Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
Hm....kellemes meglepetés <#eljen> tyty!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Hát velem egy 1500TP-s ezüst nyakláncot akart elcserélni, 3 millára, és egy Agancs Íj +7 re.
Amikor megnyitottam a kereskedõ ablakot, berakta a jó nyakláncot, én a cuccokat, ekkor ezt mondta: "Gyere arébb itt bugolok" (Szerintem azt akarta írni hogy gyere arrébb mert itt laggolok.)
Arrébb mentünk, erre egy másik player letámadta õt szabadba, majd figyelmeztetett hogy õ elcsórja a cuccainkat.
Mire õ: "Miket beszél itt hülye gyerek. Ez nem normális"
A következõ kereskedésnél persze hogy egy sima ezüst nyakast rakott be...

Egyébként még egy nevünk van amit fel lehet írni a feketelistára 😄<#taps>

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Aki nem figyel oda a kereskedésre, az vessen magára. Imádom a "Segítség GM kiraboltak" meg "Help GM, elcsórta a RIB-em xy" Aki béna az így járt. Engem még egyszer nem tudtak átverni kereskedés közben. Próbálkozások voltak azért. Gyerek 1500TP-s cipõt akart elcserélni velem egy 5 bónuszos FMS-re de mindig kinyomta a kereskedõ ablakot, és kicserélte a cipõt egy másik ugyan olyanra fajtára csak éppen 500tp volt benne. Aztán amikor berakta a jót nem nyomott rá az elfogad-ra, és csak jött a "nem bizok bened" szöveggel (direkt írtam így) Dühös volt utána csöppet, szidott rendesen. 😄 Nem jött össze szegénynek 😄

A lényeg, ha bent van a cucc kereskedésbe, a jó cucc amire cserélnél vagy vennél, és hirtelen eltûnik, jön az illetõ a jaj bocsi véletlenül kinyomtam szöveggel az már ott gyanús. Persze van amikor tényleg véletlen és másodjára meg is kötöd az üzletet, de ha akkor is eltûnik már nem érdemes veszõdni az illetõvel. Közölni szoktam velük, hogy ha még 1x eltûnik a kereskedõ ablak "véletlenül" akkor nincs business.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Töltöttkáposzta
Pegasus->Jinno->NewGirl

Vigyázzatok vele kereskedés közben. Ha nem figyeltek eléggé oda, több millákat is elbukhattok.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Az is gátolja igen a tp-reget. Ha méreg és gyújtás van egyszerre, az a boss-okat is meg tudja izzasztani. Egy sima láng harcost ha lemérgezek és begyújtok, magától összeesik, hozzá sem kell nyúlnom. Bossoknak is elég fejfájást okoz ez a kettõ egyszerre.

Varikova
télleg ha már méreg-tûz nél tartunk. a méreg ugyebár 10x viszi le a hp-d 5%-át és blokkolja a tp reget. a tûz az elvileg ott körül van mint a méreg a sebzésében, gondolom az is 10x sebez, viszont az is blokkolja a tp reget? (emlékszem anno még auriga elején mikor a normál démon király kiütése is nagy szónak számított volt egy sárkány sámink (amibõl azóta hiány van sajnos) és amikor õ begyújtotta a démonkirályt nem éppen úgy tûnt hogy nem tölti vissza az életét)

Töltöttkáposzta
Akkor bocsi hogy rosszul tudtam.
Tehát a sámánnak ún. "tûzkár"-ja van?
Akkor az olyan mint a mérgezés, vagyis olyan mint ahogy Neo leírta.
Köszönöm a gyors válaszokat!

N3o
Annyi különbség van, a tûz és a méreg között, hogy a méreg 1-ig viszi le az életedet, a tûz viszont ha nem múlik el idõben meg is tud ölni. Amikor nagy ritkán pvp-zek így szoktam úgymond döntetlent csinálni 😄

Hurki
én is arra gondoltam, mert ugye ellenállás...

