Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégsem tudom tölteni..de probálkozom.
Idioták kiméljenek!!! :)
Már töltöm is:PÉs köszimindenkinek az edigi segítséget:) Talán igy már jó lesz:) Reménykedem:)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
GET OVER HERE!
Lehet, hogy valami fájl hiányzik, mert nekem pl a patch-et sem töltile:S Ugyan az a régi verzióvan..:S Köszönömszépen az edigi segítséget is!:) És még azt szeretem volna meg kérdezzni, hogy szerinted ugy nem lenne jó ha te feltöltenéd a metin2 mapádat és én meg leszedném?:)Mert elvileg abban abban benne van minden:)Ha szerinted egy probát meg ér, és megtenéd nagyon hálás lennék:) Már szeretnék nagyon játszani kerek 1hete csinálja ezt...:S Pedig a Romeó karakteremmel már lv 36on voltam, a Júlia meg vár..bár most biztos jól elhuzot tölem..:S Ha tutsz akor még segítenni nagyon megköszönöm:))És köszi az edigi segítséged is:)
A frequency meg legyen a legmagasabb, amit enged.
És kösziszépen, hogy segítsz:)
Olyan cuki az ikonján az a 3 csibe :DDD
Érdekes viszont hogy nekem csak azzal fut a metin ...
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Rendszergazdaként futtatod az XP, vagy korlátozott feléhasználóként?
Varikova, mivel a csillagképekbõl sosem fognak kifogyni ezért jó sok szerver lehet. A altair és aquila ráadásul szomszédok is. Minõ véletlen :D Nem elég nagy az univerzum úgy látszik :D
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
arra lennék amúgy még kíváncsi, hogy vajon miért nyitották meg újra a gm felvételt? a teamtagok menekülnek fejvesztve és kell az utánpótlás vagy a rég várt új szerver készülõdik?
azért azon is csodálkozok, hogy altair aszem augusztus táján indult, szinte rögtön a nyakába startolták aquilát szeptember környékén aztán rá 2 hónappal, november 5.-én beugratták aurigát is, azóta meg nem indult semmi új. nem mintha zavarna hogy nem lenne csak kérdem én, mi értelme volt egymásra indítani 3 szervert, miért nem lehetett volna elosztani hogy na akkor õsszel ez indul, télen az, tavasszal amaz?
esetleg az fordult még meg a fejemben (lehet hogy csak én vagyok ilyen fura jellem és hülye kérdéseket feltevõ) hogy nyár végére meg õsszel az iskola kezdéskor így megugrott a játékosok száma? (számomra a csökkenése lenne logikus de ki tudja, lehet hogy a felnõtt réteg döntött úgy hogy az iskolásoknak suli van akkor õk zavartalanul játszhatnak és indult a regelés 1000-el, aztán az is lehet hogy a nyáriszünet tapasztalatait megosztó emberkék az iskolában elkezdték növelni a játékosok számát, nem hogy tanulással töltötték volna az idõt... ez mondjuk bagoly mondja verébnek...)
Talán azért nem tûntek el eddig, mert valaki tényleg rendelt is tõlük.
Amit még meg is értek, mert ha nekem menne egy pénzszerzõ bizniszem, tuti nem hagynám abba.
De azért annyira nem hülyék a magyarok, hogy ennek tényleg bedõljenek.
Csak hogy mégis. Pár ember tuti hogy rendelt már, talán ezért is vannak még mindig itt.
De most azzal szórakozom szabadidõmben, hogy megkeresem a "fészküket" a fejlõdõ fajtának, ami a Lelketlen csajoknál (mi-jung, eun jung,se rang) található, majd ott szépen szabadba gyopom õket, de nem úgy hogy a rangom bánná, csak néha néhe egy egy kábítás, egy egy ütés. 2 perc se kell nekik, rohannak másik CH-ra...ami viszont megint nem egy jó dolog...
off: valaki nem ugorna ki a Lidülbe hozni nekem Crusty Crocot?
Nagyon megkívántam :S
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
amúgy engem az érdekelne igazán, hogy mit takar a hibajavításoknál a:
"A Birodalmi csata-event nem indul". most azt intézték el hogy ne induljon, vagy azt intézték el, hogy amikor a roma kisebbségi gyermekek potyognak az égbõl és a kispistik sem intézik el az event elmaradását akkor indítanak birodalmi csatát? (mit ne mondjak, elég lelombozó hogy csak eventkor lenne, az is elég lelombozó ha nem lenne, de eddig is megvoltunk nélküle, továbbra is hajlandó vagyok menni kékekhez bo partyra piros létemre, esetleg a kékeknek nem fog tetszeni, ahogy eddig is sírtak már mindenkinek hogy a csúnya pirosak 2-en megverik az arra járó kékeket (kb 2v20-ban), akik nem csinálnak semmit csak épp ott ütnek minket is ahol érnek, de hát a drága gm kartársak is csak akkor jönnek mikor a kékek sírnak, amikor a pirosaknak van gondja minek? nem amõbák hogy osztódjanak)
Megtanulok profi szinten angolul, kimegyek külföldre, szerzek hírnevet, majd csatlakozom a GameForge-hoz :DDD
Jó buli lesz :D
Hova kell küldeni az ötletet?
és qrvára leszarom azokat akik azt mondják: "minek, úgy is újraregelnek másik karival, és rád írnak azzal"
De ha tegyük fel nap elején elkezdesz játszani, és rád ír a spam bot, tiltod a nevét. Azzal is nyertél 1 nap könnyebb játékot.
Ha másnap megint rád ír másik karakterrel, másik névvel akkor azt is tiltod.
A napból pedig megér rá ennyit áldozni, ha úgy akarsz beszélgetni a spanoddal, hogy nem ír rád 5-10 ferdeszemû.
Azért olyan drága mert full P skill, meg hasonlók.
És már van rá jelentkezõ!!!
Ha jól szétnézel fórumokon nem 1-2 embert törtek/akartak feltörni ilyen/olyan célból. Van aki kisebb vagyont áldoz a játékra....
What a feeling? Cycling and beer :D
GET OVER HERE!
What a feeling? Cycling and beer :D
Bár az nem tetszik hogy a billentyûzet karakterei ugrálnak minden bejelentkezéskor.
Ezt nem lehetne lestabilizálni, és mondjuk úgy elhelyezni mint a hagyományos billentyûzeten lévõ karaktereket?
Am miért van megnyújtva ennyire a bejelentkezõ oldal?