2912
-
Drommó #771 Még egy kérdés:)
Ha pl. az altairon van egy karakterem, azt törlöm, a regisztrációt viszont nem.Majd netán vmilyen csoda folytán tudnék regisztrálni pl.a pegasuson,ott pl. a karakternek adhatom azt a nevet ami a másik regnél is volt,csak töröltem? -
#770 Hát ez igen egyszerű. Tuti hogy külső hack programot használtak, azzal lettek akkorák. Millió féle hack program létezik ami miatt azonnal bannolják őket. :) Ennyi :) -
#769 Na akkor kérdeznék én is kb 2 héten belül 2. TOP10-es karaktert törölték Dracoról (Gumikacsa, Divitius) meg lehetne tudni, hogy mi volt a törlés oka? (gondolom csináltak is valamit, engem csak az érdekel mit csinál egy 78-as karakter, amivel kockáztatja magát) Előre is köszi az infót. -
Drommó #768 Szia!
Köszi az információkat!
Azért az is jó lenne ha pl.megírnák ,hogy mikor lehet a Pegasuson karaktert csinálni.Most csináltam egy karaktert az altairon,de törölném ha átmehetnék a pegasusra.No majd meglátjuk ,hogy mi lesz :) -
#767 Na akkor a válaszok. Először is tisztázni kell valamit. Ha a metin2.hu oldalon regisztrálsz, akkor azzal a névvel és jelszóval hozzáférsz az összes szerverhez és ezen regisztráción belül mind a 4 szerveren 4 karaktert hozhatsz létre. Tehát a szerverekre nem regisztrálsz, hanem csak karaktert készítesz. Ha nem enged be a pegasus-ra akkor igen azért van mert lezárták. Azon a szerveren azzal a regisztrációval nem tudsz karaktert létrehozni. Az, hogy mikor lesz nyitva én nem tudom de csak reménykedni tudok, hogy nem mostanság. Ha lesznek majd bannolások pár 1000 akkor utána talán nyitva lesz. (vagy ha kap egy erősebb vasat :D)
Aztán, ha csinálsz mondjuk altair-ra egy karaktert akkor azt nem viheted át másik szerverre. Semmit nem lehet átvinni egyik szerverről a másikba. Szóval a válasz igen. Ha ott elkezded és pegasus-ra mész ott csinálsz egy karaktert és az 1-es szintű lesz és mindent csinálhatsz újra. Azt javaslom, hogy ha már másikra mész tesztelgesd a karaktereket. Melyik tetszik jobban és főleg, hogy mire akarsz menni.
Sámánt csak akkor ha tudsz várni 60-70 szintet, hogy megerősödj. Ha pvp-re mész akkor surák közül BM (fekete mágus) Moobok ellen kard surát.
Harcosnál szintén moobok ellen mentális, pvp-re testi (testi is jó moobokra de mentál jobb rájuk) Ninjáról nincs infóm, egy jól megcsinált közelharcos és egy távharcos is jó tud lenni pvp-re és moobok ellen. -
Drommó #766 Vagy esetleg ha megint lesz lehetőség a Pegasuson regisztrálni,akkor töröljem a karakterem és a regisztrációmat ,majd újra kezdjem előlről? -
Drommó #765 Úgy legyen:) És arra pl. van lehetőség,hogy egy másik szerveren létrehozott karaktert átvinni egy másikba? -
FGB #764 előbb utobb ugy is megfogják majd megint nyitni, akkor majd be tudtok lépni a pegazusra. Türelem és kitartás. -
Drommó #763 igen én is azért szeretnék a pegasusra regisztrálni ,mertott játszik a barátom.De nem tudok,mert apegasus szerver állítólag le van zárva és nem lehet oda regisztrálni.Te lehet ,hogy még akkor regisztráltál amikor még nyitva volt. -
#762 én elöbb regisztráltam mint ő de engem be is engedett oda. De ő meg kb 2napja regisztrált és csak arra a szerverre nemtud bemenni pedig neki ott van az ismerőse. -
Drommó #761 Nem arról van szó ,hogy te már régebben regisztráltál,megcsináltad a karakteredet ,apukád meg csak most regisztrált??? -
#760 És az miért van hogy engem be enged mindíg apámat meg még soha??? -
#759 Mivel nincs nyitva a szerver így is összevissza laggol az egész. Mivel lehet leggyorsabban? Nálad 10-20 szintel nagyobb szörnyek ölésével. De iggen sokat. A saját szinteden lévőből is nagyon sok kell. Ha legalább 10 szinttel nagyobb szörnyeket ölsz ezrével akkor menni fog a rang rendesen. -
Drommó #758 Te csináltál már ott karaktert? Én is még csak regisztráltam a metin2 oldalon,de mikor a játékba akarok belépni,nekem is azt írja ki ,hogy válasszak másik szervert. -
#757 Hi
Valami ilyesmit akarok én is kérdezni. Apám regisztrált és nemtud egyszerűen belépni a pegasus szerverre aztírja "kérlek válasz másik szervert" de én meg simán betudok lépni arra a szerverre. Mi a fene lehet? -
Drommó #756 Sziasztok!
A pegasus szerverre már egyáltalán nem lehet regisztrálni vagy van amikor megnyitják?
