2912
-
#2749 német metint2 toplist :
1 xxxpoldyxxx 99 0
2 Schurup 99 0
3 xXloboXx 99 0
4 Rosenweiss 99 0
válasz: NEM, szóval ne lépjen szintet :) -
#2748 Már kérdezve lett. Válasz nuku... QQRIQ kérdezte, a "Hogy fejlődött ilyen gyorsan QQRIQ" vagy valami hasonló nevű topikban. -
#2747 Ha nem, akkor tedd azt, ha igen akkor nemes gondolat volt :DDDD -
bigbigle #2746 Fórumon rákérdeztél? -
#2745 Nem nagyon hiszem... -
#2744 meg ne sajnáljam XD
egyébként szerintem valahogy csak megoldották... -
#2743 Nem. Magyar szerver, pegasus, céh társam. QQRIQ lvl 98, és holnap tervezi a 99-re lépést. Viszont az 5. skillje még csak m8 körüli, és a vezetése is G5-G6 körül van. -
bigbigle #2742 Gondolom te most a P szeró miatt kérded.Ha igen akkor ott biztos megoldották valahogy. -
#2741 Egen, csak a fő kérdés az volt, hogy 99-en lehet-e könyvet tanulni. Kapsz-e olyan "lehetőséget" miután már max szinten vagy, hogy az a retek 20k exp ne kelljen 1 könyvhez. -
#2740 Nézz toplistákat más szervereken, amúgy a válasz igen, 0 experience pontod van. -
#2739 Na egy kérdés, 99-es szinten 0 exp-d van? Tehát nem lehet 99-en könyvet tanulni, vagy mi a helyzet? -
#2738 üdv all, új rekord warló 65-ös WP, 54-es menta 8 perc :D -
#2737 Napi 5-10 ha 85ös metineket ütsz. (Persze jó sokat) -
#2736 Élet apró örömei 3 hét után nekiállt surám olvasni, lassan 3 G-s skill büszke tulajdonosa, mai nap új lendületet adott, ráadásul 3 teki is esett :D -
#2735 Én már csak fórumra járok fel, mert ott még vannak rendes emberek. -
#2734 Én magyar metinre csak tanulni járok be a karakteremmel, de azt is unom már. Most a privát jobban leköt. -
#2733 előre is bocs a dupla postért.
na szóval ez a metin2 singapore kb olyan mint egy normál szeró. a rate-k legalábbis megegyeznek vele. amit eddig észrevettem mint bónuszt a rendes szerókhoz képest: esik kicsi zöld ital, vissza a városba tekercs, alapból kapsz 1 hetes tolvajkesztyűt, 20%-os expgyűrűt, 3. kezet és olyan cuccot amitől gyakrabban esik a yang. szóval kb ennyi extra. nem nagy cucc, némi kedvcsinálónak jó az a pár tárgypiacos cucc amit alapból kap az ember (ha csak egy hétre is) de más nem olyan egetverő különbség. én maradok a gf által üzemeltetett (illetve gf által elhanyagolt, kinek hogy tetszik) metin2 mellett. -
#2732 nem tudom, de letölteni 1,5 óra volt aztán mikor megnyitottam a telepítőt kb 5 percen át csak azt néztem hogy a windows installer valamiért meg akar várakoztatni, most indítottam a telepítést 10 perc alatt egyenlőre csak azt látom hogy 0-n áll. szerintem felejtős bármi legyen is ez. -
#2731 Őm...
Mi ez a Metin2 Singapore?
Fent a jobb sarokban reklámozzák, és az bele van írva hogy bot&hack FREE!!!
magyarul azon a szerveren szabad hackelni? -
#2730 Én sem tudom, de minden esetre nem kattintok rá. -
#2729 Ez remek, és mi is akar ez itt lenni? -
#2726 Igaz, tanulj meg írni öregem mielőtt kinyitod a 12 éves szádat. Továbbá mesteren játtszom. És a kemény 200SÉ-ért amit kapnál a ref linkeden (amit asmo amint meglátja törli) azzal semmit sem érsz. Gondolom egy harmat gyenge harcos vagy. Valamint Varikova NEM a privát szeróról beszélt. NEM ARRÓL. A RENDES metinről.
És igen is tele van bugokkal ez a Privát szerver IS. Kapásból sámánoknak nincsen tartóstűz. (csak ha csoportba vannak véve és a készségtartam bónuszt megkapják) Ott a 82-es tőr, BUGOS mert túl nagy támadóértéket kapott, és senki nem vette figyelembe hogy 2 kézben van ergo azt a sokat még 2x számolja. Aztán 81-es pajzsok, nem működik bennük a pl. s "sura elleni erő 21%" 9-esen hiába van benne 21% mint ha ott sem lenne. És még holnapig sorolhatnám a Bugokat. És a GM-eknek semmi közük a hibákhoz. Ők a játékos karijukra havonta kapnak x mennyiségű SÉ-t és elvannak. Nézd meg a top 5 céhet, mind az 5-ben van legalább 3 GM játékos kari. -
#2725 kevinxd.
