546
Slave Hack MMORPG

• Gnome
    benéztem hozzád..töröld a logfájlodat mert könnyen ki lehet keresni a bankaccountodat...az a jo ha a logod mindig üres
  • Gyadi
    Szerintetek mit érdemes először fejleszteni? Valamelyik forumban írták, hogy szerintük procit. Mondjuk valszeg jobban járnék gyorsabb nettel.
  • Gnome
    ezlennél te? 73.**5.**7.83 (kicsillagoztalak:P)
  • zsolesz92
    Légyszi mindenki őt támadja a virusaival: 254.36.177.202
    Köszi :D
    letörölte az antiviremet, a 0.8as waterfallomat, meg felrakott egy virust :@ köcsög
  • Sleepy Bone
    Hogy lehet bank acc-ot törni? mármint mivel próbálkozzak /pill 300 mhz proci 0.7 crc-vel csálom de nem megy
  • zsolesz92
    Meg akkor még 1. Ha telepítve van egy virusom, és közben törli az elseznvedő, akkor az addigi profit amit nem vettem ki elveszik?
  • zsolesz92
    ja meg bankban is van log? az merre van és hogyan kwell törölni?
  • zsolesz92
    Be tudtam szerezni egy ativirust és igy le tudom törölni a 15 virusomat :P van 0,8 as waterwallom. tűzfalat adjon vki pls. illetve ip-t.
    Most huztam le vkit 15 euróval ;)
  • zeli
    Hogyan lehet pénzt szerezni?:S :)
  • Gnome
    nekemmeg elveszett 800eurom:P...utalnám át erre kiír vmi olyasmit h nincs 800nevű bank és kész...volt euro nincseuro:)
  • bardocz
    hát besz@rok engem mindig sikerül kirabolni:D szerencsére most csak 200 euró körül de akkor is ráadásul amikor töltök hogy ne tudjak bemenni bankba megnézni melyik volt:S
  • ColdFire
    71.136.63.190
    94.87.45.87
  • bardocz
    71.136.63.190 itt van de 1.0-ás a fwl kell hozzá wwl keményen:D
  • Doomista
    a 0.6-s nincs leszedve,keresek 0.6-s antivirust.:)
  • bardocz
    azért inkább töröld le nem foglalja hdd-t
  • Doomista
    hát mig nincs pénz egy gépen,addig nem zavarja az illetöt a virus,szerencséer semmi pénzem sincs,szl mind a 3 virus uploader gyerök szpta ^^
  • Mr_no_NaMe
    Nah találtam egy full szűz gépet 0.5ös fwallal..yeah :)
    (és kb 1 oldal loggal :D)
  • Sleepy Bone
    nekem így is van minden csak giga lassú szal most netezésre hajtok leginkább aztán jöhet a hdd meg a proci
  • bardocz
    ha az alap az egy megás net akkor kb 1 perc aszem
  • bardocz
    nah vettem gyorsabb procit 5 gigás hdd-t úgyhogy mos beindul cuucok töltése tűz meg vízfal:D
  • Sleepy Bone
    én egy 2-eset kaptam azóta is benn tartom nem izgat naon :D csak kéne már a netre pénz a 2mbit az gyorsan tölt fel? egy 0.3 vírust mennyi idő neki?
  • Mr_no_NaMe
    Ezt nemtudom feltörni :S
  • bardocz
    van amikor pénzbe kerül ip reset?most muszály megtennem mindent töröltek tőlem:@
  • bardocz
    nekem meg törölték seekert,és nem tom hogy 0.8-as crc-t törölték vagy csak skr miatt nem látom:Dmost szedem 0.4-est
  • Doomista
    nah jolvan...3 db virust találtam,ugyláccik kedvesek voltak velem,de szpták,mert semmi euro nincs nekem :) sza 3 virust,2 virust tudok törleni,mivel 0.3 verziosok,mint az anvirirusom,viszont bekaptam egy 0.6-ost is,azzal hujuj van :D
  • bardocz
    121.142.212.124 0.7-es fwl
  • Mr_no_NaMe
    Tűzfalat honnan lehet szedni? Egy csomó cuccom van már (vízfal, warez cuccok, analyzátor) de tűzfalam még nincs :S
  • bardocz
    warezhoz túl sok minden kell:S rip,vshare,fc pendrivom meg már tele van,és 0.3-as rip-et sem találtam még csak 0.5-öset,és ahoz 0.5-ös fc kell :S
  • bardocz
    nem,ahz túl lassú a net,így is 2 perc míg felmegy 0.3-as spamvírus,warezt meg lehet majd kipróbálom vmikor
  • Sleepy Bone
    warezolást próbáltad már? erősebb vírus?
  • bardocz
    nekem kéne még pénz netre meg hdd-re ha nem rabolnak ki net holnap meglesz:D
  • Sleepy Bone
    Ha nem tudok bejutni 1 bank acc-ra 4 törés után sem az baj? :) amőgy bank ip-t feltörtem 1.-re :D le is szedtem a 2.0 av-t :D
  • bardocz
    hu,ezt nem tudtam,köszi az infót:)
  • Gnome
    sztem elégnagy hülyeség lenne ha a passt univerzálissá tették volna..az aztjelentené h a pro játékosoknak elég leírni egy papírra a jelszavakat és akkor ha újat akarnak kezdeni max 3-4 gépbe belépnek és meglesz a max szoftverük..asszem egyedi jelszavak vnnak..azaz az 1.1.1.1 re neked is más a jelszavad és nekemis
  • bardocz
    el kell kezdenem jobb progikat szereznem hogy jobban menyen:D
  • bardocz
    login képernyőn:) amikor crackeled és sikerül berakja slavek közé és ott ki is írja passot
  • ColdFire
    és a pass-t hova irod be?
  • bardocz
    33.53.184.126 ehez az ip-hez tdna adni vki passot?kéne onnan crc de az enyém kevés hozzá hogy feltörjem,egyedül vízfalam elég
  • Mr_no_NaMe
    Najó...sry a hülye kérdésekért csak fáradt vagyok mán :)
    Most van egy jó accom amit valszeg még nem is látott senki. Van most 2 slavem amiről pénz kéne, hogy jöjjön...na majd holnap kiderül.
  • Mr_no_NaMe
    Nemtom mér válaszolgat ez össze vissza...bocs