Futás

← ElőzőOldal 39 / 39

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Velem meg az a gond, hogy 7-et az életbe nem birnék ki 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

B0B0
Minden nap futok 7 kilométert egyhuzamban, de épp elég idõt elvesz az életembõl úgy, hogy a környéken teszem, nemhogy még elmásszak másova...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Jópárat (és nem próbáltam, hanem csináltam)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gameplusz
Jo az is, en mar nagyon reg ota csinalom, minel tobbet futsz, annal jobb leszel... Persze egy ido utan elered a fizikai hatart, ahonnan mar nincs tovabb 😊 De attol mindenki messze van meg 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

motyodlee
kb 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

én 2km-et futok 9, 10 perc alatt😄
Ch_Slater
<#eljen>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

gameplusz
Szoktam igen, neha eljarok erre-arra, szep eredmennyel...
Egyebkent a 20 perc kb volt, a legjobb idom eddig 20:42 volt, de akkor mar majdnem mentot hivtam...
Egyebkent hozza tartozik a dologhoz, hogy 5 eves korom ota sportolok, es szep nagy labaim vannak...

3 kilometernel meg 9:10 volt a legjobb.

Tinman
Ha te 20 perc alatt 6km-te lefutsz, akkor a futásból kellene élned... -> 6 éves terep/tájfutó múlttal mondom ezt.
10000 futóból 1-2 képes ilyen teljesítményre... mert ugye az ember ha elég edzett sprintközeli állapotban lefut 2 max 3km-t, de akkor már a jobbak, is behúzzák a kéziféket és egy normális ritmusra kapcsolnak.

Szívesen mégnéznélek, jársz versenyekre?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

motyodlee
20 percnyi sprint az nem semmi.... én is szoktam sprintelgetni csak azt biciklin 😛 és akkor 53mmal megyek 😄DD

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

gameplusz
Hat, majdnem sprintbe... Persze utana meghalok feeling, de nembaj.

3km meg olyan 9-10 perc max.

motyodlee
lol közel 20 km/h-s sebességgel futosgálsz? 😄D az szép

20 perc alatt 6km az egész jó idõ<#eljen>
és lehetõleg elõtted fusson, feszülõs gatyában😛
gameplusz
En is mp3-mal futok, minden heten mas utvonalat valasztva. Napi 6km megvan, olyan 20 perc alatt kb. Persze ha van ra idom, es elotte nem tortent semmi mas sportbaleset.

Egyebkent +fav.

GregSB
Unalom ellen két megoldás: mp3 lejátszó és mindíg más helyszín, vagy csajt kell elhívni futni 😛

GregSB
"amúgy tényleg nem kell hozzá sok, csak egy jó cipõ..."

Nemtom, nekem az eddzõ ismerõsöm annyit ajánlott még ezek mellé (fõleg ha aszfalton futok, de egyébként is) hogy melegítsek be elõtte legalább fél órán keresztül, és egyek zöld kagylót (porcképzõt) mert hosszú távon nem túl kedvezõ a porcoknak meg izületeknek.

Egyébként én is már régóta punnyadok, de most júniusban újra el akarom kezdeni 😊

Marcell
Nekem dog unalmas es monoton a futas magaban, en csak labda utan tudok/szeretek futni, meg olyankor allando versenyhelyzetek vannak. FOCI az igazi. Bar edzeseken kell csak ugy is futni, de az sose megy olyan erovel, hajtassal, akarassal es kitartassal, mint amikor a 93. percben is meg kell nyernem a versenyfutast az ellenfel jatekosaval szemben.

Dragooon
sulimban szokott lenni egy "nagy durranás" nevû dolog. ilyenkor a gyerekek elmennek biciklizni vagy futni (ez utóbbi már kevésbé olyan népszerû).
asszem volt valami olyasmi, hogy Magyarországot váltófutásban (más bicajjal) megkerülték 😄

egyébként én utálok futni, fõleg körbe-körbe olyan mint a nascar mindig ugyan azt látod semmi új nem történik benne <#gonosz1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Ch_Slater
én 3 éve kezdtem el elöször májusban. akkor alig ment 1 km. aztán õszre már 7.5 körül tudtam futni. aztán persze összel abbahagytam és utána már soha nem sikerült annyit lenyomni. utána csak néhány fellángolás volt, max. 3-4 km-rel.
amúgy Szegeden a körtöltésen futottam mindig. (kivéve az elején, amikor még Londonban az Alexandra parkban)
amúgy tényleg nem kell hozzá sok, csak egy jó cipõ...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Azért is jó egyébként mert viszonylag hamar fejlõdik az ember, hamar el lehet érni hogy a kezdeti pár száz méter után😄 több kilóméter is menjen😊
ha már bírsz úgy 5-10 km-t futni egyhuzamban akkor kis utazással megéri egy parkban vagy inkább erdõben csinálni, nem unalmas utcákon meg sportpályákon.

