Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töltöttkáposzta
a

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
Mennyi kell még az 500 kommenthez?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
Érdekes én mindig SMS-ben rendelek Sét és még 1x szer volt sikertelen. Melyik a legmegbízhatóbb?

ChaosTeam
Én az SMS-ben történõ Sé rendelést NEM JAVASLOM senkinek. Nagyon sok a gond vele, nagyon sokszor nem kapja meg a rendelõ a Sé-t az SMS szolgáltató hibájából, a pénzt viszont levonja érte....

A kesztyû megéri, a horgászkönyv szerintem nem... legalábbis nem volt belõle még semmi hasznom.
ja nem 15 hanem 7 napos
szevasztok!

gondolkoztam hogy veszek talán sárkányérmet de nem tudok róla semmit ezért kérnék segítséget hogyha sms-ban a legolcsóbatt veszem (és megéri-e azt az 500FT-ot 1 15 napos tolvajkesztyû vagy 1 15 napos horgászkönyv? és ezeket bármikor le-lehet venni?)
Nos nem is ti fogtok látni pénzt ebbõl ti csak dolgozzatok a vakok javára és karitatív módjára de elég pénz folyik be máshova...
oké, kõszi a választ

ChaosTeam
Sajnos semmit, csak várni. A Pegasus szerver 2-3 napja lett megint lezárva a regisztráció alól, így jelenleg nem lehet új karaktert létrehozni oda.

Vagy vársz, amíg megint nyitva lesz, vagy haverokkal regeltek Altairra és ott játszotok közösen.... Mást sajnos nem lehet csinálni :S
hello

Van egy olyan problémám, hogy tegnap regeltem a játékra, hogy tudjunk hawerral játszani, de engem nem enged a pegezus szerverre belépni, neki meg ott van a karaktere. Mit lehet csinálni ilyenkor?

ChaosTeam
Elárulom, hogy a magyar Team 1 ft-ot nem lát azokból a pénzekbõl, nem véletlenül, és nem véletlenül nekünk kell tiltani a csalókat. Pont azért van ez így, hogy egyáltalán ne befolyásoljon minket az, hogy valaki költött-e a játékra vagy sem. És nem is befolyásol. Arról nem beszélve, hogy az, hogy te nem látsz valamit, nem jelenti, hogy nincs is. Fogalmatok sincs naponta hány ember kap kitiltást hack, trágár név, GM megszemélyesítés, vagy egyéb szabálysértés miatt. Nem kellene elfelejteni, hogy minden szerveren, többszázezer karakter van, ha ebbõl csak 1000-et kitiltok, azt se feltétlen fogjátok észrevenni a többi mellett.

De, ha gondolod, jelentkezz GM-nek és majd meglátod mennyi mindent csinálnak a GM-ek valójában, amire most még azt hiszed, hogy "semmit".
nos Asmodes ezt idáig is tudtam mivel lehet növelni a sebességet de azokhoz mind kevés ami a speedhacket illeti hozzá teszem ennyi erõvel akinek a combo magas szinten van azt is le hackerezik....a másik meg valljuk be nem fogják az emberkéket csak úgy letiltani a játékból mivel neked is tudni kell az hogy ingyen játék az egy dolog de elég szép summát kaszíroznak be a regisztrált játékosok után...és mond azt hogy nem így van mert akkor azzonal lefordulok a székrõl..bár a hülye gyereket nem érdekli ha banolják mert regel egy másik karakterrel..tehát lehet mondnai mire valók a gm státuszal rendelkezõ egyének az én véleményem az fog maradni amit gondolok róluk...
ChaosTeam
takashi: te mond el mibõl állapítod meg ránézésre valakirõl, hogy Speedhackel-e? abból, hogy "gyorsabban mozog, mint te"?

Nekem van játékos karakterem is és nem 1x lehackereztek már, mondván "túl gyorsan mész". Az persze nem zavarta, hogy volt Szél cipõm és Sebesség italom is a Tárgy boltból, ezeket aktiválva elég szép sebességnövelés érhetõ el -> eredmény 10-bõl 8 ember lehackerez és azt hiszi Speedhackem van.

Ugyan ez vonatkozik a gyors támadásra is. Harci Mámor m6 + Tárgy boltos Zöld ital eléggé meg tudja dobni a sebességet, erre is azonnal megy a hackerezés.

