Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varikova
uhh bakker. egyenlõre tölt ez a gané. valami fájlok ellenõrzése után rögtön 94,9%-nál tartott, most valamit nagyon tölt kemény 8kb/sec-el (ez szerintem piszok lassú ahhoz képest hogy 100-150el szokott tölteni mikor torrentezek és még az is elég gyenge... mellesleg t-kábeles a netem aszem) nah mire ezt megírtam eltelt kemény 4 perc és 95%-nál tart....

van egy jó tûzfalam és ezt is fogom tenni, le fogom tiltani a portokat.
és eszem ágában sem lesz a torrent update-t nyitva hagyni, a frissítésrõl gondoskodjon a GF ne én, vagy adjon cserébe valamit.

Vannak, akik oda vannak a torrent-nek és osztogatnak cuccokat, ugyan akkor elfelejtenek egy-két dolgot, hogy illegálisan teszik pl: film, zene, könyv, és egyéb lopott tartalmak. Vannak olyan dolgok, amit feltölthetsz ezek az általad készített dolgok: képek, videók, és egyéb szerzemények (ami nem jelenti azt, hogy leírsz egy Adi verset Word-be és azt terjeszted, mivel te írtad be Word-be) ezeket nyugodtan terjesztheted. Magyarországon csak a feltöltés illegális a letöltés nem, teszem azt ha találsz a Net-en egy filmet és azt letöltõd megnézed, majd 24 órán belül törlõd, és nem rögzíted adathordozón, akkor nem követtél el bûncselekményt. Viszont a torrent nem errõl szól fájlok cserélnek gazdát jogtalanul 99%-ben.

Nem arról van szó, hogy félek a torrent-tól, egyszerûen csak arról, hogy senkinek semmi köze és joga a gépemen tárolt anyagokhoz legyen az bármely könyvtár, Metin, Windows, Linux, vagy saját, ha meg mégis megteszi ne csodálkozzon, ha kap cserébe egy–két kellemetlen virust!. Hogy egy másik példával éljek: lehet akkor is orron vernélek, ha egy könyvet olvasnék és te a vállam felett elkezdenéd olvasni. És, hogy megérdemelnéd-e, IGEN, mert semmi közöd hozzá.

Nem személyeskedés remélem megérted és nincs harag. Vagy találkozzunk a Pegán és lerendezzük ott? <#nevetes1><#nyes><#nevetes1><#hawaii>

N3o
A torrentezés a világ legjobb dolga, ingyen van és te is oszthatsz meg cuccot bárkinek. Az hogy pár peer csatlakozik egy torrent programon keresztül a gépedre az a te bajod. Ha félsz szerezz be egy ütõs tûzfalat és csak 1 portot nyiss meg amit megadsz a kliensnek is és így csak az fog hozzáférni.

Kérdés, mi ez az üres üveg? 10db 150k vegyinél mire lesz jó? Milyen italok készítésére?

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

A torrentrõl meg csak annyit, hogy az én gépemrõl seni nem olvasgasson, így le fogom tiltani. indításhoz engedélyezem, ha frissített (ha csak nem tudom kikerülni a frissítést) utána torrent tilt, azt GF bekaphatja!

Hurki
sok sikert hozzá, de gondolom ez ban gyanús tevékenység 😄

What a feeling? Cycling and beer :D

N3o
Azzal ne törõdj csak nyomd ki a szemét 😄 Amúgy látom a saját kis kliesbe a feltöltést nem lehet korlátozni ez jó pont. Viszont amit ajánlok mindenkinek aki torrentezik: cFosSpeed nevû program, a fel és letöltési szálat elkülöníti egymástól ezálltal a feltöltés nem fogja belassítani a letöltési sebességet és fordítva, tehát mind a kettõ tud futni maxon.

párom nemrég elindította a metint 13 perc alatt elérte a 98,9%-ot, most percenként 0,1 %-ot emelkedik. Nem tudom mekkora a mostani frissítés, de nekem 15Mb a netem kb. 1,3 Mb-vel szokott tölteni, 100 Mb átlagosan 2-3 perc, így most vagy 3Gb tölt le vagy egy rakás **** az egész.
Erre nem tudok mit mondani, csak gratuálni tudok.

u.i.: most írt párom 18 perc után Error!
"CreateProcess failed with error 3:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat."

