2912
-
bigbigle #851 am ez a privát szeró miben másabb , miben jobb ?és ott új karit kell csinálni?tehát végül is infókat kérhetek? -
#850 Gyerekek gondban vagyok mint Ádám, anyák napján!(xD)
Nem tudok regisztrálni a privát szerverre, mert állandóan "A kiszolgáló nem található" van.
Tegnap azt írta próbáljam meg később mert túlterhelt, de ma is ezt hozta fel, ugyhogy valami nincs rendben. -
#849 Igen!
A Lungsam a sötét erdő, a vöröst azt meg nem tom hogy hívják.
:) -
#848 Bocs vörös erdő :D elírtam :) -
#847 Lugsam és szellem erdő, ott a fákat gyilkolászd, elbírsz velük és 100k yangokat dobálnak, de van hogy milliókat :) 30-40millát könnyű összeszedni :) -
FGB #846 tegnap este kiprobáltam az egyik pvp szervert, hát mit mondjak...
Kezdésként vettem a kereskedőnél fegyvert, páncélt, cipőt, stb. mind 2000 gold volt és mind +9-es. Kb. 3 óra alatt 70-es szintet értem el, a gyors fejlődésnek csupán egyetlen hátránya van, szinte semmit nem dobnak a szörnyek, mert mire belemelegedsz már tiz szintel nagyobb vagy és még gold-ot sem dobnak, nem hogy fegyvert vagy vértet. Ha találok is egye jó fegyót, vértet, a kovács ugyan ugy eltőri mint a normál szerveren. igaz lehet venni +9-es riben 25 milláért, de mivel a szörnyek nem nagyon dobálnak sokáig így nem könnyü összeszedni az összeget. De azért arra jó hogy elmokázzak vele.
Szerintem ma-holnap feltolom 99-re aztán elmászkálok erre-arra szörnyek ellen majd törlőm az egész gamét és vissza térek az rendes szerverre. -
#845 Jelenleg a 4-es szerverre van 1 GM, 3 SGM és 1 GA....
Nemsokára lesz 2. GM is és hamarosan, ha minden sikerül elindul egy új GM Training, ahonnan a résztvevők nagyrésze 4-es szerverre kerül majd... de sajnos ez sokmindentől függ, nem csak tőlem és elárulom, nem rám kell sokat várni.... -
#844 Oh ezer bocs mát megvan! :)
Csak szét kellett néznem
Elég hülye voltam hogy nem olvastam végig, hiszem ott volt az alján -
#843 Köszi JB hogy ennyit segítettél, de nekem sajnos az a gondom, hogy nem tudom miket kell letölteni.
Nézegetem még egy kicsi hátha rátalálok :) -
#842 köszi. annyi kérdésem lenne még (ez most Asmodeushoz), hogy Aquilán van-e már GM, illetve ha nincs mikor lesz? nagyon hiányoljuk... már mindenki hackerez mindenkit, egyre több az anyázás. ráadásul az írogatja állandóan a hívásba, hogy ez meg ez hacker akiről mindenki tudja, hogy ő a legnagyobb (és látszik is a csávón elég rendesen) -
FGB #841 Az előző kicsit zavaros lett, szóval íme ismét (zárójelben a céh kovács esélyei):
+1 = 91% _ (99%)
+2 = 83% _ (89%)
+3 = 71% _ (78%)
+4 = 58% _ (63%)
+5 = 49% _ (54%)
+6 = 38% _ (42%)
+7 = 25% _ (27%)
+8 = 18% _ (20%)
+9 = 7% ___ (8%) -
FGB #840 Egy leírás szerint az alábbiak a kovácsolási esélyek:
Normál: Céh kovács + 10%
+1 = 91% 99%
+2 = 83% 89%
+3 = 71% 78%
+4 = 58% 63%
+5 = 49% 54%
+6 = 38% 42%
+7 = 25% 27%
+8 = 18% 20%
+9 = 7% 8% -
#839 hogy hol lehet venni 150K alatt ékkődarabot?
