Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztem simán indul a letöltés

krisztianp16
Huuhhha ugynézki ezis szivat..:S
mégsem tudom tölteni..de probálkozom.

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Köszönöm szépen!:)Nagyon rendes vagy:)
Már töltöm is:PÉs köszimindenkinek az edigi segítséget:) Talán igy már jó lesz:) Reménykedem:)

RIZLA
Metin2_HU.zip
ebben már a mai (2010.06.02. 10:00) frissités is benne :)

reméljük segít.... GL & HF!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
don't fosing.... máris örülünk..... :)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Rowlend
Próbáld meg az egész metint belerakni a BGM mappába úgy hogy leveszed az írásvédettséget.Így kell futtatni Windows 7nél de lehet XPnél is segít ha ilyesmi gond van :)

GET OVER HERE!

Ha van egy ismerõsöd akinél fút másol fel magadnak a teljes Metin könyvtárat. Addig is próbáld ki a "metin2client.bin" fájlt nevezd át "metin2client.bin.exe"-re és próbáld meg azt futtatni, linuxon így indul :). Ha így sem indul akkor a másolós verzió marad ha azt írja "This program cannot be run in DOS mode" akkor sérült az egyik indító fájl ezért nem indul, próbáld letölteni újra a metin telepítõjét.

krisztianp16
Azt is probáltam de sajnos igysem jött össze:(
Lehet, hogy valami fájl hiányzik, mert nekem pl a patch-et sem töltile:S Ugyan az a régi verzióvan..:S Köszönömszépen az edigi segítséget is!:) És még azt szeretem volna meg kérdezzni, hogy szerinted ugy nem lenne jó ha te feltöltenéd a metin2 mapádat és én meg leszedném?:)Mert elvileg abban abban benne van minden:)Ha szerinted egy probát meg ér, és megtenéd nagyon hálás lennék:) Már szeretnék nagyon játszani kerek 1hete csinálja ezt...:S Pedig a Romeó karakteremmel már lv 36on voltam, a Júlia meg vár..bár most biztos jól elhuzot tölem..:S Ha tutsz akor még segítenni nagyon megköszönöm:))És köszi az edigi segítséged is:)

RIZLA
akkor probáld meg a "kiscsirkéket" futtatni elöször.... hátha :)

krisztianp16
Hello!Átt tettem 1024x768 32bitre, a frequency meg a legnagyobban van.Nem tudommi lehet a baj, és már a pacthsem szedile, újra raktam az XP-t de igyis letöltötem a metint (bit torrentel) és felraktam nem töltöt pachtmeg semmit csak elinult ahogy régen..pedig ugy tudom az új pacthnek van ben billentyü..ha van valami ötleted szívesen elfogadom bármi is az:)Köszi a választ hello:)

RIZLA
hátööö.... win XP ahogy látom, tehát az a felbontás kicsit érdekes, no meg az a 16 bit. Szerintem probálkozz a min. 1024x768 32bit beállitással.
A frequency meg legyen a legmagasabb, amit enged.

krisztianp16
És még a konfigról egy kép:)

krisztianp16
..lemarat:D hogy én újra telepítettem a gépet és újra leszedtem a metint, de most a patch-t nem szedile, nekem játékon belül nincsenek ott a billentyük, és manuálisan nem tudom, hogy lehet leszedni:S

krisztianp16
Hello!Rendszergazdaként futattom, error logbol csak ezt tudomkiszedni.."This program cannot be run in DOS mode".Remélem jótt tudtamkiszedni:)
És kösziszépen, hogy segítsz:)

Töltöttkáposzta
Ti mivel indítjátok el a játékot? Én a PachUpdaterrel.
Olyan cuki az ikonján az a 3 csibe :DDD
Érdekes viszont hogy nekem csak azzal fut a metin ...

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

A játék könyvtárban van egy "ErrorLog.txt" fájl azt nyisd meg és másold ide a tartalmát, talán az segít kitalálni mi a baj.
Rendszergazdaként futtatod az XP, vagy korlátozott feléhasználóként?

