418
Internetes szerelem :D
  • Sir Quno Jedi
    De te már nyolc éves korod óta tartod/neveled a barátodat, akkor pedig vagy már kisgyerkőcként cseteltél, VAGY megcsaltad virtuálisan a hálón a barátodat! Namostmelyik? :D
  • Vlala #97
    "Csá béjbe, bejön a kézírásod." :D:D:D
  • minigirl
    Én is chateltem egy sráccal, nagyon régen, aztán kiderült, hogy Franciaországban él. :S Pedig még jól is nézett kimeeg minden. Aztán egy idő után már nem írogattunk egymásnak. Hát, ennyi. :S
  • _Atti_
    "Először csodás külsője fogott meg.. "

'bejön a nickneved..olyan szép formás' :D
  • Vlala #94
    IRC... akkor még jó volt, egész délutánokat IRC-ztem át, dumáltunk a nagy semmiről, meg arról, hogy milyen lehet a gyümölcs élete egy tál tejlevesben (kb. ilyen szintű témáink voltak).

Ismerek pár olyan párt, akik IRC-n keresztül jöttek össze, az egyik pár érdekessége, hogy ugyanabba a suliba jártak, és mindennap találkoztak a folyosón, de élőben valahogy nem tetszettek egymásnak, vagy mittudomén, a lényeg, hogy nem keresték különösebben a másik társaságát. Egészen addig, amíg - mindketten másnak adva ki magukat - el nem kezdtek beszélgetni, és rá nem jöttek, hogy sok bennük a közös.
  • Nuki
    ilyenem (kétszer) nekem is volt, még a jó öreg Matáv-Mindenkinet korszakban ;)
  • blackgamer
    ó, igen
    az internet őskora, mIRC,Win98,Freemail,Supergamez,...
    akkoriban sokat chateltem, persze legtöbbször csak hülyültünk többi haverral a gépteremben (ja még otthoni netem se volt :)
    egyszer egy lánnyal több hétig leveleztünk, de aztán egyszercsak rámunt, írtam még pár levelet de csak pár szóban válaszolt

az a röhej hogy tudom a nevét és azt hogy hol lakik, ennyi év után végig kiváncsi voltam hogy néz ki, de sajnos iwiw, myvip nem ad találatot :(
    szóval örök homály marad a kiléte.....
  • lábretek
    Azért még nem kellett volna ilyen hamar a világ elé tárnod alig bimbozó kapcsolatunkat Ez az első csalódás, na mindegy majd este talin megbeszéljük a részleteket..
  • sz4bolcs
    ...azóta is minden nap chatelünk xDDD
  • sz4bolcs
    Én meg chat.hu-ról találkoztam barátnőmmel, 1 éve, 1 hónapja.
  • Nuki
    de. köszönjük.
  • vegicsek
    Nem fér beleide?
  • Nuki
    ez tök jó! ilyenről még nem is hallottam! sok szerencsét a továbbikaban;)
    Én még sosem találkoztam hogy valakinek ENNYIRE komoly legyen egy internetes ismerkedés! :D
    (én általában pórul jártam az ilyenekkel:D)
  • ÁjjLe BoBBi
    visszaolvastam és rá kellett döbbenjek hogy ez csodálatos.

MI EZ A GECISZAR!!?!?!? A_:S?D?_:DSA?_:DSA

THE FLAME OF LOVE!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    hájez mizu!?
    falme?
  • TrIp
    hát azért 1000 nincsen, de lehet válogatni... xDD
  • homeless
    internetes szerelem:)))
    Nézzétek végig:)
  • Mega22
    gratulálok és remélem nekem is az életem hasonloan alakul majd:DDD
    orulok nektek :D
  • Mega22
    bocsánatot kérek a helyesírásom miatt toled meg mindenkitol, de nektek eszetekbe sem jut h esetleg én nem vagyok magyar....ennyi!!!
    Nem az írásom és annak elemzése volt a lényeg, hanem a tartalom, joooo lett volna esetleg hasonlo torténeteket hallani vagy valami pozitív dolgot, de itt mindenki annyira ellenséges, húha szép is lett a világ.....
    De gondolom aki ilyen tokéletesen negatív ember annak biztos 1000 partnere van akik kozul vígan válogathat :DDDD
  • ivjoe
    Sztem azért néha menjetek ki a napfényre is. :CCC
  • Borg
    Szintén.
  • TVelvet
    loál! :) mikre nem képes a Zinternet
  • Mayday
    Mi is mircen talalkoztunk a felesegemmel (akkor persze meg nem volt a felesegem). Nekunk 8 boldog evunk telt el azota, ket gyermekunk van, egy 5 eves lany, es egy 14 honapos fiu.

En most is szerelmes vagyok, es kivanom mindenkinek, hogy megtalalja a maga parjat!
  • Sephi
    En is mircen talakoztam a felesegemmel ;D
    Pont akkor lepett be megnezni valami emailt es bekapcsoltak neki a miercet. Azt se tudta miaz. En akkor pont fent voltam. A csavo a net kavezobol engem szelektalt ki hogy velem beszelgessen. Elete elso mierc beszelgetese velem volt. Azota eltelt 7 ev es boldogan elunk.

Na?
  • Drephis
    loál D:
  • ngcsnet
    cybersex?
    bocs...de erre most ki kíváncsi?:D
  • Dynamic
    "hidtem"...bazze...mekkora lol már, hogy a hibásan elterjedt idióta "hidjüközésből" már sikerült a hidtem szót is leképezni:/
  • Thanatos
    hmm, na mivan elfogyott a szerelem? :D
  • Sadist
    történeted miatt nem, helyesírásod miatt viszont annál inkább :|
  • prezi
    dugtatok már neten !?
  • Thanatos
    ez a részlet kiamradt hogy chates a delikvens, vagy csak én vagyok kurva feledékeny :D
  • joebacsi
    nemtom, igazából akárki akármit mond, az tuti, hogy neten jobban lehet alkalmazni ezen a területen is a nagy számok törvényét :D
    nah jóccaka
  • PíszLávJuniti
    nyissatok oldalt a privin
    bye
  • Bucser
    Pedig tudtad ezt rólam már van 4 éve:D
  • Bucser
    Akkor meg nem voltál szerelmes vagy volt a másik szerelmes vagy nem is érdekelted igazán:)

- Hello kérsz kólát?
    - Ahhan
    - Dugunk?
    - Jahh

Féle kapcsolatok meg aztán extra gyorsak de nem az érzelmekről szólnak. Egyébként ez a rózsaszín köd el fog múlni úgyis egy idő után:)
  • Thanatos
    te is??? váááá most kcisit csalódtam benned :D
  • Nuki
    de ha nem vagy túl gyors akkor meg 'megunnak' vagy 'te unod meg'... egyesek látszólag pillanatok alatt képesek megváltoztatni az érzelmeiket.
  • Thanatos
    ép gondolkodásu emberek unalamsak mind :DDD
  • Bucser
    semmiben csak máshogy tartjáka kapcoslatto... Anno leveleztek az emberek, most meg csetelnek. Annyi a különbség, hogy gyorsabb a kommunikáció kevesebb a vágyódás rohan a világ így rohadtul oda kell figyelni hogyki ne égjen gyorsan a kapcsolat.
  • gnar killer
    good Nuki (;

én az előző és a mostani barátomat is neten ismeretem meg (nem társkeresőn keresztül!). nincs ebben semmi szégyen szerintem...