Aquila-piros birodalom. tegnap betörte a kovács +6-ra a halálosomat, volt még egy +4-esem raktárban, de mivel az gyenge ezért írtam egyet hívásba, hogy ékkövet veszek. egyszerre 6-7 ember írt rám, hogy eladja. abból 2 fő 100K-ért másik 2 90K-ért 1 80K-ért és 2 60K-ért adta.... (kovácska ezt már nem törte....)
mellesleg itt egy mese arról, hogy milyen okosak az emberek;
tegnap este valami okos írta hívásba:
"Ki irányítja ezt a b*zi kovácsot? ha a GM-ek akkor b****ák meg."
szóval ennyit arról, hogy milyen felépítésben látják az emberek a játékot XD
jah, viszont lenne egy kérdésem: alapból hány % esély van arra, hogy a kovács nem töri a cuccomat? mert gondolom valamihez viszonyítva van az a "10%-al nagyobb esély" a céhtelkeken lévő kovácsnál. -
#838 Nos az egész egy metin miatt történt :) Aztán fogták magukat a kékek és páran átmentek sárgákat gyilkolászni :D Az hogy a boltok is áldozatul estek sajnálatos veszteség :) Erre való a védő kör :) De azért volt pár piros is a kékek oldalán a csihi-puhiban. Asmo azt hiszem te is ott voltál, ha jól hallottam hogy mondták :D Jó muri volt, bár a saját szememmel nem láttam, csak kommentárba hallgattam a céhtársaktól :) -
takashi #837 Sziasztok!
Nos éppen most néztem végig a jino birodalmiaknak mi a szórakozása...átjönnek és szétverik a boltokat gratulálok nekik sajnálatos módon azt kell mondanom igen nagy válogatott barmoknak sikerült oda regisztrálniuk és sajnos nagyon elrontják mások játék élvezetét...olvastam a fórumon hogy talán ezért kizárás is jár!!!!GM ilyenkor merre vagytok...bár saját szememmel láttam hogy jég földön végig nézte mosolyogva,hogy egy 65 szintű Only one klán tag úgy verte a metint mikor kreálja ki magából a mobokat,hogy el teleportált nehogy beszorítsák és meghaljon...és semmi reakció a gm-től csak mosolygás..nos nem tudom ezek után mit gondoljak..lehet jó puncsos az illető..!!!!
És ezek után legyen valami féle bizalmam!!!!????????? -
#836 Nos a Regisztráció sikerült, már csak meg kell keresni azt hogy hol kell letölteni. -
#835 Parancsolj:
http://metin2hungary.sytes.net/index.php?topic=106.0
Ennél közvetlenebbül nem tudom leírni :D -
#834 Szia!
Konkrétan nem tudnád leírni mire kell menni?
Mert én ezen az oldalon nem tudok tájékozódni.
Bocsi :( -
#833 Ezaz!
Köszönöm!...
Köszönöm!... -
#832 Igen valami ilyesmire gondoltam én is. De ha nem történik reklamáció, mert mind a két fél elégedett akkor ez lenyomozhatatlan dolog. Ha valaki ezt nyíltan árulja egy főtéren annak azt mondom legyen meg a méltó jutalma, meg az olyanoknak is akik reklamálnak azért mert átverték őket.
Káposzta
Igen létezik egy ilyen privát szerver, nem feltétlen pvp de ez arra is jó hogy megnézd milyenek a skilljeid P-s szinten. Mivel az összes tárgypiacos cucc megvehető és a könyvek is a halásznál...stb Áldás tekercs is kapható. Egyszóval mindent megkapsz NPC-nél kivéve a cuccokat, azokat magadnak kell kiütni. Yangot is millával dobálja, ott egy 40millás +9-es vért ár olcsónak számít. Ott vörös erdőben érdemes ölni ott volt hogy ismerősömnek 5millát dobott ki a fa 1 összegben. ATAG oldaláról tudod leszedni. A játék maga kínai tehát a hibaüzik kínaik, én a regisztrációnál már elakadtam de nem is igazán érdekel.
http://metin2hungary.sytes.net/index.php
Ide regisztrálj és megtalálsz mindent a fórumban. -
#831 Sziasztok!
Azt hallottam hogy állítólag nyílt egy úgy szerver, a pvp szerver, ahova csak egy bizonyos oldalról lehet regisztrálni vag valami ilyesmi.
