2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • FGB
    Lehet nekem van csak késő, de én ebből egy szót sem értek.
    Kérhetném, hogy probáld meg értelmesen megfogalmazni a mondanivalodat?
    Amugy meg mibajod a Shinsoo-iakkal?
  • Fodorgyurma
    Jinno:F
  • Dominik98
    fogadjunk hogy te is a pirosaqknál vagy azok az elnevetegek inkább idegbetegek nagy része a kékeknél PL. alig üvöltenek ketten az 50 ből hogy ne üssenek bele mert az az övé
  • Fodorgyurma
    11éves pöcs..
    majd neked szted itt ül egész nem az Asmo és ien hülyeségeket vár?
  • Dominik98
    uhh az szar hol vagy te admin ilyent nem szabad csinálnod
  • Töltöttkáposzta
    Tyűha!
    Bocsi hogy így fejezem ki magamat, de ezt totál besz*ptad. :(
    Szerintem nincs visszaállító, én nem tudok róla.
    Azért sajnálom a céhet, a paraméterei miatt.
  • N3o
    Joesziget írta fórumra:

"Üdv Mindenkinek!

Sajnos a JoeBoss feloszlott egy lagg miatt.
    A következő történt:(

Meg szerettem volna nézni az őrnél a céh listákat.
    Mivel ma nyílt az új szeró egész nap mindenki laggolt:(
    Amikor meg akartam nézni a céh listát az őrnél kaptam egy laggot.
    mire bejött minden már csak azt láttam, hogy fel akarod oszlatni a céhet? OK
    Más nem volt csak OK!!
    Mondom kilépek a játékból mert nem szeretném oszlatni a céhet.
    Kiléptem, de sajna ettől még feloszlatta:(
    Azt kellene csak tudnom hogy mivel megvolt 3 épületünk meg 16-os volt a céh,vissza lehet -e állítani a céhet:(
    Mivel nem voltam hibás és csak a lagg miatt volt, remélem van rá mód hogy viszaállítsák a céhet:(
    Sok jó embernek sok munkájába volt ez a céh és nem szeretném egy lagg miatt elveszteni.
    Aki tud segíteni bármiben annak nagyon örűlnék:)
    Előre is köszi a segítséget:)"
  • Dominik98
    most itt vagy admin?
  • FGB
    Hovalettek az épületeitek?
    Csak a Hope épületét találom a tieteket nem (CH3).
  • N3o
    Én csak azért reagáltam így, (ami nem szokásom) mert lekezelő volt és tapló ezzel:
    "1.Tanulj meg olvasni!"

Igen rosszul hiszi magáról azt, hogy bárki felett áll. Így jogos volt az én első valamint második pontom. Nem is számítottam másra. A játékban is ha látom közösbe, hogy valaki olyat kérdez ami másnak egyértelmű, de neki nem, egyből jön a "hülye noob" "de hülye vagy b..." és a kedvenceim a "láma" és "amatőr" jelzők.

Ez a kis mitugrász is a fent említett emberek közé tartozik. Semmivel sem különb náluk. Kíváncsi leszek mennyire kapja majd fel a vizet, ha majd ő nem tud valamit és egyből lekezelik és "hülye láma" "amatőr" ...stb jelzővel ugranak a nyakának. Ennyi.
  • bigbigle
    van már moderátorunk vagy mink?(aminek asmo indult itt)
  • Töltöttkáposzta
    1. Furkósbot vagy
    2. Furkósbot vagy

• N3o
    1. bunkó vagy
    2. bunkó vagy
    3. a 2.-ra már rájöttem.
    és végül 4. arról még nem volt szó, hogy lehet-e több főépületet. Csak arról, hogy 1 céhnek 1 telke lehet és azon mindenből 1-1 kohó kovács templom. Arról még nem, hogy több főépület lehet-e.
  • Fodorgyurma
    1.Tanulj meg olvasni!
    2.Nem lehet átmenni másik birodalomba hogyha házas vagy!
  • N3o
    Ja és még 1 kérdés :D Mi történik akkor ha egy házasságon belül, az egyik fél átmegy egy másik birodalomba, és utána bannolják is ennek tetejébe? El lehet válni utána? Vagy amikor másik birodalomba ment automatikusan bomlott a házasság?
  • N3o
    Üdv, mi még mindíg unatkozunk sajnos. Asmodeus és lehet 1 telekre 2db főlépületet? :) Hátha azzal lehetne újabb kovács, kohó...stb :)
  • Töltöttkáposzta
    Megszűnt már nagyon rég óta.
  • FGB
    ezt csak akkor tudod megtenni, ha törlöd a pegán az összes karakteredet, ezt követően lehet csak birodalmat választani. Egy szerveren, csak egy birodalomban lehetsz egy Accont-tal.
  • dani97
    Sziasztok

Töltöttkáposzta a JinnoXpress céh megszűnt?
    Mert én benne voltam de kidobtak belőle miért?
  • Töltöttkáposzta
    Jaj elnézést nem Picurka hanem Csupika
  • Töltöttkáposzta
    FIGYELEM! Ne válaszoljatok azoknak az embereknek, akik elkérik az MSN-edet és egy hacker programot akarnak küldeni, ami 2 millió jangot ad.
    Ez valójában a "G1" nevű program, ami elkéri a felhasználó nevedet, valamint a jelszavadat.
    Ez átverés.
    Biztos sokan ismerik, de ez a program ahogy beírtad a felhasználódat és a jelszavadat, kiírja az MSN-ed re az ID-t és a jelszót. Szóval ez egy karaktertörő program, nem egy yang hack.