Köszi szépen! -
#755 nem. a barátságos 1000-től van.
am mivel a lehet a leggyorsabban növelni a rangot? -
#754 Huh ebből sokat tanultam, de szerintem Barátságos 2000 rangponttól van.
hehe ezek jó kis seggnyalások lettek. -
#753 Pont annyi, -20000 és a max meg +20000
Lovagias: 12000 - 20000
Nemes: 8000 - 11999
Jó: 4000 - 7999
Barátságos: 1000 - 3999
Semleges: 0 - 999
Agresszív: (−1) - (−3999)
Álnokul: (−4000) - (−7999)
Alattomos: (−8000) - (−11999)
Kegyetlen: (−12000) - (−20000)
Aztán ez befolyásolja a tárgy dobási esélyeket is:
Barátságos: 1%
Jó: 2%
Nemes: 3%
Lovagias: 5%
Továbbá 50-es szint felett tárgy vesztés is nagy valószínűséggel fordul elő ha negatív rangba vagy:
Agresszív: 20% esély tárgy vesztésre (ha szörny öl meg akkor is)
Álnokul: 30% esély tárgy vesztésre
Alattomos: 40% esély tárgy vesztésre
Kegyetlen: 80% esély tárgy vesztésre
-
#752 nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mekkora a legkisebb rang? (én már -20000-nél tartok mert 3db 20-as alatti csépelte a metinkövem oszt vagy 30x meghaltak mert nem mentek arrébb) -
#751 Hát ez igazán fantasztikus, lassan már filmet fogtok forgatni :D
Akkor valami értelmes :D A kérdés az lenne, hogy hová tűnik el néha a Láng Király? Van mikor a céből páran nekiállunk és leszedjük ch 1,2,3,4-en utána ismét 1,2,3,4-en és utána nem találjuk meg egy jó ideig.
Van ilyen KILL limitje vagy mi? :) -
#750 -
#749 Ja ennyi az egész! -
#748 Ennyi !xd -
#747 Ja csak megtelt a szeró, és ideiglenesen lezárták -
#746 Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy felakarok regizni újból Dracora és azt írja hogy válasszak másik világot!
***** Na csak mondom ide még feltok akkor regizni még valaha? -
#745 Hát szerintem elég rossz ötlet, mert ha mondjuk egy sík hülye kapja meg, mer a tippjei jók voltak, akkor mit kezdene a vérttel? -
#744 Akkor ez máshol volt :D Valamelyik fórumon olvastam :D Bár nem rossz ötlet :D :D -
#743 Ez egyáltalán nem biztos, hogy mi lesz a "nyertes" jutalma, így féligaz dolgokat se állítanék, mert a végén az esetleg poénnak szánt dolgot rajtam kérik majd számon felháborodva... -
#742 Valamint az OX verseny nyertese mind a férfi mind a női részről lesz a "király/királyné" Király vértben (olyan 500def-es vértekről van szó) Pontosan nem tudom :D -
#741 nem tom! -
bigbigle #740 igen!!!m1 forgókard jee (de m2-re elfelejtett olvasni :()
maradt még az aura , száguldás és a 3 irányú vágás -
#739 Az OX verseny egy amolyan "IGAZ/HAMIS elvű kvíz játék féleség" :D
-
FGB #738 én inkább mobok ellen megyek a pvp annyira nem mozgat, viszant az tök jó mikor céhháborúban a sok harcos felveszi a aurát, meg a mámort én meg dobok varázs kioltást és ha közel vannak egymáshoz pápá aura, pápá mámor, ha meg nem veszi le, akkor sincs védelem ellene, majd a következő leveszi a többiek meg ledarálják :D -
#737 Az jó :D Bár a kardsura főleg moob-okra van de akkor jó cuccai voltak és a képességei is ott voltak a szeren :D Nálunk egy 75ös kardsura van meg egy 71-72-es (nemtom most hirtelen pontosan) A legerősebb nálunk sztem pvp-be a 2 65ös Dm suránk :D Jó erős a lángjuk, engem már pl. az megöl :D Aztán van 7100as életem meg majdnem 400as védelmem. 2 robbanás és nekem annyi :D -
FGB #736 tegnap volt egy céh-háború találkoztam egy 67-es kardsurával, nem sokat tudtunk neki ártani, pedig voltunk páran ellene, de itt nem jött be a sok lúd disznót győz... :D -
FGB #735 Az OX verseny az mi, ott mit kell csinálni? -
#734 Elnézést, hogy Internet szolgáltató váltás miatt, nem volt internetem aug 31-től mostanáig, így nem tudtam azonnal válaszolni bármilyen felmerült kérdésre.....bár ezt a továbbiakban sem garantálom, hiszen dolgozó ember vagyok, így amikor szabadidőm engedi, akkor tudok Metinnel foglalkozni, tehát azonnal biztos nem fogok válaszolni ...
Töltöttkáposzta: Nem tudom lesz-e ilyen valaha, egyenlőre még nincs betervezve... előbb még jópár event kellene szerintem, örülnék pl, ha mielőbb megjavulna az OX rendszer és végre tarthatnánk egy OX versenyt... -
#733 Magyar szerveren mikor lesz király/királyné választás?
Gondolom elég sokára... -
#732 Ricsi te minek írsz ide?