2912
-
#1013 Jó ez így, meg lehet szokni, nekem sem tetszett ez a betűtípus de egész jó miután pár órát játtszol :D Vettem 61-es vértet előre sámánnak :D +7-es csupán 14millába került. Egy +2-es védelem kő volt benne de azt kiveszem és teszek helyette +3-mast bele, meg sietség +3 és életerő +3 kerül majd bele. Ha beletörögeti akkor meg majd kiveszem kőkiszedővel (a sé-s cuccal) -
Dominik98 #1012 azt hogy?de csak a grafkót kéne vissza tenni a többi jó -
Dominik98 #1011 lol -
#1010 te meg inkább örülj neki hogy látod a betűit. én még odáig sem jutok.... -
#1009 jajah :) -
FGB #1008 a frissítés meg 333 :D -
#1007 a telepítés a legrövidebb. köbö 3 perc... -
FGB #1006 Nem fogják! -
Dominik98 #1005 állítsák már vissza a betűket a metinben mert ez így tök ócska -
FGB #1004 szerintem meg készíts egy mappát a "C:\Program Files" mappába "Metin2_Hu" néven és oda másold be a "D" meghajtón lévő "Metin" mappádból a fájlokat, majd indítsd el a metin2.exe-t onnan.
nem kell telepíteni. -
#1003 nem baj. beindult a fórum :) szal akkor ha megint újra kell raknom okosabb leszek. leszedi ezeket a szarokat én feltolom a c-re oda ahová alapból akarja és felülírom a jelenglegi D://játékok/metin2 -ből a fájlokkal. remélem hogy elfogdja majd.... nincs kedvem állandóan újrarakni meg 45 percen át hitmanezni hogy megvárjam ameddig ez tölt... -
FGB #1002 most néztem én írtam a 1K hozzá szólást ha figyeltem vonna nem ezt írtam volna :( -
#1001 Az a lényege hogy ha D meghajtón van akkor is D://Program Files/Metin2_Hu
mappába legyen ne változtasd meg az elérést csak maximum a meghajtót. Nekem a D meghajtómon van és simán lejött a frissítés. És igen a vége fele nekem is belassult, de ezt heti 1x ki lehet bírni. Az üres üvegre meg már rájöttem. Új lötyiket turbóz fel :) 8% krit 5 percre :D 3 percesből 5perces :D -
FGB #1000 Azért arra kivány csi lennék a mostani frissítésnek mekkor a mérete, ha valaki tudja írja meg legyen olyan kedves. -
FGB #999 Egy kicsit olvasgattam a másik forumot, ott volt aki újra rakta és segített neki, volt aki szintén újra rakta és ugyan ugy szar maradt neki mint előtte.
Van aki azt mondja C-n kell lenni, más meg: C-n van még sem csinál semmit.
Véleményem szerint a GF elszart valamit és a frissítés senkinek nincs meg 100%-ban ezért nem is frissül le.
A torrent nagy hátránya ha valaki nem seedel, akkor bafhatod nem lesz meg! Nagy valószínűleg du. mikor többen lesznek fent, akkor nagyobb esélyed lesz a frissítésre. Bár szerintem a felhasználok nagyob %-a azt fogja mondani, majd hétvégén szarakszik vele. -
#998 ááá nem hiszem el. újra raktam a játékot és mivel felülírtam azokat a vackokat most előről kezdi az egészet tölteni -
#997 mivel a metin2 szerver nem bírna el valamit ezért a fájlokat a játékosok fogják megosztani egymással. a baj, hogy lassú mint a tetü. nálad szerintem ez a gond. nekem 50 perc volt mire eljutott 100%-ig. és a nap fénypontja: error ugyan az mint FGB-nek. ötleteket kérünk mi a rákot kéne vele csinálni.... (#985) -
Dominik98 #994 nálam is ez történt mit kell akkor csinálni? -
#993 *szarik nem szarit elnézést ezért is. -
#992 Bocsánat, lehet hogy hülyének fogtok nézni, de az előző kommentekből nem igazán értettem meg hogy most mi a bánat kínja van ennek a metinkettőőőőnek!!!!
Jó most feljött ez a metin2 torrent, 94,9%-nál megállt, és szarit továbbhaladni.
