2912
-
#2544 apropó hogy érted hogy a harcosnak krit? szerintem ha az alap bónuzoknál maradunk inkább így kéne:
harcos - ájulás
bm sura - lassulás
ninja - mérgezés
sárkány sámán - tűzkár
gyógysámi - ájulás (a könyörgésben)
és akkor mi van amúgy kardsurákkal? (gondolom ide a kitérés esély jön)
és nem tudom észrevette-e bárki is, de az egyetlen 100%-os alap bónusz a harcosok kábítása... (no és mivel én harcos párti vagyok engem csöppet sem zavar ezt őszintén megmondom) -
#2543 Tartós tűzkár, Sárkány lövés, Sárkány ordítás okoz olyat, kb annyit vesz le, mint a mérgezés. Kivédeni a tűz ellenállással lehet. -
#2542 1 kérdés.
Minden kasztnak van egy alap bónusza.
Harcos-Krit
Sura-Lassulás
Ninja-Mérgezés
Sámán-???
A sámánnak mi van alapból? milyen bónusz.
Mert csak látom én hogy a többi három kasztnak van, ennek meg ritkán látom, akkor is csak annyit hogy az ellenfél legyen az mob vagy player, elkezd barnán füstölögni. Mit csinál ez? milyen károkat okoz a másik félben? és mi ennek a neve? mivel lehet ezt kivédeni?
(hu ez nem is 1 kérdés volt) -
#2541 megint csak vitába kell hogy szálljak veled: bármennyire is szeret minket a GF azt ne hidd hogy veszik a fáradtságot és majd a szünetekre kiveszik :)
szerintem amúgy majd akkor aktiválják hogy ha a magyarok is kijutnak a VB-re (hoppá, ez a monogrammom) ezzel is ösztönözve a magyar futballt (milyen kedves a részükről, nem? :P) -
#2540 Na és mikor lesz a:
"Futball event - amikor aktiválásra kerül, a játékban futball labdákat is dobnak a mobok (hasonlóan a sütőtökös eventhez)"
Mikor lesz az az "amikor" jövőre? Vagy sose? Vagy tényleg az lesz, hogy a döntő 2x45percére lesz berakva, hosszabbítás és a 45percek közti szünetekben meg ki lesz véve... -
Swarn #2539 kk-kat, potikat, tekercset -
#2538 Üdv remélem semmiről nem maradtam le, ugyanis táborban voltam 1 hétre.
(he ez még rímelt is)
Na mind1 teljesen elszoktam a géptől, így egy kicsikét nehezebb gépelnem
A metin3-ról meg csak annyit, hogy még a 2 sincs teljesen befejezve, akkor meg tényleg fölösleges már elkészíteni a következő (idézem) "koppintást".
1 kérdés: Mit fog droppolni a focilabda?
-
bigbigle #2537 Végül is magyar metinről van szó tehát én kinézem belőlük azt is :) -
#2536 Hát az enyhe kib.szás lenne xD Nemkicsit :D Jó kérdés. De én abban is reménykedem, hogy nem csak a döntők 2x45percére lesz aktiválva. -
#2535 Hát ... Németeknél tegnap volt (tegnap játszott a Német csapat meccset), remélem nem akkor lesz aktiválva, mikor majd a Magyarok játszanak.... -
bigbigle #2534 És mikor lesz aktiválva?:) -
#2533 Fejlesztés:
Lovaglás közben a ctrl+h helyett a ctrl+g használható (egy ideig működik még a ctr+h is) (nehéz lesz hozzászokni)
és amitől hátast fogsz dobni neó:
Futball event - amikor aktiválásra kerül, a játékban futball labdákat is dobnak a mobok (hasonlóan a sütőtökös eventhez)
ez csoda vagy csoda?:D -
bulitka #2532 sziasz?z e k most mijen event van és mi a értelme ? -
#2531 Én személy szerint örülnék neki, ha lenne. A sok kis csicska menne oda játszani, itt meg nyugi lenne. (bár az sosem lesz) -
#2530 elvileg lesz. elvileg már valami videó is van róla, bár nekem az nagyon úgy tűnt hogy valaminek az összevágdosása (amennyiben pedig az tényleg a metin3 videója lenne gratulálok nekik, az már végképp valami koppincs lesz)