Mindegy, a lényeg az hogy ha valaki esetleg tudja azt, hogy honnan kell letölteni, akkor írja már le ide legyen oly kedves.
Barátom játszik rajta, de a címét elfelejtette, azt mondja ott sokkal könnyebb a fejlődés, a pénz értéke nagyot ugrott, pl most havernak van 100 milkája, és 1 nap olyan 5-6 szint, ha kb 60-as vagy.
Ő 35 ös szintig vad kutyákon fejlődött.
Akkor várom a válaszotokat.
Előre is köszi: Qpack -
#830 Ez a szabály elsősorban nem azt akarja tiltani, hogy te pl. családtagnak, ismerősnek rendelj Sé-t valamiért cserébe, hanem a sok csalást, átverést és az ezekből következő reklamációkat kívánja elkerülni / visszaszorítani.
Amúgy a piros részt tegnap írtam hozzá, a többi kezdetek óta ottvolt. És a piros rész is az Angol metin2 szabályzatból lett kiegészítve, ott nem tudom mióta van benne. -
#829 :) Szoktak árulni méh 50k-ért is néha boltba :D Volt amikor 90k-ért kettőt adtak el nekem :D Csak tudni kell alkudni :D -
takashi #828 Sziasztok!
Nos JB N300...képzeld igen sok kígyófarok+ ütöttem már a játék során...de ez nem olyan ritka mint pl a shuriken+ és az még mióta az eszem tudom az még 200k...de szólj ha tévedek?!!!Ha neked 2és 2fél óra kell egy kígyófarok kiütéséhez ezen is elgondolkoznék egy kicsit...szerintem nem kell elég ha lélek metint ütsz és ontja magából a kígyókat....és még a sivatagba sem kell menni JÉÉÉ hogy lehet!!!!!!Gratulálok neked a 100-150 fegyverzet darabhoz is!!!!!És nem tudom hol játszol de az ékkő ez az régen annyi volt ahogy kezdted de a vége a mondatodnak nem igaz mert 150k alatt igazából sehol nem kapsz!!!De ha elmondod hol lehet venni 80-90k Szólj és felvásárlom az egész készletet ami van!!!!!!! -
#827 Bár azért remélem, hogy nem leszek tiltva szerda reggelre. Az viszont tény, hogy gyakrabban kellene átolvasgatnom a szabályzatot :) -
#826 Akkor ez a rész kimaradt :) Buktam. De ez mikor lett beleírva? :D Azt tudtam, hogy karaktereket eladni nem lehet. Ezt még lehet is követni rendszer szinten, de ha pl. egy telefonszámról rendel az ember sé-t azt nem igen lehet követni. A telefonszolgáltatónál csak nem nyomozzák le és keresik vissza a számot. -
#825 Nem azért, hogy idézzek a Szabályzatból, de....
7.B.- Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása
* A játékbeli felhasználói fiókok vagy azok tartalmának vagy ezzel kapcsolatos egyenleg eladása valós pénzösszegért szigorúan tilos. Bármely játékos aki ilyesmit csinál, tiltásra kerül.
Ez konkrétan TILTJA az, hogy valaki Sé-rt cserébe adjon bármit ( akár tárgyat, akár yangot) ugyanis a "Sé" valós pénzösszegnek van tekintve, mivel valós pénzért lehet venni. -
#824 Nos igen, mindenki mindenből pénzt akar csinálni, én most lómedálozok kesztyűvel, most jön az első 40-es teljes galéria eladása az éjjelre, illetve már 9körül nyitom a kékeknél a boltot. 140k-ért fogom adni, és ha mind elmegy 5,6millát kaszálok vele. És már is visszahozta a yangot amit sé-re áldoztam. (hasznosnak tartom azt, hogy valaki yangért sé-t rendel, ha megbízható és korrekt az illető. Ha mind a két fél jóljárt és elégedett nincs belőle balhé, valamint a szabályzat sem tiltja.)
