Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A kérdésem a következõ: ugye a sima kovácshoz képest a céh kovács a céhtagoknak 10%-kal jobban fejleszt, de ez a 10% mennyire válik be mennyivel észrevehetõbb a különbség?
Már nem mondok semmit... a végén már az is baj lenne...
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Idioták kiméljenek!!! :)
#2649 - Végig se olvastam... egyszerûen nem érdekel ki mit hazudik, hogy kimentse... <#sniffles>#sniffles>
auriga: innocence, íjász ninja eredetileg férje COD1 aki az életben pasija is (volt) a csajoknak nem tetszet hogy a pasija szereti õt és mindent megtesz érte ezért elkezdtek minden féle hazugságokat terjeszteni. aztán a csávóval összeveszett áttjött pirosnak. itt szórakozott egy darabig bannoltatott egy csávót (aki a céhvezére volt mellesleg) aztán összejött egy másik csávóval azzal hogy miért szakított ne kérdezzétek, oka volt azt tudom. aztán találkozott sírásóval végül a csávó sikeresen megsértette (inno egyik tagját át akarta hívni a céhébe egy warra aki ment is még csak nagyon gyõzködni sem kellett, apropó roninos volt mielõtt innohoz lépett) aztán átment sárgának. ott már a fél szerver utálta fõleg a rágalmak miatt végül úgy döntött õ ebbõl nem kér elment pegára. ottani történetét nem nagyon ismerem csak onnantól hogy aurigára megint visszajött bár már másik karival: sírásóval megint dúlt a szerelem úgyhogy úgy döntött játékban is vele akar vele lenni (egy buffer sámi képében). 3 hét alatt húztam fel 57-re, együtt vészeltük át az eventet elvoltunk mint a halak de távkapcsolat volt az egész és a nagy távolság miatt szakítottunk (igen, én vagyok Sírásó) a lányról mint emberrõl annyit, hogy néha õ sem tudja mit akar, vannak hírtelen kirohanásai és eléggé vad a természete. hogy ribi lenne hogy képeket küldözget magáról és a többi marhaság? lehet hogy a szerelem vakká teszi az embert de mikor innocence néven futott eléggé sokat "nyomoztam" utána (ami mellesleg nem igazán tetszett neki) és semmi erre utalót nem találtam, illetve kép küldések voltak de meztelenek nem.(higyjétek el elég alapos voltam miután kb 10 ember szólt hogy nagyon vigyázzak ezzel a lánnyal mert könnyen azt vehetem észre hogy bannolnak). hogy a gm-ek vele vannak? arra még nem gondolt senki hogy bant azért kap mert megérdemli? (teszem azt hunters céh vezére számlamegosztás miatt ami nem inno fejébõl pattant ki)
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Today, 12:10pm
FIGYELEM! MAI ( 2010.08.04.) Ismét megy a játék
Kedves Játékosok!
Amit észrevehettétek a mai karbantartásnál gondok adódtak. Valamiért az új verzió bekerülése után a régi kliens került vissza, és hiányzik a szerverlistából az 5-ös szerver.
Jelenleg nem tudni mi fog történni. Sikerül megoldani az új verziót, vagy visszakerül valahogy a régebbi - tegnap még aktív - verzió.
Jelenleg a patcher "metin2.bin mûködése leállt" jellegû hibaüzenettel leáll a patcher, dolgoznak a hiba javításán, de nem tudni mikorra lesz bármi használható.
Többen, amint elindult a Pegasus szerver szaladtak a szerverre és volt, aki az új fegyvereket is megcsinálta. Vagy belõle valamit. Sajnálattal közlöm, hogy szinte biztos, hogy az illetõ elveszti a fegyverét.
AKI ESETLEG NEM TUDNÁ A KARBANTARTÁS A SZERVEREK LEÁLLÍTÁSÁTÓL ADDIG TART, AMÍG MINDEN SZERVER ISMÉT NEM ÜZEMEL. HA CSAK 1 SZERVER NEM MEGY, AKKOR MÉG TART A KARBANTARTÁS. KARBANTARTÁS ALATT SENKI NE CSINÁLJON SEMMIT A JÁTÉKBAN, MERT ELVESZHET BÁRMI, ÉS NEM TUDUNK VISSZAADNI SEMMIT!!!!
VÁRJÁTOK MEG, AMÍG MINDEN SZERVER ISMÉT ÜZEMEL!
Minden szerver ismét mûködik és az új verzió aktív, lehet menni ismét játszani.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Istenem ekkora szart....
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg
Mivel tiltva vagyok, így fórumon nem tudom megemlíteni.
Szerintem hallottál már a Javaslatok topicban a fórum rangokról.
Ha igen akkor a kérdésem az hogy ezt bármelyik fórumozó megkaphatja?
És szabadon választhat majd, vagy activity points alapján lesz majd a besorolás.
Elõre is köszi.
A kérdésem a következõ: ninjának (tõr) melyik a jobb az átlagkár vagy a késség kár és melyik elhagyhatób ha nagyon minuszos?
#2627 - Mindig más szervereken van az a ribi... pegasuson volt egy karija most megint aurigán van.
(Csak a szurkálódás kedvéért 😄)
De LOOL a cucc 😄 Swarn melyik szerverrõl van szó? 😄
De az már koránt sem hogy még mindig tiltva vagyok fórumról és mellesleg van 2 PM em azt sem tudom elolvasni :@
Nem mondom, hogy némelyiknek nincs értelme, de hogy állandoan ez van, az kicsit vicces számomra.
Ami meg a P szeró megemlítése miatt ment az egyenesen szánalmas.
Megint kitiltottak a fórumról.
Gondolom az én hibámból adódott immár harmadjára, de nem tudom hogy mit csináltam, és ezt már kezdem unni.
Ha valakinek nem egyértelmû akkor fórumra lépéskor piros mezõben ez az üzenet fogad:
"You are not allowed to enter this page. You do not have the required permissions to enter this page."
Tehát még egyszer: Nem tudom hogy milyen hibát követtem el, de szerintem nem is fogom megtudni, mert az "üdvözlõ" szöveg nem világosít fel.
balhé az meg jóféle bár kezdek velük leállni, de ki tudja így hogy a csajom elhagyott talán visszatérnek a régi balhés idõk... apropó most vasárnap aurigán nagy durranás lesz. valami nemzetközi war félérõl beszélnek az emberek...
😄D
jo is az, nem kell mindig az aréna, az uncsi
jo is az, nem kell mindig az aréna, az uncsi
Apropó sárgák 😄 Nagy balhé volt pega ch3 templom elõtt 😄 Gm is odajött 😄 Megkérdezte mi ez? 😄 Mi meg mondjuk, war 😄
Pegán, piros volt, én sárga vagyok.
Nekem a zászlós.
Ch1 és ch3 sem bírja. Éjjel valamikor megadja magát, reggelre 2-3 bolt marad fent...