Futás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rise Against
quper xDDDd

GregSB
Cooper. Magyarosan kúper -.-

annak a 12 perces futasnak quper a neve nem tom hogy kell irni
amugy en utalok futni hiaba jarok olyan edzesre ahol kell akkor is utalok es nem birok 😄
Ramox
Óóó legközelebb lebácsiznak 😄 16 évesen odabasz 😄 Ahogy érzed, de amúgy nincsenek ilyen elvetemült hidegvérû késes csövesek szolnokon. Csak szólok, de mind1.

Rise Against
"és itt az egyetlen hej"

az nem aza hely volt, hanem a felkiáltás hejj! de mind1... és a szatírt már elkapták, a késes csöves,meg aszem a hídnál szokott lenni,meg a bokrokban...azonkívül anyám nem engedne el egy teljesen idegen fickóval...😊

Ramox
1.amíg a hejet pontos jvel írod addig ne kurvázz.
2. Most jöttem haza, és arra felé voltunk még félig világosban vélig meg már sötétben. 1 árva csöves se volt
3. nem késes hanem szatír, a szatír meg csak a kislányokat bántja nem a fiúkat.
4. ne ezen múljék, én elmegyek veled ha komoylan sportolni akarasz.

hejj akkor megverem a kis kurvát xD

DaemoonHunter
Inkább piát vesz a kés árából<#vigyor2>

😄!
megkésel a csöves!
gameplusz
Anyadek biztos ezzel marasztalnak, hogy ne menj ejszaka sehova 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

akkor csak poénkodott😊
hejj én a belvárosban lakok,és itt az egyetlen hej,ahol lehetne futni,aza tiszaparti sétány,ott meg ott vannak a csövesek(valami késes vagy mi) meg egy régi papírgyár vagy mi,és ott is szoktak tanyázni...

kérdezd meg a nõvéremet! mesélte,hogy mondta a tanárja,hogy õ mostantól csak arra adja az ötöst,a sportosabbaknak😊 tényleg

Ramox
Írni tudni luxus, sietni meg szokás. Sry 😄

Ramox
Szolnoki vagyok és elég furcsa h te a cösvesek miatt ne mtudsz futni 😄 Tekintve h én tudok kb 2 csövesrõl a városban 😄 Pl. A Széchenyi lakótelep egés zjó környék iylen célokra, és itt megy át a lakótelepen a bicikli út és 100 mre erdõ is van tehát nekünk elméeltileg a környék tökéletes. Ne mtudom mirõl beszélsz :S

hunbasser
hát,ez nem jött össze...nem véletlenül 13 percet akartál írni?

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Én 4:51 alatt futok 1400-et :$
Elég izmos sulitok lehet😄

David2
hmm, az pont 32 km/h átlag sebesség😄
végülis olinpián futották már kezel 40et, igaz 100m sprinten

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

gameplusz
Hat en is nezek igy hirtelen 😮
Lehet ez az X-Men-es mutans suli magyar modra, vagy en nemtom... 😮

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

sehol a világon nem kell 3 perc alatt 1600 métert lefutni mert azt nem lehet
nállunk ha nyolcadikos leszek,már 3 perc alatt kéne 1600 métert lefutnom...most ugyanez,kb 8 perc alatt megy😊vagy 10... szal kicsit futnom kéne,de itt szolnokon este nem lehet futni,a csövesek miatt,nappal meg nagy a forgalom mindenütt...csak hétköznep lehetne,délelõtt,akkor meg suli... szar ügy😛 meg nállatok is szokott a suliban olyan lennihogy 12 perces futás,és annak aza lényege,hogy jobbat fuss,mint tavaly...

CattiBrie
suliban a futás szokott a bemelegítés lenni <#fejvakaras>

#59: mértéktõl függ, meg h mennyire terheled magad vele

[/spam]&#8482;

DaemoonHunter
Igazából én is szoktam futni, persze nem kutyák társaságában, de pl versenyen voltam már, egész jó eredménnyel. Hétvégente sokat bringázok, és ez nagyon sokat segít a futásban, tehát futóedzés helyett bringaedzést tartok😊

motyodlee
aki nem szeretné ennyiben hagyni, és az ügyességét is ki szeretné próbálni, az próbálja ki azt,hogy egy elõtte guruló labdát is rugdos ami le van locsolva vmilyen húsos lével. A kutyák még mindig a háta mögött loholnak, sõt gyorsabban 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ja az a fuss az életedért címû fejezet😄
B0B0
Az már másik "sport" 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

igaz de az ízületeket is be lehet melegíteni hajlítgatással meg ienek
hunbasser
ya,tényleg,míg el nem felejtem +fav