Z
Na jó, jövõre...addigra csak fel tudja edzeni magát 6 ember...azért a Lúzer FC-s srácok is megtanultak nagyjából nem a labda mellé rúgni! 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Sok fajta testedzést próbáltál már?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

és sok szempontbol az egyik elghatékonyabb 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hét km?? Egyi sg-s gépelõttülõnek sok lesz az szerintem😊)
Z
<#worship>

K&H Maraton váltóra kéne egy SG-s csapat! 6 fõ, fejenként 7km.

Amúgy én a Margit-szigetre, meg HHH-ra járok. Most nem, mert sérült vagyok. De amint OK lesz a lábam, megyek vissza edzeni. 😊

detto csak én éjjel 1-2 körül teszem ezt 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

B0B0
A legunalmasabb testedzém, ami létezik...

Higyjétek el ha a helyszínen múlik akkor sosem lesz alkalmas futni😊)
Inkább csak elhatározás kérdése - rám ösztönzõleg hatott ha ráálltam a mérlegre😄
Rise Against
nem bírok 3km-nél többet futni, bedugul a fülem xD

dotkom
Hat en mar eleg reg futottam. Eloszor eltortem a bokam, most meg raastem a gerincemre biciklis zugas utan.. <#szomoru1>

http://atwwebmaker.tx.hu/

wantonly
Ahol én lakok még bicikli út sincs. 😞
wantonly
Az a bajom nekemis, hogy sose tudom hova menjek.

Egy sportpálya jó lenne, ha lenne a közelben, de nincs. Vannak kisebb focipályák, egy darabig jártam egyhez, de onnan is elszoktam. Amikor utoljára ottvoltam, szépen csendben futok erre odajön egy (ex?)pár és egymást elkezdik oltani, nemtudtak volna arrébb menni. 😛 El is mentem onnan inkább. A járdán meg nem szeretek futni. 😊
Anno szinte naponta futottam pár km-t. Csak egy walkman és egy kis idõ kell hozzá,egésszen ki tudja az embert kapcsolni^^ Bickli utakon lehet a legjobban futkározni estefelé.

Szeressük a zacskós tejet

motyodlee
Én a téli esték folyamán a Duna parton futaottam le-fel. A levegõ és a forgalom is jó volt.
Most meg nem nagyon gondolok arra hogy futni kéne 😛

SG maraton! 😊

Hát nálunk nincs se sportpálya se kiserdõ, én általában kimegyek este 9kor és körülfutok egykét háztömböt, ilyenkor már alig van forgalom szinte. Persze függ attól hogy mekkora városban lakik az ember.
CattiBrie
Nekem is kéne valamit, nem feltétlen futni, de valamit csinálni.
Látom többen vagyunk így ezzel.. Menjünk együtt futni. 😊)

[/spam]&#8482;

régen futottam rendszeresen, manapság csak punnyadok <#wilting>

CattiBrie
Nem messze onnan, ahol lakom van egy sportpálya. Régen többször eljártunk oda pár kört futni.
Barátnõm mesélte, hogy múltkor voltak és kizavarták õket onnan, mert hogy most már magán tulajdon... -.-
Ezen kívül van még kiserdõ szatírokkal és fõút autókkal. Az autók miatt sétálni sem szeretek az úton, nemhogy futni. 😞

[/spam]&#8482;

wantonly
Nekem is el kéne kezdenem újra. Kezdek ellustulni. :S
Üdvözlök mindenkit!
Meglepõdve láttam, hogy nincs még ilyen topik a sportfóumban, pedig a futás az egyik legalapvetõbb mozgásforma! Nem kell hozzá se felszerelés, se pénz, se tehetség, csak idõ, és megfelelõen hosszú út😊
Egyszóval a futás az egyik legelérhetõbb és legalapvetõbb formája a sportnak. Gondolok itt akár hosszú akár rövidtávfutásra.
Természetesen jótékony hatásairól se feledkezzünk el, aerob edzésforma lévén rengeteg zsírt égetünk futás közben és a szívet is erõsíti!

Én nem rég kezdtem újra futni, ma is megvolt a napi 2km-em.
Várok mindenkit aki szeret futni vagy foglalkozik valamilyen szinten a témával😊
← ElőzőOldal 39 / 39