Loki

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
nem szóltam, elnéztem. legandary cucc, ami a top ezen a szinten.

zsirfecske
ez normális lev20-on?

manual szerint mortal-on nincs is ilyen cucc...

Blinkye
JAja. mostmár én is igy csinálom. fehér elad kék feláldoz vagy mi 😊 közben rájöttem,h lehet másik skillt használni,de köszi a helpet.. Nekem horus bejön,mást nem is tolok. Lehet a múmián kivûl más summonom? nem találtam...

3Ds MAX :)

ROMOTO
Ja valahol írták, hogy lényidézéssel a legkönnyebb és simán végigtolható a gamma
zsirfecske
ohh, ezt még nem vettem észre. köszi

zsirfecske
ahogy már valaki írta, eladni csak fehéret van értelme, sõt az árustól minden nem fehéret fel kell vásárolni és beáldozni. pénz ígyis simán kijön, viszont jóval több skill leveled lesz.

Morfi
Feljavitja a fegyverek egyes tulajdonságát. Pl ha egy bronzból készült tárgyat vassal újra kovácsoltatod, vértnél nagyobb védelmet kap.

Morfi
A szentélynél válasz ki más istenséget és kezdj el úgy ölni.

Morfi
Kovácsnál azért ott lehet hagyni pár 10000 aranyat...de tény, hogy egyenlõre rengeteg pénzt lehet összeszedni.

Blinkye
Rájöttem wazz 😊 most megyek king valleybe vagy hova. Bazzz. van több mint 1 millám és soha nem vettem még semmit az árusnál csak eladtam. Csak alap cumókat árul tök gáz.

Akkor a te karid valszínû sokkal erõsebb volt mint az enyém mert nekem leszívta a 250 életerõmet secperc alatt valami life leech varázslattal a lényeimet meg lecsapta pár ütéssel.Miután rájöttem a ritmusra meg nem kis szerencsém volt én is lecsaptam 1 perc alatt de mire ez sikerült pár évet öregedtem :-).

http://silkiehun.atw.hu/

HI!

Hát nem tom én is végiggyaktam az aszték világot.
A fõellenség kb 1 percig bírta az idézett lényeim elintézték esélye sem volt.
Blinkye
Sziasztok. lvl 22 vagyok egyiptomival. nekem csak egy varázslathoz ad pontot amit felhasználhatok. az miért van? Hogy lehet a többit is?

Minden karakter elõbb vagy utóbb Egyiptomba jut. Most erre mondhatnátok hogy az egyiptomi ezután hová kerül, nos nem tom 😄

Aki átbasz, az basszon bét is!

Én egy azték sámánt indítottam és szépen végiggyaktam az egész azték világot mire eljutottam egy bazi nagy erös monsterhez.Alig tudtam lecsapni vagy 30x megpróbáltam mire sikerült (elõtte egyik ellenfél se volt ilyen nehéz)utána jöttem rá hogy õ volt az azték világ fõszörnye.Miután megfeküdt megnyílt egy tp a városba majd mehettem egyiptomba és elkezdtem az ottani questeket.Mindezt 30.szinten. Csak a kezdés más karakterenként majd minden világot végig kell gyakni és majd meglátjuk mi lesz a vége:-).

Nah ügyes voltam és megtaláltam magamtól 😛 Ez amugy télleg tök jó dolog, de én idáig azt hittem a kovács csak szimpla kovácsolásra jó 😄 Bár azt továbbra se értem, hogy mi az a kovácsolás, amikor nem kopnak fegyók.

És ilyen hol van? Mer nekem még nem tûnt fel😄

zsirfecske
aham, gyanús volt.

amúgy ez az assemble/disassemble is elég jó. pl. van egy staff-om +5 int-es bottal meg egy másik +3% spell critical-os véggel, erre szétszedem, megcserélem, összerakom, és a legjobb tulajdonságok a 2 staff-ból 1-be kerülnek. voá

Tényleg sokfelé lehet menni, de idõvel szinte mindenhova be is kell menni. És igen, kasztonként más a sztori ( már csak ezért is jobb mint a TQ)

Köszi a segítséget, nem tudom hogy miért nem láttam meg eddig, így valóban nem volt túl nehéz legyõzni 😊

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

zsirfecske
hülye kérdés de az a színes kör a kijáratoknál elvileg az aktuális quest-nek megfelelõ irányt jelzi nem? csak mert elég sok felé lehet menni az elején, én pl. lev 14-nél még seth tomb-ban vagyok és még nemtom milyen farkasról beszéltek. vagy "fajonként" más a sztori?

a bejárattól balra ( egy qva nagy medvecsapda 😄)

De hol a csapda?
Én már levertem 1 életerõre volt piros is alatta de csapdát nem láttam. Hogy néz ki, merre van?