10 jelentett hackerbõl max 2-3 aki valóban valami progit használ és nem csak a saját képességeit, tárgy boltos cuccait használja.

Éppen ezért nem is olyan egyszerû folyamat 1-1 csalót kitiltani, eléggé szigorúan meg van határozva milyen lépéseknek kell megtörténnie egy-egy hacker kitiltása elõtt.
Lemaradt az hogy kb 70% használ hack programot
Elolvastam mit csinál a GM...Igazi detektívek ezek a GM-ek de elég rossz kiképzést kaphattak mert nem nehéz kiszûrni ki a csaló hiszen tisztelet a kivételnek de a játékosok szerintem és nem akarok túlozni de használ valamilyen hack programot csak gondoljunk bele speedhack..stb..és nem hiszem hogy a GM-nek akkora kutató munkát kell ezért végeznie ahogy azt írják elég egy 1órát nézni és elmenni azokra a helyekre ahol sokan játszanak és csak bámulni..hihihihi
Töltöttkáposzta a kérdésedre a válasz én 29 vagyok(de nemsokára30)
Töltöttkáposzta
Ezt én is elolvastam, egyébként Takashi te hány éves vagy?

Ok..köszi....elolvasom és hátha többet megtudok ezekrõl a nagy GMek-rõl....Mellékesen megjegyzem akkor ezen a fórumon én vagyok a legidõsebb:))))
ChaosTeam
A fórumba eléggé részletesen leírtam, hogy "kinek mi a dolga - illetve mi nem". Azt olvasd el és máris megtudod.

Annyit hozzáteszek, hogy a GM-ek a munkájuk 90%-át "rejtve", vagyis "titokban" végzik, ezért van az, hogy nem is tudsz róla.

Sokan azt hiszik a GM-ek csak 1x-2x vannak bent, amikor látják õket, de ez nagyon nem így van. Sokkal többet vannak bent, mint gondolnák egyesek, csak ugye, amit nem láttok, arról azt hiszitek, hogy nincs is....

A Fórum link, ahol elolvashatod :

Mi a TGM, GM, SGM, GA, Coma Dolga?

Mellékesen megjegyzem, hogy 23 éves vagyok, lassan 24.... ( Admin csak 21 év feletti lehet )
Nos részemrõl is lehet Asmodeus...az viszont még nem jelenti azt ha valaki betöltötte a 18 életévét még az felnõtt bár a magyar jog rendszer annak tartja az egyént és a jogaival felruházza vagy éppen megfosztja az illetõt:)))))))))))
Nos kérdésem egy Gm mi a francot csinál azon kivûl ha belép a játékba és halálra élvezi azt hogy körül rajongják mert én mást nem vettem még rajtuk észre..persze tudom letilthatnak és stb...de most komolyan????
Töltöttkáposzta
Ne kérj elnézést mert nem te voltál. Én rá szavazok a házigazda címre.

ChaosTeam
Igen én GA vagyok, nem tudom az, aki a játékban "csúnyán megsértett" annak a neve Asmodeus volt-e vagy csak valamilyen Asmodeus? Mert elég sokan másolják a GM-ek neveit, Asmodeus különféle változataiból van 1 szerveren kb 15-20 féle.....

Ha Asmodeus volt a neve, akkor az én voltam, nem tudom mikor és mivel sértettelek meg, de akkor itt kérek elnézést tõled érte.

Én naponta járok az SG fórumba, amint látható VIP tag vagyok, vagyis támogatom az SG fórumot anyagilag is.
Töltöttkáposzta
Asmodeus valóban jó házigazda lenne, de ne ítélj meg mindent a látszatról.
Asmodeus egy GA ja jól emlékszem, nem tudom hogy a játékban meg szokott-e jelenni mint GM, de engem egyszer csúnyán megsértett, nem biztos hogy ez az Asmodeus de ugyan ez volt a neve.
Az az ember alkalmas a szerepre, aki aktív, és minden nap látogatja ezt a fórumot. De felõlem lehet Asmodeus, hiszen az õ ötlete volt, és ha jól tudom õ már felnõtt fejjel gondolkozik, ugyanis GM, SGM, GA csak 18 évet betöltött személyek lehetnek.
Szóval részemrõl egy pont Asmodeusra<#wink>

Fodorgyurma
Lehetsz tõllem!