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
😄DDDDDDDDDddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

gameplusz
Doktor Livin mágneses térdpánt vagy mi <#idiota>

hunbasser
de a térdet azt nem tudod bemelegíteni.a cipõ az meg tényleg nagyon fontos,de nem hiszem,h rossz cipõm lenne.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez a lötyögés jobban igénybe veszi a térdet,mint a rendes futás,ezért sem szeretek kocogni.peidg úgy 10-15 vagy több km-t is le tudnék futni,mert a kocogásban nem fárad el az ember,a térdet viszont kicsinálja,hacsaknem ilyen gumírozott pályán futsz,nagyon jó futócipõvel és befáslizott térddel.persze ezt a folyamatos kocogásra értem,nem az alkalmankéntira.

egyébként mit tudtok ajánlani a térdfájásra?meg nekem még az a bajom,h nagyon merevek az izmaim.ya,és úton futok,amiben emelkedõk is vannak,igen,tényleg nem túl egészséges,de lehet,h mostmár ki fogok járni a helyi sportpályára

ReaL MaDRid x siempre

csak ha rossz cipõben csinálod és ha nem melegítesz be
hunbasser
pont akartam topikot nyitni neki 😊

én esténként szoktam úgy 3 és fél km-t futni,csak az a baj,h amilyen egészséges,ugyanolyan egészségtelen is a futás.térdet,gerincet,bokát gallyra vágja.

ReaL MaDRid x siempre

DaemoonHunter
Dehogy unalmas! 4-5 téged üldözõ kutyával nagyon is izgalmas tud lenni!<#idiota>

biztos segít
minden segít rajta ami fokozottan igénybeveszi, megedzi
Ramox
Hali!

Haverral mi is most terveztük el h lejárunk mostmár lassa nfutkosni esténként. Nekem egyébként is célszerû lenne mert 25%al kissebb tüdõm van az átlagosnál. A lábam bõven bírja a 4ezret de megkell állnom mert a tüdõm már nem. Érdekelne h a futás segít e a tüdõmön, h erõsebb illetve nagyobb legyen? Tudom hogy úsznom kéne de az úszást rühellem

én utálok futni ... 😊
ja pl nem hallod hogy jön a vaddisznó hogy kinyírjon😄
Tinman
Dehogy unalmas 😊 Persze a betondzsungelben elég gáz lehet a betont taposni, de ezért jó a tájfutás. Ott nincs olyan, hogy elmegy melletted egy IFA és megdöglesz, mert nem kapsz levegõt.

Bemész az erdõ legsûrûbb részére, "kinyitod" a tüdõd és futsz... számtalanszor láttam már megriadó õzeket, menekülõ nyuszikat, vaddisznót stb. Arra azért vigyázni, hogy eszméletlen rikító/fényvisszaverõ ruhában fussatok, mert sok a balfax vadász!
Ja, és erdõben nem célszerû mp3-al futkosni, mert kellemetlen meglepetések érhetnek, ha nem fülelsz ;-)

Néha olyat is szoktam "játszani", mintha üldöznének... eszméletlen jó móka még egyedül is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

scs17
mindig tudsz javítani, csak egyre kisebb mértékben 😊

Tinman
Azért nem jött össze szvsz, mert ilyen eszeveszett tempóban futsz... próbálja meg 3-4-et lefutni, ahogy szoktad, majd állj be egy dinamikus ritmusra. A "lötyögés" a legrosszabb, amit ugye fõleg nõk szoktak futás címszó alatt mûvelni /tisztelet a kivételnek./

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zmeor
a futásban sosem fáradtam el ugy hogy.. már nem bírja a lábam.. meg ilyesmi

csak légzés meg ilyen biológiai dolgokban.... azon múlik az egész

leszarom a konfigod...

B0B0
😄

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Szégyen a futás, de hasznos!

gameplusz
Hat nekem nem megy... Anno 3-akat futottam, aztan 6-ra valtottam mert ugy gondoltam menni fog... Hat eleinte menni is alig tudtam, aztan vhogy... De ennel tobbet barmikor probaltam, sose jott ossze... Egyszeruen ennyi futas utan elfogyok.-

szerintem a fizikai határt soha sem érheti el az ember<#confused>
mert ha folyamatosan edzel folyamatosan javulsz és nem hiszem, hogy egyszercsak nemtudsz javítani az idõdön. vagy nemtudom😊
B0B0
Dehogynem, pár hónap után

B0B0
Egyetértek, a futás a céltalansága miatt unalmas