Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért van, de amikor lépnék be fórumra, "forbidden" szöveg fogad.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Alapon van 100-as varázs sebességed. 200%-nál felezõdnek. És elírtam az elõbb. 32% a nyakas gyöngyözve, valamint nem 300%-nál lesz folyamatos.
100nál az ordítás 20mp
200nál 10mp
400nál 5mp
...stb
200%-nál felezõdik. És ez biztos mivel 200-as varázs sebességet tudok produkálni, még többet is. Eddig 220% volt a max.
Azért kérdeztem úgy hogy 150-nél akkor talán felezõdik mert nem tudtam hogy megy.
Egy gyógy sámán 251%-os varázs sebességet hozhat össze maximum (P-s gyorsasággal (mivel azt sem az INT, sem semmi nem befolyásolja csak a skill szintje). Ha valamit kihagytam sorry.
A varázs sebesség úgy mûködik hogy alap a 100 és tegyük fel egyik képesség feltöltése 10mp és ha a var.sebesség 125 akkor lesz 7.5mp a feltöltés és utána ha 150 akkor 5 és így tovább?Ha igen akkor ha eléri netán a 200-at akkor nem is kell várni?😊
Ha XP oprendszered van és hirtelen ezt kaptad:
az azt jelenti,hogy a frissítéskor az egyik 9-15 megás filet nem tudta leszedni a játék teljesen és a kicsomagolásnál hibát észlelt..én úgy oldottam meg,hogy vezérlõpul-programok telepítése-frissítések részt bejelölni...és a listában egyenként a 08.07 dátumozású KB kezdetû windows frissítéseket eltávolítottam...utánu már gond nélkül frissített a metin és nem is dobált ki map-váltáskor..remélem általános gond és nem csak 1 megoldás a sok közül...
egyébként meg minden városkapun kívüli rész engedélyezett..
A játék szabályzatban nebe van hogy nem lehet városban pvp-zni, aki harcolni akar menjek a városon kívülre, vagy a pvpre kijelölt helyre.
Igen ám de HOL A BÚBÁNATOS PICSÁBAN VAN AZ A PVP-RE KIJELÖLT HELY.
A szabályzatban azt is olvashattuk, hogy ez lentebb le lesz írva, képekkel mellékelve.
Sajnos nem találtam meg, ezért kérem most hogy valaki legyen olyan kedves és mutassa meg nekem, ha már hanyagság miatt nem voltak képesek leírni.
Köszönöm.
What a feeling? Cycling and beer :D
Ha találsz egy 30 nál nagyobb nõnemû karaktert, és megkérdezed tõle hogy van e már pasija, az esetek 90% ban igennel felel.
akkor ezen túl csak látogató leszek.
elég sokáig 😄
Köszönöm!
Egy kis on, áprilisban kezdtem olvasgatni napont, 2 naponta és lassan elérem a G1-es skilleket, éljen a WP 😄
What a feeling? Cycling and beer :D
az XP valamelyik hivatalos frissítéseinek egyike tesz keresztbe a játéknak,de csúnyán...van egy másik gép is a munkahelyen,még ennél is lassabb..mivel az csak közösségi netre való,sose frissítem,mert minek..és pöccre feltelepül az utolsó kliens és pöccre patcheli a játékot és nem ront patch közben és vígan ki-be lépkedek és ch-kat váltok...otthon meg ugye win7 van,azért megy rendesen..tehát nem t-online a ludas és nem a kliensben szúrtak el valamit a srácok..az XP egyik update ütközik..hogy melyik,még nem tudom...
Neo: fórumon az a helyzet a figyelmeztetésemmel, hogy mivel ADMIN vagyok a rendszer nem engedi, hogy valamelyik moderátor vagy akár én figyelmeztetést adjak magamnak. Nálam magasabb szintû tudja megvalósítani, amint lesz rá lehetõsége meg fogom kapni a figyelmeztetésemet 😊 Köszönöm, hogy ennyire törõdsz velem, nagyon ari tõled.
xido: ezt a hibát még én se láttam, hétfõn megpróbálok utánakérdezni mi lehet a gond és mi a megoldás....
most letörlöm és felrakom a decemberi telepítõrõl...
Jajj asmo még valami, csak hogy érzed a törõdést. Fórumon mi a helyzet a büntetéseddel? Egyik illetékes mod sem mert neked figyelmeztetést adni? 😄