#418 30 perc 20 vad íjászt kell ha jól emlékszem!?
Nakajima körül szoktak lenni

hali! végre van lomedálom és azt szeretném kérdezni hogy mennyi idõm van az 1.-sõ lovasküldihez?és mennyit kell kiírtani?és hol találok sokat belõle (jihnoo)?
Résemrõl egy szavazat Asmodeus házigazda jelõlésére.

ma kiprobálom a sivatagot ugy is szemeket kell vadászni, meg kiváncsi vagyok milyen egy Ogre.

ChaosTeam
Azt ne felejtsétek el, hogy a sivatagban nemrég megjelentek az "Okos sivatagi banditák" amik elég erõsek és támadnak, így ha otthagyod 2 percre a játékot lehet már halottként térsz vissza.... ilyen ugye még nincs a Völgyben.... nameg sivatagban ott a Teknõsbéka is, ami teleportál és azonnal kipurcansz, ha rádmegy.... tehát a sivatag "veszélyesebb" ilyen tekintetben, mint a völgy.
ChaosTeam
Sziasztok!

Lassan közeledünk az 500. hozzászóláshoz, amikortól lehet Házigazdája a témának.

A Házigazda tudja módosítani a fejlécet, illetve tud üzeneteket törölni.

Nem tudom van-e olyan személy, akire esetleg ti szavaznátok, gondolnátok, minden esetre én szívesen vállalnám a Házigazda szerepet.

Miért lennék Házigazda?
- Mert a Metin2.hu Játék Adminisztrátora vagyok, így mindig pontos, hiteles és hivatalos információkkal tudok szolgálni a játékkal kapcsolatos dolgokkal kapcsolatban.
- A fejlécbe igyekeznék minden hasznos információt (linket) berakni.
- Minden a Metin magyar verziójával kapcsolatos újításról elsõkézbõl értesülök.

Mielõtt bárki azt gondolná, hogy túl szigorúan moderálnék, nem viselném el a negatív kritikákat ...stb., annak most elmondom, hogy ez a Fórum nem GF-es fórum, így itt nem a GameForge szabályai, hanem az SG szabályai érvényesek, így értelemszerûen azoknak megfelelõen kell moderálni is.

Aki támogatná, hogy házigazda legyek, az írja le, akinek más "jelöltje" van vagy más is "jelentkezne" a Házigazda szerepre, az írja le és a többiek írják le kit támogatnának.
Töltöttkáposzta
Erõsebek is és gyengébbek is! Pl.: skorpió király az nem erõsebb, de a pókok, banditák, kígyó és skorpió harcosok már erõsebbek.

a sivatagban milyen szintû lények vannak? (pl: az arahnok-hoz képest?)
Töltöttkáposzta
Erröl jut eszembe leírom a metinek sorrendjét:
5-szint: Bánat metinje
10-szint: Harc metinje
15-szint: Csata metinje
20-szint: Mohóság metinje

Ezek Map 1 en megtalálhatóak

25-szint: Fekete metinje
30-szint: Sötétség metinje
35-szint: Féltékenység metinje

(Innentõl nem biztos hogy jól írtam a neveket)

40-szint: Árnyék metinje
45-szint: Gyilkosság metinje
50-szint: Lélek metinje
55-szint: nem tudom metinje XD
60-szint: Ördög metinje
65-szint: nem tudom
70-szint: nem tudom
75-szint: Metin Pung-Mo
80-szint: Metin Ma-An

Töltöttkáposzta
Nos tudjátok van map1-en, Jino birodalomban a Jin-Hee környékén egy Faszi akit Koe-Pungnak hívnak. Mögötte egy teleport található, amin nem azért nem lehet átmenni, mert bugos, hanem mert még nincs a magyar metin2 szerveren. Egyébként Lélekbarlang a neve, és nem tom hogy milyen szörnyek vannak benne :).
És mégvalami. Sokan tudják hogy a sivatag jobb alsó sarkában lévõ két teleport közül az egyik a Kígyó rét(a másik a pók kazi). Nos aki volt már a kígyó rétem biztos észrevette hogy nincs nagy térkép, és csak átkozott map1 es szörnyek vannak rajta. Nos ez részben igaz, részben pedig nem. Nem csak átkozott lények vannak benne, hanem itt vannak azok a bizonyos Ogre szörnyek, amit a Shrek nevû animációs filmbõl ismerhettünk meg, csak ezek egy picit másképpen néznek ki. Ha lesz egy kis idõm Megpróbálom beilleszteni a kígyó rét térképét. Egyébként a fele zöld terület (átkozottak) a fele pedig sivatag (ogre-k). Egy folyó is van keresztül kasul a térképen, és egy teleport is, ami egy "ogreföldre" visz át ahol nagyon sok ogre van, és gondolom itt van a 90-95 ös metin.

Töltöttkáposzta
Jah eddig tudom én is. Egyébként sárkány isten lemezvért amit kihagytál, és a 66-os a fekete acél/fekete vas vért ami már a Pegasuson megtalálható.
Jah és rájöttem valamire ezt inkább külön a következõ levélbe leírom :)

Fodorgyurma
Szerzetes lemezvért
Vas lemezvért
Tigris lemezvért
Oroszlán lemezvért
Halálos lemezvért
Sárkány lemezvért
Pikkelyes lemezvért
Arany lemezvért
Isten? lemezvért
66-os vért nevét nem tudom:S és az utána lévõket sem

Töltöttkáposzta
Tudja valaki sorrendben vagy a nélkül a harcos vérteket?

Töltöttkáposzta
Ilyen például a Lineage2 és a Jade Dynasty is. A metin1 az ugyan ilyen volt? vagy ha nem akkor miben volt másabb?<#help>

Így van volt metin1 és nem került europába be....én arra lennék kíváncsi mondjuk,hogy a külföldi szerverekrõl mikor kerülnek át a magyar játékba cuccok mert nagyon sok ki van hagyva és teszem hozzá elég jó kis cuccok nincsenek benne a játékban?????Egyébként meg van nem egy kettõ nagyon jó és szép ehhez hasonló ingyenes játék csak angolul ha le lenne fordítva mint a metin igen sok játékossal büszkélkedhetnének azok is....
volt metin 1, de csak koreában onnan nem került ki.

Töltöttkáposzta
Igen, metin 1 nem is volt és a kedves barátunk aki alaposan lenézte a játékot, nem hiszem hogy gondolt arra, hogy egy ingyenes játékból mit lehet kihozni. A játéknak valóban sok hibája akad, de nem rossz, és mint említettem, ez egy INGYENES játék.

ChaosTeam
Nem teljesen... Hivatalosan a karbantartás 10:00-12:00 között lehet, de gyakran csak 20-30 perc a leállás és utána megint megy. Tehát érdemes már 10:30-tól próbálkozni, hátha már menni fog a játék.
:(
Solid Snake
Addig <#pias>
Hamarossan karbantartás 10-12-ig!

Nos gondolom az illetõnek ez túl összetett játék és sajnos a szürke állománya is igen kevés és ezért számára ez egy szar játék...én is sok hibát találtam a játékban és a kasztokban mint anno le is írtam mit hiányolok és mit tartok rossznak de ettõl függetlenül nem rossz...talán ha lesz metin3 ott majd jobban oda figyelnek...NEKED MEG KEDVES BARÁTOM TUDOM AJÁNLANI A SUPER MARIÓT DE LEHET A TE TUDÁSODAT AZ IS MEGHALADJA...
Töltöttkáposzta
Egyetértek! Ha tényleg annyira kátrány lenne ez a játék, akkor indokold is meg hogy mi nem tetszik benne.

ez egy nagyon értelmes hozzá szólás volt, csak gratulálni tudok. Nem akarok lesülyedni a szintetre, mert rutinból ugy is te nyernél. Azért egy kulturált emberrõl elvárható lenne, hogy mielõtt leszól valamit fejtse ki kulturáltan mi nem tetszik neki és csak akkor fikázzon, ha õ már bizonyított és jobbat tudott létrehozni. Részemrõl csak õröm, hogy a magadfajták nem játszanak a játékkal, így tõbb kulturált és normális emberrel lesz tele a játéktér.

ChaosTeam
Akkor ne játsz vele :)
John Cena
szentem otvar szar agame :S:S:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Fodorgyurma
Kezdõ kaziban 30-ig 100%
Hallottam már hogy a kezdõben dobak 35-ig de ezt nem mondom 100%-ra

és 32-33-on?
27-es karakterrel hol van nagyobb esély lómedált gyüjteni MAP2-ön vagy a sivatagban? Sok medáll kellene rövid idõ alatt :)