418
Internetes szerelem :D
-
#98 De te már nyolc éves korod óta tartod/neveled a barátodat, akkor pedig vagy már kisgyerkőcként cseteltél, VAGY megcsaltad virtuálisan a hálón a barátodat! Namostmelyik? :D -
Vlala #97 "Csá béjbe, bejön a kézírásod." :D:D:D -
#96 Én is chateltem egy sráccal, nagyon régen, aztán kiderült, hogy Franciaországban él. :S Pedig még jól is nézett kimeeg minden. Aztán egy idő után már nem írogattunk egymásnak. Hát, ennyi. :S -
#95 "Először csodás külsője fogott meg.. "
'bejön a nickneved..olyan szép formás' :D -
Vlala #94 IRC... akkor még jó volt, egész délutánokat IRC-ztem át, dumáltunk a nagy semmiről, meg arról, hogy milyen lehet a gyümölcs élete egy tál tejlevesben (kb. ilyen szintű témáink voltak).
Ismerek pár olyan párt, akik IRC-n keresztül jöttek össze, az egyik pár érdekessége, hogy ugyanabba a suliba jártak, és mindennap találkoztak a folyosón, de élőben valahogy nem tetszettek egymásnak, vagy mittudomén, a lényeg, hogy nem keresték különösebben a másik társaságát. Egészen addig, amíg - mindketten másnak adva ki magukat - el nem kezdtek beszélgetni, és rá nem jöttek, hogy sok bennük a közös. -
Nuki #93 ilyenem (kétszer) nekem is volt, még a jó öreg Matáv-Mindenkinet korszakban ;) -
blackgamer #92 ó, igen
az internet őskora, mIRC,Win98,Freemail,Supergamez,...
akkoriban sokat chateltem, persze legtöbbször csak hülyültünk többi haverral a gépteremben (ja még otthoni netem se volt :)
egyszer egy lánnyal több hétig leveleztünk, de aztán egyszercsak rámunt, írtam még pár levelet de csak pár szóban válaszolt
az a röhej hogy tudom a nevét és azt hogy hol lakik, ennyi év után végig kiváncsi voltam hogy néz ki, de sajnos iwiw, myvip nem ad találatot :(
szóval örök homály marad a kiléte..... -
lábretek #91 Azért még nem kellett volna ilyen hamar a világ elé tárnod alig bimbozó kapcsolatunkat Ez az első csalódás, na mindegy majd este talin megbeszéljük a részleteket.. -
#90 ...azóta is minden nap chatelünk xDDD -
#89 Én meg chat.hu-ról találkoztam barátnőmmel, 1 éve, 1 hónapja. -
Nuki #88 de. köszönjük. -
#87 Nem fér beleide? -
Nuki #86 #75
ez tök jó! ilyenről még nem is hallottam! sok szerencsét a továbbikaban;)
Én még sosem találkoztam hogy valakinek ENNYIRE komoly legyen egy internetes ismerkedés! :D
(én általában pórul jártam az ilyenekkel:D) -
#85 visszaolvastam és rá kellett döbbenjek hogy ez csodálatos.
MI EZ A GECISZAR!!?!?!? A_:S?D?_:DSA?_:DSA
THE FLAME OF LOVE!!!
:Ð -
#84 hájez mizu!?
falme? -
#83 hát azért 1000 nincsen, de lehet válogatni... xDD -
homeless #82 internetes szerelem:)))
Nézzétek végig:) -
Mega22 #81 gratulálok és remélem nekem is az életem hasonloan alakul majd:DDD
orulok nektek :D -
Mega22 #80 bocsánatot kérek a helyesírásom miatt toled meg mindenkitol, de nektek eszetekbe sem jut h esetleg én nem vagyok magyar....ennyi!!!
Nem az írásom és annak elemzése volt a lényeg, hanem a tartalom, joooo lett volna esetleg hasonlo torténeteket hallani vagy valami pozitív dolgot, de itt mindenki annyira ellenséges, húha szép is lett a világ.....
De gondolom aki ilyen tokéletesen negatív ember annak biztos 1000 partnere van akik kozul vígan válogathat :DDDD
-
#79 Sztem azért néha menjetek ki a napfényre is. :CCC -
Borg #78 Szintén. -
#77 loál! :) mikre nem képes a Zinternet -
#76 Mi is mircen talalkoztunk a felesegemmel (akkor persze meg nem volt a felesegem). Nekunk 8 boldog evunk telt el azota, ket gyermekunk van, egy 5 eves lany, es egy 14 honapos fiu.
En most is szerelmes vagyok, es kivanom mindenkinek, hogy megtalalja a maga parjat! -
#75 En is mircen talakoztam a felesegemmel ;D
Pont akkor lepett be megnezni valami emailt es bekapcsoltak neki a miercet. Azt se tudta miaz. En akkor pont fent voltam. A csavo a net kavezobol engem szelektalt ki hogy velem beszelgessen. Elete elso mierc beszelgetese velem volt. Azota eltelt 7 ev es boldogan elunk.
Na? -
#74 loál D: -
#73 cybersex?
bocs...de erre most ki kíváncsi?:D -
#72 "hidtem"...bazze...mekkora lol már, hogy a hibásan elterjedt idióta "hidjüközésből" már sikerült a hidtem szót is leképezni:/ -
Thanatos #71 hmm, na mivan elfogyott a szerelem? :D
-
#70 történeted miatt nem, helyesírásod miatt viszont annál inkább :| -
#69 dugtatok már neten !? -
Thanatos #68 ez a részlet kiamradt hogy chates a delikvens, vagy csak én vagyok kurva feledékeny :D -
#67 nemtom, igazából akárki akármit mond, az tuti, hogy neten jobban lehet alkalmazni ezen a területen is a nagy számok törvényét :D
nah jóccaka -
#66 nyissatok oldalt a privin
bye -
#65 Pedig tudtad ezt rólam már van 4 éve:D -
#64 Akkor meg nem voltál szerelmes vagy volt a másik szerelmes vagy nem is érdekelted igazán:)
- Hello kérsz kólát?
- Ahhan
- Dugunk?
- Jahh
Féle kapcsolatok meg aztán extra gyorsak de nem az érzelmekről szólnak. Egyébként ez a rózsaszín köd el fog múlni úgyis egy idő után:) -
Thanatos #63 te is??? váááá most kcisit csalódtam benned :D -
Nuki #62 de ha nem vagy túl gyors akkor meg 'megunnak' vagy 'te unod meg'... egyesek látszólag pillanatok alatt képesek megváltoztatni az érzelmeiket. -
Thanatos #61 ép gondolkodásu emberek unalamsak mind :DDD -
#60 semmiben csak máshogy tartjáka kapcoslatto... Anno leveleztek az emberek, most meg csetelnek. Annyi a különbség, hogy gyorsabb a kommunikáció kevesebb a vágyódás rohan a világ így rohadtul oda kell figyelni hogyki ne égjen gyorsan a kapcsolat. -
#59 good Nuki (;
én az előző és a mostani barátomat is neten ismeretem meg (nem társkeresőn keresztül!). nincs ebben semmi szégyen szerintem...