2912
-
Kriszike14 #1296 Sziasztok!
A kereskedő karakter (account) multiaccountnak számítt?Csak mert a szabályokban ez van: ,,csak egy felhasználói fiókkal vehet részt", viszont a GM azt mondta, hogy szabályos... -
FGB #1295 azt nem tudom én 32bitest használok, de mintha valaki panaszkodott volna rá, de próbáld ki ésoszd meg velünk is. -
#1294 császtok
Win7 64bitesen fut a Metin ?? -
FGB #1293 Nekem is Win7 van, és gond nélkül fut az alábbi mappába van telepítve:
"C:\Program Files\Metin2_HU" (amugy mindegyhol van, minden honnan elindul, de a torrent fríssítés miatt jobb ha itt van, ugyan ez még nem működik) nekem nem kellett sem rendszergazdaként futtatni sem kompatibilitást variálni, egyszerüen telepít majdindít és fut. Szerintem a hibai nkább a tűzval környékén lehet. -
#1292 Olvasd el, hátha segít:
http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=3312
Nekem am tökéletesen fut Windows 7 alatt. -
#1291 van egy aprócska kérdésem. tegnap kiraktunk 1 embert a céhből. waron állítólag attack speedezett (bár én kihagytam azt a wart szóval nem láttam mik is voltak) már régebben is feltűnt hogy egész gyorsan üt. 3 napja írt az egyik barátom hogy szerinte hacker az emberke. bemente map1 városba és láss csodát nekemjött. még mindig nem tudom mit higyjek Róla
valakinek valami ötlet hogy létezik-e az általa "15%-os támadási sebesség plusszal rendelkező páncél" melyet nem akar megmutatni elv? :) -
#1290 ha jol tudom, rendszergazdaként kell futtatni, és telepitésnél ne a C:\Programok-ba telepisd, hanem vmi külön mappába, nekem XP-szal gyakorlati tapasztalatom nincs
-
FGB #1289 én Win7 alól nyomom, de nincs velesemi bajom.
Pontossan hol akadsz el? -
claas tommy #1288 win 7 en valaki nyomja?mert nálam nem jó:/
vagy mongya meg valaki mi a baj pls
előre kösz -
#1287 Azt hiszem minden kőre rá van írva mit csinál, vagy épp mi ellen véd. -
#1286 a cuccokba rakható kövekről van valami infó hogy melyik mit ad? (angol szerveren játszok)
-
FGB #1285 Ebben egyet értünk, egy idő után kezd nagyon unalmas lenni a csak fejlőlösdi, én 1,5 hete nem is játszottam, csak 4-5 naponta egyszer megetettem a lovat szt csá. -
#1284 Jó a küldi, különösebb bajom nincs vele, de 60lvl fölé is tehetnének küldiket, ne az ilyen aprókkal foglalkozzanak. 60-99lvl között a szintküldiken és a biológus küldetéseken kívül semmi nincs, és ez azért így unalmas csak fejlődni fejlődni fejlődni. Lehetne valami nehéz küldi (a nehéz alatt nem az ilyen "gyűjts össze 100,000db-ot ebből meg ebből" küldiket értem hanem ami mondjuk összetettebb mászkálós) Nem is kellene érte nagyon nagyon sok exp csak az aktuális szint 10-20%-át ha már bedobná az már jó lenne. -
#1283 nem tudod szerintem visszaadni. Én tegnap felvettem és utána nem volt hajlandó a fegyverkereskedő vagy melyik addig szóba állni velem amíg nem vittem neki a pézsmaolajat vagy mit. Persze rögtön az első boltban a kereskedő mellet lehetett is kapni valami 10k áron. Annyira nem volt nagy érvágás és vettem is egyet és leadtam. de addig semmit nem tudtam csinálni.
amúgy utána ahogy nézegettem a boltokat volt aki 30-40k ért adta úgyhogy én még jól is jártam ha ugy veszem. Bár baromság volt felvenni a küldit:) -
FGB #1282 És ezt a küdit nem lehet visszaadni?
