Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx dracon a jinhoo birodalomba vagyok az melyik ezek közöl mert nem ismerem meg
Nem tudom melyik birodalomban játszol így mind a három birodalmat beteszem:

Amugy elég rítka, de nem egy lehetettlen küldetés ha sikerül elkapnod a szervert, akkor CH váltásokkal elég szépen lehet gyilkolászni õket egymás után (ha jól figyeltem olyan kb. 30-60 percenként adja be)

thx
és megint volna egy - két kérdésem hogy a sima jin-hee hol van mert nem simával már találkoztam és (ez akár hírdetés is lehet) az áldás kk mennyit ér meg a póklándzsa+5 mennyit ér?(mert eladnám ezeket + pár dolgot)
gyáva f. eskû parancsnok, ha azt a küldetést választottad, akkor keresd a Mi-Jungot (nem bátortalan!) az õ csoportjában találod.

Nyugis
ha jol emlékszem ugyan ott vannak ahol a F eskü katonák íjászok, stb..

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

és a gyáva f. eskû parancsnok merre vannak?
ChaosTeam
Így van, a kezdetekben jó és erõs a harcos, majd szépen csökken az elõnye és kezd gyengülni és végül azok verik majd laposra, akiket az elején õ gyepált el....

Szerintem jó így a játék, ahogy van, mert sokan a kezdeti hibába esve harcosnak mennek, majd nagy szinteken jönnek rá, mekkorát tévedtek, de akkor már mind1 lesz ugye, mert nem egyszerû egy 60-as 70-es karaktert "otthagyni" és kezdeni egy másik kasztban újra a játékot...
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de Eun-Jungból van bõven MAP1-en ugyan ott ahol a bátortalanok vannak csak vele ven még egy parancnok egy generális és egy ijász. Véletlen nem Jin-Hee-re kell vadásznod?

Takashi!
A harcosok csak kb olyan 40-es színtig jók ott elvesztik az elõnyüket, onnantól egy nyilas ninjának már nem ellenfél, vagy egyjól kidolgozott sámánnak, a Surák 70-tõl lesznek a legnagyobbak onnantól (feltéve ha jól vannak elosztva a pontjai) õ a legerõsseb de addig...
Igaz mindig elõkerülhet egy +9-es vadálat :D.
Sajnos a tizenévesekkel nem sok mindent lehet tenni, nekem pl minden kasztból van egy amivel szoktam játszani. Nagyon sok mulik azon hogyan osztod a pontokat és az elsõ nap kezdtem a metint (magyar szerver indulásán) de az akkori surámat elrontottam, akkor még nem volt leírás a kasztokról, aztán töröltem és ujra létre hoztam 2 nap alatt feltoltam 25-ösre és sokkal erõssebb lett mint elõtte (Kard sura).
Éppen szombaton kárt fel egy 46-os sura, hogy párbajozzunk elõsször nem akartam aztán mondta, hogy csak arra kiváncsi milyen erõs a surám, hát bele mentünk. Surám elhullót de a 46-osnak az életének picit több mint negyede lement. 21 szint különbség volt köztünk.
Szóval nagyon kiváncsileszek egy harcos-surám küzdelmére olyan 46-os színt környékén.
A harcosok csak közelharcban jók, de egy távharcossal nem tudnak mit kezdeni, egy ideig jók de késõbb a harcos lesz a legrosszabb választás.

gyáva fehéreskû ijász-ból nagyon sokat találhatsz MAP-en ahol a fehéreskük vannak, 3-asával járnak és sötétebbek (barnábbak a ruhájuk), mint a sima fehéreskû ijász.

és az elõzõ kérdésemhez hogy ami a fehér esküknél szokott lenni valami bátortalan eu-jung (vagy mi) és abból is van egy küldi de a küldibe nincs benne az hogy bátortalan és megöltem egy olyat és nem volt jó.tehát az olyanból hol van nem bátortalan?
Fodorgyurma
Minek kellene új kardok?
Van elég most is inkább párat kellene kiszedni!

hy all!
a kérdésem a következõ: a nem tudom hányas vadász küldinél én a 20DB gyáva fehér eskû ilyászt választottam de vagy már 2 hete nemtalálok egyet se .ezeket holtalálom?
Tényleg van sok idióta, akinek az a szórakozás, hogy megöli a másikat. Barátnõmmel fordult elõ, hogy csak azért nyírták ki, mert "nem kért engedélyt arra, hogy õ is ott vadásszon". Aztán pesze megkerestem egy nagyobb karimmal<#mf1>

