Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És melyik naplóoldalas küldinél van egy hasonló hiba?
Sok bug van még a metin2-ben, ezt az oldalát utálom...
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Éhes Alfa Szürkefarkas 5 kell ölni, rákattintik a tekercsére, kiírja h még 5 db kell jó, megölök utána 2 csoportot, ami 6 db és még mindig 5.öt kell ölnöm.
Valamit csináljanak vele idegesítõ lesz nagyobb szinteken.
Azért nem fórumra írom, mert bannoltak <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
ja és ez csak olyan belekötés: az avatarod mióta hõs? 😄
Teszem azt egyes szintû harcossal beleütök a vad kutyába. Attól még nem lettem hõs 😄
"A mesterséges intelligenciával ellátott szörnyek akár csapatban is támadhatnak hõsödre."
ugyan ez hivatalos magyar szerver lapján: "Intelligens szörnyek csapatban támadnak rád"
egyikkel sem értek egyet az egy dolog.
de hogy "mesterséges inteligenciával ellátott" szerintem kicsit fellengõs és ez nekem úgy jön le mintha a mob elfutkosna a skilled elõl, hátulról támadna és megpróbálna elugrálni az ütéseidtõl. számomra legalábbis a mesterséges inteligencia azt jelenti, hogy nem beállították õket mint egy botot hogy ha meglát neked megy és üt ahol ér meg hogy ha belekötsz visszaüt hanem valamelyest gondolkozik is (teszem azt akció játékban a mesterséges inteligencia: menedéket keres, elbújuk valahova és nem hagyja magát szabadon lemészárolni). csak nekem van olyan érzésem vagy a metinben tényleg nem ez történik?
Úgyhogy sony. 1. TÚLSÁGOSAN IS LÁTSZIK HOGY NEM 18 VAGY, DE MÉG NEM IS KÖZELÍTED.
2. A SZERVEREDDEL TAKARODJÁL INNEN, NEM IDE VALÓ.
ui:
Ezt gondolom a P-szerverekrõl: <#duma>#duma><#ijedt>#ijedt><#action>#action><#levele>#levele> és valahogy a kis felfogású agyaddal képzelj ide egy nagy kupac sz*rt.
A p- szeró csak akkor jó, ha kib*szott nagy a szorzója. De csak azért, hogy ha esetleg nincs nagy szintû karaktered, akkor meg tudd nézni, és össze tudj barátkozni a nagyobb szintekkel.
Az ilyen 200szoros szorzóval meg menjetek a p*csába már. Csak arra jó hogy leegyszerûsíti a játékot, mert egyébként normál metinen nem tudnál elérni nagyobb eredményeket(ez sonnynak szól).
Remélem nem hagytam ki semmit.
viszont egy másik dolog. nagyon unatkoztam. kipróbáltam a szervert. és egy igencsak megszokott dolgot vettem észre. ugyebár p szeróról beszélünk. gyorsabb fejlõdés tárgyak 1000-el és miegymás.
több privátot is kipróbáltam (30-40 perces futamidõvel) egytõl egyik külföldieket. gondoltam na végre magyar privát szeró. nagyot csalódtam. ugyanis a drága játékosok 45 perc alatt fel tudták cseszni az agyam. kb 5-10 KS-essel találkoztam (külföldi szerókon eddig egy darab sem volt....) kérdés, magyar normál szerón "jaaaj szar a metin lassan fejlõdünk blablabla..." magyar P szerón akkor mi a tököm erre a magyarázat ha nem az hogy a sok kis hülye élvezi? nem a játékkal van itt gond azt már rég tudom ahogy azt is hogy mindig voltak és lesznek is hülyék de hogy már mindig mindenhol csak az élvezet kedvéért bele kell köpni a másik levesébe...
Ui.: Én is programozónak tanulok.......... (pff)
Amennyiben még 1x azt az oldalt reklámozod a ref linkeddel bármilyen formában, akkor kénytelen leszek írni az SG moderátoroknak, hogy intézzenek neked valami ajándékcsomagot, illetve csak szólok, hogy személyesen ismerem az általad reklámozott P szerver tulajdonosát, ha gondolod szólhatok az érdekedben, hogy valamit tegyen ellened a folyamatos spammelésed miatt.
Akit érdekel az a Privát szerver, amit reklámozott, az az oldalt elérheti az alábbi címen:
Metin2Mester
Ezzel az említett oldal "reklámozását" lezártnak is tekinteném. Nincs szükség ebben a témában a folyamatos spammelésekre és offolásokra ( pl ingyen sms küldõs oldal és társai )
Látszik, hogy durván 14 éves lehet, talán ezt a kort súrolja. A leírás tele hibával, minden téren pl.: "A droppok sokszor 200%-os" Értelmetlen baromság. Továbbá áldás tekercs? na ne röhögtess, hú tényleg? Melyik szerencsétlen idióta az aki áldás tekivel fejleszt privát szerveren... Ott a kovácsok köve... Szóval sonny húzzál csak oda játszani, magyar metinre meg be ne tedd a lábad. Nincs szükség még 1-el több idiótára, van így is elég. Köszöntük.
ui.: jajj majd elfelejtettem, töröld az oldalt légyszíves, még is varikovának van igaza, a legjobb szó rá a GAGYI!
A szavazás témáját el se bírom olvasni csak ha kijelölöm, ezért is a legalsóra mentem. (nem tetszik)
Csináltam egy accot a boltos karimnak.
Lépnék be, erre az elõfizetõ számla le van tiltva...
Ez mi???
Singapore-i metin2 😄
12 órát?
Mert most lett kész a 36 os harcosomnak a paci.
What a feeling? Cycling and beer :D
- ha hagyom megdögleni a lovat, akkor azt akár fél vagy akár egy év múlva is fel tudom támasztani növénnyel?
- ha feltámasztom, akkor a szintje a régi marad, vagy visszaesik?
Idioták kiméljenek!!! :)
What a feeling? Cycling and beer :D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Megengedettek-e ezek a nevek:
1. Tesco
2. YouTube
3. ConvEX
4. DefensiveWar
5. Patriotic
6. GoDlikE
7. DobdElACigit
8. Duality
9. PletHoric
10. ExTenSive
A biztonság kedvéért megkérdezem...nehogy vmi baj legyen ha egyiket létrehozom/hozza valaki<#nemtudom>#nemtudom>
Végre meg lett a probléma oka😄
2.) klikk: "DOWNLOAD NOW white FileFactory Basic" (alul a Text Link felett)
3.) várd ki az idõt
4.) klikk: alul a Texl link feletti szöveg elsõ részére
Lehet abba kell hagynom meg téleg nem akarok senkitsem idegesitenni a gondjaimmal..