Futás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy en utalok futni hiaba jarok olyan edzesre ahol kell akkor is utalok es nem birok 😄
2. Most jöttem haza, és arra felé voltunk még félig világosban vélig meg már sötétben. 1 árva csöves se volt
3. nem késes hanem szatír, a szatír meg csak a kislányokat bántja nem a fiúkat.
4. ne ezen múljék, én elmegyek veled ha komoylan sportolni akarasz.
megkésel a csöves!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
végülis olinpián futották már kezel 40et, igaz 100m sprinten
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Lehet ez az X-Men-es mutans suli magyar modra, vagy en nemtom... 😮
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
#59: mértéktõl függ, meg h mennyire terheled magad vele
[/spam]™
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ReaL MaDRid x siempre
egyébként mit tudtok ajánlani a térdfájásra?meg nekem még az a bajom,h nagyon merevek az izmaim.ya,és úton futok,amiben emelkedõk is vannak,igen,tényleg nem túl egészséges,de lehet,h mostmár ki fogok járni a helyi sportpályára
ReaL MaDRid x siempre
én esténként szoktam úgy 3 és fél km-t futni,csak az a baj,h amilyen egészséges,ugyanolyan egészségtelen is a futás.térdet,gerincet,bokát gallyra vágja.
ReaL MaDRid x siempre
minden segít rajta ami fokozottan igénybeveszi, megedzi
Haverral mi is most terveztük el h lejárunk mostmár lassa nfutkosni esténként. Nekem egyébként is célszerû lenne mert 25%al kissebb tüdõm van az átlagosnál. A lábam bõven bírja a 4ezret de megkell állnom mert a tüdõm már nem. Érdekelne h a futás segít e a tüdõmön, h erõsebb illetve nagyobb legyen? Tudom hogy úsznom kéne de az úszást rühellem
Bemész az erdõ legsûrûbb részére, "kinyitod" a tüdõd és futsz... számtalanszor láttam már megriadó õzeket, menekülõ nyuszikat, vaddisznót stb. Arra azért vigyázni, hogy eszméletlen rikító/fényvisszaverõ ruhában fussatok, mert sok a balfax vadász!
Ja, és erdõben nem célszerû mp3-al futkosni, mert kellemetlen meglepetések érhetnek, ha nem fülelsz ;-)
Néha olyat is szoktam "játszani", mintha üldöznének... eszméletlen jó móka még egyedül is :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
csak légzés meg ilyen biológiai dolgokban.... azon múlik az egész
leszarom a konfigod...
mert ha folyamatosan edzel folyamatosan javulsz és nem hiszem, hogy egyszercsak nemtudsz javítani az idõdön. vagy nemtudom😊
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!