2912
-
#731 Megszólalt egy 10 éves, valószínűleg testi harcos karival... :D
Kard sura 75től egyedül jár dt 6. szintjére :D ha jók a cuccai és G-s képességei vannak :D DM sura már 60on kurvakemény :D -
#730 Hadjad má te fasz! -
FGB #729 hát a kard surával is ez a helyzet csak hát ő majd 75-től lesz kemény de onnantól akár egy tank. A felemár meg van :DDDDD -
#728 A sámánok egészen 60-70es szintig gyengék, ott kezd megnőni az erejük ha támadóra voltak eddig tolva. Bárkit megkérdezel, hogy ki lesz a legerősebb 70-80 felett a nagyok közül is sokan belátják hogy bizony a sámán lesz az :D Csak az első 60 szintig semmit sem érnek. A buffos sámán persze más tészta, aki csak azért van hogy buffoljon és közbe húzzák is. Buffos sámán egyedül nem tud semmit rendesen ölni. Aki elviseli hogy pvp-be 60ig szinte bármi leüti a saját szintjén és lefele menően 10 szintel is az menjen sámánnak :) -
FGB #727 minden karakter erős ha jól van építve és ugyanakkor minden karakterek megvannak a gyenge pontjai.
Ez erős test semmit nem ér a mágia támadások ellen. A Kard sura varázskioltása pillanatok alatt leveszi a védelmet bármely másik karakterről plusz még sem ez is, majd felteszi a félelmet plusz az elvarázsolt vértet és már csak simogatásnak tünik minden ütés, A penge meg nem keveset sebez, de ehhez nagyon hosszú út vezet :) -
#726 Igen, a mentál valóban nagyon jó, hiszen én is az vagyok, tegnap met át az Áthatolásom, M2-es most, meg az erős test M1-es -
#725 láttál te már 85-ös sámánt? :) sőt, láttál már valakit 85-ös szint közelében? :) (még a pegán is a legnagyobb 80-as...) -
#724 káposzta, szerintem valakit kihagytál. sokan mondják, hogy semmit sem ér az erős test a képességek ellen, viszont ha jól van felépítve a menta harcos nem nagyon ütik le. (hát még akkor, ha a kard ütése magas szinten van) talán csak az a nyamvadék sura a lánlelkével, mert az tényleg sokat sebez és a lánglelke akkor is müxik amikor el van ájulva.
felsorolom, hogy mik a feltételei azoknak, amiket te gondolsz:
fekete mágusnak igen, a láng lelke meg olyan szintű védelem, hogy ne üssék le egy képességsorozatból.
a gyógyító sámán, amennyiben van olyan aki felhúzza olyan szintre mivel szegénykém nagyon gyorsan döglik (hiába tolatja magát kúrálással, addig is ütik)
távharci ninja, amennyiben a kitartása 10-20K körül található (tegnap le akart ütni egy 33-as íjász ninja, hát csúfos kudarcot vallot mert kardütéssel bekábítottam aztán agyonvertem ameddig felébredt, kövi körben meg elfogyott a kitartása, utolértem, megvertem, elkullogott)
testi harcost is jól kell felépíteni (még anno: 30-as volt, én 24, a végén abban maradtunk, hogy jegeljük az ügyet mert nem tudtuk egymást kicsinálni)
és hozzáteszem a menta harcossal lehet szerintem a legjobban fejlődni (már M1-es erőstestnél elbír a temetőben lévőkkel). és az a legolcsóbb fejlődő is, hisz nem kell egyszerre 900 piát innia. -
#723 Az édesmind1 m8 felett is már erős, G1-2-3-4 az már szinte mind1 :) M8 felett sem igen tudod leütni. -
patrik5200 #722 nem G1 ?? 70es sámának kb 4-5 cucca G1 es -
#721 A lövés m7-nél 105ös int mellett a tartós tűz 12% (mérgezéssel egyenértékű) m4-en ordítás 105ös int mellett 11%. Ha mérgezéses fegyvert adsz a kezébe egy 5% körülit és bejön a mérgezés és a tűz, fél perc alatt halsz. -
#720 Sárkány sámán 65-70 fölött, próbáld meg megölni :) Lövés M ordítás M sárkány segítség M (durván 30% kritikus) Áldás M (testi védelemmel szembeni ellenállás max 100-110-es int mellett m1-en is már 30%) És ha emellett még majd 5. M-nek bejön a visszaverni (kb 85-ös szint körül) akkor jöhet a 90-es fekete mágus sura esélye nem lesz. -
#719 *töbet, nem kevesebbet sry (első sor) -
#718 Varikova a csít témát tegyük félre, bár csak 1 betűvel kéne kevesebbet írnod.
