Futás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Egyebkent a 20 perc kb volt, a legjobb idom eddig 20:42 volt, de akkor mar majdnem mentot hivtam...
Egyebkent hozza tartozik a dologhoz, hogy 5 eves korom ota sportolok, es szep nagy labaim vannak...
3 kilometernel meg 9:10 volt a legjobb.
10000 futóból 1-2 képes ilyen teljesítményre... mert ugye az ember ha elég edzett sprintközeli állapotban lefut 2 max 3km-t, de akkor már a jobbak, is behúzzák a kéziféket és egy normális ritmusra kapcsolnak.
Szívesen mégnéznélek, jársz versenyekre?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
3km meg olyan 9-10 perc max.
Egyebkent +fav.
Nemtom, nekem az eddzõ ismerõsöm annyit ajánlott még ezek mellé (fõleg ha aszfalton futok, de egyébként is) hogy melegítsek be elõtte legalább fél órán keresztül, és egyek zöld kagylót (porcképzõt) mert hosszú távon nem túl kedvezõ a porcoknak meg izületeknek.
Egyébként én is már régóta punnyadok, de most júniusban újra el akarom kezdeni 😊
asszem volt valami olyasmi, hogy Magyarországot váltófutásban (más bicajjal) megkerülték 😄
egyébként én utálok futni, fõleg körbe-körbe olyan mint a nascar mindig ugyan azt látod semmi új nem történik benne <#gonosz1>#gonosz1>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
amúgy Szegeden a körtöltésen futottam mindig. (kivéve az elején, amikor még Londonban az Alexandra parkban)
amúgy tényleg nem kell hozzá sok, csak egy jó cipõ...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
K&H Maraton váltóra kéne egy SG-s csapat! 6 fõ, fejenként 7km.
Amúgy én a Margit-szigetre, meg HHH-ra járok. Most nem, mert sérült vagyok. De amint OK lesz a lábam, megyek vissza edzeni. 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Inkább csak elhatározás kérdése - rám ösztönzõleg hatott ha ráálltam a mérlegre😄
http://atwwebmaker.tx.hu/
Egy sportpálya jó lenne, ha lenne a közelben, de nincs. Vannak kisebb focipályák, egy darabig jártam egyhez, de onnan is elszoktam. Amikor utoljára ottvoltam, szépen csendben futok erre odajön egy (ex?)pár és egymást elkezdik oltani, nemtudtak volna arrébb menni. 😛 El is mentem onnan inkább. A járdán meg nem szeretek futni. 😊
Szeressük a zacskós tejet
Most meg nem nagyon gondolok arra hogy futni kéne 😛
Látom többen vagyunk így ezzel.. Menjünk együtt futni. 😊)
[/spam]™
Barátnõm mesélte, hogy múltkor voltak és kizavarták õket onnan, mert hogy most már magán tulajdon... -.-
Ezen kívül van még kiserdõ szatírokkal és fõút autókkal. Az autók miatt sétálni sem szeretek az úton, nemhogy futni. 😞
[/spam]™
Meglepõdve láttam, hogy nincs még ilyen topik a sportfóumban, pedig a futás az egyik legalapvetõbb mozgásforma! Nem kell hozzá se felszerelés, se pénz, se tehetség, csak idõ, és megfelelõen hosszú út😊
Egyszóval a futás az egyik legelérhetõbb és legalapvetõbb formája a sportnak. Gondolok itt akár hosszú akár rövidtávfutásra.
Természetesen jótékony hatásairól se feledkezzünk el, aerob edzésforma lévén rengeteg zsírt égetünk futás közben és a szívet is erõsíti!
Én nem rég kezdtem újra futni, ma is megvolt a napi 2km-em.
Várok mindenkit aki szeret futni vagy foglalkozik valamilyen szinten a témával😊