Ez egy kötelező küldi, vagy ki lehet hagyni? -
#1281 a kicsi vagy gyűjtsön annyi pénzt vagy ne vegye meg. a mások "kizsákmányolása" egyébként nem tudom észrevetted-e már de a játék alap része lett. ma már nem tudsz úgy elmenni ch1 map1 városba hogy ne látnád valamely küldi részét boltban jóval drágábban mint amennyit a küldi ad. és van aki megveszi. megveszi, pedig ő maga is meg tudná csinálni a küldit. na most aki kezdő és nem rendel nekik SÉ-t az mit csinálhat? megveszi a boltban. msot csak azért mert van egy küldi nyilván nem fog a játékban eltöltött kb 60. percében rögtön fizetni is. ha a GF nem akarja hogy eladjuk akk ne úgy rakja be mint kereskedhető tárgyakat. az árába meg ne szóljon bele senki mert ha van rá kereslet és annyiért is viszik az korrekt. teszem azt rengeteg dolgot adnak áron felül mégis viszik. se a GF, GA, GM, de még a jó isten sem mondhatja meg hogy a tárgyakat mennyiért adjuk el. pl hoznátok a rendszabályokat hogy "erős test KK max 200K" az hogy nézne ki? vagy mindent vagy semmit. és nekem senki ne hozza elő a cigarettát.... -
#1280 Neked is leírom akkor itt, ahogy a metin fórumban is tettem. Az új küldetés eleve 4-es szintűeknek került be. Azon a szinten az 1000XP és 500 yang is eléggé sokat ért. A pézsma olajas része félig tekinthető "szemétségnek", hiszen akkor "szívja meg" az ember, ha az 1. accán az 1. karaktere a 4-es szintű és így akar nekivágni a küldinek, hisz így valóban vagy rendel 18Sé-t egy 500Ft-os sms-sel, amit elkölthet pl a csomóra, ami 9sé és így lesz 9Sj, amiből tud venni 1 olajat ( vagy akár 9-et). Számomra érthetetlen okból ezt az olajat el lehet adni a játékban másoknak, így ha van "jó haverod" akár adhat neked ingyen is, vagy eladhatják x yangért. Azért fura ez számomra, mert a Tárgy boltos tárgyak általában nem adhatóak el.
Ezzel viszont sokak egyből "üzletet csinálnak" és eladogatják 10-20-30-500k yang árakon, kérdés megéri-e megvenni. Véleményem szerint 5000 yangért kellene adni kb, hiszen 4-es szinten összeszedni 20 ezer yangot eléggé esélytelen, így max azokra lehet számítani, akik magasabb szintűek és meg kell csinálniuk a küldit. -
#1279 aa baze, ezt soha nem találtam volna meg :D jól eldugták :D (nemnéztemszét)
köszönöm szépen. -
#1278 kicsit lejjebb görgetve a metin2wiki trailer melett balra és egy kicsit lejebb ill ha így sem lenne meg jobbra a "semleges területek"-től. -
#1277 én is itt néztem de:
"miért nincsenek a shieldek feltüntetve"
még mindig az a kérdés, nem péncél, nem sapka, hanem SHIELD (pajzs) kéne továbbra is -
#1276 itt vannak simán wikin nekem sem hozza be őket. -
#1275 wikin miért nincsenek a shieldek feltüntetve? :S vagy csak én nem találom? -
#1274 aszem 5-ös szinttől van. németről ismerős a küldi mert ott volt egy kiskarim csak nem értettem mit kell csinálni. most mindenki megkapta 4-es szint felett. aurigán legalábbis
am új szeró powa ugyan az kezd beindulni mint aquilán. 6K-ról megint -13K rang lett szal kicsi okostónik előnyben akik beleütnek a metinembe... -
#1273 Kösz asmo a felvilágosítást!
Varikova mikor kapod meg azt a küldit? -
#1272 a világ legnagyobb kitolása ez a pézsmaolajas küldi. ezzel is csak azt érik el hogy vegyenek az emberek SÉ-t hogy aztán SJ-ért megvegyük a pézsmaolajat amiért kapunk 500 yangot meg 1k expet amit kenhetünk ahová gondoljuk.... attól függetlenül most jól jött ez cucc. volt fölösbe némi sj-m vettem egy rakás olajat 10K/db-ért talán elviszi valami szerencsés.... -
#1271 na, ezt egy kicsit félregépeltem, de biztos értitek!:) -
#1270 olvasgattam, érdemlegeset nem találtam! :)
karakterem fejlesztése utána természetesen utánaolvastam, INT duplája a VIT-nek, szóval jól alakítom! :)
bár készségeknél kicsit elcsesztem, Elv.penge után a Sárkány örvényt kezdtem nyomni, a Félelem helyett!:(
szóval 0 védelem, ergo sok poti használat, ami még több yang! :(
de ettől eltekintve ütős karakter...lesz. a későbbiek folyamán. :)
mikor már a harcosok hanyatlanak, ez akkor lesz a csúcson. :) -
#1269 N3o: Nem is "metin" miatt mondtam....
