2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • bigbigle
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy melyik kaszt melyik fajtájának melyik kk-k a legolcsóbbak és mennyi között változnak az árak?( lehetőleg draco-n a kék birodalombelit ha valaki tudná de ha nem azt az se baj)
    Előre is köszi.
  • RIZLA
    szerintem is DT, vagy templom körül a deszkák.
  • N3o
    DT.
  • Töltöttkáposzta
    42 vagyok. Hol öljek? ha BO partyzok, abból nem olyan jól jön szerintem, mert ha más is üti a fekete orkot, akkor nagyobb az esélye hogy nem az én nevemre esik, vagy egyáltalán nem is esik.
    Map2-t már rég elfelejtettem, most a megbízásokat csinálva a sivatagban öltem, ahol 1 óra alatt összejött 5 darab. :S Ami sajnos nem a legjobb arány.
    Tehát még1-szer kérdezem Hol öljek 42 es szinten?
  • N3o
    A kép poénos, amúgy attól is függ hol ölsz. Pl.: 40-esen ne map2-s mobokat. Én 72-n vörös erdő elején ölöm a tuskókat meg tündéreket. Azok alapon is dobnak tekit, meg 77/3-mas mobok, 5 szinntel vannak fölöttem és sokat ölök, van amikor 1 csoportból 3-4 laszti, de van amikor fél óra alatt 1. Jó van hónapos kesztyűm, de az nem sokat lök rajta. Amikor azt a 2 tekit nyitottam, előtte már kaptam egyet 85ös metinből, meg kettőt laszti ütés közben mobokból. Aznapra jött össze 5 teki, de volt már egy nap 7 is. Most a napi 3-4 az átlag. Legalább is az elmúlt 4-5 napban ennyi volt.
  • Töltöttkáposzta
    Hát igen, az jó arány, viszont VSLY a képed nagyon gáz :D
  • vsly
    20perc alatt 3at kaptam.1.:5nagy piros,2.:áldásteki,3.:5nagypiros...eddig egész jó az arány
  • Töltöttkáposzta
    Én nem nyitom őket, így is elég gyér hogy ritkán dobják, mástól meg hallom hogy 1 óra alatt 14 esett neki, nekem meg fél óra alatt 1 db.
    Inkább majd eladom, vagy ha már nem fognak droppolni, akkor még többet keresek vele.
    Sajnos a ládákra már nem tudok itt lenni, de remélem azzal több szerencsétek lesz mint a focival.
  • N3o
    Játékon belül én falra mászok ettől a "mi dobja a focit?" meg "hányas szinttől van benne áldás teki, meg jó cucc?" A sok tudatlan... és egész addig írogatják ki közösbe amíg valaki pm-be el nem magyarázza nekik, mert csak pofázi tudnak, olvasni nem. De hát leszarom, csak néha már fáj :D

Amúgy tegnap olyan 40-et nyitottam egyszerre, abban mázliból volt 2 teki meg 4 50k-s tömb. Egyesével nem nyitom mert úgy uncsi :D
  • Cicaaa
    Köszi a segítséget:) Megfogadom a tanácsotokat:)

Ha valami kell még kiabálok majd:P
  • N3o
    Néha 1-2 pont az int-re nem csak test harcosnál okos dolog. Az a minimális Mp, ló hívásokra, skillekre nem elég.
  • RIZLA
    nekem egy 61-es mentám van, először kimaxoltam a vitet, aztán csak erőt kapott....amikor az is tele, akkor tegyél az ügyre.
    Intrre véletlenül se pazarolj pontot, felesleges.(nekem 3 pont az inten még mindíg bőven elég)

Skilljeid sztem jol kezdted, mentáknál alap a test, utána áthatolás, és ahogy az elöttem szolok is emlitették, dübörgés jó választás.
    Nekem egyedi okokbol a 3. skillem a kard ütés lett, de csak amiatt, mert filléses hozzá a KK. Ergo nagyon "könnyen" G-re vihető. De alap esetben én is a dübit toltam volna.
    Remélem tudtam segíteni, ha valami kell, csak kérdezz.
  • N3o
    Mindenképpen dübörgés, mivel az területi sebzés, és fejlődésre kell. Kard ütés nem pontos, dübörgéssel meg az épp rajtad lévő mobokat mindet sebzed. És igen, vit max-ig néha meg 1-2 pont az int-re de max 10pont. Annál többet véletlenül se tegyél rá. Utána mehet minden pont az ügy-re kitérés gyanánt.
  • Töltöttkáposzta
    Szerintem tolj most a VIT-re, de néha néha rakj 1 et kettőt az Int-re is.
    A 3.skill a dübörgés, vagy a kard ütés legyen.
  • Cicaaa
    Lenne egy kérdésem:
    Most egy menta harcos karakterem van. Az erős test volt az első skill, a második az áthatolás,de mi legyen a 3.?:) Nem feltétlenül pvp karaktert akarok csinálni, nem szeretek pvp-zni, inkább a fejlődésre hajtok.

