Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
A kesztyû megéri, a horgászkönyv szerintem nem... legalábbis nem volt belõle még semmi hasznom.
gondolkoztam hogy veszek talán sárkányérmet de nem tudok róla semmit ezért kérnék segítséget hogyha sms-ban a legolcsóbatt veszem (és megéri-e azt az 500FT-ot 1 15 napos tolvajkesztyû vagy 1 15 napos horgászkönyv? és ezeket bármikor le-lehet venni?)
Vagy vársz, amíg megint nyitva lesz, vagy haverokkal regeltek Altairra és ott játszotok közösen.... Mást sajnos nem lehet csinálni :S
Van egy olyan problémám, hogy tegnap regeltem a játékra, hogy tudjunk hawerral játszani, de engem nem enged a pegezus szerverre belépni, neki meg ott van a karaktere. Mit lehet csinálni ilyenkor?
De, ha gondolod, jelentkezz GM-nek és majd meglátod mennyi mindent csinálnak a GM-ek valójában, amire most még azt hiszed, hogy "semmit".
Nekem van játékos karakterem is és nem 1x lehackereztek már, mondván "túl gyorsan mész". Az persze nem zavarta, hogy volt Szél cipõm és Sebesség italom is a Tárgy boltból, ezeket aktiválva elég szép sebességnövelés érhetõ el -> eredmény 10-bõl 8 ember lehackerez és azt hiszi Speedhackem van.
Ugyan ez vonatkozik a gyors támadásra is. Harci Mámor m6 + Tárgy boltos Zöld ital eléggé meg tudja dobni a sebességet, erre is azonnal megy a hackerezés.
10 jelentett hackerbõl max 2-3 aki valóban valami progit használ és nem csak a saját képességeit, tárgy boltos cuccait használja.
Éppen ezért nem is olyan egyszerû folyamat 1-1 csalót kitiltani, eléggé szigorúan meg van határozva milyen lépéseknek kell megtörténnie egy-egy hacker kitiltása elõtt.
Töltöttkáposzta a kérdésedre a válasz én 29 vagyok(de nemsokára30)
Annyit hozzáteszek, hogy a GM-ek a munkájuk 90%-át "rejtve", vagyis "titokban" végzik, ezért van az, hogy nem is tudsz róla.
Sokan azt hiszik a GM-ek csak 1x-2x vannak bent, amikor látják õket, de ez nagyon nem így van. Sokkal többet vannak bent, mint gondolnák egyesek, csak ugye, amit nem láttok, arról azt hiszitek, hogy nincs is....
A Fórum link, ahol elolvashatod :
Mi a TGM, GM, SGM, GA, Coma Dolga?
Mellékesen megjegyzem, hogy 23 éves vagyok, lassan 24.... ( Admin csak 21 év feletti lehet )
Nos kérdésem egy Gm mi a francot csinál azon kivûl ha belép a játékba és halálra élvezi azt hogy körül rajongják mert én mást nem vettem még rajtuk észre..persze tudom letilthatnak és stb...de most komolyan????
Ha
Én naponta járok az SG fórumba, amint látható VIP tag vagyok, vagyis támogatom az SG fórumot anyagilag is.
Asmodeus egy GA ja jól emlékszem, nem tudom hogy a játékban meg szokott-e jelenni mint GM, de engem egyszer csúnyán megsértett, nem biztos hogy ez az Asmodeus de ugyan ez volt a neve.
Az az ember alkalmas a szerepre, aki aktív, és minden nap látogatja ezt a fórumot. De felõlem lehet Asmodeus, hiszen az õ ötlete volt, és ha jól tudom õ már felnõtt fejjel gondolkozik, ugyanis GM, SGM, GA csak 18 évet betöltött személyek lehetnek.
Szóval részemrõl egy pont Asmodeusra<#wink>#wink>
#418 30 perc 20 vad íjászt kell ha jól emlékszem!?
Nakajima körül szoktak lenni
ma kiprobálom a sivatagot ugy is szemeket kell vadászni, meg kiváncsi vagyok milyen egy Ogre.
Lassan közeledünk az 500. hozzászóláshoz, amikortól lehet Házigazdája a témának.
A Házigazda tudja módosítani a fejlécet, illetve tud üzeneteket törölni.
Nem tudom van-e olyan személy, akire esetleg ti szavaznátok, gondolnátok, minden esetre én szívesen vállalnám a Házigazda szerepet.
Miért lennék Házigazda?
- Mert a Metin2.hu Játék Adminisztrátora vagyok, így mindig pontos, hiteles és hivatalos információkkal tudok szolgálni a játékkal kapcsolatos dolgokkal kapcsolatban.
- A fejlécbe igyekeznék minden hasznos információt (linket) berakni.
- Minden a Metin magyar verziójával kapcsolatos újításról elsõkézbõl értesülök.
Mielõtt bárki azt gondolná, hogy túl szigorúan moderálnék, nem viselném el a negatív kritikákat ...stb., annak most elmondom, hogy ez a Fórum nem GF-es fórum, így itt nem a GameForge szabályai, hanem az SG szabályai érvényesek, így értelemszerûen azoknak megfelelõen kell moderálni is.
Aki támogatná, hogy házigazda legyek, az írja le, akinek más "jelöltje" van vagy más is "jelentkezne" a Házigazda szerepre, az írja le és a többiek írják le kit támogatnának.
5-szint: Bánat metinje
10-szint: Harc metinje
15-szint: Csata metinje
20-szint: Mohóság metinje
Ezek Map 1 en megtalálhatóak
25-szint: Fekete metinje
30-szint: Sötétség metinje
35-szint: Féltékenység metinje
(Innentõl nem biztos hogy jól írtam a neveket)
40-szint: Árnyék metinje
45-szint: Gyilkosság metinje
50-szint: Lélek metinje
55-szint: nem tudom metinje XD
60-szint: Ördög metinje
65-szint: nem tudom
70-szint: nem tudom
75-szint: Metin Pung-Mo
80-szint: Metin Ma-An
És mégvalami. Sokan tudják hogy a sivatag jobb alsó sarkában lévõ két teleport közül az egyik a Kígyó rét(a másik a pók kazi). Nos aki volt már a kígyó rétem biztos észrevette hogy nincs nagy térkép, és csak átkozott map1 es szörnyek vannak rajta. Nos ez részben igaz, részben pedig nem. Nem csak átkozott lények vannak benne, hanem itt vannak azok a bizonyos Ogre szörnyek, amit a Shrek nevû animációs filmbõl ismerhettünk meg, csak ezek egy picit másképpen néznek ki. Ha lesz egy kis idõm Megpróbálom beilleszteni a kígyó rét térképét. Egyébként a fele zöld terület (átkozottak) a fele pedig sivatag (ogre-k). Egy folyó is van keresztül kasul a térképen, és egy teleport is, ami egy "ogreföldre" visz át ahol nagyon sok ogre van, és gondolom itt van a 90-95 ös metin.
Jah és rájöttem valamire ezt inkább külön a következõ levélbe leírom :)
Vas lemezvért
Tigris lemezvért
Oroszlán lemezvért
Halálos lemezvért
Sárkány lemezvért
Pikkelyes lemezvért
Arany lemezvért
Isten? lemezvért
66-os vért nevét nem tudom:S és az utána lévõket sem
Hallottam már hogy a kezdõben dobak 35-ig de ezt nem mondom 100%-ra