Ja és ezt csak Asmodeusnak írom:
    Ha van rá lehetőség, légy szíves banold Picurka nevű karaktert az Altair szerverről.
    Ő akarta küldeni nekem a progit.
  • bigbigle
    lenne 1 kérdésem: elejinte játszottam pegán a pirosoknál most dracon vagyok a kékeknél. és játszanék a pegássommal csak ott is a kékeknél szeretnék lenni. a kérdésem: hogy hogyan tudok kék lenni?
  • Hurki
    Hello azt meg lehet kérdezni mi lett Gumikacsa felhasználóval Draco 75-ös harcos.
    Előre is köszi:D
  • Töltöttkáposzta
    Á azért annyira nem kockák, iskolába nem szoktak Laptopot vinni max a tanárok.
    De ha mégis, akkor a többség csak támasztja a tököt órán, nem laptopozik
  • bigbigle
    Dracon a jihnoo-ba

de az a baj hogy ok kezdődik a suli. de a sok kocka viszi magával a laptopot és azon nyomja ott is :(
  • Töltöttkáposzta
    Sok low eltűnhetne már, vagy legalább fejlődhetnének.
    A magyarok szégyenei
  • Töltöttkáposzta
    Mit mondjak erre?
    10 ÉVESEK
  • FGB
    Tegnapi esetem:
    Odajön egy 25-ös harcos:
    -cs
    -mi az kiment a divatból a rendes köszönés?
    feldobja a kereskedő ablakot beír egy összeget: 345xxx (az utolsó számra nem emlékszem), majd írja:
    -az telihold kardért
    -hehe, +5-ös a kard, csak eddig felhúzni többe került, 2 misiért a tiedlehet.
    -ennyit életemben nem láttam még csak 25-ös vagyok.
    -akkor viszlát!

Bersze szombat este is megtalált egy hülye gyerek:
    26-os harcok:
    -cs, párbaj? ha nyerek nekem adod az FMS-t.
    -te bolond gombát ettél vagy csak rosszul vagy összerakve?
    -jó akkor ha nyerek adsz 10k-t.
    -miből gondolod, hogy bármit is adnék.
    Majd elfogadtam a párbajt és lealáztam. még kétszer visszahívott, mikor éppen lovon ültem, de akkor is lealáztam. Mért hiszi a sok hülye gyerek, hogy eléri a 2x szintet harcossal akkor letud verni egy 36-os surát?

Nem baj ma kezdődig az iskola így sok csökkent képeségüvel kevesebb lesz. Jeeeeeeee! a legszebb, hogy a héten csak ma dolgozom utána szabi, így a héten meg lesz a 40-es szint és go Warló :) esetleg majd Pegán, Shinsoo-ban segítséget elfogadok :D
  • FGB
    A szellemfogat tegnap láttam piacin, partizánt még nem láttam.
    Megint meg lesz nyitva a Pegasuson a regisztráció?
  • Töltöttkáposzta
    Mindegy. Pár hét múlva regizzetek a Pegasusra, a sárgákhoz, mert én ott láttam és a boltokba nézzetek szét.
    Így fedeztem fel a Partizánt, és a Szellemfog pengét is.
  • takashi
    Én egyszerűen oldom meg a zene hallgatást leveszem tökre a játék zenéjét és alatta meg megy winampról vagy éppen ami van lejátszó a gépemen és arról küldöm azt amit én akarok...
  • FGB
    probáld meg feltölteni a képet valamelyik oldalra ami képek tárolására szolgál. :)
  • Töltöttkáposzta
    nemmegy
    d azért még próbálkozom
  • Töltöttkáposzta
    aza baj hogy csak 20 kbyte lehet
  • FGB
    Hát van egy olyan gomb a "MEHET" előtt, hogy "KÉPFELTÖLTÉS" ha arra klikkelsz akkor fel tudod tölteni a képet. A másik meg oldás, hogy felteszed a képet valamelyik oldalra és a "KÉP BESZÚRÁSA"-t választod és megadod a kép URL címét.
  • Töltöttkáposzta
    Hát ha haverom Valter, aki egyébként Pegasuson Unstopable néven szerepel fentlesz MSN-en akkor talán be tudom másolni ide. Csak előbb mondd el hogyan kell mert nem tudom
  • FGB
    szerintem csak akkor ka kiválasztod a te zenédet, akkor fogod halgatni. Az AutoPatch szerintem a méretet is figyeli nem csak a fájl nevet.
  • Varikova
    hát igen, a fegyó a másik: szerintem minden 2. 30-as szint feletti emberhez odamehetett, mivel FMS +2-m van :D

viszont lenne egy kérdésem:
    hogy lehet beállítani a metint, hogy ne azokat az alap gané zenéket adja, hanem azt, amit én akarok? mivel arra már rájöttem, hogy a zenéket a Bgm mappában tárolja, de ha onnan kitörlöm a fölös alapzenéket újra letölti, ha oda bemásolok valamit akkor még véletlenül sem játsza le, csak akkor ha kiválasztom listából.
    megpróbáltam átverni az auto patch-t úgy, hogy átírtam a nekem tetsző zenéket a metin 2 zenéinek a nevére és a saját számokkal felülirtam az alapzenéket. erre megint elkezdte letölteni újra... erre nincs valami megoldás?
  • FGB
    nincs véletlen képed a két fegyoról?
  • Töltöttkáposzta
    Ejj de király. Most tűnt fel hogy a Pegasuson(nem tudom mi óta) van megint két új fegyver: A Lélekrabló penge, és a Fullánk kard.

Ja és a nap vicce:
    -Hogy híják a gondolkodó szart?
    -???
    -Spekula