Ha kitörlöm az update.exe-t és a pach exe-jét, akkor vajon ki tudom kerülni a frissítést és elíndul a metin vagy ahhoz még a metin.exe-t is fel kell törni meg buherálni?

Hurki
nekem is ugrál valami, de bezárom mindig 😄

upc netünk van,1 perc sem volt a frissítés.majd otthon is kíváncsi leszek a frissítésre mert ott jóval lassúbb a netünk.Az új betû nekem nagyon tetszik 😊)Viszont csak nekem ugrik elõ itt egy bejelentkezõ jelszót és felhasználót nevet kérõ ablak?

Hurki
tölthetek én le 1,5 giga/sec-el is, ha nincs megfelelõ upload 😄

N3o
Hát az attól öregem nem függ a frissítésed lett lassú 😄 Amúgy a szerver ismét leállt 😄 He he he he he he 😄

Hurki
éljen a szuper feltöltési sebesség, már vagy 10-15 perce frissít :S

N3o
Lett egy kis bug is a metinbe, sokaknak oldalra nyújtott betûi lettek... 😄

ToCsEk
az tudom hogy egy köcsög szar az upc, emel mint a hülye, hogy csalogassa az elõfizetõket, aztán elérik a korlátokat aztán csak szopás van mert korlátoznak mindent..
ne izgulj én nem a nethülyék közé tartozom.. 4éve torrentezek szóval tudom, hogy 15mbites netem 1,8mb-al tölt le, fel pedig max 200k-val...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

N3o
Nem szidjuk, csak tény, hogy lassabb mivel direkt belassították céges szinten a torrentezést. Az, hogy neked maxon megy lefele iszonyat mázli, vagy szimplán nem tudod, hogy mekkora neted van és mennyivel is kellene mennie lefele és FELFELE!

ToCsEk
nem tudom mit szidjátok az upc-t, nekem semmi gondom sincs vele, amikor használom a torrentet mindig maxal csorog le minden...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

N3o
A GF-nek van annyi pénze, hogy vehetne még, pár erõs vasat. Torrent az egy dolog. Még nem teljesen világos ez az egész. Ha teszem azt én leszedtem a frissítést, és feldobom az oldalamra (tárhely akad bõven), onnan bárki letöltheti és úgy is fog ez mûködni? Ha manuálisan csinálja az ember?

ezzel a 30-60 perces indulással meg az lesz a baj, hogy el sem fogja indítani, én nem hiszem, hogy fogok várni 1 órát csak azért hogy játszak, most is csubán 30-60 percre lépek fel egy héten max. kétszer, szerinted ezek után elíndítom?

Idióta GF <#boxer><#szomoru1>

ChaosTeam
Tudtommal nincs kész az a map, így még nem is kerül be egy ideig a játékba..

A torrentes megoldással az UPC csak egy dolog, tudom milyen, én is UPC-s voltam szeptemberig..... de nagyon sok játékos lehet el is búcsúzhat a metintõl, hisz egyes helyeken - pl Kolesz, Suli, munkahely - tiltva van a torrent, vagy eleve portokkal, így hozzá se fog férni, vagy "ha lebukik, hogy torrentet használ" letiltják a netrõl..... ebbõl lesz a sok gond... UPC-sek meg biztos örülnek majd, ha egy nagyobb update alkalmával 30-60 perc lesz a metint elindítani.....

Nem tudom miért kell a GF-nek a saját szervereinek védelem érdekében sok felhasználónak gondot okozni....
N3o
Laza megoldás, a gond csak a következõ. Akinek UPC nete van az igen csak belassult és kicsit megszívta. A UPC-nél már elérték, hogy a p2p azaz a torrentezést iszonyat mértékben belassítsák, akinek UPC-s nete van annak nem a kedvence a torrent. És mivel elég jó pénzért vannak sokan is használják õket. Tudom a százalékos arány a lényeg nem a mennyiség. Tehát UPC-sek lassabban töltik majd a cuccot, de ez legyen az õ bajuk. Ez csak egy apró megjegyzés semmi több.

