Loki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Azé leszedem!<#hehe>#hehe>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Közben meg vezeti a német eladási listát és agyon dicsérik.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem tudja seki hogy miért írja ki amikor indítom a gamét hogy még ennyi nap meg óra van hátra.
Nem tudok angolul most akkor az mit jelent?
Nekem elindult szerintem nem rossz igaz még sokat nem játcottam vele. Amúgy nekem csak a DT meg a mini image kellet hozzá.Gépigénye szerintem nem olyan nagy 1280x1024 minden maxon simán fut. Mondjuk nincs olyan rossz gépem athlon x2 4200
2 giga ram 8800gts de a videókártya hûtõje nem pörög annyira mint mondjuk a colin dirt demójánál ebbõl dondolom.
isis kicsit alul van oltoztetve:
jo sokaig tartott, nehez is volt 😊
sarga cuccokban meg ugy tunik csak az ijak bugosak, talaltam fejszet es az jol sebzett
viszont az unique itemekkel szivok jol, mert amiket talaltam azoknal nem irodik ki a sebzesuk, es nem is nagyon sebeznek. pl most talaltam egy ijat amivel a sebzesem 3szor akkora lesz mint az elotte hasznalttal, de a gyakorlatban meg is kevesebbet sebez
az inventory amennyire rosszul nez ki, annyira lassu 😊, van hogy 10mp amig behozza egy cuccrol az infokat, de legalabb jo sok cucc fer el benne(vagy 200).
strategiat illetoen szerintem nem erdemes egyfele harcmodorra alapozni. dardaval es ijjal harcolok, mert vannak monsterek amiket eleg nehez az egyik vagy masik fegyverrel megolni (pl basiliskeknek mergezo auraja van ami megmergez ha kozel megyek hozza, meg van pancelozott harci kutya, amin a nyilvesszo alig sebez stb). sokfele tipusu targy van, es eleg eltero strategiat is igenyelnek meg.
eddig 4 szinu targyat talaltam: feher, vilagos kek, sotet kek, sarga.
a sarga cucc erdekes, mert egy ij lenne, de nem irja ki a sebzeset, csak a bonuszait (persze a targy nevet es leirasat nem latom, es lehet hogy ott lenne megemlitve hogy mitol is olyan jo az a cucc vagy mit is kell vele kezdeni)
a karakter manaja folyamatosan toltodik vissza, viszont az eletereje az nem. ha 4-5 masodperce megallunk egy helyben es nem csinalunk semmit, akkor eleg gyorsan elkezd feltoltodni az eletereje. a masik mod a gyogyulasra, ha az eleterot jelzo csik feletti sarga vonal eleri a maximumot, ekkora kap az emberunk egy spellt, ami folyamatosan tolti fel az eleterot. ha sokat olunk megallas nelkul, akkor ez a csik megy fentebb, ha meg nem olunk, akkor lentebb.
erdekesseg meg hogy van egy kraftolo emberke a varosban. ezzel darabokra tudjuk szedetni a targyainkat, ossze is rakathatunk targyakat, a cuccainkat upgradelhetjuk alapanyagokkal(acel, bronz stb), runakat rakathatunk bele.
erdekesseg megg, hogy ha a boltost meglatogatjuk es eladjuk a jo sok cuccunkat, aztan megnyitjuk az inventoryt, akkor lehet hogy egy darab cuccot se fogunk ott talalni 😊, ilyenkor mindig a scrollozo gombra kell kattingatni, amig le nem gordulnek a cuccaink nevei
a texturakon nagyon meglepodtem, annak ellenere hogy a legjobb felbontasra vannak allitva iszonyatosan neznek ki. a monstereken nem is annyira, inkabb maga a kornyezet. az inventory es a boltos mukodese elegge fapados 😊. az emberunk neha eleg furcsan mozog, pl ha van elotte fal es futnek akkor fut elore kozben csuszik oldalra. a halal az semmi negativ dologgal nem jar, nincs xp vesztes vagy ilyesmi. az arusoknal nincs semmi jo cucc. a skillfa kicsit lehangolo, nem igazan ugy tunt mintha sokat lehetne varialni a skilltanulassal. a falak es a fak rengeteg dolgot kitakarnak, es csak akkor lesznek atlatszoak ha pont alajuk allok, van hogy szinte az egesz kepernyo kivan takarva. antialias nelkul minden borzalmasan nez ki 😊. ha angolra atallitom a szoveget akkor sok minden nem irodik ki rendesen, pl fegyver nevnel: axe_level2_hand. egyszerre csak egy palyaresz toltodik be, es onnan teleport szeruen lehet atmenni a masik palyareszre, ilyenkor kb 1 perces toltogetes van. baromi sok ugyanolyan cucc dobodik, pl elejen dobott vagy 5 sisakot ami adott 26,7ac-t. neha a kifroccseno ver az a levegoben all meg. az inventoryban neha leragad az info egy cuccnal es utana hiaba viszem a kurzort masik fele nem mutatja annak a statjait, csak ha elkezdek kattingatni. ahogy eszrevettem csak 5 szintenkent vannak cuccok, szoval 2-3-4es szintu targyat nem talaltam, csak 1, 5, 10... es mindez az elso patchel.
amugy ettol eltekintve tetszik a jatek, es vannak benne elonyos dolgok is, majd holnap irok azokrol 😊
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"MINIMUM
GFX card: GeForce 4 Ti/Radeon 9000
according to other posts in the requirements thread:
Ram: apparently 512 MB
Proc: 1,5/1,8 ghz"
a tracker amit talaltam sajna nagyon lassu, 30k-val csorog...
Video
HD video
A jó hír,hogy a game aranyon van és a németeknél junius 4-én,a franciáknál junius 12-én kerül a boltokba.
Az angol release majd valamikor agusztus végén jön,sajnos a német piac mindig elönyt élvez minden olyan játéknál ami egy kicsi rpg elemet tartalmaz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
és miért adták neki a loki nevet?
Loki egy asszem norvég isten A Hazugságok Atyja, mért pont az õ nevét adták a játéknak
ennyi erõvel legyen Szûz Mária