What a feeling? Cycling and beer :D

Varikova
bocsi a dupla postért:
kivédeni nem lehet a tûz ellenállással se csak csökkenteni a mértékét (25% tûz ellenállásom van és ez kb annyit ér hogy 400 helyett 300-at sebez)

Varikova
apropó hogy érted hogy a harcosnak krit? szerintem ha az alap bónuzoknál maradunk inkább így kéne:
harcos - ájulás
bm sura - lassulás
ninja - mérgezés
sárkány sámán - tûzkár
gyógysámi - ájulás (a könyörgésben)
és akkor mi van amúgy kardsurákkal? (gondolom ide a kitérés esély jön)
és nem tudom észrevette-e bárki is, de az egyetlen 100%-os alap bónusz a harcosok kábítása... (no és mivel én harcos párti vagyok engem csöppet sem zavar ezt õszintén megmondom)

Hurki
Tartós tûzkár, Sárkány lövés, Sárkány ordítás okoz olyat, kb annyit vesz le, mint a mérgezés. Kivédeni a tûz ellenállással lehet.

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
1 kérdés.
Minden kasztnak van egy alap bónusza.
Harcos-Krit
Sura-Lassulás
Ninja-Mérgezés
Sámán-???
A sámánnak mi van alapból? milyen bónusz.
Mert csak látom én hogy a többi három kasztnak van, ennek meg ritkán látom, akkor is csak annyit hogy az ellenfél legyen az mob vagy player, elkezd barnán füstölögni. Mit csinál ez? milyen károkat okoz a másik félben? és mi ennek a neve? mivel lehet ezt kivédeni?
(hu ez nem is 1 kérdés volt)

Varikova
megint csak vitába kell hogy szálljak veled: bármennyire is szeret minket a GF azt ne hidd hogy veszik a fáradtságot és majd a szünetekre kiveszik 😊
szerintem amúgy majd akkor aktiválják hogy ha a magyarok is kijutnak a VB-re (hoppá, ez a monogrammom) ezzel is ösztönözve a magyar futballt (milyen kedves a részükrõl, nem? 😛)

N3o
Na és mikor lesz a:

"Futball event - amikor aktiválásra kerül, a játékban futball labdákat is dobnak a mobok (hasonlóan a sütõtökös eventhez)"

Mikor lesz az az "amikor" jövõre? Vagy sose? Vagy tényleg az lesz, hogy a döntõ 2x45percére lesz berakva, hosszabbítás és a 45percek közti szünetekben meg ki lesz véve...

kk-kat, potikat, tekercset

Töltöttkáposzta
Üdv remélem semmirõl nem maradtam le, ugyanis táborban voltam 1 hétre.
(he ez még rímelt is)
Na mind1 teljesen elszoktam a géptõl, így egy kicsikét nehezebb gépelnem <#falbav>
A metin3-ról meg csak annyit, hogy még a 2 sincs teljesen befejezve, akkor meg tényleg fölösleges már elkészíteni a következõ (idézem) "koppintást".
1 kérdés: Mit fog droppolni a focilabda?

Végül is magyar metinrõl van szó tehát én kinézem belõlük azt is 😊
N3o
Hát az enyhe kib.szás lenne xD Nemkicsit 😄 Jó kérdés. De én abban is reménykedem, hogy nem csak a döntõk 2x45percére lesz aktiválva.

RIZLA
Hát ... Németeknél tegnap volt (tegnap játszott a Német csapat meccset), remélem nem akkor lesz aktiválva, mikor majd a Magyarok játszanak.... <#gonosz1> <#idiota> <#taps>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

És mikor lesz aktiválva?😊
Varikova
Fejlesztés:
Lovaglás közben a ctrl+h helyett a ctrl+g használható (egy ideig mûködik még a ctr+h is) (nehéz lesz hozzászokni)

és amitõl hátast fogsz dobni neó:
Futball event - amikor aktiválásra kerül, a játékban futball labdákat is dobnak a mobok (hasonlóan a sütõtökös eventhez)

ez csoda vagy csoda?😄

sziasz?z e k most mijen event van és mi a értelme ?
N3o
Én személy szerint örülnék neki, ha lenne. A sok kis csicska menne oda játszani, itt meg nyugi lenne. (bár az sosem lesz)

Varikova
elvileg lesz. elvileg már valami videó is van róla, bár nekem az nagyon úgy tûnt hogy valaminek az összevágdosása (amennyiben pedig az tényleg a metin3 videója lenne gratulálok nekik, az már végképp valami koppincs lesz)
na szóval ha az infóim jók és nem csak etetnek minket (majd asmodeus talán többet tud róla és lesz szíves szólni ha rosszul tudom): most májusra ígérték a metin3-at (csöppet csúsztak) és magyar nyelven nem szándékozzák megjeleníteni.