na szóval ha az infóim jók és nem csak etetnek minket (majd asmodeus talán többet tud róla és lesz szíves szólni ha rosszul tudom): most májusra ígérték a metin3-at (csöppet csúsztak) és magyar nyelven nem szándékozzák megjeleníteni. -
bulitka #2529 szevasztok egy kérdés nem lesz Metin3 ? valamikor? -
#2528 ki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli :D (bár én becsülöm a kicsit is de a nagyobb jobb lenne viszont elektróból már 10-et törtem 5-re ha kovival ha tekivel nyomtam szóval kezdem unni a gyógyszer + vásárlást) -
#2527 Grat. Nekem a 37% átlagkáros antik harangom nem hajlandó +5 fölé menni. 5-ösen bevittem sd2-be bufinál volt 3 teki esett most 4-es megint... Már nem tudom hány tekim van benne, de legalább 15. Felkövezve már fel van de így sosem lesz +9... -
#2526 grat, ritka -
#2525 Lemaradt:
Nem tudom hogy nagy dolog-e, inkább szerencsés vagyok, mert Kegyetlen Íjász barátom dobott nekem egy plusz nullás Agancs Íjat, amit sima kovácsnál egyből felhúztam plusz hétre. -
#2524 Engem tiltottak fórumról
Bár nem igazán tudom miért
Volt már vagy 5 figyelmeztetésem () de haveromnak 10 nél is több van, még sem tiltják. -
#2523 Hála istennek persze :D Látom metinen minden uncsi szinten mozog. Senkinek semmi kérdése, mindenki a mókuskereket tapossa. Most unalom űzés céljából húztam magamnak egy gyógy buffot, feleség gyanánt. 56ig fel kell tornáznom, hogy feleségül vehessem (nyomorék 15 szint különbség) De most már 55-ös és 35%-on van. 42-esen vittem be V2-be. Már fóbiám van, alig várom, hogy kijussak onnan :D 5 nap alatt jutottam el idáig vele. Húzós volt. De meg lesz az eredménye :D -
#2522 mert nem lehet sg-n aláírásba linket rakni. (off) -
FGB #2521 /OFF mért nem teszed az aláírásodba és ha valakit érdekel úgy is rákattint OFF/ -
#2520 Azért remélem még valaki rákattintott (bocs) -
#2519 Ne kezdj te is harapólinkeket írkálni ide, ha megkérhetlek rá.... Köszöntem! -
#2518 ha kérhetném az ehhez hasonló baromságaiddal a jövőben kímélj minket, köszi. -
#2516 Köszönöm.
Itt legalább vannak segítőkész emberek. Nem úgy mint egyes játékok fórumán ... -
#2515 R.I.B. -
#2514 Köszi!
Áh pedig azt hittem hogy ez dobja a Vörösvas Pengét...
Azért öltem azt állandóan... -
#2513 parancsolj -
#2512 Köszönöm a válaszokat.
Azonban nem találtam meg egy dolgot amit kerestem.
Hogy az Átkozott Grizzlymedve mit droppol. -
#2511 http://www.metin2wiki.info -
#2510 www.metin2wiki.eu -
#2509 Waryong grófságban (átkozott állatok) melyik állat melyik 30 as fegyvert droppolhatja?
-
#2508 Non stop nincs meccs :D Varikova igazad van, én kérek elnézést :) -
#2507 Jó lenne, azonban nem a VB ideje alatt, hanem a döntő után, mert közben senki nem fog metinezni, hanem inkább meccset néz. -
#2506 mégis mit képzelsz? még a végén örülnének is a játékosok... -
#2505 Gondolom a VB végett semmiféle Event szerűségre nem számíthatunk. Pár online játéknál a VB idejére csinálnak valami kis eventet, metin2 még véletlenül sem ha jól számolom. Ha nincs ünnep, minek elven. Pedig kis apróságnak is örülnénk. A droppba beletenni valamit esetleg focilabdát, amit nem olyan sűrűn dobálnának a VB idejére. Mint a csoki szivecske meg rózsa...stb. -
#2504 Remélem úgy jó lesz ma egész nap kockultam majd holnap megcsinálom. Köszi! Remélem beválik!