A sámán, ha gyógyító, és nagyszintű, akkor nagyon erős.
Akkor ő a második legjobb pvp-ző kaszt. De felsorolom neked.
1. a Fekete Mágus sura, hiszen egy M-es láng lélekkel , és egy jó sötét védelemmel szinte verhetetlen.
2. A gyógyító sámán, mert ha a kúrálja nagy, azzal áldja magát, és ez nem számít vörös italnak ugyebár. Meg persze sebezni is tud.
3. Távharci ninja, ert egy jó íj nagyon nagyot sebez, főleg ha skilleket is használ hozzá.
4. Testi harcos, mert a kábítása nagyon gyors, és a forgó kard meg a kard aura nagyon sokat sebeznek.
Kb eddig tudom, nemtom hogy nektek mi a véleményetek, de én ezt vettem észre. -
#717 felteszem a temető a pirosaknál a map2 északi vége. na mármost és még az egyes szerverről ismerek egy másik helyet, ahová a kutya se szokott nagyon járni, bár mostanában mintha 1-2 ember feltűnne ott (bal oldalt a házalónál). mellesleg: mondom a kicsinek, hogy mit NE üssön, erre ő direkt összegyűjti és úgy öli őket. ott ahol én szoktam gyűjteni talán 8-9 banda van egyszerre, amiből jó ha 1-2 erős kegyetlen kegyenc, és kell belőle 80-t ölni. erre ő is akkor keresgéli össze őket, amikor 5 banda az.... -
FGB #716 egy dologban nem értek egyet veled:
felteszem hátul voltatok a temető környékén, mert ott rogyásig van erős kegyetlen kegyenc, ezért nem kellett volna bántani a kisebbet, szerintem ezért megérdemelted a minusz pontot.
a másik jogos volt! én sem szeretem, ha valakit csak azért "bántanak" mert negatív a rangja főleg ha velem van csoportban, de van aki elő szeretettel gyilkolássza őket, mondván ha őt megtámadja valaki akkor ugy is a támadó veszít rangpontot. De valószínű ezek a játékosok lesznek megsértve ha majd "G" fokozatra mennek és lemennek minuszban és levadásszák őket.
Egyébként ezek ellen is van megoldás: CH váltás! -
#715 azért írom csítnek mert franc fog vele tökölni. ha a kis taknyos 22-es odajön hozzám és így megkérdezi, hogy milyen csítet használsz akk én is megtehetem, nem? :D
most megint agresszív lettem (22-es sámán csaj odajön ahol én húztam egy másik 22-es sámán csajt)
kérdezi: húzom-e
mondom: nem
erre elkezdi csépegetni ott a népet. mondom neki, oké, nem baj hogy itt kalimpálsz, addig ameddig azt nem ütöd ami nekem küldi(erős kegyetlen kegyenc) erre írta, hogy oké. rá 1 perccel azt veszem észre, hogy összgyűjtött vagy 20 erős kegyetlen kegyencet és csépeli. na akkor szállt fejembe a vér. beállítottam szabadra a gyilkolást és beleütöttem a közepébe. előbb a csaj feküdt ki, utána a kegyencek, végül azzal a bandával lett meg a küldi. aztán ott kezdett sírni, hogy de hát ő nem csinált semmit és egy 29-esből kinézné, hogy nem üt bele más gyűjtésébe....
azóta: jött egy 23-as íjász csaj aki azt mondta, hogy ő igazából csak 22-es, hiába van ott a feje fölött hogy 23 és elkezdte gyilkolni azt akit húzok. erre megkergettem és ilyeneket mondott, hogy ha nem lennél 29-es megölnélek, meg hogy a csajom gyenge (mellékesen nem a csajom volt és a sámán az télleg gyenge). na azóta sikerült -3000 re a nyomnom a rangomat:) N3O erre te azt mondanád, hogy menekült köpeny. de én erre azt mondom, nem éri meg annyit pecázni mert 10 perc múlva újra jön egy hülye... -
#714 Varikova
A csít szöveged kikészít. Miért nem lehet cheat, vagy hack?
Ez amit írtál semmi az én történetemhez képest.
