2912
-
#1095 mittudom én, sok furi dolgot még én sem láttam. mondjuk az általad leírta volt már példa, csávót leöltem az meg céhwar közben átszaladt hegyen dombon szakadékon, de az egy kis hiba mert csak úgy látszik mintha mert közben városban indított újra :). konkrét példát nem tudok mondani, ez csupán egy mezei kérdés volt affelé irányítva, hogy felveszik-e az "eldöntetlen" hackerekkel a gm-ek a kapcsolatot. -
#1094 Attól függ mit jelent az "olyat lát, amivel még nem találkozott" ?
Pl ha felrepülsz és átmész mindenen olyan sebességgel, hogy követni se tud.... lehet nem fog megkérdezni, hogy hol vetted a repülőjegyet..... -
#1093 és lehet hogy egy kicsit sok lesz ez a 3 bejegyzés így egymás után, de nekem is volna egy kérdésem:
a metin2.hu híreknél van egy kis cikk a kitiltásokról. amennyiben én tényleg nem hackeltem, de a GM nem hiszi el, akkor mi van? (alapból mindenki tagadja, hogy hacker az fix, de ha az is tagadja aki nem is hacker kis bonyadalom származik belőle) félreértés ne essék nem használok semmit, csak tegnap már írogatták hívásra hogy hacker vagyok meg keresték a GM-et azzal az indokkal, hogy "kábulva még rohanok" felfogni meg nem bírja hogy auto támadáson ő is rohanna még...
és még egy kérdés. ha a gm olyan dolgot lát, amivel még nem találkozott (bár az elég ritka lehet) ráír a furi játékosra tájékozódni mielőtt zárolja? -
#1092 erre én is kíváncsi vagyok, mert csak tippjeim vannak. (pl van egy ip rendszerük ami megmutatja, hogy a játékos milyen IP-ről ment föl addig és ha változik akkor rákérdeznek a személynél) hogy lesz -e event arra meg végképp kíváncsi vagyok :) -
#1091 a másik ok ami miatt a kékeknél van sok nyomi a leírásuk. a kék birodalomban van a "katonaság". amikor meglátja ezt a szót a sok kis 10 éves rögtön hogy ők ott majd milyen nagy harcosok lesznek és vonulnak oda dögivel. -
#1090 Mellesleg lesz ma Event? -
#1089 Én is kék vagyok, szerintem azért van ilyen sok nyomi ott, mert ugye van 3 szín, a sárga, a kék, és a piros.
Na hát a kis 10 évesek biztos azt gondolják hogy a sárga szín béna, a piros meg (bocsánat) buzis.
Szóval a többség a színből állapítja meg hogy az jó-e vagy sem.
Én azért mentem a kékekhez, mert haverom is ott játszik, és azért nem megyek át sehova, mert ez a map már megszokott.
De olykor mindenki követ el nagy hibákat a játékban, és minden világban van elég nyomi gyerek is :) -
#1088 És amúgy miért is nem szabad ilyennel "bizniszelni"? :D -
#1087 Már bocs de ti adminok honnan tudnátok meg hogy én valakivel accountot cseréltem? -
#1086 Olvasd el a Felhasználási Feltételek 4-es pontját, főként a 4.2.5-öt.... talán okosabb leszel egy kicsit... -
#1085 Csak egy a gond, nem pénzér vennék :D hanem cserélnék :)
#1084: Olyan nagy bűn? Ha én fizetek érte onnantól semmi de semmi köze nincs hozzá a metin csapatának :D -
#1084 Azt hittem, hogy van. Csak bannoltatni akartalak :D Ha már így felvállaltad hogy karit vennél...stb -
#1083 légyszíves kattints rá a játék szabályzatokra ott pedig görgess a
"7.- Felhasználói Fiók Adatok" -hoz. ha egy icipicit akár itt is vissza olvasol megtudod, hogy rossz helyen keresgélsz. -
#1082 Nincs :D pont ezért vennék -
#1081 Illetve a játékos neved érdekel nem a felhasználó neved :D keverem a kettőt :D -
#1080 Mi a felhasználó neved ott? (nincs eladó karim meg nem is csinálok ilyet csak kíváncsi vagyok) -
#1079 Jah és lvl30 felett :D -
#1077 egy "idióta" piros nem így gondolja a hátrányotokat (haverom) az a szerencsétlen elment a kékhez, hogy megcsinálja a jin-hees küldit, mert többszöri megmutatásra sem találta meg a jin-hees helyeket a pirosaknál... -
