2912
-
#1175 Köszönöm válaszaitokat!
Az Új szerver neve Auriga, ahol már megvannak a GM-jeink szerencsére.
De már nagyon sok hacker van.
Asmo téged is láttalak meg ChanOp-ot is meg Norandot is csak ők ketem SGM-ek te meg GA. -
bigbigle #1174 multkor se sikerült egyik módszerel se.
am a Hz-et mekkorára állítsam? -
#1173 2 kérdés:
1, megjött már az új szeró és csak én nem látom, vagy nem jött meg de a szokásosnál is kevesebb ember van a 4-esen?
2, leszedtem a metn2.hu-ról a klienst újra, feltelepítettem egy másik mappába. látja az első 2 szervert a többit nem. ez is azért van mert nem c:/programfiles/metin2_hu?
Neo igazad van én is ezt hallottam az áthatóról. -
#1172 Káposzta:
A kritikus találat az adott skill vagy ütés sebzésének a duplája ha bejön. Pl nekem a sárkány ordításom 2200-2300-at sebez ha erre épp bejön a kritikus találatom (ami nekem 40%, sárkány segítsége és a cuccok) akkor ez 4400-4600-as sebzést jelent. De ezt felfogja még a védelem egy részét legalábbis.
Az átható találatra teljes "definícióm nincs" Nekem a sárkány lövésem alapból átható találatos tehát az 100%. De átható találat közvetlenül az életerődet veszi le. Pl ha a sárkány ordításra bejön egy átható találat akkor az az alap 2200-as sebzés egyből az életedet veszi le. A védelmed nem fogja fel.
Az átható találatban nem vagyok biztos, hogy ez így van. Annyit tudok fixen, hogy az én sárkány lövésem a mentálok ellen a legjobb, mivel közvetlen az erős test és a védelme alá üt :D Ha arra bejön a kritem akkor az a 3600as sebzés egyből az életerőből vonódik le :) -
#1171 Nem felejtettem ki őket. A Felhasználók - főként a kezdők - nem nagyon fogják tudni "azonosítani", hogy a GM-nél levő tárgy +9 -es vagy sem. A GM meg ugye nem mutathatja meg a tárgyait... így sok kezdő nem hinné el a valódi GM-ről, hogy GM.... A Cuccok se 100%-osan kötöttek, van amelyik GM pl nem az "alap GM fegyvert" használja, hanem más, hasonló szintűt. Így a fegyvereket / ruhákat sem írhatom le mint konkrét ismertető jelet.
Az 5. szerver meg holnap indul majd. -
FGB #1170 Paintba beillezteni a CTRL+V -vel tudsz :) vagy szerkesztés -> beillesztés.
Az indító ablaknál van egy beállítás gomb ott nézd meg a felbontást és a Hz-et ezek miatt szét csúszhat a kép, ha esetleg ezzel nincs baj ugyan olyan felbontásban van mint a windows, akkor próbálj meg esetleg egyel régebbi drivert, ez is segíthet. -
bigbigle #1169 ja és nincsen kezelőpanel így a beálításokat se tom megnézni :(
-
#1168 Egy fogós kérdés! (ne tippeljetek)
Mi a különbség az átható találat, és a kritikus találat között...?
Ja és a fórumon azt írták hogy megint új szerver nyílik valami Auria vagy mi a frász.
Ja és Asmo a GM ismertetőjeleiből kihagytad hogy az összes cucca +9. Ezt leírtad de azt nem hogy minden cuca a legnagyob szintű pl Feketevas vért
és nem szerzetes vért :)
-
bigbigle #1167 az a gond hogy béna vok ilyenhez.az ok hogy printscreenelem de hogy teszem be paintba vagy valahova... -
#1166 Sokkal jobbat adok:
BIOLÓGUS KÜLDETÉSEK -
FGB #1165 A 3.ról tudsz képet küldeni? -
#1164 10 ork fog 10 mozgási képességet ad (állandó), amég nincs kész nem jön lv40-en a 2-es biológus, az 5 támadási sebességet ad, aztán ha az kész 50-en jön a 3-as küldi, az +60 védelmet ad. 60-on jön a 4-es az plusz 50 támadó értéket ad, 5-ös küldi 10 mozgási sebesség 10%-al csökken a sebződés. 6-os küldi 6 támadó sebesség 10% támadási érték, kb eddig van meg itt érdemes a linken nézelődni, van sok okosság rajta -
czapi #1163 A ló elküldése aszem ctrl+b -
#1162 Bocsi nem tehetek róla unatkozom :( -
#1161 ÁN CVÁJ DRÁJ!!! DOLLÁR !!! ZSEBEMBENVAN MÁTYÁSKIRÁLY!!! -
#1160 ░░░░░ ░ ░░ ░ ░░░░ ░░░ ░░░░░ -
#1159 ™ ▲ þ ♠ ° ‘ Ë ë ░ ╬ ╠ ╠╣ ░ ░ ░ ◘ Â ▓ Ő ◘ ì ▼ h ┤ Ü Ï W ¨ ◘ ß º > ¿ ¶ ± E « ♪ ░ º ▒ ▓ │ ¼ G « º ░ ° ╔ X à : 2& ╩ ♣ ÿ1 ▒ ¦ Z u § ²
-
bigbigle #1158 köszönöm a válaszaidat.
a 3.-ra valaki help mert nagyon idegesítő -
#1157 Big vagy hogy hínak téged...test drive ps2 sonny xD
1. Ezt nemtom de sokan mondják hogy 10-et kell megszerezni, aztán valami lélekkövet is...
2. lóképet/könyvet rakd ki alulra a potikhoz és a skillekhez
3. Passz... -
#1156 1, fél órás exp gyűrűt kapsz és a kövi biológusos küldi csak akkor jön ha leadtad az orkfogakat.
