2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • ChaosTeam
    Nem... inkább NEM KELLETT VOLNA megadni az ID-det és a jelszavadat.

Egyrészt mert kb. 50 helyre leírtam, hogy még igazi GM-nek se adjátok meg, másrészt, mert TILTJA a Felhasználási Feltételek és a Játék szabályzat.

Visszakapni se fogsz semmit és az illető se kap kitiltást, mivel nem tudod bizonyítani, hogy te miért is adtad meg neki az adataidat....
  • FGB
    Káposzta!
    Csak egy kérdés, minek adtad ki a felhasználóneved és a jelszavad?
  • Töltöttkáposzta
    Be kellett volna raknom raktárba az összes cuccomat.
    Gecibe!
  • Töltöttkáposzta
    Mondjuk annyira nem bánom, mert nem vittem azt a karit, majd később akartam mert a lómedálos karival mentem.
  • Töltöttkáposzta
    ÁÁ de akkor is!
  • Varikova
    hozzám egyszer jött oda egy gyerek, azt kérdezte: mi az ID-d és a jelszavad. válaszom: ID húzz innen jelszó de most.
    nem szabad az ilyenekben megbízni. én még a ribemet is csak alapos körültekintés után mutatom meg bárkinek is.
  • Töltöttkáposzta
    bazki 42-es warlovas kari volt!
    A rák megfogja az a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Töltöttkáposzta
    XRAY elkérte az ID-met és elvitte az összes cuccomat!
    Asmodeus tudsz ellene tenni valamit?
    Nem várom hogy a cuccaim visszaad csak hogy bannold XRAY nevű karaktert.
  • Töltöttkáposzta
    Kirabolták a karim!
  • Varikova
    wowról annyit hogy aki itt akarja hírdetni rosszul teszi.
    kérdése(i)m:
    koe-pung mit csinál? és mikor lehet beszélni huahn-so val?
  • bigbigle
    lépj be a metin2.hu-n és ott tudod kérni a kódot
  • Ryleh
    hello!!
    karaktertorlesnel mi a jelszo amit kér??

Koszi
  • Töltöttkáposzta
    Asmodeusnak igaza van, de ezt hagy tegyem hozzá még:
    Tudjuk vannak tört szerverek amik ingyenesek, de a wownak nem csak 1 hibája van. Legalább 3 de nem részletezném.
    Amúgy meg minek írtál ebbe a topikba? Hogy fikázzad a játékot?
  • ChaosTeam
    Igen, tudja mindenki, hogy van más MMORPG játék is, mindenki kipróbálhatja, amelyiket akarja és mindenki játszon azzal, ami neki a legjobban megfelel, leginkább el tud vele lenni.

Azt viszont örülnék, ha kerülnénk, hogy melyik jobb és miért. Mindenkinek más és más a jó így ha Pistinek X a jobb, nem feltétlen jelenti, hogy Józsinak nem az Y lesz a jobb.. ennek okán értelmetlen ilyenekről beszélni. Köszönöm!
  • FGB
    Érdekes ezt már mások is állítótták, sőt van egy aki még most is játszik és állítja, hogy ő az.
    Tudod mit, én meg Kriszu vagyok, nem is inkább Sumájer, nem is inkább Bruce Willis...
    Messziről jött ember azt mond amit akar! :P