Neked a metinkövekből egy kib*szott nyelvtankönyvnek kéne hogy essen.
A játékon már nincs mit változtatni. Ha a szarra tejszínhabot nyomsz, az akkor is ugyan olyan szar lesz.
Ez vonatkozik az összes P-szeróra. Egyedül annyiban jók, hogy a pistikék 80%-a rohan, ha nyílik egy új privát szerver. -
#2723 mi nélküled is tudjuk hogy tele van hibákkal és hogy úgyse tesznek vele semmit :P (én már csak némán tűröm hogy a metinek nem dobnak szart se, 15db 75-80as metinből esett össz vissz egy menny és föld harang meg poti, a 85-ös dobna valamit de azt sose találni mert sokan mennek rájuk szóval ratyi az egész) most az megy hogy a nagyok gazdagodnak az égbe és viszik magukkal az árakat is a fenébe, szóval nagyon buli.
-
bigbigle #2721 Elég unalmas és semmi értelme valamint semmi kihívása nincs... -
#2720 Lehet hogy nem csak itt állt meg az élet.
Mint minden játékot, a metin2-t is meg lehet unni.
Velem is ez történt. -
#2719 Mi van gyerekek, punnyadás? 2 hete egy árva hsz sincs? Amióta megfogadtam asmo tanácsát, és elhúztam magyar metinről, azóta nem írogatok ide (szidok, kommentálok...stb) és itt megállt egyből az élet... -
#2718 A progi már régen megvolt, de azért köszi.
Amúgy nem rég volt pucolva, de azért megpróbálom hátha :) -
#2717 Kicsit takarítgass a gépeden, az lehet segít. Ez egy nagyon jó kis progi, lehet segít. -
#2716 Tudna valaki segíteni? Jó lenne ha tudnék fórumozni.
Segítségképpen azt elmondhatom hogy ez csak az saját gépemnél van így, pl mamám, vagy haverom gépén be tudok lépni. De itt még vendég ként sem enged. -
#2715 Én rontottam el valamit, vagy a rendszer hibája de amikor megnyitnám a fórumot ez fogad:
http://j.imagehost.org/download/0137/404_error_metin2_f_rum -
Swarn #2714 http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=12571
Aurigások, figyelem!! :P -
#2713 Máskor is volt már este csinálva, szóval nem lesz új dolog. És a játék kicsit bonyolultabban van megírva mint egy egyszerű script... -
xido #2712 "próbálok majd 21:00-kor "estét varázsolni" a játékba"
rá kel dobni a teljes játékra az esküvői party scriptet és jóccakát:D -
bigbigle #2711 és az ami ch4-en lesz az vajon mettől meddig lesz? -
#2710 Annyit tudsz csinálni, hogy bejelented és vársz. Utána néznek (jobb esetben figyelik az illetőt egy darabig) aztán ha úgy ítélik meg, hogy külső programot használ, bannolják. -
Swarn #2709 Ha a képet és videót nem fogadnak el bizonyítékként hackerek ellen, akkor tulajdon képem mit fogadnak el? Egyszerűen nem tudok mást kitalálni... -
#2708 #2706 :D jajjmááá ....dehogy
Káposzka.... már megint mi parád van azzal a forumal :)
amugy meg....akit nem engedne oda a Daemon, vagy a net koboldja , vagy ki tudja miféle gonosz erő... xD
2010 aug. 20 - Eventek
Kedves Játékosok!
Örömmel tudatom veletek, hogy idén is lesznek eventek augusztus 20-án.
Az eventek délelőtt 10:00-kor kezdődnek, ekkor kerül aktiválásra az anno nagy sikert aratott "Holdfény láda" drop event.
Ez egészen aug 21. 10:00-ig tart majd. Lehet megint gyűjtögetni a ládákat.
Ezek után délután - estefele SPAWN ( Mobok, metinek ) eventet tartok majd MINDEN SZERVER MINDEN BIRODALOM CH4-én MAP1 városban.
Az este folyamán Minden szerveren a sivatagban be fogom rakni a sárkányt, pontos időpontot nem tudok, a szervereken fogom bejelenteni "sárga fenti üzenetben" ( notice ) .
A helyszín a sivatag közepén az "oázis alatti rész".
majd az este lezárásaképpen próbálok majd 21:00-kor "estét varázsolni" a játékba, ami 22:00-ig tart majd. Eközben Map1 főtereken kissebb tüzijátékokat tartok majd.
Jó szórakozást mindenkinek! -
#2707 őő...akor engem most tiltottak fórumról?
Csak mert nem akar felengedni az a buta "Forbidden" -
Swarn #2706 Szerintem meg ez a legszánalmasabb sig, amit valaha láttam. Tökélétesen tükrözi, azt, hogy ő itt a "buffcycamycaxd", aki mindent megtehet.
Hamarosan fórumon már azért is bant kapsz, ha leírod azt, hogy irgumburgum. :D