szevasztok egy kérdés nem lesz Metin3 ? valamikor?
Varikova
ki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli 😄 (bár én becsülöm a kicsit is de a nagyobb jobb lenne viszont elektróból már 10-et törtem 5-re ha kovival ha tekivel nyomtam szóval kezdem unni a gyógyszer + vásárlást)

N3o
Grat. Nekem a 37% átlagkáros antik harangom nem hajlandó +5 fölé menni. 5-ösen bevittem sd2-be bufinál volt 3 teki esett most 4-es megint... Már nem tudom hány tekim van benne, de legalább 15. Felkövezve már fel van de így sosem lesz +9...

RIZLA
<#eljen> grat, ritka

Töltöttkáposzta
Lemaradt:
Nem tudom hogy nagy dolog-e, inkább szerencsés vagyok, mert Kegyetlen Íjász barátom dobott nekem egy plusz nullás Agancs Íjat, amit sima kovácsnál egybõl felhúztam plusz hétre.

Töltöttkáposzta
Engem tiltottak fórumról <#nevetes1>
Bár nem igazán tudom miért <#nemtudom>
Volt már vagy 5 figyelmeztetésem (<#eljen><#eplus2>) de haveromnak 10 nél is több van, még sem tiltják.

N3o
Hála istennek persze 😄 Látom metinen minden uncsi szinten mozog. Senkinek semmi kérdése, mindenki a mókuskereket tapossa. Most unalom ûzés céljából húztam magamnak egy gyógy buffot, feleség gyanánt. 56ig fel kell tornáznom, hogy feleségül vehessem (nyomorék 15 szint különbség) De most már 55-ös és 35%-on van. 42-esen vittem be V2-be. Már fóbiám van, alig várom, hogy kijussak onnan 😄 5 nap alatt jutottam el idáig vele. Húzós volt. De meg lesz az eredménye 😄

Varikova
mert nem lehet sg-n aláírásba linket rakni. (off)

/OFF mért nem teszed az aláírásodba és ha valakit érdekel úgy is rákattint OFF/

Töltöttkáposzta
Azért remélem még valaki rákattintott <#mf1> (bocs<#falbav>)

ChaosTeam
Ne kezdj te is harapólinkeket írkálni ide, ha megkérhetlek rá.... Köszöntem!
Varikova
ha kérhetném az ehhez hasonló baromságaiddal a jövõben kímélj minket, köszi.

Töltöttkáposzta
Köszönöm.
Itt legalább vannak segítõkész emberek. Nem úgy mint egyes játékok fórumán ...

RIZLA

Töltöttkáposzta
Köszi!
Áh pedig azt hittem hogy ez dobja a Vörösvas Pengét...
Azért öltem azt állandóan...

RIZLA

Töltöttkáposzta
Köszönöm a válaszokat.
Azonban nem találtam meg egy dolgot amit kerestem.
Hogy az Átkozott Grizzlymedve mit droppol.

RIZLA

N3o

Töltöttkáposzta
Waryong grófságban (átkozott állatok) melyik állat melyik 30 as fegyvert droppolhatja?

N3o
Non stop nincs meccs 😄 Varikova igazad van, én kérek elnézést 😊

Töltöttkáposzta
Jó lenne, azonban nem a VB ideje alatt, hanem a döntõ után, mert közben senki nem fog metinezni, hanem inkább meccset néz.

Varikova
mégis mit képzelsz? még a végén örülnének is a játékosok...

N3o
Gondolom a VB végett semmiféle Event szerûségre nem számíthatunk. Pár online játéknál a VB idejére csinálnak valami kis eventet, metin2 még véletlenül sem ha jól számolom. Ha nincs ünnep, minek elven. Pedig kis apróságnak is örülnénk. A droppba beletenni valamit esetleg focilabdát, amit nem olyan sûrûn dobálnának a VB idejére. Mint a csoki szivecske meg rózsa...stb.

Töltöttkáposzta
Remélem úgy jó lesz ma egész nap kockultam majd holnap megcsinálom. Köszi! Remélem beválik!