Pókember 3 - Az ütemtelenség hálójában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a sok ember inkább ment Barátok köztet vagy Jóban-rosszbant nézni. Na, azok aztán színvonalasak... 😊
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
azt mondod, hogy akkor jó kritikát kell írnia?
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"The voices are back... Excellent.\"
nem beszélve arról, hogy a történet simán elbírta volna, ha 3 filmbe vágják inkább és a keletkezõ plusz játékidõben kidomboríthatták volna azt, amit így nem igazán sikerült, mivel ugye a nyál-és-mûanyag részek szép hosszúak, minden más jelenet pedig vagy elnagyolt, vagy rosszul kidolgozott, elsietett snittkupac.
egyetlen része tetszett a filmnek: nevezetesen a titkárnõ és a nyugtató pirulák..
\"The voices are back... Excellent.\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Tipikus képregényadaptáció monumentálisan kivitelezve, amilyennek lennie kell. PG-13, no ketchup, ellenben minden benne van, ami egy ilyen filmbe kell (szerelem, humor, akció, trendi gonosztevõk, happyend, stb.).
Az emós átváltozás nem kellett volna, jazz klubbostól, öltönyöstõl.
Az USA lobogó elõtti pillanatnyi kimerevítés tényleg kár volt, nincs a készítõkben önkritika? 😄
Tipikusan az a film, ami azt hozza, amire az ember számít.
(A 300-as fanclub-nak üzenem, ilyen egy igazi képregényadaptáció 😛)
hát,izé...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Már elnézést, de mégis kinek a véleményét kéne leírnom, ha nem a magamét? És hogy kellõképpen negatív? Nem akarok szemantikai vitákba bonyolódni, ezért inkább a jelzõvel foglalkoznék: valóban. Bár ha jobban szétnézel akadt pozitív vélemény is.
Én úgy érzem itt te próbálod támadni a negatív kritikával élõket, valószínûleg mert neked tetszett ez a film, és sérti az önérzetedet ez a véleménykülönbség.
Ha már alátámasztott véleménynél tartunk. Szeretnéd, ha minden hozzászóló, vagy a cikkíró mellékelne egy filmkritikusi diplomát? Mégis milyen alapon? A cikkíró véleméynét alátámasztják a hozzászólók nagytöbbségének a postjai, amiket a film megtekintése után írtak le.
Emellett tiszteletben tartom a véleményedet - a filmrõl.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
...régen nem láttam ennyire rosszul összerakott mozit.
- A színészi játék nem érte el egy igényesebb sorozat színvonalát, arról nem is beszélve, hogy Tobey Magiure olyan anti-színész teljesítményt nyújt, hogy az valami félelmetes. Gyakran még a szituhoz illõ grimaszt sem tudta megtalálni.
- Karakterfejlõdés semmi.
- Néhány jelenet olyan kellemetlen volt, hogy ki kellene találni egy új, "12 éven felülieknek nem ajánlott" karikát is. A "meglibbentem a sérót, és ettõl rosszarc vagyok" dolgot még egyekutya alapon lenyelem, de a rettenetesen sikerült, esetleg a Maszk-ban elfogadható jazzklub-scene már izzasztó volt. Az utcán sétáló, majd ruhaboltba betérõ Peter Parker egy low-category ruhareklám paródiájának sem ment volna el, az MJ + Harry fõzõcskézik jelenetet meg egyenesen nem értettem, mit is akartak vele kezdeni.
- Amerikai zászlós jelenetet még a készítõk is annyira jónak találták, hogy inkább nem tartották ki. Jelentõsége nem volt, a magasztos amerikai zászlós feeling sem jött át, pont arra volt elég, hogy sokaknak szemet szúrjon, és renyhe prüszkölést váltson ki.
- A mûvészieskedõ félsötétséget megemlíteni is felesleges.
Még lehetne rakat marhaságot írni, de mindenki tudja szerintem magától is. Kétlem, hogy a 10 éves amerikai oldie comic-rajongón kívül túl sok embernek tetszett volna. Élvezhetetlen.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
hát,izé...
Gamer for Life
Gamer for Life
hehe, klasszikus önvédelmi reakció, amikor valaki, ha nem tetszik neki, hogy valaki más véleményen van, akkor nem magában, hanem a másikban keresi a hibát.
van egy olyan érzésem, hogy itt majd mindenki a saját véleményét írta le. és az kellõképpen negatív.
a f*ka persze nokomment, mivel van különbség az alátámasztott vélemény és a köpködés között. csak nyilván kell némi **, hogy észrevegye az ember.
aktív^^ cu@dsnk
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hát,izé...
Ezt a filmben nem igazán vették figyelembe
hát,izé...
Tényleg az a szomorú, hogy ezt kajálják a mai fiatalok, bár szerencsére inkább csak a tengeren túlon.