Altairon történt, éppen Asmodeus fentvolt mint GM, erre a sok kis low 1-10 es szintű ember elkezdi:
Hol lehet ilyen gyorsan fejlődni? (a GM 99-es szintjére mondta)
xD -
#713 hmm, ez a varázssebesség nekem most így tényleg új... régebben emléxem, hogy valamivel azt is csökkentettem, de hát az már volt lassan 3/4-d éve.
jah, és tegnap megkaptuk végre a GM-ünket Uchi képében :). sok kis hülye rögtön elkezdte írogatni, hogy a 30-as felettieket mind törölni kéne mert azok csalnak... már nem győzködünk (kicsivel értelmesebb réteg) írogatni mi is, hogy lehetséges csít nélkül is, fogják be végre(a sokkal értelmesebb réteg szóba sem áll velük, de engem zavar amikor a hívásban állandóan a mindenki csíter mindenkit töröljünk szöveg megy, mert inkább figyelnék arra, hogy ki mit venne vagy adna el) -
#712 Piros vagyok, bocsi tényleg elfelejtettem oda írni, hogy a többieknél mi visz majd oda :D -
#711 JB szerintem te a Léle és ha kékvagy, akkor a Jin-Hee nél a koe pung teleportál át oda. -
#710 a kis óvodások nem tudják mi az a varázs sebesség, pláne kis karaktereknél... -
#709 A bot szintjétől és a horgászás szintjétől függ. Úgy ahogy a bányászás és a csákány szintje. Egy G-s bányászattal (20 sikeres bányászat könyv) és egy legalább 2-3mas csákánnyal már kevés bányászással is sok érc esik. Horgászati könyvet viszont még sosem láttam, sőt ez is szerintem olyan mint a jégbarlang (minimum 65lvl; map1 DK-i sarok, gyengébbek kedvéért jobb alul a bejárat). Sose lesz magyaron, legalább is egy ideig még tuti nem. -
#708 Ez csupán a szerencsén múlik. Semmivel nem lehet befolyásolni a kapásokat, max azzal hogy hányas vagy, és hányas a botod.
Pl.: egy 30-35 szintűnek gyakrabban van sikeres kapása, főleg ha nagy szintű botot használ. Viszont én 42 vagyok, és a 2-s botommal elég ritkán jön kapás, és még ritkábban értékes cucc xD -
#707 igen, a pecázás a másik. hogy lehet normálisan pecázni, hogy fogjak is valamit a boton kívül? próbáltam már mindenhogy, vártam egy kicsit, aztán többet vártam meg egyebek, de semmi. a legjobban még talán az jött be, amikor ebéd közben pecáztam, de ott sem volt mindegy, hogy töltött paprikát vagy csirkét eszek XD -
#706 A negatív rangról meg csak annyit, hogy álljatok neki pecázni. Aki nem értené annak segítek: Menekült köpeny. 4 órás alapon. Ha ezt magatoknál tartjátok akkor eltüntetitek a rangot. Amíg pozitívba nem hozzátok. -
#705 Erre csak egy szó van: Varázs sebesség. Ha erre rágyúr valaki de nagyon nagyon akkor a forgója akár 8-10mp alatt is feltölthet. Nekem mivel sámán vagyok alapból 8-12mp-s feltöltési időm van. Leghosszabb is 20mp, de a varázs sebességemmel a sárkány lövésem ami már keményen m7 5-6mp alatt tölt fel :D -
#704 nekem tök nyolc hogy mennyi idő a forgó kard denem tölthet be 2x az, ameddig nekem a szintén 15mp-s áthatolás egyszer.
káposzta: úgy jön oda, hogy nem elég hogy csítel is, meg hogy beleüt a gyűjtésembe még én szenvedek miatta akkor ha megölöm; azzal hogy átvált az amúgy jó rangom kegyetlenbe és alattomosba. (hozzáteszem engem valamiért mindig megtámadnak ha rossz a rangom, nem tudom te hogy vagy ezzel)
és akkor még engem ölnek meg mások, azért mert én megöltem azt aki leanyázott meg szemtelen volt meg egyebek. magyarul: az általam kiosztott büntetés miatt szabad préda vagyok. -
#703 :D nem a te üzenetedet nem értettem hanem amit Varikova írt.
