52
  • mistermiskolcz
    Jól tudom hogy már jövő héten megjelenik a játék?
  • Sanyix
    Igen, pont mint a 3 és az SA esetében :D
  • Master Jenky
    Lol... fikázza a PC-ket, de fogadni merek rá hogy nem konzolról írogat ide :D
    Looser...
  • gforce9
    Ahham ok :) Ott van a jelenleg eléggé sovány PS3-XBOX360 bázis, de pc-re nem jön ki :D Igen a Rockstar nem szeretne újabb sikert PC-n :)
    A COD3 meg nem amiatt nem jött ki PC-re mert only console.. hanem azért mert PC-n az ilyen jellegű játékokat a multi miatt veszik többnyire, most pedig a COD2 még jól fogy, hatalmas tábora van és a multi miatt sokkal hosszabb életű, mint konzolon. Konzolon kellett a 3. rész mert ott csak single van. Ne gyere azzal, hogy ott is van multi, mert az ami konzolon van az egyelőre csak nyomokban hasonlít a multiplayerre. Majd ha lanyhul az érdeklődés PC-n iránta, majd lesz új COD.

Egyébként nem fikázni akartam a konzolokat, mert én is játszok velük ha tehetem, de pl. színvonalas multiplayer konzolon egyelőre nem létezik.
  • Csaba42
    Abban viszont sztem mindenki egyetért, hogy ezek a mamutok előbb-utóbb befürdenek, és rájönnek, hogy vásárlók nélkül csődbe mennek (kissé elszállt velük a ló). Ettől függetlenül sztem a Vista jó lett, csak még kevés szoftver, és driver van, főleg a 64bites változatra:(
  • Csaba42
    Hát ez a gépfejlesztés-szöveg nagyon szánalmas, tipikus konzolos duma. Nem kell neki erőgép (lásd STALKER, baromi szép garfika, és alacsony a gépigénye), és egész biztos kijön PC-re!
  • Unikey
    CSá!

Te mennyire naív vagy :DDDD. Na figy! Nem lesz PC-re ez már 100%. A közönség kérésére akkor a Call Of Duty 3-at is kiadták volna PC-re. Sokak abban a reményben élnek még mindig ,hogy kiadják de nekik is lekell hervadniuk mert nem lesz CoD3 PC-re mivel még November-December vagy Január-Február és érkezik a Call Of Duty 4!
    Hát ha jön PC-re a GTA4 akkor vehetsz egy gépen 280 000FT-ért mert a Vistán már csak Core 2 duóval lehet normálisan játszani és mivel a GTA4 már DX10-re jön vehetsz egy gforce 8800GTX-et ami még mindig 150 000FT. Szerintem elkellene gondolkoznod ,hogy mit írsz. Egyébként a Sony tényleg kötött szerződést a Roctár Gamessal és ezt egy angol oldalra fel is tették és nincs szó semmilyen PC-s kiadásról. Ha a Sony nem ad pénzt a kiadásra akkor a kocka elvan vetve.. nem jön PC-re hanem az új fejlesztésükre jön sajnos a sz@r PS3-ra. PC 1000x-r jobb de ha ez a Sony és a Microsoft igénye. Remélem befürödik vele a Microsoft és a Sony. A Vistájuk is egy nagyrakás sz@r lett. Külsőleg sokkal jobb de programozásilag.. XP ezerszer jobb!
  • Csaba42
    LOL, te tényleg egy "zsagértŐ" vagy... már bocs, de szakértő vajmi kevéssé:). Volt amúgy valaha is komolyabban PC-d, mert egyáltalán nem vagy tisztában a játékok múltjával.
  • Csaba42
    Ez marhaság, úgyhogy hervadj csak, lesz PC-n is, és jó szokáshoz híven a PC-s verzió ezerszer jobb lesz, mint a konzolos (lásd SA). Az MS-nek csak only XBoxra érné meg venni a game-t, de mivel ez nem lehet, kitűnő Vista-gamma lesz belőle! Ja, és Sony, a Sonny az a VC főboss-sza volt!:)
  • Csaba42
    Hagyd, azt sem tudja, miről beszél, hogy mi is volt az első GTA, mert a szaros konzolra csak a 2. résztől jelent meg. Ráadásul a hozzászólásából tökre lerí, hogy halvány gőze sincs arról, mi az a MOD, hová érdemes fejleszteni, mekkora sikere volt a GTA:SA-nak, és így tovább, csak a szája nagy (mint az óvodásoknak, cska ők ált. sulira ezt a szokást kinövik, de mindig maradnak degenerált, visszafejődött egyedek).
  • pcmaister
    gForce9 lekell ,hogy hervasszalak!