Varikova
hohó akkor meg van mi kell ide: asztrológus. hátha majd megmondja a nekünk a jövõt hogy az adott szerveren az adott héten a csillagok állásának okából kifolyólag mindent bezúz -e a kovács vagy csak azt amit a csillagok is helyénvalónak látnak :P

krisztianp16
Háát nem semmi lesem szarják a játékost...írtam nekikmár 5napja és semmi válasz szégyen..meg nem tudom minek kellet az a szar pach azzota lett rossz nekem is a játék:S

N3o
Új hátas állatok a 75 lvl felettieknek. Pár percig tart de semmivel sem jobb, sem nem vagy rajta erõsebb, se nem gyorsabb. Kirakati darab villogni lehet vele. Ha már az eszükkel nem tudnak az emberek. Egy ládában 5db lehet, van pár ritka darab is. Elvileg a ládából bónuszolót is nyithatsz (gondoljátok 100-ból ha nyitsz 1-et mázlid van)

Varikova, mivel a csillagképekbõl sosem fognak kifogyni ezért jó sok szerver lehet. A altair és aquila ráadásul szomszédok is. Minõ véletlen :D Nem elég nagy az univerzum úgy látszik :D

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

ToCsEk
ez miez?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Varikova
van abban némi igazság amit mondasz, bár én aurigán játszok szóval a pega zárással sokra nem mennék.

arra lennék amúgy még kíváncsi, hogy vajon miért nyitották meg újra a gm felvételt? a teamtagok menekülnek fejvesztve és kell az utánpótlás vagy a rég várt új szerver készülõdik?

azért azon is csodálkozok, hogy altair aszem augusztus táján indult, szinte rögtön a nyakába startolták aquilát szeptember környékén aztán rá 2 hónappal, november 5.-én beugratták aurigát is, azóta meg nem indult semmi új. nem mintha zavarna hogy nem lenne csak kérdem én, mi értelme volt egymásra indítani 3 szervert, miért nem lehetett volna elosztani hogy na akkor õsszel ez indul, télen az, tavasszal amaz?
esetleg az fordult még meg a fejemben (lehet hogy csak én vagyok ilyen fura jellem és hülye kérdéseket feltevõ) hogy nyár végére meg õsszel az iskola kezdéskor így megugrott a játékosok száma? (számomra a csökkenése lenne logikus de ki tudja, lehet hogy a felnõtt réteg döntött úgy hogy az iskolásoknak suli van akkor õk zavartalanul játszhatnak és indult a regelés 1000-el, aztán az is lehet hogy a nyáriszünet tapasztalatait megosztó emberkék az iskolában elkezdték növelni a játékosok számát, nem hogy tanulással töltötték volna az idõt... ez mondjuk bagoly mondja verébnek...)

Töltöttkáposzta
Nem tudom meddig akarnak még minket csesztetni.
Talán azért nem tûntek el eddig, mert valaki tényleg rendelt is tõlük.
Amit még meg is értek, mert ha nekem menne egy pénzszerzõ bizniszem, tuti nem hagynám abba.
De azért annyira nem hülyék a magyarok, hogy ennek tényleg bedõljenek.
Csak hogy mégis. Pár ember tuti hogy rendelt már, talán ezért is vannak még mindig itt.
De most azzal szórakozom szabadidõmben, hogy megkeresem a "fészküket" a fejlõdõ fajtának, ami a Lelketlen csajoknál (mi-jung, eun jung,se rang) található, majd ott szépen szabadba gyopom õket, de nem úgy hogy a rangom bánná, csak néha néhe egy egy kábítás, egy egy ütés. 2 perc se kell nekik, rohannak másik CH-ra...ami viszont megint nem egy jó dolog...
off: valaki nem ugorna ki a Lidülbe hozni nekem Crusty Crocot?
Nagyon megkívántam :S

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Sajnos ez így van. De nem amiatt nem lehet, hanem a dinamikus ip miatt. De lenne sokféle megoldás, csak mindegyikre sz*rnak magasról, nekik ez jó, aki rendel SÉ-t az rendel és lesz pénzük. Szimplán zárni kellene a pegasus szervert jó idõre. Aki bent van bent van aki nincs nincs. El kellene kezdeni bannolgatni a spam és bot karikat. Mivel zárva lenne nem tudnának újra regisztrálni. Egy bizonyos felhasználó szám után meg újra ki lehetne nyitni. (mert hát ugyebár nem csak ezeket bannolgatják, hanem azért az emberek is fogynak idõvel)

