2912
-
#931 Nem... inkább NEM KELLETT VOLNA megadni az ID-det és a jelszavadat.
Egyrészt mert kb. 50 helyre leírtam, hogy még igazi GM-nek se adjátok meg, másrészt, mert TILTJA a Felhasználási Feltételek és a Játék szabályzat.
Visszakapni se fogsz semmit és az illető se kap kitiltást, mivel nem tudod bizonyítani, hogy te miért is adtad meg neki az adataidat.... -
FGB #930 Káposzta!
Csak egy kérdés, minek adtad ki a felhasználóneved és a jelszavad? -
#929 Be kellett volna raknom raktárba az összes cuccomat.
Gecibe! -
#928 Mondjuk annyira nem bánom, mert nem vittem azt a karit, majd később akartam mert a lómedálos karival mentem. -
#927 ÁÁ de akkor is! -
#926 hozzám egyszer jött oda egy gyerek, azt kérdezte: mi az ID-d és a jelszavad. válaszom: ID húzz innen jelszó de most.
nem szabad az ilyenekben megbízni. én még a ribemet is csak alapos körültekintés után mutatom meg bárkinek is. -
#925 bazki 42-es warlovas kari volt!
A rák megfogja az a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#924 XRAY elkérte az ID-met és elvitte az összes cuccomat!
Asmodeus tudsz ellene tenni valamit?
Nem várom hogy a cuccaim visszaad csak hogy bannold XRAY nevű karaktert. -
#923 Kirabolták a karim! -
#922 wowról annyit hogy aki itt akarja hírdetni rosszul teszi.
kérdése(i)m:
koe-pung mit csinál? és mikor lehet beszélni huahn-so val? -
bigbigle #921 lépj be a metin2.hu-n és ott tudod kérni a kódot -
#920 hello!!
karaktertorlesnel mi a jelszo amit kér??
Koszi -
#919 Asmodeusnak igaza van, de ezt hagy tegyem hozzá még:
Tudjuk vannak tört szerverek amik ingyenesek, de a wownak nem csak 1 hibája van. Legalább 3 de nem részletezném.
Amúgy meg minek írtál ebbe a topikba? Hogy fikázzad a játékot? -
#918 Igen, tudja mindenki, hogy van más MMORPG játék is, mindenki kipróbálhatja, amelyiket akarja és mindenki játszon azzal, ami neki a legjobban megfelel, leginkább el tud vele lenni.
Azt viszont örülnék, ha kerülnénk, hogy melyik jobb és miért. Mindenkinek más és más a jó így ha Pistinek X a jobb, nem feltétlen jelenti, hogy Józsinak nem az Y lesz a jobb.. ennek okán értelmetlen ilyenekről beszélni. Köszönöm! -
FGB #917 Érdekes ezt már mások is állítótták, sőt van egy aki még most is játszik és állítja, hogy ő az.
Tudod mit, én meg Kriszu vagyok, nem is inkább Sumájer, nem is inkább Bruce Willis...
Messziről jött ember azt mond amit akar! :P
Köszönjük, hogy megtisztelfed jelenléteddel a topikod és köszönjűk a játékról az érdemi hozzászolásodat, de az általad (lopott) magasztalt játéknak nem ez a topikja, javaslom használd a keresőt, de nehogy megeröltesd magad egyszerüen csak KLIKK IDE! -
FGB #916 Örülök neki, hogy neked az jött be. De csak ennyit fűznék hozzá:
- További jó ***-zást, Viszlát!!! -
Dominik98 #915 nézzétek meg itt az oldal tetején amiket írnak ott sok figyelmeztetés és lopás ötleteket találtok nézzetek meg mindent érdemes -
Dominik98 #914 a wow nak van fekete szervere az ingyenes úgy hogy csak egy hibája van a wow -nak befejezhettitek én is azzal nyomom
-
bigbigle #913 szerintem MOST hagyjátok abba az offolást mert ez tudtommal a metin2-ről szól de ez ár minden másról csak arról nem.ha másik gameről szeretnél tárgyalni akkor azt a saját topikjába tedd meg.am hogy ne legyek teljesen off:jinnoba hol érdemesebb vad íjászt ölni ( a lovas küldihez)? -
#912 Bazdmeg haggyá má a szar wowoddal osztálytársam is azza játszik -.-"
Figy az nem ingyenes és nem magyar, egy ez, kettő pedig hogy qrva sok hibája van.(a metinnek is de ennek is)
Ha ingyenes játékot akarsz, ami viszonylag jó i akkor Metin2
Többet nem akarom hallani az ugatásodat h ilyen szar olyan szar. -
patrik5200 #911 am régen én voltam az elasó metinen én voltam Magyar Harcos -.- "
-
patrik5200 #910 ez a wow ot utánozzák nagy szar :D www.wowge.com alsóra katt a kijön egy kép alsó link re keresd install wow exe 15giga ha lke akarjátok tölteni irjatok rám Email címem [email protected] -
FGB #909 sokk kitartással és gyilkolással a rang pontod eléri a megfelelő szintet és változni foga a rangod. Persze ha a sajátbirodalmadon belül embereket őlsz akkor negatív rangba lépsz és ennek megfelelően változik a Rang megnevezésed. -
szabi2008 #908 Hello mindenkinek valaki meg tudnáe mondani hogy hoghy lehetek Barátságos ?? -
#907 Bocs az of-ér -
#906 Ez a MuOnline ez is magyar mint a metin2? -
#905 Hát én tudok neked mondani, nem tudom hogy Asmo mit fog hozzá szólni, mert tilos a metin belül más játékokat reklámozni.
de Pl.: MuOnline
aztán van sok nem magyar mint:
Mir2
Lineage2
Dragonica
Jade Dynasty
Perfect Word
Kapásból ennyit tudok.
Ja és aki nem tudja hogy mi az az MMORPG annak:
Angol jelentés= Massively Multiplayer Online Rule Playing Game
Magyar jelentés= Nagyon sokan játszott online szerepjáték. -
#904 Hi, tud valaki mondani pár magyar feliratos mmorpg-t? Nemlétezik, hogy csak a metin2-van. Köszi. -
FGB #903 Bocs, de a Metin2-ön mit szeretnél warezolni?
Ez egy ingyenes játék! -
#902 Milyen warezre gondolsz? -
bigbigle #901 thx a választ!
én konkrétan a 41-es palyzsra (azon belül is az ájulás ellenire).
olyan helyen nem doblyák amit egy 36-os is kitud ütni és nem fizetős? és kb abból egy +8, +9-es mennyit véd és mennyibe kerül? -
ast00 #900 Tilos a warez? -
#899 Huhu nálam beindult a Ló medál szezon!
Tegnap 5-öt ma 2-t sikerült szereznem, de estig még legalább 1-t szerzek. -
#898 SD2-be dobják főleg, mivel ott dobálják a fekete körpajzsokat és a csatapajzs +6-okat. -
#897 szerintem a csávó arra volt kíváncsi, hogy mi dobja azt a pajzsot... -
#896 Immunis pajztsra mit értessz?
Merthogy több féle is van.
Ami az ájulás ellen immunis, és ami a lassulás ellen.
az ájulás elleni az ugy kb 3 milka akár milyen pajzs, a lassulás elleni pedig 300k.(Szerintem. Ha hülyeséget mondok javíts ki és ne ordíts le)
Haveromnak 50k-ér adtak egy ájulás ellenit 50k-ért, mert a csávó aki adta 17-es gyökér volt, aki szerintem nemrég kezdte a játékot, és halvány fingja sem volt hogy az mire való :S -
bigbigle #895 ja és a dübörgés kk-t mennyiért tudom dracon jinnoba eladni ? -
bigbigle #894 hol és mik és mikortól dobnak immunis pajzsot? -
Drommó #893 Szeretném megváltoztatni az email címemet.De nem tudom.Hiába adom meg az új címet és írja ki ,hogy küldenek az új címre egy aktiváló linket, egyszerűen nem kapom meg a levelet.Próbáltam másik emaillel is ,de arra sem érkezik meg.Mit csinálok rosszul? -
Drommó #892 az 1-2 kivételre gondolsz?:)