bigbigle #1076 ez igaz nekünk ennyivel jobb hogy ott van az orkoknál 1 jó helyünk és map 2-n is van egy pár jó hely. (hátrány max az hogy a pirosaknál és a sárgáknál viszont 2-2 db jin-hee-s hely van) -
#1075 A kékeket a pirosak nem igen fogják bántani, mert el lesznek foglalva a sárgákkal, ez 100% általában így szokott lenni. Ha meg van pár idióta piros, ami sajnos iszonyat sok van (még nálunk is van 1-2 lökött kölök) akkor meg támadni fognak és behalnak ennyi :) -
#1074 valaki tud egy jó külföldi pvp szervert? -
FGB #1073 Nekem nincs bajom a kékekkel edig elég jól kijöttem velük, viszont a sárgákat nem szeretem, közülük mindig találkozom "Pistikékkel". Bár igazából mindegy Piros, Kék, vagy Sárga itt is és ott is van sok kis Pistike -
#1072 a kékkel az idióták a bajunk és mellesleg azért támadná mindenki őket, mert a legjobb orkos lurehely náluk van valamint a map2-jükön is van egy elég jó hely a temetőn kívül.... -
bigbigle #1071 mi a bajotok a kékekkel?(oké vannak idióták de a többség nem az a pistikék közé tartozik mint pl én sem ) -
#1070 engem az érdekelne még, hogy mi van akkor, ha teljesen le lesz bontva a vár? abban mondjuk nem kételkdek, hogy a kékeket ütné mindenki.... -
#1069 Igen a "Birodalmi csata" lesz majd a várépítős de ez szerintem még jócskán odébb lesz... -
#1068 Nem mivel a kékek fogják a sárgákat ütni először :D Nem minket :D -
#1067 Jah értem!
Azért remélem hogy amit példának mondtál nem lesz igaz :D -
#1066 Nem, várat kell építeni minden birodalom épít 1-1 várat és ott kell majd a birodalmaknak csatázni, ha valaki kikap mondjuk a kékek a pirosaktól akkor a pirosak kiválaszthatnak egy részt a kékek várából és lebonthatják azt. Egyszóval stratégia lesz az egész. -
#1065 Szóval szerinted a várkapu a város megvédésére fog szolgálni?
Szerintem ezekkel majd be is lehet teleportálni a városba, de csak abba, amelyik színe a kapu fölötti zászlón van.
Minden esetre ez csak tipp.
További esőmentes szép napot mindenkinek! -
#1064 Nem mert építeni kell és senki nem fog tudni rá felkészülni és akkora káosz lesz mint az állat. Mondjuk mi pirosak megússzuk mert ha ez lesz akkor a kéket fogják a sárgákat ütni 1000-rel, még a végén segítünk is nekik. Na de erről kellene információ, az új map nem igazán érdekel hanem ez. Az okot elég ha én tudom. -
#1063 a várkapukra én is kíváncsi vagyok. külföldi szerókon működik már? mert németre beregisztráltam és nem tudom, vegyem e a fráadtságot hogy elsétáljak 1-hez... -
#1062 akkor gondolom azt hiszik hogy nagy durranás lesz.... -
#1061 Ááááá, szegény asmo így sem mer megszólalni :D Sok ez már neki is :D Vagy a másik hogy utána kérdezősködik :) Amúgy így kell csinálni GF-nél verni kell az asztalt infóért :D -
#1060 na erre én is kíváncsi lennék hogy mire szolgál.
Más kérdést is írj ha annyi van . Unatkozom.. -
#1059 Nos, még pár érdekes kérdés amire 200%, hogy a válasz a főfőfő admintól az lesz: "nemtudjuk...stb"
A kérdések a következő: várkapuk mikor lesznek? hogyan fognak működni? mi kell majd hozzájuk? hogyan lehet foglalni? lesz-e fő építő céh? ha igen mik a feltételek?...stb van még kérdés bőven. -
#1058 De gondolom hogy a lélek barlang lesz az, hát mi más lehetne, ha a betöltésnél a két új képen is a csajszi a lélek barlang folyosóján áll, a másik csávó az pedig tudtommal a lélek barlang végén lévő 97-es sárkány kinyírása után jelenik meg, amit/akit szintén ki kell nyírni. -
#1057 Fogalmam sincs.... nem mondták meg, csak hogyx "új map" és ott lesz majd főként szerepe az új üres üveges cuccoknak is... -
#1056 Asmo, melyik lesz az új map és lesz szint minimum, ha igen akkor mennyi? :) -
Drommó #1055 Szia
csak most láttam az írásod:)Már nincs ilyen probléma,csak első nap jelentkezett.De egyébként wifi van a laptophoz :)