Sziasztok!
Nos szeretnék siránkozni egy kicsit és biztos vagyok benne sok harcos kasztú játékost fogok ezekkel a mondatokkal amiket leírok megbántani...Kezdjük inkább azzal ami igen nagy probléma és az a játék tervezõket illeti,hogy elképesztõ módon eltúlozták ezt a kasztot ami abból adódik lehet,hogy amikor elkezdték kidolgozni a kasztokat ez lehetett az elsõ és igen sok idõt fordítottak rá és ezért a többi kasztot csak felszínesen oldották meg,hogy azért színesebb legyen a játék...Nem ártott volna nekik egy pár szerepjáték o könyvet átlapozni és megnézni mivel is járnak a kasztok de ebbe ne is menjünk bele szerintem aki játszott vagy játszik valamilyen szerepjátékot az tudja úgy is mirõl akarok itt most beszélni...A másik viszont az hogy emiatt a harcos kasztú játékosoknak emiatt igen nagyra nõtt az arcuk és nem azért mert gyerekek bár igen sok kiskorú is játsza ezt a játékot ami elkerülhetetlen és néha idegesítõ is tud lenni de azért meg lehet velük bírkozni...de az már igen vérlázító amikor szinte felnõtt srácok és emberek hihetetlen módon nem hagyják a másikat játszani fejlõdni mondjuk éppen azért mert nem tetszik neki hogy éppen azon a helyen játszik mint pl õ tegnap...komolyan mondom vicc az egész!!!!Ja igen és az új szörnyek helyett inkább a kasztokat kellett volna vagy inkább új fegyvereket kellett volna csinálniuk és talán színesebb lett volna a játék!!Na ennyi biztosan jön majd egy csomó harcos kasztú játékostól nem tetszõ válaszok ami igazán nem fog érdekelni csak szerettem volna leírni mit is gondolok az egészrõl!Elvégre a fórum erre is jó!!:DDD
Mindenkinek kívánok további jó játékot!
Na mivan elértem 73 lvl-es vok<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#nyes><#mf2>
ChaosTeam
Karaktert a Felhasználási Feltételek értelmében TILOS eladni/átadni másnak. Ha nem kell tovább, a weboldalon jelöld be a törlést.
ja meg most vettem egy sárgabetûs harcikasza +2-õt hát ...
és már 25-ös vok és voltam ott de szem hanyagolom még vagy 5 szintig...
a fekete lemezvér (vagy mi )+ az mire jó?
Fodorgyurma
Aha!
Hát 25-6-ra told fel és mehetsz de vigyél magaddal egy azonoson szintût!Azt hallottam csoportban hamarabb esik!?

harcos 32-es
harci kasza +6 +6%erõ ork ellen / RIB +2
Oroszlán lemezvért +5, +500TP + két kõ (+150TP, +90TP)
+6 pajzs
+8 erõ fülbevaló

A betûtípus miatt furcsák a betûk az "n" olyan mintha 2 "r" lenne.

harcos,még 24-es szintû
felszerelése:fegyó:póklándzsa+5
ruha:(sárga betûs) tigrislemezvért+6 +1 kõ a nyilak ellen
sisak:sima +6-os
cipõ:bambusz +-valahányas(max4-es)
pajzs:sima +6-os

remélem ennyi elég ja és Dracon vagyok jihnoo-ban
és még valami mért van az hogy a betûk kicsit furcsák pl:a D olyan mint a C (ez most a játék hibája vagy videókarié)
alcotb
Ez a játék egy NAGY rakás szar!

Minden ugyanaz másképpen.

Hali van egy nem használt felhasználóm...letöröltem a metint és szegény csak ugy van...részletesen:
Sura
Szint: 26
1 Master skill
Döglött ló xP
+4 es vért
+nemtom hanyas ezüst kard...
Érdeklõdni:

[email protected] msn em
Hi! Töltöttkáposzta!
egy ideig no netem és kéne beszélj DarkShadow-val!
Megmondanád neki hogy most nincs netem de nemsokára lessz és hogy a ruciait tartsa meg nekem !
Server : Pegasus
Xermo
Fodorgyurma
Harcos vagy valami információ a karidról?

és ami a bakra területen van északon kazamata oda mennyire érdemes menni?mivel egyszitûek?
már eladtam
lovam hogylehet?
25.tõl milyen fegyót érdemes venni?
Fodorgyurma
Én ma szerver javítás elõtt tudtam venni 2-õt 60K-ért!
80K-ért sztem megveszik!
Azt 70K-ért sztem eltod adni!;)

hy all!
érdeklõdnék hogy mire jó az ékkõdarab és hogyha 80k-ért adnám az milyen ár?
és még hogy van egy köven ami +3-as és +150tp-t ad és nem hagyja berakni a felszerelésbe (pl:sárga betûs tigrislemezvért +6 amiben van már egy másik nem ugyanolyan kõ de azt írja hogy nincs foglalat vagy mi.ugyanígy nem hagyja semmibe betenni (de más cuccnál nem írja hogy nincs foglalat))
és ezért a kõért elkérnék 40k-t az milyen ár?
21-es színtem Map2.
Esetleg fehéreskû parancsnokok Map1-en.