2, ctrh+h fel/leszállás, ctrl+g (aszem) a ló elküldése, crtl+r megetetés
3, erre nem tudok mit mondani.... -
bigbigle #1155 kérdéseim:
1-érdemes nagyon hajtani az orkfogakra?(mármint mit ad a végén?)
2-tud valaki gyorsbillentyűket lóhoz?
3-geaforce 7300-as 512mb-os és a grafikánál kinyúlnak cuccok pl: a mobok,karikból részek.és ezt hogy tudom orvosolni? ( a legújabb van rajta) -
FGB #1154 én csak azért probálom ki a privát szervert hogy tudjam melyik skilt fejlesszem Surámnak. Őt ki tudom probálni melyik milyen és utána már ezek tudatában tudom fejlődtetni... a másik oka meg meg tudok nézni egy két helyet amihez a rendes metinben még nagyon messze vagyok.
Mászkálásra és skill tapasztalatokra tökéletes a privát szerver, de amugy felejtős lesz amint meglesz ott a 99-es sura. -
#1153 én nyomtam egy hun priváton, de nekem nem jött be, az egy dolog hogy 5óra alatt 60as voltam, de olyan gyorsan fejlődtem hogy értelmes cuccom nem volt, így aztán nem sokat értem... -
#1152 "Priváton metin eső csak eventkor van"
nem csak eventkor, mindössze nem kell érte yangot kiadni. de ez is privát szeró függő. elég sok privi szeró van... -
#1151 Nem értettél. Eventkor volt metin eső, és tűzijátékot lehetett venni npc-nél. :) -
#1150 sok az olyan emberke aki nem gondolkozik. teszem azt mindenki el akarja adni az áldás tekercsét pedig most rengeteg van belőle így lement az ára. nem hogy várna 1-2 hetet és az eredeti áron adhatná el amivel jobban is jár.
engem a tökök nem nagyon zavartak. ha kaptam nyitottam de hogy vegyek is.... egyébként tegnap láttam hogy van egy a leltáramban. hogy hogyan került oda azt nem tudom, de kinyitottam és ezüst rúd. előtte csak kék meg piros potik.
N3O: nem tudom, te melyik privi szerón játszottál, de amit én kipróbáltam ott lehetett venni olyan cuccot ami metinesőt produkált.
FGB: pár parancssor, némi változtatás az eredeti metin2-n és kész. de ehhez érteni kell némileg a programozáshoz hogy át tudd állítani a paramétereket. -
czapi #1149 LOL 5 kék ital volt a tökben -
#1148 Az egyik ismerősöm, nem tudom ismeritek e Bence008 a neve Pegazus kékvilág megjárta mert volt egy boltban 2 tök. Az egyiket megvette, a másikat is meg akarta de egy másik csaj épp elvitte, az övébe csak poti volt, a csajnak pedig áldás tekercs...
Úgy látszik ebben a játékban minden a szerencsén múlik... -
FGB #1147 én eddig még csak potit kaptam tőle, így én túl sok yangot nem adnék érte. szerintem jobban megéri megnézni mi van benne és ugy piacra dobni a benne lévő tárgyat... de ez csak az én véleményem. -
#1146 Valószínűleg megvan a hiba oka, karakterem kicsit buta a szintjéhez képest, jobban kellett volna osztani a státuszt, de 3-4 szint és jó lesz :D
Nem feltétlen jó(sőt...) ha a harcos csak vitet és erőt fejleszt :D
-
czapi #1145 Ha nyitok egy boltot bizonyos idő után magától bezár? Ha igen mennyi idő alatt és mi lesz a benne lévő cuccokkal? -
#1144 Na akkor mégegyszer... mik lehetnek a tökben?
Ja és a tököt mennyiért lehet eladni az NPC-k nél? -
FGB #1143 Egy dolgot nem értek, hogy tud valaki saját privát szervert létrehozni? Gondolom a letöltött Metin mappa nem elég hozzá, de akkor hogyan tudja, lemásolja a GF szerverét, vagy hogyan?
Nem akarok privát szervert csak kíváncsi vagyok…
Asmo, bocs, most biztos utálsz a téma miatt! -
FGB #1142 nyomj a tökön egy jobb egérgombot és meg tudod mire jó.
A chat ablakban ki fogja írni, azt figyeld majd. -
#1141 Az odáig oké, hogy PvP-be jó a különböző pajzs, de én úgy veszem észre mióta megvan a biológus +60 védelme, gyakorlatilag pajzs nélkül rohangálok, hirtelen lett +80 védelmem (pajzs csere...) és nem tűnik fel semmi változás, sőt megkockáztatom rosszabb lett a karakter. -
czapi #1140 A tököt lehet valamire használni? A piacon viszonylag drágán megy, gonodolom nem csak "dísztárgy". -
#1139 Hurki, nagyon egyszerű, pvp miatt vannak a pajzsok. Ninja ellen, harcos ellen, sura ellen, sámán ellen. Utóbbihoz fehér gyöngy kell ezért a többiből vannak +7-8-9-esek. Mobok ellen tökmind1 melyiket használod, de pl nekem a 50-60-as harcosokkal nincs gondom 61-es sámánként, leverem őket ha van legalább egy +8as sólyom pajzsom, mert aza 15% védelem ellenük már jó :D Ha megy +9es és 20% az meg aztán még jobb. Ennyi. Az meg hogy eltűnik arra nincs ötletem. -
#1138 Erre válaszolna valami hozzáértő? -
czapi #1137 Ma kaptam tököt egy arahantól -
#1136 A GF csak a németek véleményét kéri ki, a többiekére magasról tesz kb...... tehát hiába találunk ki bármit, az esetek 99%-ban valamilyen ürüggyel elutasítják a javaslatokat...