Warez körkép: Exklúzív magyar torrent interjú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nagyon is szeretnék (!), de a lehetôségeim nagyon megkötöttek online fizetés szempontjából. Egy csomó olyan szám van amit már nem lehet szinte sehol megtalálni, de van nagyon sok olyan anyag is amit a kiadó oldalán kívül nem került el (még/már) máshova. Normális árakért, óriási lokális választék (nem kell hetekig keresni valamit (képletesen értve persze)), normális belehallgatási viszonyok mellett (nem 0.20-0.30mp az elejébôl a számnak mondjuk) semmi akadályát nem látom annak, hogy fizessek a szolgáltatásért, ha ezzel még (közvetlenül) támogathatom is a kedvenceimet. (nem 90%-ban a kiadókat és a terjesztôket)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Különben nekem torrentrõl olyan 400-500 (van, mikor 600) körül szokott jönni (5Mbit-es netem van), nem tudom ennél hova gyorsabb...
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
hát igen, aláírom, hogy user/pass nélkül népkínzás amit az emberekkel mûvelnek. De ezt (nyilvánvalóan) direkt azért teszik, hogy fizess nekik (lehetôleg minél többet). Te meg direkt ne tedd, hanem találj alternatívát a belépéshez. 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Egyébként én több játékot megvettem már úgy eredetiben, hogy elõtte warezban kipróbáltam. De egy csomó olyat is letöltöttem már, amitõl még a torrent arányromlásomat is sajnáltam, és örültem hogy nem dobtam ki 10 rongyot érte az ablakon. Tehát hülyeség az hogy nem veszi meg a dolgokat aki warezol (zenét mondjuk ígyse-úgyse vennék legálisan)
"rapidshare? ez ugye csak vicc volt?"
Nagyon is nem. Intézz magadnak egy username/pass-t és aranybánya (annélkül macera). (Szinte) mindent ide töltenek fel elsôsorban, rettentô gyors, kb mintha ftp-rôl töltögetnél (btw többé kevésbé az is). Soxempontból elônyösebb mint a torrent.
A rapidshare, az egy fos, aki oda feltölt az nyomorék, aki onnan szed anyagokat az meg balek.
Azért érdekes, hogy azt írják: warez, meg "illegális fájlcsere", pedig legnagyobb részt nem az, legalább is egy bíróság sem ítélte még el a fájlcserélõ szoftvereket, vagy trackereket. Sõt olaszországban a bíróság kimondta egy ügyben, hogy legális a fájlcserélés. (Persze ez nagy hatással nincs ránk magyarokra, csak írtam)
De nem is értem, hogy mi az illegális abban, ha megmutatom a haveroknak azt a sorozatot, amit egyébként itthon nem vetítenek, és amit egyébként én is egy másik havertól kaptam megnézni. Pénzt nem adtam érte, pénzt nem kérek érte. Nem vagyok nagybani terjesztõ... Nem értem... <#nemtudom>#nemtudom>
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"