MSI K9N SLI; AMD Athlon64 X2 3600+; 2GB DDRII-800MHz; Inno3D 7600GST 256MB; Seagate 120GB & Samsung 500GB; LG DVD-RW; FSP BlueStormII 350W

Basszus de qva egyszerû volt lenyomni a farkast. Levertem belõle olyan 3 száz Hp-t aztán belecsaltam a csapdába. Ennyi. Nem kell megijedni 😄

Csak elõtte velem az volt a baj, hogy láttam mennyire sebeztem meg, mennyi élete van és még regenerálódik is, akkor adtam fel, még csak meg se ölt 😊

Windago
Sziasztok!
A Fenrirt olyan lv10-12 -es szinten zúztam le, nem okozott gondot. Nem voltam tele kékkel. Viszont a skilleket (warcry, meg ami a düh növekedését gyorsítja) magamranyomtam, és ütöttem. Felszerelésem, egy villámos gauntelt volt, pajzzsal.
Lentebb volt kérdés a több potion: shift + bal egér gombbal lehet növelni, jobbal meg csökkenteni a darabszámat.
További jó játékot.

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"

Én kb 200hp-t ütöttem le Fenrir bõl.
Egyszercsak megjelenik egy kis piros karika rajta/alatta.
Akkor legyengül és bekell csalni a farkas/medve csapdába.
És ennyi!
Jah értem

ROMOTO
Ok, köszi 😊
Milyen regisztracio? krealsz egy szervert odadod az ip-det es ok meg mar joinolnak is hozzad ... ennyike 😊

En nem regisztraltam semmit..

De ez csak egy tanacs annak aki nem akarja meg hamachival farasztani magat 😊

Morfi
Nemtom én se, de már halott. Most valami csontvázak okoznak fejfájást.

Nem tom, nekem 10esen nem sok volt 😄

Nekem meg csak annyi lenne a kérdésem , hogy ti mekkora lvl-en próbáljátok /tok megölni Fenrirt ? Hanyas lvlen lenne esélyem ? :S

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

De attól h megy nélküle, nem feltétlenül kell nélküle. 😊 Sokkal hosszabb procedura az a regisztrálásos mint ez. Nekem pl máig nem jött meg a levél 😛

Morfi
Ez a multis rész érdeklne engem is 😊

mondom hogy megy hamchi nelkul is lol... hamachi felejtos.. : )

wedge31
Hamachin.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Próbálkozz új driverrel 😊 Mást nem tok :S

Sziasztok!

Látom senki. 😞
Akkor úgy kérdezem, hogy volt valakinek ilyen gondja? Ha igen, mi lett rá a megoldás?

hogyan lehet neten jáccani ???még nem értek hozzá
Hi all

Ti hanyas lvl-en próbáltátok be Fenrirt ? mert az én karim 10-es Norse, tele kékkel , de nem hogy sebezni alig tudom , de még a hp-ját is tölti :S
Ty a válaszokat elõre 😉

zsirfecske
lev11 sorcerer, seth ágon. itt zömmel spellek vannak igen, meg 5 passzív skill. azért van itt is pet "varázsló ágon", sõt ahogy láttam még be is lehet áldozni a pet-et temp bónuszokért meg ilyesmi. harcos típusoknál nem tudom mik vannak.

egyelõre seth tomb-ban kolbászolok, hát sajnos eddig elég monoton. dungeon-ok és lények is, iszonyú sokat kell gyakni és eddig kb egy skillt használtam végig. de ez az item áldozás skillpontokért rendszer nagyon tetszik.

nézz rá sztem, pár óra alatt kiderül a lényeg. üdv

kozben lealltunk mert haverom lelepett...aztan te se jottel ugyhogy kioffoltam : ) 16:44 😊

Valaki tudna feltölteni egy exe fájlt? Mert volt egy virusom, ami letörölte az összes exét, és nem akarom újra rakni ez miatt a játékot [#szomoru1
na irok privit man

Én csak kiváncsiságból mennék egy kört multiban.De délután nekem is jó.Ha összejön akkor priviben megbeszélhetjük.

Csináltam hamachit

név: SG - LOKI
pass: norse

Megkerdezem haverom mit gondol errol a kerdesrol....bar en krealom a szervert mert nalam van a mentett allas..de nemtudom neki mikor jo...pl tegnap egesz nap jatszottunk...Ma aztmondta delutan...

Neked mikor jo man ugy altalaban?

ROMOTO
Kösz, asszem még várok vele, majd ha beljebb leszel rákérdezek megen, a skillfa érdekelne, mert nagyon egyszerûnek tûnik, önálló spellek tömkelege...
25-ös szintû karim van

Fenrir-t asszem úgy kell lecsapni hogy leviszed az életét minimumra és akkor odacsalod a csapdához ami elkapja.