2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • ChaosTeam
    Nem tudom milyen teamnek küldözget meztelen képeket, nekem biztos nem, úgyhogy megköszönném, ha nem írnál általánosítva tényként feltételezéseket. Köszöntem!
  • Swarn
    Hát jah, ami ma megy a fórumon, meg a játékban is az egy szar. Biztos ismeritek InnoCencet (vagy nem) baszott nagy lotyó, kinyálazta azt a nyomorék lvl 60-át 1 hét alatt, naponta más férje van (aki ép online...) és mindenkinek bepróbálkozik, hogy rendeljenek neki SÉ-t... aztán a Teamnek küldözgeti a meztelen képeit, hogy ne bannolják... mert ugye SÉ rendelés másnak Tilos.
  • xido
    Én csak annyit szeretnék szólni a játékhoz,hogy az apja faszát annak,aki programozta és 3 birodalmas faszcibálást csinált belőle..és ha nagyra növök,én is arra fogom verni,hogy bárkit leölök,aki másik birodalomból való..
  • RIZLA
    Amúgy, ha már a hivatalos fórum szóba jött.... khm... szóval használom én is, de csak ha nagyon muszáj. Egy kicsit érzésem szerint a modik....hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit...túl lelkiismeretesen? végzik a munkájukat. Csak azt látni lépten nyomon, hogy repkednek a büntik, figyelmeztetések apró csipcsup szarságok miatt. Off, hsz vadászat, provokálás, trágár szóhasználat....stb.
    Nem mondom, hogy némelyiknek nincs értelme, de hogy állandoan ez van, az kicsit vicces számomra.
    Ami meg a P szeró megemlítése miatt ment az egyenesen szánalmas.
  • Töltöttkáposzta
    RizsesLecso
  • ChaosTeam
    Ezt az üzenetet akkor is kiírja, ha olyan témát akarsz megnézni, ami számodra nem engedélyezett. Mi a neved a fórumban?
  • Töltöttkáposzta
    Apropó.
    Megint kitiltottak a fórumról.
    Gondolom az én hibámból adódott immár harmadjára, de nem tudom hogy mit csináltam, és ezt már kezdem unni.

Ha valakinek nem egyértelmű akkor fórumra lépéskor piros mezőben ez az üzenet fogad:
    "You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page."

Tehát még egyszer: Nem tudom hogy milyen hibát követtem el, de szerintem nem is fogom megtudni, mert az "üdvözlő" szöveg nem világosít fel.
  • Töltöttkáposzta
    Hát szerintem ha nemzetközi war, akkor mind három birodalom csap össze :)
  • bigbigle
    melyik birodalomban?:)
  • Varikova
    de jó is pegán... nálunk aurigán múltkor volt nagy balhé abból hogy egy top céh zászlóra ment egy újonnan alakult céhhel (ami mellesleg zsoldos céh volt +teleport hacker). embert nem láttak csak azt hogy nő a másik céh pontja...
    balhé az meg jóféle bár kezdek velük leállni, de ki tudja így hogy a csajom elhagyott talán visszatérnek a régi balhés idők... apropó most vasárnap aurigán nagy durranás lesz. valami nemzetközi war féléről beszélnek az emberek...
  • N3o
    Most már úgy ahogy jó, főleg nagyobb szinten. Régen a hackerek miatt nem lehetett. Most már lehet. Csak az a kár hogy 200 fölötti mozgási már semmit nem ér. 200 a max. Hiába ír pl 250-et nem megy annyival, csak 200-al.
  • RIZLA

:DD
    jo is az, nem kell mindig az aréna, az uncsi
  • RIZLA
    :DD
    jo is az, nem kell mindig az aréna, az uncsi
  • N3o
    Igen, az is a mi céhünk. 4 van összesen. JoeBoss, JoeRossz, JoeBoss2, JoeBoss3. A logó majd kikerül a JoeBoss2 illetve 3-ra is. A Rossz-ra másikat csináltam arra külön van.

Apropó sárgák :D Nagy balhé volt pega ch3 templom előtt :D Gm is odajött :D Megkérdezte mi ez? :D Mi meg mondjuk, war :D
  • RIZLA
    Ma beszéltem, kereskedtem QQRIQ-val(92)sura. A céh amiben volt JoeBoss3, az is a Te/ti/ céhetek?
    Pegán, piros volt, én sárga vagyok.
  • Töltöttkáposzta
    Nektek melyik a kedvenc war típusotok?
    Nekem a zászlós.
  • N3o
    Pegasus, ch4 mellé ch99 is fekszik. Ch1-ről nem enged be se esküvőre, se háborúba, a többiről is csak épphogy nagy nehezen besuvaszt.
  • ChaosTeam
    Ez a hiba az S3 Ch3-on rendszeresen előfordul független a heti karbantartástól....
  • bigbigle
    Figyelj a vége az lesz hogy még ennél is el lesz cseszve az egész, de majd meglátják a "nagy" Gm-ek meg nem tudom mik.
  • N3o
    Csak cseszegetni kell őket. Amúgy tessék az eredmény, ch4 fekszik. A kliensből is kidob amint csatlakozni akarnál rá. Következő melyik lesz?

Ch1 és ch3 sem bírja. Éjjel valamikor megadja magát, reggelre 2-3 bolt marad fent...
  • ChaosTeam
    ÉS? Én tehetek róla, hogy a GF cseszik előre értesíteni minket? Nekik kellene 1 héttel előre szólni mindenről, ehhez képest új szerver indulásokat rendszeresen a szerver indulása után napokkal írnak csak ki a hivatalos admin fórumba. A frissítés elmaradását is a CoMa írta chaten, utána került csak ki az admin fórumba... és amiről nem szólnak, arról nem tudok én se, ahogy te se. Lehet ezért cseszegetni engem, csak felesleges.
  • N3o
    Nem csak engem bosszant ez az egész elhiheted. A baj, hogy semmit nem tudsz előre. Akkor fogod kiírni fórumra is, amikor már írja a szerver leállást a játék... miután már mindenki rájött magától is...
  • ChaosTeam
    Te meg a stílusoddal mehetsz el egy illemtanárhoz... Mikor lesz? a következő 1 éven belül lesz. Esetleg jövő hét szerdán....
  • N3o
    Asmo, a "legfrissebb információd"-dal elmehetsz a fenébe. Ha azt kiderítetted, hogy nem lesz, k.vára semeddig nem tartott volna rákédezni arra, hogy akkor még is mikor lesz. Már egy ideje nincs vörös erdőben 85-ös metin c2-n és ch4-en. Összesen 4db 85ös metin van 4 ch-n a 8-ból...

+ a droppok is iszonyat agyon vannak már kavarodva a kismillió láda miatt. Nem bírják a németet azt a k.va resetet lenyomni?
  • N3o
    Sebzi, nem is kicsit. Az egyetlen normális területi sebzése a mentál harcosnak. A hever kikerülhető, ha nem vagy ájulva, de hát 50 mobot nem tudsz egyszerre beájultatni.
  • Drommó
    Én metális harcos vagyok és a dübörgést hagyom utolsó skillnek:))Nem tudom, én sok értelmét nem látom .max akkor jó ha sok szörny van rajtad és szét akarod őket robbantani.Sosem láttam hogy sebezte volna a szörnyeket.
    A kard ütés hogy nem pontos? POnt ,hogy az talál be biztosan :)Én a test után a heves csapást tettem (már G-s) és meg kell hogy mondjam nagyon jó hasznát veszem:)Ez után jött a kard ütés, áthatolás és majd a dübörgés.
  • bigbigle
    az nagy kár :(
  • RIZLA
    Mivel itemShopban kapható, nagyon vissza lett véve, mint alternativ drop sajna....Mondjuk azt, hogy ha esik, akkor örülünk, de nem számolunk vele:(
  • bigbigle
    és amúgy 50-en milyen sűrűn fognak esni áldás tekik?
  • N3o
    Ezzel nincs is bajom, de a sárkány tekercs bugos... A vértet le...rom Pénz, meg áldás tekercs nem akadály.
  • Hurki
    láttam videót, feka vas vértet próbáltak húzni 2-3-ról 23 tekerccsel lett 4 vagy 5 és már volt előtte benne kb 20, szal kitartást hozzá majd feltolja előbb-utóbb :D
  • N3o
    Pedig a dt-ben tudsz a legtöbb lóvét összeszedni a felsoroltak közül.