És még azt szeretném megkérdezni, hogy az 1:2 arányba osztottam a vitalitást és az erőt, de az erő már 90-enes, akkor mi legyen utána? húzzam fel teljesen a VIT-et vagy másra rakjak ugyan igy 1:2 arányba?:)

Előre is köszönöm a válaszotokat:)
  • Cicaaa
    csak kérdeztem, nem kell leharapni a fejemet:)
  • N3o
    Hát ez pech.
  • Töltöttkáposzta
    Király! Nem tudok részt venni az eventeken... pont nyaralás...
  • N3o
    Hirdetni? NEM. Köszi de elég a metin-be lévő spam-ek áradata, nem hiányzik fórumon is hasolló.
  • Töltöttkáposzta
    Köszi a felvilágosítást!
  • Cicaaa
    hirdetni lehet?:)
  • N3o
    Most a vad kutya 1/1-es mob. Ez 35ös szintű vad kutya lesz. Több lesz az élete és nem 1 csapásból lehet majd megölni. Nagyobb szinten sem. A boss-ok /5-ös jelzésűek. Az erősségüket jelzi a / jel utáni szám.
  • Töltöttkáposzta
    Jah!
    Értem.
    De mi az a 35/1-es vad kutya?
    Bocs de én ez ügyben még nem vagyok felvilágosítva!
  • N3o
    Tévedés, a láda dobja a 35/1-es vad kutyát. Bármi dobhatja, általános dropp. A holdfény ládából amik oda vannak írva mobok azokat dobhatja a láda ha kinyitod. (mint a tök-nél az 5ös metin)
  • Töltöttkáposzta
    Köszi neo, össze is írtam, de azt nemtudom hogy a Focilabdát mi dobja?
    Mert az nem volt oda leírva, se a hatszögű ládához.
    A holdfény láda egész jó, pláne hogy vad kutya is dobja :D
  • N3o
    Bocsi, Asmo az előzőt töröld majd pls.

Szóval Tessék:

Focilabda

Hatszögletű kincseláda

Holdfény kincsesláda
  • N3o
    Áldás tekercs biztos lesz bennük, remélem sok kicsi sokat fog nyitni, megtelik a piac, és a 2,5-3milláról lejjebb esik majd az ára. De utána nézek mik lehetnek majd bennük. "legyen számotokra meglepetés" nagyon az lesz :D Csak kutatni kell picit.
  • FGB
    "Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a Foci event az alábbi napokon lesz aktív, a következő alternatív droppokkal:
    Focilabda: Hatszögletű kincsesláda: Holdfény kincsesláda: , az aktiválás ütemezése pedig az alábbi:

* Július 09 - 10 - 11. Foci drop
    * Július 12 - 13. Hatszögletű kincsesláda drop
    * Július 14 - 15. Holdfény kincsesláda drop

Az event tehát aktiválva lesz az alábbiak szerint:

* Event 1: a Foci drop kezdődik július 09-én, pénteken 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követő napon (július 12., hétfő)
    * Event 2: a Hatszögletű kincsesláda drop kezdődik július 12-én, hétfőn 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követő napon (július 14., szerda)
    * Event 3: a Holdfény kincsesláda drop kezdődik július 14-én, szerdán 12.00 GMT +1-kor, és kikapcsolásra kerül 12.00 GMT +1-kor, az eseményt követő napon (július 16., péntek)

Hogy a különböző tárgyak milyen ajándékot rejtenek, az legyen számotokra meglepetés!

