418
Internetes szerelem :D
-
Mega22 #138 ez nem mindíg van így szerintem....
ember fuggo ez én pl. soha nem adom ki másnak magam mint amilyen vagyok:DDD
semmi titok mert akkor lehet jon a nagy pofára esés ha életben látod a másikat:D -
Mega22 #137 helyes teljesen igazat adok neked....
a neten megismert emberben elosszor a lelkébe szeretunk bele és nem érdek és a kivánatos kulso amit pl. ahogy írtad a discoban fedezunk fel!
igy elkeruljuk a meglepetéseket amiket a dekorácio takar:DD -
Mega22 #136 szerintem a kitartás csak a két resztvevo embertol fugg!!!nálunk a távolság 340km korul van és mégis bírjuk, mert lehet ha most kitartunk egymás mellett akkor az egész életen át tarto boldogság vár ránk....
az a fontos h sokat tudjatok errol beszélni, még a fájdalmas dolgokrol is....
ha nem érzed h elég benned az ero akkor szerintem abba kell hagyni, de ha viszont akaratos vagy akkor tégy meg érte mindent mert akkor az érzelmeidet viszonozni fogja....
egy nonek sokat jelent ha a fiu érzelmes és problémák nélkul tud az érzéseirol beszélni!!!
sok sikert! -
Forro Napsugar #135 Ezzel én is így voltam ...
Sokat beszélgettünk, hülyéskedtünk, ezután jött az msn-sn, és csak azt vettem észre hogy szerelem lett a vége. :))
Pont úgy mint nálatok. -
#134 Ennek én annyira örülök :)))
Sok boldogságot nektek. -
#133 Nekem is van tapasztalatom ezen a téren, és nem mindig pozitív kicsengésű.
Én inkább úgy fogom fel, hogy elindultam a hozzászokáshoz vezető út felé. -
#132 távolság néha gáz néha nem
mi is így vagyunk a párommal
Ő M.o.-on én meg külföldön.
szerencsére még bírjuk,mert nagy a szerelem,meghát sűrűbben járkálok haza.Nyáron meg Ő jön ki hozzám egy jó hosszu időre.
nem lenne msn akkor gáz lenne :(
amugy interneten ismerkedtünk meg újra,mert én már ismertem Őt,általános iskolába alattam járt egy évvel
-
Nuki #131 igen ez a messzi távolság-szerelem dolog is olyan, hogy előtte nem árt megismerni és normálisan beleszeretni a másikba.
mert ha el alig ismered pár napja, úgy valóban nem fog kitartani a dolog. -
#130 akkor életük végéig ids boldogan élnek -
Mirk #129 nem találkoznak -
#128 milyen igaz, addig amíg nem találkoznak. -
Mirk #127 azért előnye is van a netes kapcsolatnak, ha sosem találkoztok. mindenki azt mutathatja magából amit a másik látni szeretne és így sosem ábrándulnak ki egymásból, ezt most lehet szerelemre vagy baráti kapcsolatra is vonatkoztani. -
Borg #126 A monogámiát nincs ember aki kibírja egy életen át. Csak az változó, hogy erre ki hány év után jön rá, és miként kezeli a problémát :P -
Borg #125 Nálunk először 600, majd 250km volt. Minden hétvégén vonat. 1 éven át. Gondold újra.