Az viszont nem igaz, hogy nekem a 66os vértem elsőre anno felment +6-ra és be is lett kövezve 4-es kavicsokkal. Utána 1x próbáltam meg 7-re miután már egy ideje 6-os volt, azóta +5 fölé nem bírom húzni. Most +5ös volt, toltam rá 4 áldás tekit és egy sárkány tekercset. 6 kígyófarok+ után most ismét 4-es.

Apropó, sárkány tekercs, asmo HIBÁS a tekercs. Akárkit kérdeztem még +1-re sem lehet vele húzni, én eddig 4-et használtam el, mind csak tört, aztán elvileg 10%-al jobban javít mint az áldás tekercs. A holdfény ládás sárkány tekercsről beszélek.
  • Töltöttkáposzta
    Sziasztok!
    Visszatértem a nyaralásból, és sajnálom hogy nem tudtam részt venni a dropp eventen.
    De az élet nem áll meg, további jó metinezést mindenkinek!
  • bigbigle
    Köszönöm a választ.Azért írtam azokat mert mindenhol tudok ölni köztük az erdőben is.Dt-t meg azért nem is írtam mert nekem eléggé nem bírja a videókarim és kicsit hibásnak mondható.
  • N3o
    De nagyon egyszerű a dolgod, ki kell számolni. Megnézed a mobok szintjeit mindenhol, utána azt felírod, hogy mennyi exp-t ad darabjuk. És viszonyítod a szintedhez.

http://www.metin2wiki.eu/index.php/Exp

Itt alul van a relative exp, tehát, hogy adott szinten adott mob a saját exp-jének hány %-át adja neked.

Egy példa: Te 45-ös vagy. DT-ben a démon lándzsás 59-es szintű és "Basis-EXP: 1182", az nálad 14 szinttel nagyobb.
    A wiki alapján "Wenn der Mob 14 Level über Dir ist = 170% Exp."

Tehát Neked az a mob az 1182 exp-nek a 170%-át adja. 1182 * 1,7 = 2009,4exp

És ebből a mob-ból rengeteg van.
  • N3o
    Egyik sem. Szellemerdő még erős 45ön, ork már kevés, temlplom talán, sivi nem, hegy nem. Vagy templom vagy inkább DT.
  • bigbigle
    Halitok.
    Az lenne a kérdésem hogy hol adnak 45-s szinten több exp-t?
    Szellem erdő, ork , templom, sivi vagy a hófödte csúcsokon?:)
    Előre is köszönöm a választ.
  • N3o
    Na a holdfény ládák kivégezve, ami nincs benne, az a karakter nemét megváltoztató "tekercs" vagy mi a szösz. Hála istennek medvetalp bőr sincs benne, valamint a szörnyek közül nincs benne a mérges pók.

Ezt onnan tudom, hogy kb 1600 ládát nyitottunk saját magam ebből 460-at.
    A karekter nemét megváltoztató tekercs véletlenül sem volt a tárgyak között még 1db sem, sem mérges pók nem jött belőlük.

Ezt csak úgy hozzá tettem így utólagosan. (mondjuk gondolhatná az ember hogy egy 199SÉ-s dolgot véletlenül sem raknak ilyen ládába)
  • bigbigle
    Köszönöm válaszod.
    Majd meglátom mi sül ki:)
  • N3o
    Konkrétumot nem tudok mondani, de pegasus áraiból következtetve (ha már ott nem drága többi szerveren még annyira sem)

Szóval a legeslegolcsóbb, a gyógy sámán könyvek. (1-50k között) Ha JÓL meg van csinálva a gyógy sámán, pvp-ben verhetetlen (kúrál miatt, G környékén már 7-10mp alatt 2-3k életet tölt vissza azonnal)ek

Következő az íjász ninja könyvek (50-100k között) Szintén ha jól meg van csinálva pvp karakter, mobokra nagyon nagyon gyatra és kegyetlen nehéz fejlődni vele.

A BM sura könyvek sem olyan drágák. De szintén pvp karakter (bár némieg könyebb vele fejlődni mint a fent említett 2-vel.)

Sárkány sámán könyvek közül sajnos a sok buff sámli miatt az áldás 150-200k segítség 300-400k/db áron van már, de a lövés, ordítás, visszaverni fillérekért megy. A talizmán szintén fillérekért van de az a 6. skill, kivéve ha valaki pvp-s sárkány sámánt akar, mert akkor a visszaverni, vagy a lövés helyett lehet azt tolni.