Istenem és vannak ezek a nulla szinészek, akik hülyére keresik magukat azzal hogy anno valahogy becastingolták õket az elsõ részbe, és igy már lecserélni nemnagyon lehet õket, egyre többet kérhetnek :S
Persze ez nemcsak erre a filmre igaz...
"Dicséretére legyen mondva, hogy tõle kétdimenziós negatív karaktert sem eddig nem láttunk, sem most nem látunk majd. A törõdõ gondoskodáson most azonban kétszer annyi figura kénytelen osztozni, s a maximalista direktort ez láthatóan megzavarja, majd ki is kizökkenti."
A többit keresd meg te, nem az olvasók dolga.
- Gwen minek kellett bele?! Fõleg így?! Õ azért fontosabb szerepet tölt be póki életében.
-Peter azért nem egy szerencsétlen gyökér, mint ahogy azt bemutatják
-Dunst kisasszony még minig katasztrófális MJ
-amit a cikkíró is említ: minek ennyi minden a filmben amikor semmit nem sikerül rendesen kidolgozni?! Brock megörülésérõl nem is beszélve.
Azon, hogy a párbszédek sokszor bénák, a karakterek meg sokszor nem olyanok mint lenniük kéne...nos talán még ezen túltenné magát az ember. De annyi mindent elbasztak. Ezt nem lehet szebben megfogalmazni. Mondjuk Venom jobb lett, mint vártam a film közben. De elég hamar lenyomja.
Ash és Stan Lee feltünése azért hozott egy kis derültséget😊
Gamer for Life
Én nem láttam a 2. részt, de az elsõ rész ahhoz képest hogy képregényadaptáció, nem volt rossz. Csak a fõszereplõvel volt bajom, ennyire nem kellett volna pampuskaképûnek lennie.
Nekem pl az 1. és 2. rész sem tetszett, látványban ott voltak, de borzalamsan unalmasra sikeredtek. Pedig szerettem/szeretem a Pókember képregényeket / rajzfilmeket. Nincs rosszabb, mint amikor a forgatókönyvíró és a rendezõ a saját kis képzelgései szerint elront egy adaptációt.
hát,izé...
talán annyi hogy az akciós részek egész jók voltak.
Szerintem ha valaki megcsinálná akkor kb úgy hogy csak akciók legyenek benne, így összevagdosni a filmet, akkor ki jönne belõle egy marha pergõs akció film, és szerintem úgyis hogy még lehetne érteni is! 😊
Szánom-bánom de TS verzió volt amit néztem, mondjuk az "élménybõl" semmit nem vett el. Inkább hozzátett, mert helyenként alig lehetett látni valamit :-)
ez már nékem itt csalódás...:S
Így rajtam már nem gazdagodnak sem a mozik ... sem a stúdió sem az állam!
<#crazya>#crazya>
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
En lattam a filmet. Latvanyban jo de nem ajanlom senkinek hogy egy fillert is adjon a jegyert.
Szornyu. 10 perc nyivakolassal kezdodik. Egesz vegig azt vartam hogy mikor dobja fel a talpat az a rusnya voros liba. (pokember noje)
Egyetlen izgalmas resz van. Amikor kidobja a voros liba a pokot az meg atalakul dzsigolova es elmegy hoditani. Na ezzel kellett volna kezdeni a filmet. Aztan kinyirni a libat es megsporoltak volna ket ora hulyeseget.
Löál, azt azért megnézném <#buck>#buck>
Nekem csak a fõszereplõvel van bajom (ez természetesen nem ennek a filmnek a hibája, hanem az elsõ részé). Tudom hogy egy Mr. Átlagos kellett ehhez a szerephez, de ez a Maguire gyerek sajnos mint színész is túl átlagos...
Minden elismerésem a számítógépes animátoroknak, zseniális munkát végeztek, a harci jelenetek, a homokember születik, stb. teljesen jó volt, le a kalappal! De ahol úgynevezett színészek voltak a vásznon, kivéve persze James Franco-t, az gyászosra sikeredett. Szerintem is valószínû, hogy ezt a filmet elfelejtették megnézni, mielõtt kiment a nagyközönségnek...
És igen, ahol a kukoricazacskók és kóláspoharak széttaposva ott maradtak a moziban, ott tetszett. (Bár az elõzetesek között a Harmadik Shrek trailer után ugyanonnan elhangzott a "Hát ez tök sz*r, tuti nem nézem meg", szóval gyanítottuk, hogy nem beszámíthatóak.... <#beka3>#beka3>
Sajnálom, hogy nem csak az átlag amerikainak, hanem az átlag magyarnak is tetszik. Sajnálom, hogy kasszasiker lesz.
javíts ki, ha tévedek, de nyilván van jó és rossz brazil sorozat, mint ahogy jó és rossz film is.