Varikova
lehet hogy újat fogok ezzel mondani, de nem lehet. azon egyszerû oknál fogva (szerintem legalábbis) hogy a kis húzottszemû hús vér sárgabõrû játékosok így nem tudnának a magyar szerveren játszani (1, húzzanak a saját húzottszemû szerverükre, 2, ki nem szarja le õket?) de hát ez van, ezt kéne szeretni. vagy nem játszani a játékkal mert rádír pár homár miest megszólalsz...

amúgy engem az érdekelne igazán, hogy mit takar a hibajavításoknál a:
"A Birodalmi csata-event nem indul". most azt intézték el hogy ne induljon, vagy azt intézték el, hogy amikor a roma kisebbségi gyermekek potyognak az égbõl és a kispistik sem intézik el az event elmaradását akkor indítanak birodalmi csatát? (mit ne mondjak, elég lelombozó hogy csak eventkor lenne, az is elég lelombozó ha nem lenne, de eddig is megvoltunk nélküle, továbbra is hajlandó vagyok menni kékekhez bo partyra piros létemre, esetleg a kékeknek nem fog tetszeni, ahogy eddig is sírtak már mindenkinek hogy a csúnya pirosak 2-en megverik az arra járó kékeket (kb 2v20-ban), akik nem csinálnak semmit csak épp ott ütnek minket is ahol érnek, de hát a drága gm kartársak is csak akkor jönnek mikor a kékek sírnak, amikor a pirosaknak van gondja minek? nem amõbák hogy osztódjanak)

Ne mondjátok már,hogy nem lehetne IP tartomány alapján belõni a spamek gépeit és letiltani cuzámme az egész elbaszott országukat:)
Rowlend
Fõleg hogy német cég

GET OVER HERE!

Töltöttkáposzta
Sajnos ez így igaz.
Megtanulok profi szinten angolul, kimegyek külföldre, szerzek hírnevet, majd csatlakozom a GameForge-hoz :DDD
Jó buli lesz :D

N3o
Fölösleges is ötletelni. Úgy sem vennék figyelembe. Jó ez nekik így. Pénzük van belõle kész ennyi. Minek erõlködjenek. Néha bedobnak 1-2 új dolgot, hogy megjöjjön a kedvük a játékosoknak és kész.

Töltöttkáposzta
Az a baj hogy ezt itt semmibe nézik. Nem itt kell megtárgyalni.
Hova kell küldeni az ötletet?

krisztianp16
Nahh senkisem tudja?Vagy csak nálam van ilyen gond?:O

N3o
Ha meg más akar rád írni nem látod. De Káposzta megoldása lenne a legjobb. A pm-ek tiltása de csak név szerint. Felugrana az ablak és lenne ott egy letiltás nevû gomb. És akkor az a név már nem tudna rád írni. Ezt csak heti 1x kéne eljátszani mert általában akkor regelnek be. Csütörtökre már bent van mind a 7-10 db bot. Utána már nem igazán jön több. Ezt eljátszani minden héten 1x elég lenne. Mert így meg írsz közösbe 5 üzi, bemész városba 7-10 üzi. Naponta többször járkálunk városba és a pm tiltás sem megoldás mert akkor meg ha hírdetsz valamit üzenõfalon nem tudnak rád írni...

RIZLA
én ezek ellen azt a taktikát alkalmazom, hogy mikor rámirnak a botok, egyszerüen a megnyitott ablakokat a szélénél fogva "kitolom" a képernyõrõl. Utána bármikor rámir nem zavar, mert az ablak nyitva, nem villog a boriték, had csacsogjon kedvére :D

Mondjuk igazad van mert inkább áldoznék annyi idõt rá hogy letiltsam õket mint hogy ki x-elgessem. Mert ha most letiltod akkor nem tudsz beszélni senkivel az meg rossz ha szoktál néha. (de ha megtudták oldani azt a bejelentkezõs dolgot akkor ezt is igazán meg lehetne valósítani)
Töltöttkáposzta
Sok helyen olvastam már, és komolyan be kéne vezetni a név szerinti tiltást chatrõl.
és qrvára leszarom azokat akik azt mondják: "minek, úgy is újraregelnek másik karival, és rád írnak azzal"
De ha tegyük fel nap elején elkezdesz játszani, és rád ír a spam bot, tiltod a nevét. Azzal is nyertél 1 nap könnyebb játékot.
Ha másnap megint rád ír másik karakterrel, másik névvel akkor azt is tiltod.
A napból pedig megér rá ennyit áldozni, ha úgy akarsz beszélgetni a spanoddal, hogy nem ír rád 5-10 ferdeszemû.