Fodorgyurma
Sziasztok!
Énis Dracon vok 37-es testi BlackFire céhben!

anniért nemkell senkinek a Shirken am nekem is van ha kell!

Töltöttkáposzta
Hello! Shiriken+ eladó! Min.130k. Lehet liciálni várom a liciteket.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

nem vertek át csak akartak hogy kereskedjek vele és írjam be a yanghoz hogy 687548 és elfogadva neve :ljjhs (valakit át is ejtett)

és 21-es szinttõl milyen helyt ajánlotok? (ahol jól ,könnyen tudok fejlõdni jinhoo régió és draco szerver)és hogyan lehet eljutni arra is kiváncsi leszek mert nemtudom hogy mivel érdemes próbálkozzak

és van egy másik fegyóm csak az gyenge mert én nem merem fejleszteni õket mert pár jó cuccot elbaxott a kovács és nem lenne jó pl a tigrislemezvértet (+6) elszúrni meg a póklándzsa+5-öt igaz elég gyengus csak 70-84-a sebzés
Nekem a 32-es harcosomnak van egy RIB+2 meg egy harci kasza+5.
Szerintem a kasza többet ér nagyobbat sebez és gyorsabb. Én a helyedben arra gyurnék, bár ha jól rémlik, akkor azt csak 25-ös színttõl használható.
Elvileg kapnod kell majd egy küldit a fegyverkereskedõtõl akitõl kapsz egy széles kardot az is jó ha fel tudod nyomni +6-ra, utána jöhet a kasza.

Miben vertek ár és ki volt, szerintem ezt leírhatnád!

érdemes GM-nek jelenteni egy átverõt?
hali!
szerintetek mennyiért adjam (mennyit ér) 1 shinsoo nyelv ,és egy fehérarany naklánc+2?
és 20-as szintnél milyen jó fegyót érdemes használni?(most póklándzsa+5-öt használok és nem merem tovább vinni/fejleszteni)
Mint tudjátok ma szerda van, és ha szerda, akkor szerver karbantartás. Emiatt meg nem mindig elérhetõ a szerver. Általában du-ra minden próbléma megoldodik.

Tegnap óta játszom ezzel a játékkal, idáig bejön, 7-es szintü vagyok.
Altair szerveren játszom, ninja vagyok.
De most nem tudok játszani vele, néha beenged de pár perc után kidob a szerver választáshoz, mitõl van ez?
Meg mik azok a CH-k?<#wow3>

Maffiozo: balint111 lvl 70 Telefonszám: 94382

valamiért nemlehet belépni!!!
Töltöttkáposzta
A könyvek? ha visszajöttem a szarásról, elmondom :D

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Titan
Skacok!

Varázslásokat hogyan lehet megtanulni?
A tapasztalt katona küldi mikor ér véget? Mert odamegyek a villogó játékoshoz, megáld és..???

megvan a tigrislemezvért+6 csak 40000 volt
thx
és vannak ilyen-olyan könyvek azok mire jók?
Töltöttkáposzta
a lómedállal lehet lovad, ha a lovászinasnál megcsinálsz egy 30 percek küldit, ami sajnos bugos de megcsinálható, illetve továbbfejlesztheted a már megszerzett paripádat, max.30 szintig. 3 színû lehet: Fehér, ez az alap, ezt kapod; Barna, ezt akkor kapod ha egy céhbe vagy; Fekete, ezt csak akkor kapod ha te alapítottál egy céhet.A lovad el is fáradhat, ezt szénával,répával, majd vörös ginzenggel kell etetni, szint szerint. Lehet még war lovad, ami gyorsabb, és páncélos, ezt talán 11 szintnél lehetséges ha a lovad 11-es minimum, de ehhez is küldit kell csinálni. Van még verseny ló és készség ló is, de ezt nem részletezném, majd privátba aki akarja. Röviden ennyi.

télleg a lómedál mire jó?
Töltöttkáposzta
jah! de megújult a játék!!! Jó a vacsorás küldi, meg van lócukor ami átnevezi a lovadat! Tök jó. ma kaptam lómedált. elmentem a makiverembe(XD) és dobtak. Segítõkész jelentkezõket kérek az Altair server Jino birodalmába 27-45 szint között, A lovas küldiben kéne segítség. Elõre is köszönöm. Minden jót.
Qpack

Már meglehet csinálni a vacsora küldetést de semmi értelme, mert 1000 exp-t kapsz meg kevés yangot :/

17. szintû vok :)
Töltöttkáposzta
naa, mivan mindenki alszik? írjatok már valamit! dobjátok fel a hangulatot. mondjatok egy jó témát!!!

Töltöttkáposzta
ééééééééééééééééés 25-ös szint!!!