2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • bigbigle
    ak milyet csináljak?pls gyorsan választ részletekkel (elosztások)mert már csinálnám
  • N3o
    czapi.... te anyádat is eladnád ha lehetne? Semmit nem tudsz eladni ami tárgy piacos. Ha kapsz küldetésért valamit inkább örülj, hogy ne kelljen SÉ-ért megvenni....
  • Hurki
    Item shopos cucc, ergó nem adható el
  • czapi
    Már rájöttem Szerintetek mennyiért lehetne eladni 19 db-ot??
  • czapi
    Bátorság köpeny mire jó?
  • Hurki
    Nagy karim test harcos, számára ütögetem ki a kk-kat
    Amúgy meg nem vagyunk egyformák, inkább töröm a metint az számomra élvezetesebb, mint a kaziba le-fel mászkálgatni :D
    Kis érdekesség 31-es kis kari vit 40, erő 70, FMS+8, 250-es védelem (lesz még mit fejleszteni neki :D) múltkor belém kötött 3 sárga (kék vagyok ) 42-es metál harcos, 27-es 17-es test harcos, mikor 3-an kábítottak be kicsit megkarcoltak (eladtam csata+6-om ájulás imunnal ) aztán 4-5 skillből feküdt mind a 3 :D (varázs sebesség 125, kard aura M1, forgó 10 száguldás 3) combos kis metinverő kari lett
  • N3o
    Igen de időigényesebb. Keresgetni a metineket, meg éjjeli munka. Lómedálozni meg csak fogod magad bemész a kaziba, ha azon a ch-n vannak amire mentél sokan akkor átmész másikra kiütsz 80-100-at 6 nap alatt és utána már csak boltba kell kirakni. Néha a változatosság kedvéért megütöd a kőmajmot is. (már ha nem nyámnyila karit csinálsz)

Hurki meg 12millát most már lehet vele igen mert egy k.rva kard aura 7-900k eddig 200k volt, csak iszonyat felmászott az ára így már lehet.
  • Hurki
    Kesztyűvel verem a metineket Bakrán 1 kör 5-6 metin (Fekete, Féltékenység, Sötétség), persze éjjel, kora reggel/délelőtt érdemes. +8.as FMS-el 31-es karinak 4-5 perc a 35-üs kő. 3 nap alatt 12 millát kerestem, plusz még van pár kk, amit nem adtam el, 12 könyvet áron alul adtam el, 6-8 sárkány segítségét elajándékoztam, annyi poti esik a kövekből, hogy kéket nem is veszek.
    És igen kesztyűvel kő és kk is esik, minél nagyobb a rangod, annál jobb cuccok esnek, valamelyik nap 30 perc alatt (átváltozás, ló szelídítés, forgó kard, kard forgatag, elv penge) számolgassatok kicsit.
    Én maradok a metinkövek mellett nekem bejött :D
  • N3o
    Hát aki medálozós karinak G-s aurát csinál az elmebeteg. Amúgy meg mire odajutsz, hogy fejleszted addigra az erő és a vit maxon van utána egy pár pont az int-re a többi meg a vit-re ennyi. Kis karinak felesleges 1000-1200 mp-d van már 30-as szinten úgy hogy nem raksz az int-re semmit. Mivel ahogy a TP úgy az MP is nő szintenként magától. ENNYI.
  • Töltöttkáposzta
    Figy! Azért kell az intelectre tenni, mert a kékpoti drága. Nagyon drága.
    ha pl van 700 manád szart sem érsz vele nagyszinten, aurához m1-en kell több mint 200 mana, akkor g-sen? és ne feledkezzünk meg a többi skillről se. ŐŐ a majmok kábítanak is pl nyomnám forgómat erre elkábít forgó meg blokkolva.
    Szóval ebenn nincs igazad Neo.
    Lassuklás elleni is jó ha van de nem olyan fontos mint az ájulás elleni, hisz ájulva még potizni se tudsz, az alatt meg ha kevés épp az életed kinyírnak.
  • bigbigle
    akk milyen legyek test vagy mentál és hogy osszam a stat és a késség pontokat?
  • RIZLA
    azért az 'int-re nem szabad 1 pontot se rakni' érdekes ... akkor miből megy az aurája pl..... vagy elég erősen rá kell gondolni, és elindul? :)
  • N3o
    Káposzta 2 helytelen információ. Az int-re nem szabad 1 pontot se rakni mert az nem kell a harcosnak sem az ügyesség. Továbbá a majmokhoz lelassulás elleni immunis kell nem ájulás elleni.
  • Töltöttkáposzta
    A,Á,B,C,CS,D,DZ,DZS,E,É,F,G,GY,H,I,Í,J,K,L,LY,M,N,NY,O,Ó,Ö,Ő,P,Q,R,S,SZ,T,TY,U,Ú,Ü,Ű,V,W,X,Y,Z,ZS.
    Hm...tényleg 44 betű...
  • Töltöttkáposzta
    Marty egy kérdés tőlem is.
    Ha tudod hogy illegális és szabálytalan amit kértél, akkor mégis mi a francnak írtad le?
  • marty999
    hi. tudom hogy illegális amit most kérek de sürgősen kéne szintfejlődés hack a metin 2 höz. vki tudna linkelni egyet??
  • bigbigle
    ja és a mámora rakjak?
  • bigbigle
    köszönöm.
    akkor ezzel kapcs. 1-2 kérd. :mennyi legyen az életen?
    és mennyi medált dobnak?
  • Töltöttkáposzta
    Na akkor elmondom a nekem jó bevált módszert:
    Testi harcos, szintje 28, életerő kb 4900-5200(nem baj ha több, ha tárgyon keresztül nagyobb pl vérten max tp vagy életerő + )
    Akkor ugyebár olyan 60-70 es vit áll fent, az intellectet vidd 10 ig, a többit erőre. Az aurádat vidd át, és addig csináld az újraosztást, amíg 17-18 on nem megy át.
    Növeld ki 1 es re a szálguldást, és ha akarod a HIV-t is, a többi forgó kardra. HA minden jól megy, akkor M1 aura, 8-as forgó, 1 es szálguldás.
    Cuccok(ami MINIMUM szükséges): Ezüst karkötő +5, Tigris Lemezvért+6, Csatapajzs+6 vagy ötszög +6, Harci kasza +4.
    Ez a minimum, ennél természetesen lehetnek jobb cuccaid is, pl max TP-t adó cuccok, ami lehet füles, nyakas, csizma vagy akár vért is.
    Továbbá van egy luxus tárgy majmokhoz, ami tényleg luxus, ez az Ájulás Ellen Immunis Pajzs.(A lassulás enneni sem rossz, de a másik jobb, vagy mindkettő ;) )
    Hát kb ennyi. Ez az én bevált módszerem, ergo nem fogadok el reklamálást hogy valami nem jó.
    Elég hosszúra sikeredett de érdemes elolvasni.
    Helyesírási hibákért nem vállalok felelősséget :)
  • bigbigle
    valaki írjon aki tud róla valamit pls
  • bigbigle
    akk a testinél milyen eloszlás legyen a stat pontoknál és a késégpontoknál?
  • N3o
    "Ha nem vált át 18-ason a készség" Hát ez is okos ember volt 17-20-nál váltanak tehát 17-esen váltatni kell nem 18on. Amúgy ha ezt rakod össze akkor kínszenvedés lesz a medálozás és egy rakás potit fogsz költeni. Így is lehet medálozni de így 1 hét alatt ne várj kesztyűvel még 40-et se. Én behúzok annyi majmot amennyit elbír hogy ne menjenek vissza (ez egy fullos sarokba nagyon jó) beleforgok 1-et és az összes majom fekszik a földön meg 2-3 medál. És ennyi.
  • bigbigle
    nemtudom szerintem az az erő.akkor milyen legyen?test vagy mentál?
  • Töltöttkáposzta
    Én a 18-as szintet kicsit korainak találom.
    És az STR az mit jelentene?
  • bigbigle
    nem rég írtad hogy testi legyen...
    találtam a fórumon egy témát ahol meg ezt írják :1. Lómedálütő
    Faj: Harcos
    Kaszt: Mentális
    VIT:STR 1:2 , esetleg mehet egy kicsivel kevesebb VIT is.

