Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Mondjuk pont ,hogy az ilyenek miatt szívják meg azok akik nem támadnak meg másokat.Úgy értem No3, lehet ,hogy ha engem is meglátnál egybõl lecsapnál ,pedig nem is csináltam semmit :)
"összes kék meg egy kretén faszkalap." -ezt te írtad korábban.akkor hogy is van ez ha a kékekkel nincs is annyi bajod ?:))))
nem mindegyik kék szemét. de ha beleütnek a gyûjtésembe, illetve õk is elekzdenek a közelemben lurézni mikor látják, hogy én már hamarabb ott voltam tõlem ne számítsanak semmi jóra.
néha van olyan, aki megérti amit mondok, azokkal jól elbeszélgetek, aztán van olyan aki érti amit mondok és csak üt tovább, aztán van olyan amelyik nem tud velem beszélni és miest meglát elrohan. de a kedvencem az, amenyik nem tud beszélni és üt, mert azt legalább a saját képzelõerõmre bízhatom, hogy mi az az üres amit írt.
mellesleg szeressük a sárgákat is. múltkor céhtársamnak csináltuk a warló küldit, mivel az oázistól lefele már nem volt íjász mentünk tõle balra. 5db 30-34 közötti sárga jött velünk szembe és csak azt láttuk, hogy verik az íjászokat. kérdezzük az egyiktõl, hogy warlovaznak-e. na ná hogy nem. megkértük õket hagyják az íjászokat. erre emgtámadtak minket. (szegénykéimnek nem tudom mi volt a bajuk, bár lehet hogy csak elget tettek a kérésünknek és a városban indultak)
Tehát olyan mint ha egyszerre a vitet és az ügyességet fejlesztetted volna.
Intelligenciát javaslom, de csináld úgy, hogy egyszer erre egyszer arra raksz.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Köszi szépen!
De azért máskor télleg kímélj minket az obszcén megjegyzéseidtõl :D
Annak idelyén nem te ajánlottad valakinek, hogy csak akkor válasza a sámánt ha kitartó? Akkor most neked eddig tartott a kitartásod? :D
Szerintem ird fel az emberek nevét akikel bajod volt és késõbb majd mikor nagy és erõs leszel vadázd le õket :D
Nekem volt 26 áthatolás kk-mn amibe közel 2 milió yangot fektettem, ebbõl még mevan 14, és még csak M3-as.
De még 1 sikeres könyv, és átviszi M4 be.
Azután kb 1-2 fog sikerülni szerintem, max M6 os lesz. De nem nagy rá az esélye. :-(
Az lenne a kérdésem,hogy jár e rangvesztéssel az ha pl. egy jóval nagyobb szintû játékossal vagyok egy csoportban?Ugyanis egyik nap akivel játszottam csoportban meghívott egy 60-as szintût a csoportba(az enyém 20) és a játék közben 600 ponttal visszaesett a rangom.Létezik,hogy emiatt?
Na akkor a RANG pont vesztés G skill növelésnél a következõek:
G1->G2 - 1000 rangpont
G2->G3 - 1500 rangpont
G3->G4 - 2000 rangpont
G4->G5 - 2500 rangpont
G5->G6 - 3000 rangpont
G6->G7 - 3500 rangpont
G7->G8 - 4000 rangpont
G8->G9 - 4500 rangpont
G9->G10 - 5000 rangpont
G10->P - 5500 rangpont
Tehát ha egy nagy szintûnek negatív rangja van az a lélekkõ tanulástól is lehetséges. A negatív rang hátrányait a régebbi hozzászólásomban megtaláljátok (tárgyeldobási esélyek negatív rangban)
Ha egy képességed M szintre vált 17-20között valamikor, utána azt sima készség könyvel tudod fejleszteni M1-rõl M2-re 1 könyv kell M2-rõl M3-ra 3 könyv...stb mindíg annyi sikeres könyv olvasás kell a következõ szinthez mint az aktuális szint. M10-nél még nem vált G-re csak miután elolvastál 10 sikeres könyvet akkor lenne "M11" de ekkor vált át G-re (olyan már nincs hogy M7-M10 között válthat át G-re) A sima könyv-ek szintán az M szint tanulásához kellenek. Egy példa: Nekem a sárkány lövésem váltott nemrégen M7-re. Utána elolvastam a sima natúr készségkönyvet akkor kiírta, hogy már csak 6 kell M8-ra. Utána vettek nekem 100k-ért egy sárkány lövés könyvet, elolvastam és utána már csak 5 könyv kellett M8-ra. Tehát a könyv-ek arra jók hogy egynap a készség könyvel együtt olvashatod. Akár egymás után a kettõt. Ha sikerül akkor 2-vel kevesebb kell már az adott szinthez. Az esélyeket pedig csak egyetlen egy dolog az item shop-os 2,5x-es tanulás javítja és az is csak a következõ 1 könyvre érvényes.
Szóval a maximum M szint a 11 és itt automatán vált át G-re onnantól meg a G skillt lélekkõvel tudod fejleszteni, ami pedig RANG pontba kerül. Következõ hozzászólásban leírom, hogy melyik G-rõl melyikre mennyi RANG-pontba kerül.
Én szerintem már mindenki, vagy legalábbis a többség látott már olyan könyveket a boltba, hogy például: Villám karom könyv, Erõs test könyv, stb.
Na az lenne a kérdésem, hogy ezek mire vannak kitalálva.
Mert ugyebár nem M-es skillek fejlesztésére van, arra ott vannak a készség könyvek, ezek csak sima könyvek.
Pár ismerõstõl hallottam egy pár lehetséges választ, leírnám most ide, válasszatok, melyik a helyes.:
1. M-es képességet fejleszt, de úgy, hogy az kiolvasásakor biztos hogy jó lesz.
2. G- skilleket fejleszt(ezt ki is zárnám mert azokra ott a Lélek kõ.
3. Ha egy skilled már elérte a maximum M-es fokozatot, vagyis az M10 et, akkor ezzel tudod továbbfejleszteni G-re.
4. Egyéb...
és mint mondtam, tudom, hogy etikátlan dolog, de 14:7 arányú céhcsatában akármennyire is etikátlan, a túlerõ elnyomását már nem nagyon bírtuk...
Igazbából akkor lehetne használni a lovakat, ha "Warló háború lenne", vagyis mindenkinek kellen warlova, amirõl tud támadni, de ilyen ugye jelenleg még nem nagyon van. Én azt hiszem, az ha valaki lóról támad háború alatt a saját "szintjét" minõsíti....
Az meg, hogy te 7 szinttel nagyobb vagy magasabb szinteken nem sokat jelent, hiszen lehet pl. te 7 szinttel nagyobb vagy max M3-as skillekkel, míg az ellenfeled ( pl nem harcos, hanem sura vagy más egyéb, ahol a kk nem 600-900k, hanem csak 50-100k,) és neki már M9-M10 vagy G skillje van, akkor bizony simán elverhet téged.....
Az minden világnak azonos helyen van.
Én egyet ismerek, azt a Sohan hegyrõl érheted el lent van az Öreg Dobod Papírokkal mellett
a pirosaktól
Sokkal könnyebb a fejlõdés, az árak nagyobbak, ám arányosan a saját pénzed is több, pl többet dobnak a mobok.
Több értelmét nem látom ennek, és az egész kínai, szóval nem annyira jó.
Nem tudok regisztrálni a privát szerverre, mert állandóan "A kiszolgáló nem található" van.
Tegnap azt írta próbáljam meg késõbb mert túlterhelt, de ma is ezt hozta fel, ugyhogy valami nincs rendben.
A Lungsam a sötét erdõ, a vöröst azt meg nem tom hogy hívják.
:)
Kezdésként vettem a kereskedõnél fegyvert, páncélt, cipõt, stb. mind 2000 gold volt és mind +9-es. Kb. 3 óra alatt 70-es szintet értem el, a gyors fejlõdésnek csupán egyetlen hátránya van, szinte semmit nem dobnak a szörnyek, mert mire belemelegedsz már tiz szintel nagyobb vagy és még gold-ot sem dobnak, nem hogy fegyvert vagy vértet. Ha találok is egye jó fegyót, vértet, a kovács ugyan ugy eltõri mint a normál szerveren. igaz lehet venni +9-es riben 25 milláért, de mivel a szörnyek nem nagyon dobálnak sokáig így nem könnyü összeszedni az összeget. De azért arra jó hogy elmokázzak vele.
Szerintem ma-holnap feltolom 99-re aztán elmászkálok erre-arra szörnyek ellen majd törlõm az egész gamét és vissza térek az rendes szerverre.
Nemsokára lesz 2. GM is és hamarosan, ha minden sikerül elindul egy új GM Training, ahonnan a résztvevõk nagyrésze 4-es szerverre kerül majd... de sajnos ez sokmindentõl függ, nem csak tõlem és elárulom, nem rám kell sokat várni....
Csak szét kellett néznem <#hamm>#hamm>
Elég hülye voltam hogy nem olvastam végig, hiszem ott volt az alján<#nezze>#nezze>
Nézegetem még egy kicsi hátha rátalálok :)