GTA4 soha a büdös életbe nem fog jönni PC-re. Miért? Hát azért mert a Sonny kiadja a PS3-at a Mircosoft meg az Xbox360-ra pénzel. Sonny + Micrososft kötött egy szerződést így a Roctár nem adja ki semmi másra csak Xbox360,és PS3-ra. Már csak az is bizonyíték ,hogy a Sonny pénzeli mindig a Roctár fejlesztését! Sajnos ez a nagy büdös valóság.Egyébként már Xbox360-ra és PS3-ra már lehet adni az előrendeléseket a GTA4-re.

Aki akar GTA4-ezni az kénytelen venni konzolt..

Egyébként ez a game még jó is lehet.. megkell várni a full feljesztéseket.
  • bermuda3
    szerintem meg a gta-k miatt lett ilyen a driver3 amilyen :P ez a hei$t meg esélytelen arra is h trónkövetelőnek legyen nevezve
  • chuky123
    Arrol nem is beszélve hogy a GTA 1 jóval régebbi játék mint Driver
    Nem is lehet összehasonlitani a két játékot teljesen más stilusuak.
    Nem tudom miért kell flamelni a 2 játékot.
    A maga idejükbe mindkettő faja gém volt.
  • szivar
    Szerintem meg az a baj hogy volt. Csak éppen tehén volt a radiátor, üst meg a járóka. Legalábbis a hangvételed nem tükröz többet.
  • gforce9
    Egyébként a játék honlapján sehol sem láton hogy only console... csak nincs kiírva, hogy pc... majd ki lesz megjelenés után 3 hónappal :)
  • Wittgen
    Szerintem inkább a torkolattüzet próbálták meg vhogy szimulálni, aztán ilyen lett.
  • gforce9
    Hát örülök is, hogy nem a te fajtádba tartozok. A GTA kurvanagy siker volt PC-n és mivel PC-n adott a moddolhatóság a mai napig vannak funsite-jai. Nem verem magam rá, de pc-n lehet ezt is egy játékkal. A driv3r pc-n szar mert nem portolták át rendesen. Az atari ekkor szart a PC-sekre.. PC-nem is fogyott megközelítően se úgy a Driv3r pl. mint a GTA bármelyik része és pusztán azért mert a rockstar nem szarik a fajtánkra, és normálisan portoltak. Egyébként alapvetően én sem értem mi a bajod, szóltam én a konzolodra egy rossz szót? Nem. Megnyugodhatsz akárhogy kezdesz el fikázni nem is fogok :) Tudod én nem vagyok az a "fajta"....
    A GTA4 kinn lesz PC-re ez sztem 99%, hülyék lennének kihagyni, hiszen ilyen sikerjáték ritka PC-re. Amikor a konzolos vásárlások lecsengenek majd bejelentik.
  • Balumann
    egyértelmű! Semmi gáztartály meg ilyesmi, csak úgy tüzel :D Sőt ha jól látom 2 lyuk is van, alatta még lehet, hogy golyót is tud lőni!
  • Balumann
    Vagyis szerinted ha nincs a Driver 1, akkor nem jelennek meg a 3D-s GTA játékok? (pc-re?).
    Eleve azt nem értem, hogy hogy lehet összevetni ezt a 2 játékot. A GTA 1 nem autoszimulátor játék, de ne zavarjon ^^ És szerintem semmi köze a drivernek a 3D-s gta -k megjelenéséhez sem.
    Másrészt meg nem csak a grafika, meg a 3D miatt lehet egy játék jó.
  • Goth
    wtf lángszóró revolver? xD
  • adam first
    :)))
  • Sanyix
    Nem tudja megmondani, talán azt mondaná, hogy mert a konzolosok kontollerrel játszanak, azért (bár ezt lehet hogy egy másik hülye mondta).

Az sem tűnik fel neki, hogy az összes Driver a 2 kivételével kijött PC-re. Egyébként az 1 jó játék sokat játszottam vele először ps1-en, majd pc-n, de a gta 1 szabadságához képest sehol sem volt, ugyanis nem lehetett kiszállni a kocsiból. Grafikája már szép 3d-s volt, de e csak 2 évvel később jött ki mint a gta1...
  • Yv@n
    Hagyd már szegényt. Ha rákényszeríted, hogy valmami értelmeset facsarjon ki magából lehet belehal, mert nem jut elég agykapacitása a létfenntartó funkciók ellátására. :)
  • Morden23
    Cimbi, fejtsd már ki, hogy a konzolosak miért jobbak, mint a pécések?

Már nekem is tele van a f*szom azzal, hogy szétkúrod a fórumot idióta baromságokkal.
    Vagy köpd ide, hogy mi a bajod, vagy kussolj már el végre.

