Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Amikor megnyitottam a kereskedõ ablakot, berakta a jó nyakláncot, én a cuccokat, ekkor ezt mondta: "Gyere arébb itt bugolok" (Szerintem azt akarta írni hogy gyere arrébb mert itt laggolok.)
Arrébb mentünk, erre egy másik player letámadta õt szabadba, majd figyelmeztetett hogy õ elcsórja a cuccainkat.
Mire õ: "Miket beszél itt hülye gyerek. Ez nem normális"
A következõ kereskedésnél persze hogy egy sima ezüst nyakast rakott be...
Egyébként még egy nevünk van amit fel lehet írni a feketelistára 😄<#taps>#taps>
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
A lényeg, ha bent van a cucc kereskedésbe, a jó cucc amire cserélnél vagy vennél, és hirtelen eltûnik, jön az illetõ a jaj bocsi véletlenül kinyomtam szöveggel az már ott gyanús. Persze van amikor tényleg véletlen és másodjára meg is kötöd az üzletet, de ha akkor is eltûnik már nem érdemes veszõdni az illetõvel. Közölni szoktam velük, hogy ha még 1x eltûnik a kereskedõ ablak "véletlenül" akkor nincs business.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Vigyázzatok vele kereskedés közben. Ha nem figyeltek eléggé oda, több millákat is elbukhattok.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Tehát a sámánnak ún. "tûzkár"-ja van?
Akkor az olyan mint a mérgezés, vagyis olyan mint ahogy Neo leírta.
Köszönöm a gyors válaszokat!
kivédeni nem lehet a tûz ellenállással se csak csökkenteni a mértékét (25% tûz ellenállásom van és ez kb annyit ér hogy 400 helyett 300-at sebez)
harcos - ájulás
bm sura - lassulás
ninja - mérgezés
sárkány sámán - tûzkár
gyógysámi - ájulás (a könyörgésben)
és akkor mi van amúgy kardsurákkal? (gondolom ide a kitérés esély jön)
és nem tudom észrevette-e bárki is, de az egyetlen 100%-os alap bónusz a harcosok kábítása... (no és mivel én harcos párti vagyok engem csöppet sem zavar ezt õszintén megmondom)
What a feeling? Cycling and beer :D
Minden kasztnak van egy alap bónusza.
Harcos-Krit
Sura-Lassulás
Ninja-Mérgezés
Sámán-???
A sámánnak mi van alapból? milyen bónusz.
Mert csak látom én hogy a többi három kasztnak van, ennek meg ritkán látom, akkor is csak annyit hogy az ellenfél legyen az mob vagy player, elkezd barnán füstölögni. Mit csinál ez? milyen károkat okoz a másik félben? és mi ennek a neve? mivel lehet ezt kivédeni?
(hu ez nem is 1 kérdés volt)
szerintem amúgy majd akkor aktiválják hogy ha a magyarok is kijutnak a VB-re (hoppá, ez a monogrammom) ezzel is ösztönözve a magyar futballt (milyen kedves a részükrõl, nem? 😛)
"Futball event - amikor aktiválásra kerül, a játékban futball labdákat is dobnak a mobok (hasonlóan a sütõtökös eventhez)"
Mikor lesz az az "amikor" jövõre? Vagy sose? Vagy tényleg az lesz, hogy a döntõ 2x45percére lesz berakva, hosszabbítás és a 45percek közti szünetekben meg ki lesz véve...
(he ez még rímelt is)
Na mind1 teljesen elszoktam a géptõl, így egy kicsikét nehezebb gépelnem <#falbav>#falbav>
A metin3-ról meg csak annyit, hogy még a 2 sincs teljesen befejezve, akkor meg tényleg fölösleges már elkészíteni a következõ (idézem) "koppintást".
1 kérdés: Mit fog droppolni a focilabda?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Lovaglás közben a ctrl+h helyett a ctrl+g használható (egy ideig mûködik még a ctr+h is) (nehéz lesz hozzászokni)
és amitõl hátast fogsz dobni neó:
Futball event - amikor aktiválásra kerül, a játékban futball labdákat is dobnak a mobok (hasonlóan a sütõtökös eventhez)
ez csoda vagy csoda?😄
na szóval ha az infóim jók és nem csak etetnek minket (majd asmodeus talán többet tud róla és lesz szíves szólni ha rosszul tudom): most májusra ígérték a metin3-at (csöppet csúsztak) és magyar nyelven nem szándékozzák megjeleníteni.
Nem tudom hogy nagy dolog-e, inkább szerencsés vagyok, mert Kegyetlen Íjász barátom dobott nekem egy plusz nullás Agancs Íjat, amit sima kovácsnál egybõl felhúztam plusz hétre.
Bár nem igazán tudom miért <#nemtudom>#nemtudom>
Volt már vagy 5 figyelmeztetésem (<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>) de haveromnak 10 nél is több van, még sem tiltják.
Itt legalább vannak segítõkész emberek. Nem úgy mint egyes játékok fórumán ...
Áh pedig azt hittem hogy ez dobja a Vörösvas Pengét...
Azért öltem azt állandóan...
Azonban nem találtam meg egy dolgot amit kerestem.
Hogy az Átkozott Grizzlymedve mit droppol.