Pókember 3 - Az ütemtelenség hálójában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megkímélem tõle a fiamat.
Gondolkodtam azon, hogy ha ilyen sok pénzt rá tudnak áldozni egy filmre, akkor miért nem tudnak normális forgatókönyvet írni. Arra jutottam, hogy az pontosan ki van centízve, melyik forgatókönyv hozza a legtöbb pénzt. Ott ezt zabálják, ez a színvonal. (Olyan mint egy valóságshow vagy egy brazil sorozat. Szar, de ettõl dõl a pénz.)
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
jaja. még a legrosszabb filmbõl is össze lehet vágni egy über 2 percet. meg ugye a ragyogásból is egy romantikus filmet, a titanicból is egy zombihorrort.
Szerintem neked fog tetszeni… ;-)
Amúgy nem 12 éves karikás volt a film? A mozi tele volt 7-8 évesekkel. Pont mellettünk ült egy apa a kislányával és a kisfiával. A kisfiú már a felénél azt kérdezgette, hogy mikor lesz már vége? Az volt a durva, hogy én is ezt kérdeztem magamban...
Olvastam mind a magyar, mind az amerikai képregényeket majd 10 éven át és az elsõ 2 rész még elfogadható volt eltekintve a béna dialógusoktól (ált iskola színvonal) egész elfogadhatóak voltak.
De ez! "és és sikerült-e pókembernek megmentenie hõsként a várost" ááááá
A történet szét volt esve, a párbeszédek elérték az óvodás színvonalt, és az emo-s meg a zászló elé beugrok rész pedig hangos röhögésre késztette a mozit.
Szánalmas és borzasztó...
Szamomra inkabb az az erdekes, hogy Maryt es Petert alakito szineszek eleg szarul neznek ki mint fefi es no...
A harcok iszonyu jol neztek ki, a Homokember szuletese pedig fantasztikus munka volt!
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
de erre lehetne mondani, hogy tisztelegnek a képregény elõtt, nem?
Az még hagyján, hogy az egész film egy szirupos giccs lett, amiben - ahogy a kritika is írta - a történet szálai nem követik egymást, és ide-oda pattogunk egyikbõl a másikba, azt is megemésztettem valahogy, hogy Maguire fred Astaire módjára nyáladzik New York utcáin, de hogy még az eredeti történet fonalát is ennyire szétcincálják, feldarabolják, megrágják, és kiköpik, gyakorlatilag megerõszakolják, hát az mindennek a teteje.
Annak ellenére, hogy a filmben Venom alakja lett a legkidolgozottabb grafikai elem (többek szerint), a karaktere, és jelleme még csak meg sem közelíti az eredeti elképzelést.
Gwen Stacy és papája hirtelen feltünnek PP életében? Amikor az eredeti sztori szerint: 1. Gwen még a suliban összejött a lánnya, 2. Gwent és papáját az eredeti Zöld Manó öli meg (elõbb a fatert, amitõl G megharagszik a Pókira...), akit az elsõ filmben kivégez a rendezõ.
Aztán voltak még idegesítõ apróságok: Homokember a képregényben valóban gyilkos, és nem tud repülni (jézusom... porfelleg?!), bár a végén valóban jófiú lesz.
És mi a fene az a hacuka Harryn? Az apja nyomdokaiba lépett, ugyanúgy megõrült, ugyanazt a ruhát kéne viselnie. A képregény egyik lényeges momentuma volt, hogy a pókember azt hitte Norman Osborn feléledt, amikor meglátta a második Zöld Manót...
És a fekete pókruha... Szánalmas. ha már Venomot annyira ki tudták dolgozni, akkor ezt miért nem? (Speciel Venom a filmben egyszer sem nyilatkozik úgy. "Mi vagyunk Venom..." ez is a képregény meggyalázása!)
És az egésznek a tetejébe ott az a rengeteg szánalmas, giccses klissé (amerikai zászló elõtt elhintázó pók, drámai jelenet a régi pókruha elõhalászásával), amik szinte élvezhetetlenné silányítják ezt a mozit. Még szerencse, hogy fizu elõtt jtt ki a premier, és így elõbb megnéztem otthon. Egy 20-ast nem ér az egész film.
Az amcsi Spider-man fanok remélem már fenik a pengéiket...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
hehe, a f*kagép tiszteletét tette.
Hihetetlen. A filmben a számítógépes trükkök értek valamit. Homokember (bár mikor elõször elindult picit sántított, de az lehet direkt volt).
Ja, igen. A részecskeizélõ gép szétszedett mindent, de a gyereke fényképe az ép maradt...
Egy Venom-szakértõ még azt magyarázza meg nekem, hogy Eddie foga miért vált olyanná mint a Venom foga? Vagy a ruha a DNS-t is megváltoztatja? Arra célzok, amikor már rajta volt a szimbióta és Eddie feje láthatóvá vált, ugyanolyan (ill hasonló) foga volt mint amikor teljesen a Venom-ként akciózott.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Hihetetlenül el van kapkodva. Ahogy a kritikában is írva vagyon.
Ez a romantikus szál benne... hát nevetséges. A végén sandman és spiderman kishíján egymás vállán zokogott. Néztem, hogy MI EZ A SZAR?!?!?!?!?!
Akislányomhalálosbeteg, anagybácsitkiöltemegésmiert, szeretlekésmegismondom, gyerebarátomsegítsnekemtudomhogymajdmegöltükegymást, együttérzünkajónéppel, amerikaiélésélnifog, anagybátyádnemakarnáhogygyûölettelaszívedbenélj, megbocsátokegykomámgyerelegyünkbarátok, adarkpowergonoszéselemészt, meghalokdeabarátomnaktudhatlakésezcsodálatos, avégénmégisösszejövünk, akormornyikelmondjaanagytitkotmelymindeddirejtvevolt...
De biztos van aki úgy jön ki a moziból, hogy a másikat oldalba löki, hogy "Há' azé' ez ott vót nem?" Ott... ahova az üres kólás üveg és pattogatott kukoricás zacskó is kerül. Istenem de jó, hogy itthon néztem... bár az áramot kicsit sajnálom.
Ati
viszont azt vettük észre a haverommal hogy amikor sír a gyerek a szája akkor is mosolyog! 😄
ez a gyerek folyamatosan mosolyog! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
vagyis benne volt, de nem a sima pókembert látja a tükörben, hanem a Venom szerkós pókembert...
hosszú film, apró akció fröccsök, és mérhetetlen nagy giccs!
amikor a végén a pókgyerek beáll az amerikai zászló elé, hát ott a haverommal lefordultunk a székrõl :-/ ( 😄 )
viszont ahol volt akció ott tényleg egész látványos volt (Habár az elsõ manóval való harcnál szinte semmit sem lehetett látni a csatából... nah mind1)
u.i.: Venom k*rva jól néz ki viszont! 😊
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
De a történet... A film közepén már szenvedve nevettem Tobey Maguire szánalmas színészi jelenetein.
A kritika is egész jó lett 😊
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
nekem is egybõl ez jutott az eszembe amikor megnéztem 😄