Káposzta, igen még csak 100k nézd meg 1 hónap múlva, amikor már mindenkinek M-es lesz az a képessége és kevesen fognak metineket ütni, kevés viszont kelendő cucc lesz ezálltal menni fog fel az ára nagyon. -
#823 én egy dologra áldoztam normális pénzt, mégpedig a hajamra. nem tetszett az az alap úgy hogy lófarok séróm lett 10%-os harcos elleni védelemmel, ami sztem nagyban közrejátszik abban, hogy a 39-es testi harcos gyakorló harcban 3:0-ra alázom, úgy hogy több mint fele hp-m marad (na meg az a +3-as harcosok elleni kő ami a RIB-emben van)
viszont valamit nem értek:
miért van az, hogy ha pl egy kékkel leállok verekdni és bekábítom akkor ő ott áll egy helyben kábán én meg körbe körbe repkedek a földön (állandóan olyan, mint amikor befejezte a kombó sorozatát, de ha kába akkor hogyan??? és hogy hogy mp-n ként?) mert ilyen megesett velem régebben is, meg néhány emberkénél akár saját országon belül, de nagyon idegel, mikor a 25-ös surát nem tudom emiatt kifingatni, mert felállni sem tudok.egyszer gondoltam rá, hogy hacker az illető (ki ne gondolná hackernek azt, aki lesprinteli a lovad, illetve maga előtt terel olyan módon, hogy fél pályával arréb áll én meg folyamatosan repkedek hátra) -
#822 Rokonlélek :D A legkönnyebben némi pénz befektetéssel lehet yangot keresni. 30as harcos kari és egy 7 napos tolvaj kesztű :D Bemenni kaziba esténként medálozni :D Nekem most van 50 medálom 2,5 nap alatt esett. 140k-ba viszem kékekhez db-ját és még 5 nap van hátra a kesztyűből. + ami még esik su-zi meg kk a metinekből mert az kesztyűvel mindíg esik, kő és könyv a minimum :D -
#821 Sajnos már ez sem így van. már az erős test KK 300-350K ban van, ékkő darabot állandóan 100K-ért hirdetik, de ha mázlid van 60K-ért tudsz venni, kard forgatag KK (ninjának) 150K, forgó kard 300K, lánglelke szintén 300K. ennyit az árakról nagy vonalakban.
szerintem ez viszont nem a "marketing" miatt van n3o, hanem amiatt, hogy már mindenki mindenből pénzt akar csinálni. teszem azt 10K-ért árulják uriel könyvét, 20K-ért uriel csomagját. szóval már mindenki felhalmozni akar mindent. és hogy hogyan próbálnak pénzt szerezni? nagyon egyszerű! csinálnak egy kis karit, azzal ütik a metineket, innen annyi KK, azzal csinálják a küldiket és ahelyett hogy leadnák inkább eladják a hozzávalót, mert nem céljuk a fejlődés. aztán fogják és szépen bepötyögnek valami csillagászati árat, amit a sok kis szerencsétlen meg is vesz (általában a "sok kis szerencsétlen" húzatni is akarja magát, csak hogy tudjátok, melyik réteg nem veszi a fáradtságot)
ha az ember jó helyen keresgél fele annyiért is megkapja a könyveket/ékköveket, egyéb cuccokat amiket keres. én ezzel úgy vagyok, hogy ami könyvet találok és tudom használni megtartom/elolvasom ami meg nem nekem való azt elpasszolom elég olcsón, hisz amit találtam abba nem öltem pénzt, vagyis csak nyerhetek rajta. na a többiek is így van ezzel, csak nekik nem mindegy hogy mennyit nyerhetnek rajta! minél többet próbálnak aztán a végén majd úgy járnak, hogy az értelmesek felhalmoznak sok cuccot olcsóbban elkezdik árulni és így a "kizsákmányolók" nem tudják olyan drágán eladni mert a kutya sem veszi meg. mellesleg vitatkozhatunk mert közgazdaságtan szakos vagyok és szeretem hallani mások véleményét az ilyenekről :) -