Mert nem értettem hogy jön ehhez az alattomos és a kegyetlen szó. -
#702 nyilván elütöttem és forgó kard akart lenni, az meg, hogy 15 sec alatt feltölt, asszem magáért beszél.... -
#701 Mi? Ezt nemaon értettem :S
Amugymeg én ha fejlődök, vagy metint ütök, akkor előbb mindig szabadmód, oszt ha jón a sok balf*sz oszt bele akar ütni, akkor majd szépen repkednek arrébb. -
#700 forgó jard 15 sec töltésű idejű :D -
#699 jah, rájöttem, a 25-ös töltési idő nem minimum, de forgó kardnál asszem annyi -
#698 én eddig azt hittem, hogy az "alattomos" "kegyetlen" meg egyéb jelzők azért vannak ott mert valaki szánt szándékkal üti a nála kisebbeket. hát most rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. tegnap elkezdtem egy harcos karit a 4-es szerón. már 21-es szintű. map2-n gyilkolászok 2 másik emberkével amikor egy 17-es szintű elkezdett beleütni a gyűjtésünkbe. hát, gondoltam szólok neki. erre leanyázott. elküldtem a búsba, erre csak nevetett és újra meg újra beleütött a gyűjtésbe. beállítottam szabadra a gyilkolást, egymás után 3x megöltem erre -4000 a rangom. a 3. leölése után csávókám furcsa dolgokon ment át:
hiába ütöttem a szokásos képességekkel amikbe szinte rögtön belehalt most nem csinált neki semmit. ráadásul az ő képességei 2x olyan töltődtek mint az enyéim (hozzáteszem az enyéimnek nagy része 25-ös töltésidő alatt vannak és asszem ez az alap töltési sebesség is, de mire nekem betöltött a képességem ő már másodjára használta el ugyan azt). ez csak később tűnt fel.
az viszont már hamarabb eszembe jutott, hogy miért van az, hogy miest a közelébe megyek már repülök is el, valamint a lefejező penge 3x gyorsabban járt mint a bambuszkard (ameddig én 1-et ütöttem ő 3 kombót lenyomott) bár, azt sem értem többek között, hogy az ájulás hatású képességek miért nem hatottak rá (mikor a kis perpatvarunk kezdetén bármelyiktől rögtön bealudt) a végén már meg sem lepődtem amikor köbö 4x-es sebességgel sprintelgetett össze vissza...
ÉS ÉN EGY ILYEN MIATT BAKTAM LE A RANGOMAT!!!!!
hát azt hittem, hogy 4. szerver, a sok kis hülye csíter majd a többin lesz aktív, meg hogy a 10 évesek majd maradnak a régi megkezdettnél illetve mivel suli van nem kezdenek bele új szeróba, erre azt kell látnom, hogy az ilyenek miatt romlik a rangom meg egyebek. (abból gondolom hogy 10-éves, mivel neki volt pofája lecsíterezni, hogy nem sebződök mikor erős test mesterem van, meg állandóan "melegnek" nevezett)
szal asszem msot írok az illetékeseknek is, mert a drága GM-ek nem nagyon aktívkodtak, hiába vannak állítólag többen most már. -
#697 szombat 14.34 Draco CH3 hívó chat hack reklámozás DarkMaster2
remélem meg kapja a magáét :D -
#696 A JoeBoss céh újra készen áll. Rengeteg segítséget kapunk jelen pillanatban is más céhektől, yangot, törzset és a többi alapanyagot egyaránt. Időt és pénzt nem kímélve szerezzük be a már lényegesebben olcsóbb nyersanyagot. Hiába akárki akármit mond a piros birodalom is tud összetartó lenni ha nagyon akar. -
#695 Ez valóban remek ötlet, de gondolj bele. Ezt te mondtad, rajtad kívül egy csomó embernek vannak különféle panaszai. Ha mindegyiket teljesítenék, az lenne a legjobb, viszont borzasztó sok munkába és időbe kerülne.
Talán a metin3-ban ha lesz egyáltalán ilyen :)
De ez tényleg nem rossz ötlet. -
FGB #694 Asmo!
Lenne egy javaslatom, amit ha te is megfontolandónak találnál esetleg továbbíthatnád a GF felé:
- Mivel sajnos nem először fordul elő, hogy valakinek feltörik az Acconját és ezáltal törlik az általa létrehozott Céhet (pl: UNICOMIS, szerdán este törték fel a vezető Accont-ját és törölték a céhet) valamint, hogy elkerülhető legyen a véletlen céh törlések, be kellene vezetni ha a vezető törölni szeretné a céh-et, akkor kérjen egy jelszót, mint pl: karakter törléskor, vagy akár úgy mint a raktár nyitásnál ebben az esetben a Céh létrehozásakor kellene megadni egy 6 jegyű kódot amit csak a létrehozó ismerne és törléskor kérné.
Remélem megfontolod a fentieket... -
FGB #693 Sajnálattal olvasom mi történt veletek. :( ugyan akkor szerintem sajnos ezen a helyzeten Asmodeus sem fog tudni segíteni nektek, nem hiszem hogy meglenne hozzá a lehetősége és az eszköze... bár a remény hal meg utoljára. Nem tudom próbáltátok e, de esetleg küldjetek egy jegyet arra minden képpen válaszolni fognak ITT.
Majd írd meg a fejleményeket, remélem sikerrel jártok! -
#692 Jaj istenem! Ne kezdjetek már vitázni.
Ebből látszik hogy ti is, idézem? "11 éves pöcs"-ök vagytok