52
-
Morden23 #12 Értem én, csak ettől még nem értem a fröcsögést.
Mármint azt nem értem, amikor ilyen értelmetlenségeket írsz egy cégről, hogy "A Rockstar nagyívben szarik a fajtádra", mintha nem pénzről, hanem valami konzol vs. PC vallásháborúról lenne szó... -
#11 "Amúgy téged kiskorodban megvert egy banda pécés, vagy mi?" Nem csak sajnos nem volt gyerek szobám. -
Morden23 #10 "Minek fejleszennek pécére, ha egyszer nem éri meg nekik."
A "nem éri meg" erős túlzás. A PS3&X360 kiadás valószínűleg azért jön előbb, mert 1. a konzolközönség az elsődlegesen megcélzott vásárlókör 2. mivel húzócím, valószínűleg a Sony ÉS a Microsoft is "jóbaráti viszonyt" ápol a Rockstarral; ha a kampány úgy indul, hogy "console only", akkor sok ember (akinek akár PC-je van) belefektet a konzolba.
Amúgy téged kiskorodban megvert egy banda pécés, vagy mi?
"A Rockstar nagyívben szarik a fajtádra"
Hál' istennek ott üzletemberek dolgoznak, akiket a pénz érdekel, nem az idióta ovibalhé.
-
#9 "Emlékezzen csak mindenki vissza, amikor titokban feltelepítette a suli gépére, hogy, majd amikor a tanár nem figyel, vagy netán már elvégezte az aznapi feladatot, a főnökgomb állandó készenléte mellett fusson néhány kört a felülnézetes játékban. " Igen emléxem, akkoriban egy nagy rakás sz@r volt a GTA sorozat, a leggagyibb játékok egyike. Aki komoly 3D-s, izgalmas, minőségi játékkal akart játszani annak Pc/Ps1-re ott volt a DRIVER sorozat. -
feamatar #8 nwm igazán;kb 1 évig hagyja pihenni; ha már bezsebelte konzolos eladásokat; akkor majd pcre is megjelenik; minek hagyná ki hogy még PC is kaszálhasson egy kicsit...
-
#7 Ahogy elnézem ez a gamma valami elfuserált gagyi gta klón lesz. Pécéseknek már ez is jó, csak legyen valamivel játszani.
gforce9: A Rockstar nagyívben szarik a fajtádra, mert Pc-s eladásokban a San Andreas bukás lett a konzolverziókhoz képest. Minek fejleszennek pécére, ha egyszer nem éri meg nekik. Érthető, de van még remény. A módolásról meg annyit hogy csak tönkre bassza a játékélményt, de gondolom neked teljesen mindegy, csak legyen mire verni magadat. Amúgy meg tudod, hogy van a mondás pénz, beszél, pécés ugat… :-)
-
#6 Ahogy mondod, tuti lesz pc-re - SA-nál 8 hónapos csúszás volt "csak"
De mire kijön, addig ez bőven megteszi :) -
gforce9 #5 Nem lesz PC-re? A rockstar nem olyan hülye, hogy egy tutisikert pár hónap után ne adjon ki a konzolok után PC-re.... a San Andreasról is az terjedt, hogy nem lesz.. mégis kijött, hülyék lettek volna nem kiadni :) Konzolon nem lehet moddolni a játékot, a GTA-nak meg ez az egyik húzórésze :) -
heyman8909 #4 hát figyelj, gta 4 nem lesz pc-re, míg ez valószínűleg igen. ez a mi rétegünkben igen nagy előny, hisz nem sok mindenkinek van xbox-a. az más kérdés hogy mondjuk nem a san andreassal kellene összehasonlítani majd, hanem a IV-el, ha már a kezünkben lesz -
#3 És hol lesz ez a játék karácsonykor "előétel" , ugyanis a GTA októberben jön....
Elfuserált cikk, és a játék se nagyon fogott meg ezekkel a képekkel. -
#2 vicces az a lángszóró pisztoly -
n0k0m #1 A kæpek nem gyoztek meg, bar igy ranezesre inkabb a Maffia-bol merit, mint a Gta-bol.