Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként 2-t öltem meg és 1000 ment le, nem 100 😊 most gyilkolhatom újra a kegyetleneket meg egyebeket. tegnap fejlõdtem 1000 rangot, úgy voltam vele, hogy a hétvégére meglesz a nemes, erre épp hogy a jó határán állok. ám ha sokat szórakoznak még velem nekimegyek a 40-esnek is, nem tudom, azért kapok rangot? 😊
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Nekem 1 embertõl lemegy legalább 2000.
Fodor hog csináltad ezt a smyleyt?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Varikova én is kikészülök ettõl, de hidd el hogy nem a magyaráguk okozza, hanem hogy 10 évesek(max)
a súgást egyenlõre(!) nem tiltotam le, szóval aki akar küldjön üzit nyugodtan, segítek amiben tudok (itt csak azért hírezem, mert ahogy elnézem értelmesebbek járnak errefele, bár akad egy két kivétel, hogy neveket ne mondjak Everlast) jah, altairon vagyok és Atyagatya névvel 😊
Sajnos az idõ határos regisztráció sem lenne megoldás mert azt írnának be születési dátumnak amit akarnak. Így marad a sok kellemetlen alak, igaz nekem nincs okom panaszra ha van egy kis idõm játszani az többnyire 19-23-ig akkortájt meg kezdenek eltünni az emberek és csak a normálíssal maradnak.
Egy pár jó tanács:
- soha nem tartalmazza felhasználó nevet a jelszó és ne egyezzen vele.
- mindig használj kis és NAGY betûket, számokat illetve jeleket ([].,*$#) és lehetõleg minimum 8-12 karakter legyen a jelszavad.
- ne add meg senkinek a jelszavad
- a karaktered ne használja a felhasználó neved.
- ha gondolod válasz egy vers sort és annnak kezdõ betûit használd jelszónak váltakozva a kis és nagy betûket.
pl: "Mit nekem hab? mit nekem vész? Én nem félem haragát" Jelszó ebbõl: MnH?mnV8énfH#6
Aki segítõt szeretne Draco Jinno birodalomból, akkor írjon bátran privátot itt, normális hangnemben. Csak pozitív rangúnak segítek.
54-es harcos vagyok.
What a feeling? Cycling and beer :D
Igazatok van, de engem akkor is kikészítenek. Meg amit mondtál hogy beleütnek az összegyûjtött mobjaidba hát az a halálom. Ilyenkor én nem sajnálom a rangomat, így is Lovagias vagyok, fogom, átállítom szabad módba és amikor ütne, egybõl a csávóra egy kábítás, oszt csak pislog mint hal a szatyorba. Vagy pedig hagyom h õ üsse, ha ilyen 15-20 as úgyis kinyírják, akkor meg tovább ütöm. Vagy a legegyszerûbb mód a CH-váltás.
Vagy egyszerûen csak húzni a csávót x)
nah, most volt idõm írni mert 10 perce kezdõdött a karbantartás
A "cs huzol"-ra én csak ennyit szoktam visszaírni, hogy "nem" és kész. utána már anyázhat kedvére, ha sokat pattog tiltom a súgást és kész.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Ezt mindenkinek mondom:
Takashi, te eléggé durván fogalmaztál, de egyetértek veled, nekem is elegem van a sok 10 éves hülye gyerekbõl, állandóan jönnek hozzám hogy idézem: "cs huzol"
És ha erre én nemet válaszolok, rögtön: "Qrva anyádat"
2 oka is van amiért ki nem állhatom ezeket:
1. A helyesírás valami borzasztó náluk. Pl: a huzol szóban semmi értelmes, ráadásul a mondat végi írásjelet se rakja ki.
2. A húzás a legutálatosabb dolog az egész metinben.
De az se semmi amikor ezzel jönnek a hívó cheten hogy: "Vki huz engem 2 szintet PM! sürgös"
Ez felháborító, fõleg ha még floodolnak is vele egy fél órán keresztül.
Ja és ez a hackes oldal tényleg elég nyomorék ötlet, ráadásul még 400Ft-ot kérni egy napi használatért, szánalmas egy dolog.
A boltból eltûnnek idõvel, vagy már nyitáskor sincsenek benne?
Everlast00: Te nemsemmi ember vagy. Nem elég, hogy van arcod hackeket használni és ezzel csalni, nem elég, hogy ezen felül még terjeszted is ráadásként még mindezt PÉNZÉRT is teszed. Nem is tudom mit kellene csinálni az ilyen emberekkel, remélem egy moderátor törli a hsz-edet a linkeddel együtt.
Nincs sokidõm játszani ezért nektek is ajánlom ezt az oldalt
WWW.metin.dy.hu
Nyár van gyerekek
Metint 1-el nem tudsz játszani, mert nincs csak kóreai.
A visszaállító tekercs nem használható SD2, DT illetve más birodalom map1-map2-jén. Valamint tudtommal egyéb nem alap játék helyszíneken sem, pl esküvõ, céh háború aréna ...stb.
Urbi: a karaktered adatait a Metin2 szerver tárolja.
SD"-ben ha kijelölöm akkor berak?
Az elsõ, hogy milyen hasznai vannak egy házasságnak.
A második, hogy lehet-e játszanom a metin1-el, ugyanis létezik olyan nem?
Várom mielõbbi válaszotokat.
valaki megtudná mondani hogy windows 7-en miért nem indul a metin 2?mert mindig azt írja ki amikor rákattintok hogy programfuttatási hiba.
valaki tudna segíteni?
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss