Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkaptam a Házigazda jogot, holnap vagy holnapután kibõvítem a fejlécet néhány fontos vagy hasznos linkkel is.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
What a feeling? Cycling and beer :D
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Nagy karakter is ugyan azon az accon van, mint a kicsi, õ DT-bõl 1-1,5 óra alatt kihoz közel 1 millát yangba tárgyba, persze 3-4 csoportot öl egyszerre (LV 57-es)
Asmo egy technikai kérdés és pontos választ szeretnék rá. Mûködnek a dupla tárgy eldobási esélyes cuccok? Mert sokan mondták már, hogy bugos...
Aláírás: Töltöttkáposzta™
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
És JB! Az a bizonyos szó, amit te "moob" nak hívsz, véleményem szerint egy"o" val íródik nem?
Kezdõk kedvéért a "mob" szó szörnyet jelent.
Láttam intézkedni GA-t nem banoltak egybõl, beszélgettek 20-30 percet az illetõvel, majd aztán repült, õ hack-et használt emiatt :D
Ha pl. az altairon van egy karakterem, azt törlöm, a regisztrációt viszont nem.Majd netán vmilyen csoda folytán tudnék regisztrálni pl.a pegasuson,ott pl. a karakternek adhatom azt a nevet ami a másik regnél is volt,csak töröltem?
Köszi az információkat!
Azért az is jó lenne ha pl.megírnák ,hogy mikor lehet a Pegasuson karaktert csinálni.Most csináltam egy karaktert az altairon,de törölném ha átmehetnék a pegasusra.No majd meglátjuk ,hogy mi lesz :)
Aztán, ha csinálsz mondjuk altair-ra egy karaktert akkor azt nem viheted át másik szerverre. Semmit nem lehet átvinni egyik szerverrõl a másikba. Szóval a válasz igen. Ha ott elkezded és pegasus-ra mész ott csinálsz egy karaktert és az 1-es szintû lesz és mindent csinálhatsz újra. Azt javaslom, hogy ha már másikra mész tesztelgesd a karaktereket. Melyik tetszik jobban és fõleg, hogy mire akarsz menni.
Sámánt csak akkor ha tudsz várni 60-70 szintet, hogy megerõsödj. Ha pvp-re mész akkor surák közül BM (fekete mágus) Moobok ellen kard surát.
Harcosnál szintén moobok ellen mentális, pvp-re testi (testi is jó moobokra de mentál jobb rájuk) Ninjáról nincs infóm, egy jól megcsinált közelharcos és egy távharcos is jó tud lenni pvp-re és moobok ellen.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Valami ilyesmit akarok én is kérdezni. Apám regisztrált és nemtud egyszerûen belépni a pegasus szerverre aztírja "kérlek válasz másik szervert" de én meg simán betudok lépni arra a szerverre. Mi a fene lehet?
A pegasus szerverre már egyáltalán nem lehet regisztrálni vagy van amikor megnyitják?
Köszi szépen!
<#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#beka3>#beka3>
hehe ezek jó kis seggnyalások lettek.
Lovagias: 12000 - 20000
Nemes: 8000 - 11999
Jó: 4000 - 7999
Barátságos: 1000 - 3999
Semleges: 0 - 999
Agresszív: (−1) - (−3999)
Álnokul: (−4000) - (−7999)
Alattomos: (−8000) - (−11999)
Kegyetlen: (−12000) - (−20000)
Aztán ez befolyásolja a tárgy dobási esélyeket is:
Barátságos: 1%
Jó: 2%
Nemes: 3%
Lovagias: 5%
Továbbá 50-es szint felett tárgy vesztés is nagy valószínûséggel fordul elõ ha negatív rangba vagy:
Agresszív: 20% esély tárgy vesztésre (ha szörny öl meg akkor is)
Álnokul: 30% esély tárgy vesztésre
Alattomos: 40% esély tárgy vesztésre
Kegyetlen: 80% esély tárgy vesztésre
Akkor valami értelmes :D A kérdés az lenne, hogy hová tûnik el néha a Láng Király? Van mikor a cébõl páran nekiállunk és leszedjük ch 1,2,3,4-en utána ismét 1,2,3,4-en és utána nem találjuk meg egy jó ideig.
Van ilyen KILL limitje vagy mi? :)
***** Na csak mondom ide még feltok akkor regizni még valaha?<#hamm>#hamm>
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30