Köszönjük, hogy megtisztelfed jelenléteddel a topikod és köszönjűk a játékról az érdemi hozzászolásodat, de az általad (lopott) magasztalt játéknak nem ez a topikja, javaslom használd a keresőt, de nehogy megeröltesd magad egyszerüen csak KLIKK IDE!
  • FGB
    Örülök neki, hogy neked az jött be. De csak ennyit fűznék hozzá:
    - További jó ***-zást, Viszlát!!!
  • Dominik98
    nézzétek meg itt az oldal tetején amiket írnak ott sok figyelmeztetés és lopás ötleteket találtok nézzetek meg mindent érdemes
  • Dominik98
    a wow nak van fekete szervere az ingyenes úgy hogy csak egy hibája van a wow -nak befejezhettitek én is azzal nyomom
  • bigbigle
    szerintem MOST hagyjátok abba az offolást mert ez tudtommal a metin2-ről szól de ez ár minden másról csak arról nem.ha másik gameről szeretnél tárgyalni akkor azt a saját topikjába tedd meg.am hogy ne legyek teljesen off:jinnoba hol érdemesebb vad íjászt ölni ( a lovas küldihez)?
  • Töltöttkáposzta
    Bazdmeg haggyá má a szar wowoddal osztálytársam is azza játszik -.-"
    Figy az nem ingyenes és nem magyar, egy ez, kettő pedig hogy qrva sok hibája van.(a metinnek is de ennek is)
    Ha ingyenes játékot akarsz, ami viszonylag jó i akkor Metin2
    Többet nem akarom hallani az ugatásodat h ilyen szar olyan szar.
  • patrik5200
    am régen én voltam az elasó metinen én voltam Magyar Harcos -.- "
  • patrik5200
    ez a wow ot utánozzák nagy szar :D www.wowge.com alsóra katt a kijön egy kép alsó link re keresd install wow exe 15giga ha lke akarjátok tölteni irjatok rám Email címem [email protected]
  • FGB
    sokk kitartással és gyilkolással a rang pontod eléri a megfelelő szintet és változni foga a rangod. Persze ha a sajátbirodalmadon belül embereket őlsz akkor negatív rangba lépsz és ennek megfelelően változik a Rang megnevezésed.
  • szabi2008
    Hello mindenkinek valaki meg tudnáe mondani hogy hoghy lehetek Barátságos ??
  • KaszaN
    Bocs az of-ér
  • KaszaN
    Ez a MuOnline ez is magyar mint a metin2?
  • Töltöttkáposzta
    Hát én tudok neked mondani, nem tudom hogy Asmo mit fog hozzá szólni, mert tilos a metin belül más játékokat reklámozni.
    de Pl.: MuOnline
    aztán van sok nem magyar mint:
    Mir2
    Lineage2
    Dragonica
    Jade Dynasty
    Perfect Word

Kapásból ennyit tudok.
    Ja és aki nem tudja hogy mi az az MMORPG annak:
    Angol jelentés= Massively Multiplayer Online Rule Playing Game
    Magyar jelentés= Nagyon sokan játszott online szerepjáték.
  • KaszaN
    Hi, tud valaki mondani pár magyar feliratos mmorpg-t? Nemlétezik, hogy csak a metin2-van. Köszi.
  • FGB
    Bocs, de a Metin2-ön mit szeretnél warezolni?
    Ez egy ingyenes játék!
  • ChaosTeam
    Milyen warezre gondolsz?
  • bigbigle
    thx a választ!

én konkrétan a 41-es palyzsra (azon belül is az ájulás ellenire).
    olyan helyen nem doblyák amit egy 36-os is kitud ütni és nem fizetős? és kb abból egy +8, +9-es mennyit véd és mennyibe kerül?
  • ast00
    Tilos a warez?
  • Töltöttkáposzta
    Huhu nálam beindult a Ló medál szezon!
    Tegnap 5-öt ma 2-t sikerült szereznem, de estig még legalább 1-t szerzek.
  • N3o
    SD2-be dobják főleg, mivel ott dobálják a fekete körpajzsokat és a csatapajzs +6-okat.
  • Varikova
    szerintem a csávó arra volt kíváncsi, hogy mi dobja azt a pajzsot...
  • Töltöttkáposzta
    Immunis pajztsra mit értessz?
    Merthogy több féle is van.
    Ami az ájulás ellen immunis, és ami a lassulás ellen.
    az ájulás elleni az ugy kb 3 milka akár milyen pajzs, a lassulás elleni pedig 300k.(Szerintem. Ha hülyeséget mondok javíts ki és ne ordíts le)
    Haveromnak 50k-ér adtak egy ájulás ellenit 50k-ért, mert a csávó aki adta 17-es gyökér volt, aki szerintem nemrég kezdte a játékot, és halvány fingja sem volt hogy az mire való :S
  • bigbigle
    ja és a dübörgés kk-t mennyiért tudom dracon jinnoba eladni ?
  • bigbigle
    hol és mik és mikortól dobnak immunis pajzsot?
  • Drommó
    Szeretném megváltoztatni az email címemet.De nem tudom.Hiába adom meg az új címet és írja ki ,hogy küldenek az új címre egy aktiváló linket, egyszerűen nem kapom meg a levelet.Próbáltam másik emaillel is ,de arra sem érkezik meg.Mit csinálok rosszul?
  • Drommó
    az 1-2 kivételre gondolsz?:)