teljesen mind1 így is van elég spam bot...
krisztianp16
Lehet feladóm az egészet már felhuztam vele magam, XP-t újra raktam minden és mostsem indul.. pedig lv36on voltam:( ha nem basztatnák a játékot mindenhéten akor most nem lenne ez..

krisztianp16
Jaja, csütörtökig nem volt semmmi gond...nem tudom minek kell basztatni a játékot minden csütörtökön, egyszerüen nem lépbe, csak kiírja, hogy "Kapcsolódás a szervezhez" és itt megál...Senkimásnál nem volt ilyen gond?

ChaosTeam
Az új bejelentkezési procedúra igazából a spam botok "dolgát akarja megnehezíteni" valamennyire... de ezzel sajnos mindenki másét is nehezíti ...
krisztianp16
Hello!Segítségek szeretnék kérni mert ijen még nem volt..Most megin lett valami új pach és azzota egyszerüen nem tudok játszani, belép a játékba, de amikor beakarok jelentkezni "Kapcsolódás a szervezhez"Vártam olyan 20-25percet és ugyan ez, újra raktam a játékot, sõt már az XP-t is, de ugyan ez a probléma..ha valaki tudna segítenni nagyon meg köszöném:)

N3o
Akkor ott valami gubanc van :D Látod a billentyûzetet a bejelentkezõ ablak alatt középpen? Ha nem akkor indítsd el a pach-et manuálisan a metin2 mappából.

engem beengedett ahogy szokott ( de valamiért nem kellet neki a torrentes rész...)
N3o
Amennyiben pegasus szerverrõl van szó, elárulhatom neked hogy a top10-bõl egyik sem diablo karaktere. És a frissítésrõl... Eddig enterre belépett a karakter, meg a jobbra balra nyíllal lehetett karaktert választani. Most a jók.rva annyát annak a németnek aki ezt kitalálta, hogy kattintással lehessen csak mind ezt megtenni...

Töltöttkáposzta
Azt hallottátok hogy Diablo-nak van egy karaktere, a nevét nem árulja el, de benne van a top 10 ben, és másfél millió forintért árulja.
Azért olyan drága mert full P skill, meg hasonlók.
És már van rá jelentkezõ!!!

Aki pénzt költ ilyenekbe ott valami baj van a fejében szerintem... ( bár sokan költenek de nincs értelme)
Hurki
El se hinnéd mi megy metin2-n, rengeteg ember szinte bármit megtenne 1-2 cuccért, és akkor még kis szintrõl beszéltünk, hidd el Top 100 játékos mindent megtesz adatai védelme érdekében, és van pár ember, aki szívesen törölne onnan 1-2 embert.
Ha jól szétnézel fórumokon nem 1-2 embert törtek/akartak feltörni ilyen/olyan célból. Van aki kisebb vagyont áldoz a játékra....

What a feeling? Cycling and beer :D

Rowlend
Elhiszitek hogy aki keyloggert rak a gépetekre az magasról leszarja a metin profilotok? Azoknak bankszámlaszám és hasonlók kellenek

GET OVER HERE!

Varikova
Mielõtt valami marha kitalálná hogy csak azzal lehessen bejelentkezni talán kicsit bõvíteni kéne a karakterkészletet azon a billentyûzeten. Én pl soha nem tudnék bejelentkezni mert egy jó pár betû hiányzik róla.

Hurki
Keyloggerek ellen, így semmit nem ér az X sor y oszlop, mert mindig változik. Meg valaki felvetette, ha csak azzal lehetne bejelentkezni talán spambot mentes lenne a játék

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
Jó ez a frissítés! :D
Bár az nem tetszik hogy a billentyûzet karakterei ugrálnak minden bejelentkezéskor.
Ezt nem lehetne lestabilizálni, és mondjuk úgy elhelyezni mint a hagyományos billentyûzeten lévõ karaktereket?
Am miért van megnyújtva ennyire a bejelentkezõ oldal?

RIZLA
szerintem is-is érdemes. Nem para küldik még, és csinálsz egy kicsit ezt, egy kicsit azt.... hangulatosabb is :D