*** Amúgy meg mit szaros GTA-zol itt? Pár hete a GTA4 topicban ezerrel verted a nyálad, hogy te már októberben (vagy mikor) játszhatsz vele, de a "csicska" pécések majd csak később. Szedd már össze magad! ***
  • adam first
    Mi van csicskák fáj az igazság, annyira szánalmasak vagytok. Igen a Driver valószínűleg szar volt ha ő nincs akkor a szaros gta-tok se lépet volna át 3D-be, csak úgy elmondanám.
    És a kritika is engem igazól egy 10/9,7 pontos játékkal(Driver), nem pedig valami szeméttel ami 10/4 pontot de azt is csak kegyelemből(Gta). Ez van srácok kár ísteniteni azt a szart, de tudom az igazság néha fáj.
  • irkab1rka
    "Cracker - mint már a nevéből is kiderül" höhö, nekem ez nem számítógép elsősorban, hanem egy crackfüggő majom.
  • Wittgen
    Egyébként ezt a pc-s emberek savazását nem értem. Minek kell fákkolni?
    Annak idején játszottam a driver sorozattal is, mégsem emlékszem már szarra sem belőle, ezzel szemben a GTA még máig élénken él az emlékeimben. Hogy miért? Hangulat, játszhatóság, élmény, meg különben is, egy jó játék volt. Az, hogy ezt nem mindenki tudja értékelni nem jogosít fel arra, hogy durvulj a pc-sekkel szemben.

Az, hogy minden hsz-edben a fajtánkról írsz csak azt bizonyítja, hogy rasszista, netán náci hívő vagy.
  • Wittgen
    Nekem inkább a Maffia ugrott be a cikk és képek alapján. Nálam még mindig az a top gengeszter játék.
  • STFU
    "Cracker - mint már a nevéből is kiderül - a számítógépes rendszerek, banki széfek rémálma."

60as evekben a szamitogpes rendszerek jol elvoltak terjedve vilagszerte, vigyaznikell nehogy laptopal fejbevagjon vkit
  • M0rph3u5
    hát rólad és a driveredről csak ennyi a véleményem

mondanám, hogy ez csak az én véleményem, de nem akarok hazudni...
  • shane81
    Nincs egy Schrank nevű rokonod?
    Mindig jön egy (agyilag) 13 éves és elkezdi ezt a pc-konzol vitát.
    Nem néz ki rosszul a game, játékélményben a San Andreasnál meg csak jobb lehet, nekem az valahogy nem jött be. :S
  • Frosty01
    akkor miért van az hogy én még nem játszottam vele? és egy cseppet sem hiányzik? ^^
    és ne offolj. itt most erről a Hei$tről legyen szó, és ne a driveredről.
  • Frosty01
    és ki kérdezett?
  • Torrent911
    gta 1 ezerszer hangulatosabb volt mint a driver 1000* annyi dolgot lehetett benne csinálni driverben csak vezethettél , de az se volt valami nagy élmény mivel minden 3-dik utcában ment egy rendör autó és rögtön nyakadba szakadtak ha 50 nél többel mentél
  • adam first
    "Annak a szar, fos GTA 1-nek mindenki tudta a nevét egy hónappal a megjelenése után. Köszönjük hozzánemértésed, de ha nem tudsz objektívan értékelni, nincs helyed itt." És akkor most hova szarjak? A GTA1, 2 anno igen is egy kis gagyi játék volt, meglehet nézni az akkori kritikákat, az már más kérdés hogy az akkori tizenéves pécéstársadalom istenítette. De tény és való, ha tetszik, ha nem. A DRIVER széria már akkor fényévekkel jobb volt (és nem csak technikailag), a Drivernek meg már a megjelenés előtt ismerte mindenki a nevét. :P
  • kanduhr
    Annak a szar, fos GTA 1-nek mindenki tudta a nevét egy hónappal a megjelenése után. Köszönjük hozzánemértésed, de ha nem tudsz objektívan értékelni, nincs helyed itt.
  • ColdFire
    utolsó kép :DSAsdadsdssaddsdad
  • adam first
    Te beszélsz pöcsix?? Egyszer nem értettem valamiben egyet veled és az óta én vagyok a hülye. Komolyan mondom a te fajtádnak golyó kéne. Arról szokás szerint nem tehetek, hogy unatkozol, és azért kötsz bele másokba.
  • Loverman
    ez az ősz hajú pasi tök úgy néz ki mint harvey keitel... őt pedig nagyon rühellem
  • Sanyix
    Ignorálni kell, valami mentális problémája van, mondhatsz neki bármit, nem jutsz vele semmire, hagyni kell, hadd fröcsögjön magában.

Amúgy a mostani aláírásod nem volt régebben picit más formában? Mert valami más is rémlik nekem erre a szentháromságra :)