Jó játékot, jó gyűjtögetést, hasznos ajándékokat mindenkinek!"
    Norand
  • Töltöttkáposzta
    Nah már nem is kell, Internet Explorert használva, felenged látogatóként :).
    Ma hanyadika van? Bocs én ezt sose tudom
  • Töltöttkáposzta

Sajnos kitiltottak (ismét) a fórumról,(de ezért saját magamat okolom) így nem tudom olvasni a Hírek,Felhívások topicot.
    Valaki legyen olyan kedves, és értesítsen arról, hogy mikor kezdődik Focilabda event.
  • RIZLA
    Hm....kellemes meglepetés tyty!
  • Töltöttkáposzta
    Hát velem egy 1500TP-s ezüst nyakláncot akart elcserélni, 3 millára, és egy Agancs Íj +7 re.
    Amikor megnyitottam a kereskedő ablakot, berakta a jó nyakláncot, én a cuccokat, ekkor ezt mondta: "Gyere arébb itt bugolok" (Szerintem azt akarta írni hogy gyere arrébb mert itt laggolok.)
    Arrébb mentünk, erre egy másik player letámadta őt szabadba, majd figyelmeztetett hogy ő elcsórja a cuccainkat.
    Mire ő: "Miket beszél itt hülye gyerek. Ez nem normális"
    A következő kereskedésnél persze hogy egy sima ezüst nyakast rakott be...

Egyébként még egy nevünk van amit fel lehet írni a feketelistára :D
  • N3o
    Aki nem figyel oda a kereskedésre, az vessen magára. Imádom a "Segítség GM kiraboltak" meg "Help GM, elcsórta a RIB-em xy" Aki béna az így járt. Engem még egyszer nem tudtak átverni kereskedés közben. Próbálkozások voltak azért. Gyerek 1500TP-s cipőt akart elcserélni velem egy 5 bónuszos FMS-re de mindig kinyomta a kereskedő ablakot, és kicserélte a cipőt egy másik ugyan olyanra fajtára csak éppen 500tp volt benne. Aztán amikor berakta a jót nem nyomott rá az elfogad-ra, és csak jött a "nem bizok bened" szöveggel (direkt írtam így) Dühös volt utána csöppet, szidott rendesen. :D Nem jött össze szegénynek :D

A lényeg, ha bent van a cucc kereskedésbe, a jó cucc amire cserélnél vagy vennél, és hirtelen eltűnik, jön az illető a jaj bocsi véletlenül kinyomtam szöveggel az már ott gyanús. Persze van amikor tényleg véletlen és másodjára meg is kötöd az üzletet, de ha akkor is eltűnik már nem érdemes vesződni az illetővel. Közölni szoktam velük, hogy ha még 1x eltűnik a kereskedő ablak "véletlenül" akkor nincs business.
  • Töltöttkáposzta
    Pegasus->Jinno->NewGirl

Vigyázzatok vele kereskedés közben. Ha nem figyeltek eléggé oda, több millákat is elbukhattok.
  • N3o
    Az is gátolja igen a tp-reget. Ha méreg és gyújtás van egyszerre, az a boss-okat is meg tudja izzasztani. Egy sima láng harcost ha lemérgezek és begyújtok, magától összeesik, hozzá sem kell nyúlnom. Bossoknak is elég fejfájást okoz ez a kettő egyszerre.
  • Varikova
    télleg ha már méreg-tűz nél tartunk. a méreg ugyebár 10x viszi le a hp-d 5%-át és blokkolja a tp reget. a tűz az elvileg ott körül van mint a méreg a sebzésében, gondolom az is 10x sebez, viszont az is blokkolja a tp reget? (emlékszem anno még auriga elején mikor a normál démon király kiütése is nagy szónak számított volt egy sárkány sámink (amiből azóta hiány van sajnos) és amikor ő begyújtotta a démonkirályt nem éppen úgy tűnt hogy nem tölti vissza az életét)
  • Töltöttkáposzta
    Akkor bocsi hogy rosszul tudtam.
    Tehát a sámánnak ún. "tűzkár"-ja van?
    Akkor az olyan mint a mérgezés, vagyis olyan mint ahogy Neo leírta.
    Köszönöm a gyors válaszokat!
  • N3o
    Annyi különbség van, a tűz és a méreg között, hogy a méreg 1-ig viszi le az életedet, a tűz viszont ha nem múlik el időben meg is tud ölni. Amikor nagy ritkán pvp-zek így szoktam úgymond döntetlent csinálni :D
  • Hurki
    én is arra gondoltam, mert ugye ellenállás...
  • Varikova
    bocsi a dupla postért:
    kivédeni nem lehet a tűz ellenállással se csak csökkenteni a mértékét (25% tűz ellenállásom van és ez kb annyit ér hogy 400 helyett 300-at sebez)