Szinteld fel főkariddal az újonnan indított Harcosod LvL 18-ra!
    Első mester az Erős Test legyen, a sok Védelem miatt. Ha nem vált át 18-ason a készség, akkor Öreg Hölgynél állítsd vissza annyiszor, amennyiszer szükséges! Később visszajön majd ez a pénz.
    Felszerelésnek némi alapholmi, ami összejön max. 200k-ból: Tradicionális Sisak+4-6 , Csatapajzs+6, Tigris Lemezvért+4-6 ( ha lehet Védelem vagy Kitérés Kövével ), Bambuszkard+5-6 ( Ha lehet Szörnyek vagy Halálos Csapás Kövével ), illetve ízlés szerint Ezüst Karkötő, meg egyéb holmik.
    Ezután szabadítsd be a karit Majombarlangba. :)

am itt a kép amit tegnap igértem:
  • N3o
    Hurki, ha összeszedt 12 millát 6 nap alatt metinekből akkor azt mondom hogy okés az a nyerő és azonnal átállok metint ütni kesztyűvel 1000-rel. Mert 12millát lehet összeszedni 6 napi lómedálozással 1 hetes tolvaj kesztyűvel. Ez durván 80-90db medál mert napi 20-25-öt ki lehet ütni lazán. Kékeknél meg 140k-ba meg elviszik hamar. Mivel ott rakom ki őket. Ha nekem kell lóvé 1 hetes kesztyű és kis kari 28-as brutális harcos. Poti alig fogy, cuccok is annyi esik, hogy az fedezi azt a minimális poti veszteséget, és akkor jön a medál és a yang.
  • bigbigle
    ja és itt egy kép amikor a sura köpeny miatt zavar.(most találtam meg a kezelőpanelt)
    a képet nem tom feltölteni ma majd holnap
  • bigbigle
    az a baj hogy metinből nem esik annyi yang.és nekem az szinte se ingyen mert kell cuccra a nagynak de most szereztem a kicsinek mér egy póklándzsa +6-ot bónuszal és kővel arra jó lesz
  • Töltöttkáposzta
    Hurki... számolgattam
    A lómedálozás jobban megéri.
    A metinverésnek több gyenge pontja is van.
    1. Nem biztos hogy találsz, lehet hogy keresed 1 óráig addig bejön 1 vagy 2 medál ha jó napod van.
    2. Ha nem egyedül veted, nem dob nagyon értékes, sőt lehet hogy egyáltalán nem is dob cuccot.
    3. Ha mondjuk zsinórba jön neked 3 kúrál kk, azzal nem mész valami sokra, viszont amennyi idő alatt találsz és ütsz is 3 metint, addig 1 lómedál vagy 2.
    4. Hakő esik metinből, az se biztos hogy nagyon értékes, mert pl +0 ninja kő, +0 sietség kő stb...
    -----------------------------
    Egyedül akkor éri meg ha van tolvaj kesztyűd, vagy ha nagyon szerencsés vagy, és esnek +4-es kövek.
    Lómedálba azt bírom hogy nekem ha jó napom van bejön 5-6 is, de volt már amikor 1 nap 10-et szereztem. Tudom potiigényes, de megéri.
    Ha rossz napod van akkor menny metinezni és kész :)
    És egy lómedálos karinak nem miszály full +8,9 es cucc.
    Én beértem +6 tigrisvért +6 csatapajzs, meg +3 FMS.(persze 5700 élet mellett 33-as on)

Tyű ez egy regény lett...
  • ToCsEk
    nekem, sárkány van, az a buff asszem, másik a healer talán.
    critel, visszaver,meg védelmet növel.
  • Hurki
    Felszerelés az ami igencsak számít.
    Szerintem nem érdemes medálos karaktert csinálni, 120-150k/db áron szinte ingyen van, 5X karival azt kitermeli pár óra, ha van metinverő karaktered, akkor meg pláne. Szerintem medál helyett inkább farm karaktert csinálj. Még kiütsz 1 medált, addig szétversz 4-5 metint, számolgass kicsit melyik éri meg?:D
  • Varikova
    egyik ismerősöm az auriga örömére akar csinálni egy buffos sámánt. de nem tudja hogy mikre rakjon pontokat. mondjuk azt sem tudja hogy gyógy vagy sárkány legyen (bár külföldi szerón a sárkány képző fölé van odaírva hogy buff képző) valakinek valami használható ötlet?
  • bigbigle
    a felszerelés nagyon számít?mert a nagykarimnak is most újítanám a cuccot és arra is alig van...és tolvajkesztyű nélkül is jön a medál?és milyen gyakorisággal?
  • Hurki
    Én úgy vettem észre:
    Kritikus találat az dula sebzéssel egyenértékű.
    Átható találat az eredeti sebzés 150%-a.
    PL: sebzésem 450, krittel 900, áthatóval 670 körül, aztán ha mindkettő bejön 1300 körüli :D
  • N3o
    Ja és a képessségek, Kard aurája M1-re tolva (17-esen váltatva) a többin 1-1 pont és a maradékot a forgó kardra (ha 17-esen váltatod akkor 7 pont kerül a forgóra) a többire 1-1 pont.
  • N3o
    A leggyakoribb és legyjobb az a 26-28-as karakter. Harcos és TESTI (a mentál elbír egy rakás majommal de fél év mire leszedi) De testit csak az csináljon akinek sok pénze van. A kellékek:

+9-es harci kasza, +9-es 18as vért (vagy +8-as 26os) +7-8as sisak, +7-es ötszög pajzs, réz füles +7-9, ébenfa nyaklánc +9 (a varázs sebesség miatt) és egy alap +8-9-es cipő. Ezen felül 40-et az erőre a többi stattot a vit-re.

Ezt 4-5 millából össze lehet hozni, ja és akkor még kell Sé, mert tolvaj kesztyű nélkül nem igen éri meg lómedálozni.
  • bigbigle
    akkor az eddigi kérdésem mellé hogyan kell medálozó karit csinálni?(tudom hogy volt ilyen téma a fórumon de most nem találom)
  • Varikova
    asmo. téged nem zavart az a sok kis mitugrász a hülye kérdésével? én akkor estem le a székről amikor megkérdezte az egyik, hogy nem-e dobsz neki cuccokat...
    és akk én is egy kérdés:
    ha valakit bannolnak egyik szerverről és azzal egy accban van a másik szerveren lévő karaktere akkor az is zárva lesz? (nem tudom ki ismeri Diesel2HUN nevét, főleg aquilán tevékenykedett 2 napja waroztunk ellenük kis speed hack stb. most aurigára is felment de már kezdi ölni az agysejtjeimet az ő "ártatlanságával")
    GM-eknek jó melót :) de legalább lehet látni hogy csinálnak valamit nem úgy mint aquilán. eddig 2-3 ember tűnt el mellőlem hirtelen....
  • ToCsEk
    gm-eket mi alapján választják ki egy szerverre?
  • RIZLA
    egy kérdés.... Pega elképzelhető, hogy még meg lesz esetleg valamikor nyitva?