#820 takashi, akkor egy kis marketing ismét. Ha van egy cucc amire nincs igény, de te el akarod passzolni, akkor azt olcsón kell adnod hogy megvegyék, ezálltal hasznot csinálj belőle. Tegyük fel, hogy van 10db kígyófarok+ -od. Ez amíg mindenki csak max a 42-es ruhákban rohangál mert nincs még senki 48-as ezálltal a 48-as vértek sincsenek használatban, így nincs szükség a kígyófarok+ -ra. Ha akkor adod el 200k-nál sőt 100k-nál sem fog többet érni. Ha viszont akkor adod el amikor már mindenkinek kell mert 48 fölötti vértek +5-ös szintjéhez kell 2db is akkor már megér fél millát is. Most őszintén próbáltál már te kiütni kígyófarok+ -t mert nekem kis karival kesztyűvel a szerverfrissítés után amikor tele a sivatag kígyókkal 1db-ért 2-2,5 órát kell szenvednem. Ez olyan mint a fehér gyöngy azért 4-5milla mert ha kinyitsz 20-30 kagylót akkor ha nagyon oltári mázlid van lesz benne 1. Nézd meg ékkövet most már 80-90k ért kapsz, anno ez 150-200 volt. De ha anno 200k volt miért nem vettél akkor 100db-ot. Most milliókat kaszálhatnál vele. Ilyen a törött fegyverzetdarab is. Anno 10k-t meg 40k-t ért mert alig kellett valamihez. Most a 61-es pajzsokhoz kell és mivel ez a végső pajzs mindenki +9ig húzza ahhoz meg 10 minimum kell vagy több is hogy 1 felmenjen addig mivel +5re kell hozzá 1 fegyódarab ezért az ára 100-150k-ra felment. Ennyi -
#819 Igazatok van!
Anno még amikor megjelent a metin2 HU-változata egy Lómedál ára 50-80k-ig terjedt.
Ma már 150-200k-az ára.
Viszont ez a legújabb szerver ez az Aquila nagyon jóra sikeredett, mert nagyon olcsó minden. a Pegasus és a többi szerveren egy Erős Test kk 250-300 k, az Aquila világában ez maximum 100k. -
bigbigle #818 hát igen amikor már dracon jihnno-ba ch4-en 1DB rozsdás penge 100k-tól kezdődik... -
FGB #817 hát nemkicsit száltak el a piaci árak. -
takashi #816 Sziasztok!
Nos elég régen írtam már ide....Látom a Világ gazdasági válság is elérte ezt a játékot:)))
Mióta kerül egy +kígyófarok 500K-1millába???????????????????
Vissza sírom a játék kezdetét nem volt ennyi barom...és egyáltalán nem is értem honnan szedik ezeket az összegeket...emlékszem anno max 200k volt.....
Nos teljesen elment a kedvem már a játéktól kár hogy nem csinálták meg ezt nem online játékra bár nem a nagy volumenű játék kategóriába sorolnám ezt...kb 1000huf-ért meg lehetne venni a bizonyos Médiamarkba:)))mert többet nem ér ez a game....de annyit kifizetnék mert nem lenne ennyi barom a játékbvan!!!!! -
#815 Ez is jó, de a legjobb ha csinálsz egy kis karaktert egy 30as harcost ha jól megcsinálsz lehet vele ökörködni. Tolsz neki egy erős 18as vértet +7-es elég, ötszögből is, tolsz neki egy rib-et, testi legyen erő egy olyan 40ig a többit vitre aztán megkeresed az adott illetőt. Negatív rangba had menjen :D Jó feszültség levezető :D -
#814 Egy idő után valamiért ezt csinálja, ilyenkor menj el a metin2 mappájába azon belül a MARK mappa és ott minden fájlt törölj ki. Következő metin indítás után megint ottlesznek a logok.
czapi: ilyenkor próbálj CH-t váltani, hátha nem megy utánad. -
czapi #813 Ma döntöttem el hogy hétvégén egyáltalán nem fogok metinezni. Az egy dolog, hogy sokan vannak, de a sok kis szemétből elegem van. Egy 10 szintel alacsonyabb azzal szórakozott, hogy mindig belémütött aztán elmenekült lóval. Írtam neki szépen, hogy hagyja abba. Csak csinálta. Szétverni nem tudtam mert lóról nem tudok ütni gyalog meg nem értem utol. Kicsit felhúzott, írtam neki hogy tünj a csába. Erre mit kapok: "Mivan köcsög?" KILÉPTEM. Majd hétfőn folytatom... -
bigbigle #812 1 kérdés: a céh jeleket mért nem mutatja nekem a game? idáig mutatta de most már nem...