Kedves Töltöttkáposzta, nagyon szép, amit bemásoltál, de látom nem érted mi a gondom tovbábbra se, de segítek, hátha így jobban érted majd a lényeget:
"Ezt a linket elhelyezheted a weboldaladon, használhatod ALÁÍRÁSKÉNT FÓRUMBAN vagy elküldheted a barátaidnak. Ha valaki rákattint a linkre, akkor te cserébe dicsőséget és pénzt kapsz!"
Még 1x kiemelem, ALÁÍRÁSKÉNT használhatod Fórumban, és nem Hozzászólásba írva.
Truck: Olvasgasd a Metin fórumot a Tippek és Trükkök részen találhatsz jó megoldásokat egyrészt a karaktered fejlesztésére, másrészt, hogy milyen szinten hol érdemes fejlődni, ahol jól ad XP-t. -
#1268 Szép estét emberek! :)
na, kb 3 hete kezdtem el a játékot, és munka mellett jó időtöltés! :)
olyan kérdésem lenne, h van egy Kard Sura-m Aquillan. [vagy h írják]
lvl 33-as szintű, de vlmi baromi lassan fejlődik. hihetetlen egyszerűen. tudnátok vlmi tippet adni, h miként lehetne ezt felgyorsítani? :)
a játékosokról ne is beszéljünk, h húzás meg stb, mert egyszerűen annyi a bunkó, paraszt, írni és fogalmazni helyesen nem tudó gyerek, h komolyan, párszor elmegy a kedvem is a játéktól. [tisztelet a kivételnek] tp gyűrűt meg nem akarok venni, előre szólok! :)
btw, ami most indult új szerver, még is h lehet, h már lvl 45-ös, vagy nagyobb szintű emberek is rohangálnak? nekem senki ne mesélje be, h annyit játszottak. a szerver indítás után rá 3 nappal már láttam lvl 40 felettit. nem is egyet...hihetetlen. -
#1267 inkább maradjunk a metinnél: a céhwar befuccsolt. nem lehet belépni bal alsó sarokban kiírja hogy war van belépési engedély kérése küldit betolja ch váltás nem ér semmit és mindenki ideges... és ez nem csak nekem de senkinek sem müxik aurigán. -
claas tommy #1266 win 7 en valaki nyomja?mert nálam nem jó:/
vagy mongya meg valaki mi a baj pls -
#1265 Asmo csak mellékesen tájékoztatsz mi? nem is kell törődnöm vele csak végleges kitiltás jár érte az rövid idő ... :D
Am akkor kiírom mégegyszer hogyha csak 1 accomat tiltják le.
Hogy tiltanak ki?
Hogy erről az IP címről már nem regizhetek vagy csak 1 accomat törlik? Mert am ez télleg nem metin hanem SG fórum és idézem:
"Ezt a linket elhelyezheted a weboldaladon, használhatod aláírásként fórumban vagy elküldheted a barátaidnak. Ha valaki rákattint a linkre, akkor te cserébe dicsőséget és pénzt kapsz!" -
#1264 De ez SG fórum, semmi köze a metinhez :D Ezt még te írtad :) -
#1263 Tájékoztatlak, hogy a "harapólinket" csak Ismerőseidnek küldheted el, más oldalak fórumának "telespammelése" tiltott, így ha most jelentem, hogy te ide beírtad a linkedet, azért végleges kitiltást fogsz kapni a játékból....
csak úgy mellékesen tájékoztatlak.... -
#1262 valaki csinálna egy képet map2ről hogy hol találom a brutal harcosokat? mert csak alap mobokat rak, azt meg mindenhol irtottam de sehol sem jött brutal belőle :/ -
czapi #1261 Akkor minek írkálsz ide? -
#1260 Tájékoztatlak én már abbahagytam a metint.
Meguntam... szerintem unalmas... -
bigbigle #1259 inkább metinezz ne ide írogass össze vissza.
am 1 kérdés:melyik a jobb egy harcosnak?:ébenfa füles +4 vagy a 39-es (aszem) +4 ami +7 életerőt ad és van rajta +6%mozgási képesség? -
#1257 Ja! Értem!
De mindenki?
Sztem elkapták a H1N1 et -
bigbigle #1256 kockolunk xd