-
#991 uhh bakker. egyenlőre tölt ez a gané. valami fájlok ellenőrzése után rögtön 94,9%-nál tartott, most valamit nagyon tölt kemény 8kb/sec-el (ez szerintem piszok lassú ahhoz képest hogy 100-150el szokott tölteni mikor torrentezek és még az is elég gyenge... mellesleg t-kábeles a netem aszem) nah mire ezt megírtam eltelt kemény 4 perc és 95%-nál tart.... -
FGB #990 van egy jó tűzfalam és ezt is fogom tenni, le fogom tiltani a portokat.
és eszem ágában sem lesz a torrent update-t nyitva hagyni, a frissítésről gondoskodjon a GF ne én, vagy adjon cserébe valamit.
Vannak, akik oda vannak a torrent-nek és osztogatnak cuccokat, ugyan akkor elfelejtenek egy-két dolgot, hogy illegálisan teszik pl: film, zene, könyv, és egyéb lopott tartalmak. Vannak olyan dolgok, amit feltölthetsz ezek az általad készített dolgok: képek, videók, és egyéb szerzemények (ami nem jelenti azt, hogy leírsz egy Adi verset Word-be és azt terjeszted, mivel te írtad be Word-be) ezeket nyugodtan terjesztheted. Magyarországon csak a feltöltés illegális a letöltés nem, teszem azt ha találsz a Net-en egy filmet és azt letöltőd megnézed, majd 24 órán belül törlőd, és nem rögzíted adathordozón, akkor nem követtél el bűncselekményt. Viszont a torrent nem erről szól fájlok cserélnek gazdát jogtalanul 99%-ben.
Nem arról van szó, hogy félek a torrent-tól, egyszerűen csak arról, hogy senkinek semmi köze és joga a gépemen tárolt anyagokhoz legyen az bármely könyvtár, Metin, Windows, Linux, vagy saját, ha meg mégis megteszi ne csodálkozzon, ha kap cserébe egy–két kellemetlen virust!. Hogy egy másik példával éljek: lehet akkor is orron vernélek, ha egy könyvet olvasnék és te a vállam felett elkezdenéd olvasni. És, hogy megérdemelnéd-e, IGEN, mert semmi közöd hozzá.
Nem személyeskedés remélem megérted és nincs harag. Vagy találkozzunk a Pegán és lerendezzük ott? -
#989 A torrentezés a világ legjobb dolga, ingyen van és te is oszthatsz meg cuccot bárkinek. Az hogy pár peer csatlakozik egy torrent programon keresztül a gépedre az a te bajod. Ha félsz szerezz be egy ütős tűzfalat és csak 1 portot nyiss meg amit megadsz a kliensnek is és így csak az fog hozzáférni.
Kérdés, mi ez az üres üveg? 10db 150k vegyinél mire lesz jó? Milyen italok készítésére? -
FGB #988 A torrentről meg csak annyit, hogy az én gépemről seni nem olvasgasson, így le fogom tiltani. indításhoz engedélyezem, ha frissített (ha csak nem tudom kikerülni a frissítést) utána torrent tilt, azt GF bekaphatja! -
#987 sok sikert hozzá, de gondolom ez ban gyanús tevékenység :D -
#986 Azzal ne törődj csak nyomd ki a szemét :D Amúgy látom a saját kis kliesbe a feltöltést nem lehet korlátozni ez jó pont. Viszont amit ajánlok mindenkinek aki torrentezik: cFosSpeed nevű program, a fel és letöltési szálat elkülöníti egymástól ezálltal a feltöltés nem fogja belassítani a letöltési sebességet és fordítva, tehát mind a kettő tud futni maxon. -
FGB #985 párom nemrég elindította a metint 13 perc alatt elérte a 98,9%-ot, most percenként 0,1 %-ot emelkedik. Nem tudom mekkora a mostani frissítés, de nekem 15Mb a netem kb. 1,3 Mb-vel szokott tölteni, 100 Mb átlagosan 2-3 perc, így most vagy 3Gb tölt le vagy egy rakás **** az egész.
Erre nem tudok mit mondani, csak gratuálni tudok.
u.i.: most írt párom 18 perc után Error!
"CreateProcess failed with error 3:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat."