Hint: Nem az a szerelem, amikor a diszkóban felszeded a helyi csajt mert tetszik, jársz vele 2 hétig, majd jöhet a következő. -
#124 már megértem mért mondták az hogy a telefonsex minden vágyad kielégíti ha jol bánsz a telefonkagyloval....bocs ez most csak eszembe jutott... -
#123 7000 KM és fél évig ő az USA-ban én itthon. Ilyet szerinted kibír a szerelem? Szerintem símán. csak a kapcsolatban résztvevő feleken múlik, hogy mennyire gondolják komolyan a dolgot. -
#122 hmm, akármekkora távolság, úgy hogy 152 km és évente vagy 3szor ha találkoznak, olyat szerinted kibír egy kapcsolat, persze mindennap msn, de az nem olyan. -
#121 Én is egy csómó embert ismertem meg neten akit ma már a barátomnak nevezek(nálam ez nagy szó)de tovább még nem jutottunk.De akármi lehet én a ntes ismerkedést jó dolognak tartom. -
#120 Ne vedd el a kedvét a házasságtól! -
Borg #119 A távolság nemhogy nem akadály, hanem kifejezetten jót tesz. (hát még pár év házasság után :D) -
#118 És ez pont azért van mert mindenki azt hiszi a másikról, hogy az nem önmagát adja. pedig az őszinteség sokkal vonzóbb szerintem mint a vetítés (ahogy azt nagyon sokan teszik) -
#117 Végülis ha azt nézzük, ez nem is olyan hülye téma(Először azt hittem hogy Cagivamito valamelyik regje lehet). Bárkit meg lehet kedvelni neten keresztül, de azt is figyelembe kell venni, hogy egy ember nem azt adja élőben amit neten. Az már más kérdés, hogy veletek nem így történt, örüljetek neki! Grat. -
Mega22 #116 szerintem légy turelmes és jon aminek jonni kell!!!
én sem akartam ezt a szerelmet nem is ismerkedni jottem ide, de mégis sikerult valakibe belebotlani....csak sima beszélgetésnek indult, apro témákrol amik két ember kozt teljesen normálisak, de végul arra lettem figyelmes h minden reggel vár 1 levél tole, amire én szívesen válaszolok!Egyre gyakoribb lett a levél, és jott az msn.....innen már nem volt vissza út és arra ébredtem h halálosan szeretem.....
ugy is képes voltam felrúgni az addigi életem h ot még soha nem láttam, nem érintettem, és még meg sem csokoltam!
Szal feladtam mindent és új lappal nyitottam felé....
Távol vagyunk egymástol ezért is hosszu ideig tartott mire megszerveztuk a rég megálmodott randit.....
Nagyon izgultam azon is h épp ugy fog e szeretni az után is h találkozik velem, féltem nagyon....
De végulis olyan volt mint az álmaimban amikor elképzeltem ot:DDD
Jooool sult el minden és remélem h a te szerelmed is viszonzásra talál majd!Légy turelmes és kitarto:DDD -
#115 én is ott SAJNOS :) brrrrr... :(
-
#114 én is ott ismertem meg a szerelmem, csak ő nem szeret. -
Mega22 #113 na ez tok jooooo, drukkolok nektek.....
lehet h ma már a net lett az a hely ahol az emberek észreveszik azokat is akik addig a szemuk elott voltak:D -
#112 örülök nektek és sok szerencsét,hát van ilyen is!:)
amúgy ne foglalkozz a sok kreténnel!;)
szerk:tegnap énis így ismerkedtem meg a szomszéd lánnyal!:DDDD
mára meg is beszéltünk egy találkozót!:) -
Mega22 #111 jah még valami ami most naon tetszik nekem....
remélem nektek is fog......
egy motto: A SZERELEMBEN FONTOS SZABÁLY A TÁVOLSÁG NEM AKADÁLY!!!! -
Mega22 #110 De joooo mindenki mindenkit szeret....
na végre harmónia!!! -
#109 ÉN IS SZERETLEK!!! -
#108 Koszi :) Az elojelek biztatoak :D -
#107 ÉN IS SZERETLEK!!! -
Mega22 #106 SZERETLEK!!! -
#105 Grat! 3év az szép idő.. és kivánom, h örökké tartson ;)
Az én kedvesem se teljesen magyar.. külföldi. És igen.. majd nálunk is lesz házasság.. ;) -
Nuki #104 egyre jobb :D -
#103 Akkor azt is rosszul. :) -
#102 Detto, mi pont icq-n botlottunk egymasba, en avval tudom mondjuk uberelni a dolgot, hogy a felesegem raadasul nem magyar ;) De lassan jon a 3. hazassagi evfordulo ;) -
#101 Nemén. CSak figyelek. :D -
#100 Hülye, még csak három éve járok vele, attól, hogy már 8 éves kora óta ismerem. Összekevered a dolgokat! :):P
-
Mega22 #99 te bolond......a kép csatolásrol hallotál már?!:D