is írja passot
ColdFire
és a pass-t hova irod be?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bardocz
33.53.184.126 ehez az ip-hez tdna adni vki passot?kéne onnan crc de az enyém kevés hozzá hogy feltörjem,egyedül vízfalam elég
Mr_no_NaMe
Najó...sry a hülye kérdésekért csak fáradt vagyok mán 😊
Most van egy jó accom amit valszeg még nem is látott senki. Van most 2 slavem amirõl pénz kéne, hogy jöjjön...na majd holnap kiderül.
Mr_no_NaMe
Nemtom mér válaszolgat ez össze vissza...bocs
Mr_no_NaMe
Vírust hogyan kell feltölteni? El kell indítani a gépemen a fogaskerékkel majd az elindított cuccost feltölteni?
Mr_no_NaMe
Én most egy Antivirus beta program 2.av 0.4átot töltök...kb ezer másodperc 😄d
ColdFire
van egy 3000-es, és egy 500-as fogásom, már töröm õkeT😊

Mr_no_NaMe
hm..mostmár igen 😊
Doomista
hehe,ez sajnos igy van,szal énis láttam a logban az egyik ipt,aztán egy pár másodperc után frisitetem,és már ne mvolt ott,szal a leggyorsabb cselekvéskor is áldozatok lehetünk 😄 de ehez balfszmák is kell.

TommyC
A játék lényege nem pont ez, de okosnak kell lenni,ahhoz hogy ezen túllás!
Az tény hogy jó kell légy és gyors, de ez nem minden.Ismered ezt a lsitát?

dixitque deus fiat lux

Mr_no_NaMe
Emberek, ebbe na játékban a puszta szerencse mûve hogy valaki elérjen valamit és hosszútávon sikeres legyen? Mivan ha az emberke azalatt a 2 másodperc alatt nézi meg és jegyzi le az ip címem mialatt én a lehetõ legyorsabban próbálom modifikálni a logot?
bardocz
kértem új jelszót mit nyomjak hogy aktiváljam?back-el nem aktiválom
kéne egy bank account ami teli va pénzzel

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

Drephis
nekem még mindig nem...

help

Mr_no_NaMe
Ja hülyevagyok...webservice nincs...
Mr_no_NaMe
Akkor aztírja, hogy ehhez nem tartozik weblap
TommyC
Beírod a The Internet alá...

dixitque deus fiat lux

Mr_no_NaMe
Na végre megy az oldal 😊
Hogyan kell egy ip címhez csatlakozni? (logbol kinéztem egyet kettõt)
bardocz
töröltettem a bank accomat de mégse törlõdött miért?:S
bardocz
nrm hiszen el megint kiraboltak😞
bardocz
600 euromat úgy ellopták hogy észre se vettem :@
ColdFire
Cracking password for ****
😄DD

TommyC
Látom mindenki elvan <#ticking><#hawaii>

dixitque deus fiat lux

TommyC
Igen

dixitque deus fiat lux