Ha kitörlöm az update.exe-t és a pach exe-jét, akkor vajon ki tudom kerülni a frissítést és elíndul a metin vagy ahhoz még a metin.exe-t is fel kell törni meg buherálni?
-
#984 nekem is ugrál valami, de bezárom mindig :D -
Drommó #983 upc netünk van,1 perc sem volt a frissítés.majd otthon is kíváncsi leszek a frissítésre mert ott jóval lassúbb a netünk.Az új betű nekem nagyon tetszik :))Viszont csak nekem ugrik elő itt egy bejelentkező jelszót és felhasználót nevet kérő ablak? -
#982 tölthetek én le 1,5 giga/sec-el is, ha nincs megfelelő upload :D -
#981 Hát az attól öregem nem függ a frissítésed lett lassú :D Amúgy a szerver ismét leállt :D He he he he he he :D -
#980 éljen a szuper feltöltési sebesség, már vagy 10-15 perce frissít :S -
#979 Lett egy kis bug is a metinbe, sokaknak oldalra nyújtott betűi lettek... :D -
#978 az tudom hogy egy köcsög szar az upc, emel mint a hülye, hogy csalogassa az előfizetőket, aztán elérik a korlátokat aztán csak szopás van mert korlátoznak mindent..
ne izgulj én nem a nethülyék közé tartozom.. 4éve torrentezek szóval tudom, hogy 15mbites netem 1,8mb-al tölt le, fel pedig max 200k-val... -
#977 Nem szidjuk, csak tény, hogy lassabb mivel direkt belassították céges szinten a torrentezést. Az, hogy neked maxon megy lefele iszonyat mázli, vagy szimplán nem tudod, hogy mekkora neted van és mennyivel is kellene mennie lefele és FELFELE! -
#976 nem tudom mit szidjátok az upc-t, nekem semmi gondom sincs vele, amikor használom a torrentet mindig maxal csorog le minden... -
#975 A GF-nek van annyi pénze, hogy vehetne még, pár erős vasat. Torrent az egy dolog. Még nem teljesen világos ez az egész. Ha teszem azt én leszedtem a frissítést, és feldobom az oldalamra (tárhely akad bőven), onnan bárki letöltheti és úgy is fog ez működni? Ha manuálisan csinálja az ember? -
FGB #974 ezzel a 30-60 perces indulással meg az lesz a baj, hogy el sem fogja indítani, én nem hiszem, hogy fogok várni 1 órát csak azért hogy játszak, most is csubán 30-60 percre lépek fel egy héten max. kétszer, szerinted ezek után elíndítom?
Idióta GF -
#973 Tudtommal nincs kész az a map, így még nem is kerül be egy ideig a játékba..
A torrentes megoldással az UPC csak egy dolog, tudom milyen, én is UPC-s voltam szeptemberig..... de nagyon sok játékos lehet el is búcsúzhat a metintől, hisz egyes helyeken - pl Kolesz, Suli, munkahely - tiltva van a torrent, vagy eleve portokkal, így hozzá se fog férni, vagy "ha lebukik, hogy torrentet használ" letiltják a netről..... ebből lesz a sok gond... UPC-sek meg biztos örülnek majd, ha egy nagyobb update alkalmával 30-60 perc lesz a metint elindítani.....
Nem tudom miért kell a GF-nek a saját szervereinek védelem érdekében sok felhasználónak gondot okozni.... -
#972 Laza megoldás, a gond csak a következő. Akinek UPC nete van az igen csak belassult és kicsit megszívta. A UPC-nél már elérték, hogy a p2p azaz a torrentezést iszonyat mértékben belassítsák, akinek UPC-s nete van annak nem a kedvence a torrent. És mivel elég jó pénzért vannak sokan is használják őket. Tudom a százalékos arány a lényeg nem a mennyiség. Tehát UPC-sek lassabban töltik majd a cuccot, de ez legyen az ő bajuk. Ez csak egy apró megjegyzés semmi több.
Apropó Jégbarlang? (Pegasus szerveren) Tudom itt is a százalékos arány számít. Az nem, hogy a jelenlegi kb 70,000 userből olyan jó 20k csupán boltos karakter. Kemény 200 70 fölötti játékos van. Őket szivatjuk? Mikor lesz nyitva?