Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi nem jelentünk be semmit, de a játékosok valószínûleg körbeírják a Hívó chaten.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
- minden CH lesz Event vagy csak az egyiken lesz.
Még egy kérdés csak egyszer lesz bedobva egy nap vagy többször is 2x 3x?
#527 : A Céh telek ára 50-70 millióba kerül. Érdemes a drágábbat megvenni, mert azokon van lehetõség az épületeket "mozgatva" a kívánt helyre tenni, míg egy 50 milliósnál "ahova esik, ott marad". Ezenkívül a drágábbak közelebb is vannak a városhoz, így "forgalmasabb" területeken vannak.
#528: Az event már be lett harangozva a fórumban, hogy 20-án lesz ennél többet nem tudtok majd. Valamikor el fog kezdõdni és a helyszínt se tudom egyenlõre, a CoMa mondja majd meg, hogy mi hogy legyen. Figyeljétek a chatet, biztos körbeküldik majd hívó chaten a játékosok, hogy "Event van itt és itt"
#530: A céh adatlapjánál látható "Yang" részre kizárólag a telken épített épületek használatából kerül pénz. Ahogy N3o is írta.
újabban miért van tele a sivatag erõs sivatagi banditával, semmi más mob nincs, csak azok.
What a feeling? Cycling and beer :D
Szüleimnél bejelentem majd hogy vegyenek 1 napi édességet, és 1 napirendes kaját, hogy ne kelljen felállnom a géptõl.
Mellesleg egy olyan széket amibe szarni is lehet szükség esetén XD
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Kinek mikor dobta be a 6. oldat?
Remélem ilyesmi lesz.
gondolom dracon nem lesz ugye?(ebben kivételesen reménykedem mert pont akko nem leszek)
aki összeszedi az a kincstárnok? vagy õ valahogy be tudja tenni a céhbe?
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
- jön az augusztus 20.-i Event, viszont azt honnan fogom tudni, hogy hol fog éppen zajlani? Jó helyen kell lenni jó idõben vagy lesz elõtte valami beharangozó, tájékoztató (pl: mint ahogy a céh háborukat bejelentik)?
Ja és még annyi hogy a céhbe hogy lehet yangot fektetni, mert exp-t tudok, de yangot nem >(
Céhháboruzni akarok, kihívok egy céhet, és ilyen kínai jelek jelennek meg alul
Mert én próbáltam néhány embert felvenni, akiknél ezt írta ki, megpróbálkoztam másnap is, de ismét ebbe az üzenetbe akadtam.
Kérlek ha tudod mond meg, mert már elég idegesítõ, hogy jön a sok PM azzal hogy "Most már beveszel?"
Elõre is köszi.
Tõtöttkáposzta.
Utána fogok kérdezni ennek, amint lesz rá lehetõségem és leírom a kapott választ.
(ébenfa kohót csináltunk helyette tesssék csak jönni és olvasztani)
Aki nem tudná a kohók mûködését annak egy kis leírás. Kell elõszöt is pl egy ébenfa fülbevaló, ebben sima gyémánttal (nem érccel gyémánttal) csinálsz bele egy üres helyet, utána az ébenfa ércet elhozod hozzánk, és egy +0 +1 vagy +2-es metin kõ segítségével ébenfát készítesz belõle, utána azt belehúzod az ébenfa füles üres helyére és kapsz bele még bónuszt 24 órára :) A 24 óra 24 óra játékidõt jelent. Ha nem viseled nem megy lefele az idõ. :)
Irány az ezer! :D
1. kép: Jinno (Kék) Birodalom
2. kép: Chunjo (Sárga) Birodalom
3. kép: Shinsoo (Piros) Birodalom
Öljek le 30 Jin-Heet. Nos én egyet se találtam még azon a fehér eskü szigeten se. Nem tudjátok véletlenül hol vannak Jin-Heek?
Ja és még annyit hogy hackelni azért nem érdemes programokkal, mert pl van ez a CheatEngine nevû progi, egyszer letöltötem, kipróbáltam pár játékot vele, és puff, az összes játék beszart, többet nem tudtam vele játszani.
Meg még azért sem éri meg mert a progin keresztül lenyomozhatják az ID-t és a passodat. Vagys oda akarid.
A karakter nevet meg remélem mindenki tudja miért írtam naggyal. A regisztrált nevet soha senki ne adja ki. Ha azt kiadjátok feltörhetnek titeket igen gyorsan. Akinek megegyezik a karakter neve és a metines felhasználó neve is vége van mint a botnak. Utóbbit a játékban nem tudják kideríteni, sõt az oldalon keresztül sem, mivel a felhasználó neveket egy másik külön szerver tárolja (gondolom én, mivel ez az ésszerû)
Metin3 nem hiszem, hogy lenne a közeljövõben, szerintem a metin2-ben is van még bõven lehetõség, amiket lehetne fejleszteni, amivel lehetne jobbá tenni, így nincs szükség szerintem még metin3-ra.
Neo és FGB: Ha egyértelmûen látszik, hogy hackel ( pl fénysebességgel üt, leüt seperc alatt 3 nála 10-20 szinttel nagyobb mobcsoportot, másodpercenként használja a skilljeit...stb. ilyeneket nehéz "nem észrevenni". A szabályzat értelmében, ha hackert látsz, jelentened kellene a GM-eknek. Ez becsület kérdése is, hiszen, ha látod, hogy valaki hackel és nem foglalkozol vele, ezzel "engeded õt csalni".
Azért viszont, ha egyértelmûen hackel vki és errõl a vele csoportban levõk is tudnak, akkor igen, a csoport tagjai is kaphatnak érte kitiltást.
Nem tudom lesz e metin3, de szerintem ha lesz is nem hiszem, hogy a közel jövõben, viszont szerintem a 2035-ös dátum azért elég hosszú idõ. Én inkább arra tenném a voksomat, hogy kiadnak egy hasonszõrû játékot jóbb grafikával, más karakterekkel és más történettel. Esetleg egyszer talán lesz egy grafikai frissítés de akkor meg lehet motort is kellene cserélni az meg nem éri meg (mint pl. a WoW-nál). Így szerintem még évekig megmarad a Metin2.
Haviszont igaz, hogy 2035-ben jelnik meg, akkor én már nem fogom azt kipróbálni, max a gyermekem. :DDDD
Ninja vagy, íjász, és a pehelykönnyü lépéseked P-s azaz Perfect(A G utáni legmagasabb fokozat)
Veszel szélcipõt, iszol baracviráglevet, valamint lila ital nagyot.
Ezt úgy lehet tovább gyorsítani, ha egy gyógyuló sámán megáld téged egy gyorsaság skillel.
Véleményem szerint ezt már hack-nek lehet ládni, de nem az.
A metin2-t szerintem nem lehet kijátszani, mert az nem kijátszás, hogy pl:99-es vagy. A teljes kijátszást szerintem te úgy értetted hogy minden cuccod +9-es, és azoknak a szintjük is a max. És te is 99-s vagy a maximum tapasz ponttal.
Ha megjelenik a metin3, nem tudsz lebeszélni arról hogy ne próbáljam ki.
Természetesen a fõ karim az a metin2-n lesz. De gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így áll hozzá.
Tekintsünk visza mibõl indult az egész vita: "Azt hallottam hogy 2035 ben lesz metin3. Igaz ez?"
Erre én egy igen, egy nem, vagy pedig egy nem tudom választ vártam volna.