Apropó Jégbarlang? (Pegasus szerveren) Tudom itt is a százalékos arány számít. Az nem, hogy a jelenlegi kb 70,000 userbõl olyan jó 20k csupán boltos karakter. Kemény 200 70 fölötti játékos van. Õket szivatjuk? Mikor lesz nyitva?

ChaosTeam
Új Fontos hír:

Metin2 Hírek
Töltöttkáposzta
A ninja nagyon lassan fejlõdik, 20-as tól 26-27 ig.
A fehér esküsök már nem dobnak annyit, és magadban nem is lehetsz mert a hely mindig foglalt, de viszont a temetõs lények túl erõsek.
én 22-s vagyok és húznak.
Csak úgy tudok fejlõdni.(Sajnos)

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Varikova
fehér eskü katonák. õk adják az expet rendesen. egyébként nekem a 18-as szint 2 óra játék után megvolt.... a 30-hoz azért kellett még 3 nap kb... (hozzáteszem erõs testtel sokkal könnyebb nem kell annyi poti)

ToCsEk
a cél titkos 😄, de jah lusta vagyok :S de csak 30ig akarom felvinni 😊 msot vagyok 18as sura, csapkodom a medvéket 1000-rel, esetleg ami több xpt ad és nem potiigényes? 😄

N3o
30-ra felvinni 1 nap kb. Onnantól napi 1 szint megvan egészen 38-ig 😊

Na de néhány érdekesség képekben:

http://www.n3oo.extra.hu/metin2/album/index.html

2 metin, egyikbõl kilépés közben alt+tab a másikra 😊 Csak hogy tudjátok milyen is amikor megkeveredik a játék és nem tudja melyik képet hova tegye be 😊

Töltöttkáposzta
Asmo így már érthetõ köszi 😊
izé...
Tocsek mi abban a jó hogy egy olyan karaktert viszel, amit nem te csináltál a kezdetektõl fogva?
Szerintem így értelmetlen, a mellett hogy tilos is, mert gondolom te nem bírsz egy karaktert felvinni 30-ra mert lusta vagy és nem dobnak sok exp-t.
Nem de bár?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

ToCsEk
áucs 😄
azért köszi 😊

ChaosTeam
Játék szabályzat:

7.- Felhasználói Fiók Adatok

* Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A Metin2 Csapat sosem fog kérni tõled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a metin2-ben! )

Felhasználási Feltételek:

4.2.1. A felhasználó köteles bejelentkezési adatait, minden azonosítóját és jelszavát szigorúan titokban tartani. A felhasználó kizárólag a Gameforge által üzemeltetett weboldalakon adhatja meg bejelentkezési adatait.

4.2.5. A felhasználó semmilyen körülmények között nem jogosult másik felhasználó bejelentkezési adatait használni, kivéve, ha a játékszabályok erre vonatkozóan kivételeket engednek meg. ( nem engednek meg a játék szabályok kivételt erre )

Remélem érted a célzást ezzel....
ToCsEk
hi, valakinek nincs egy fölös 30+os karaktere amitõl megválna?

Varikova
szerintem patrik úgy gondolja, hogy a tolvajtól lopni bûn 😊egyébként ez tényleg nem szép dolog patrik 😄

ChaosTeam
Hasonlítsd össze a 2 oldalt és talán megérted...

http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=31

http://www.metin4ever.eoldal.hu/cikkek/metin-friss/teamspeak

Ne tévesszen meg a Metin fórumban Xefi hozzászólása, mert eredetileg õ nyitotta a témát, de amikor külön szervert indítottunk a metinnek, akkor írtam át az 1. hozzászólást - látható a képeken is az én nevem - ....

Õ 1 az egyben kimásolta, majd az oldalán a végére odírta, hogy "Üdv: Patrik", mintha az õ írása lenne... és a vicc az, hogy az oldala fejlécében ez olvasható "Ne lopj"..... mármint tõle, a máshonnan ellopott tartalmat? ....
Töltöttkáposzta
õõõõ...
mire gondols Asmo?

ChaosTeam
Szeretem amikor az általam vagy más ember által írt ismertetõt valaki lenyúlja és utána a saját nevében, saját írásként adja továb... ( TS ismertetõ ) ....
Nem enged fel egyik szerverre sem. Mindig kidob a szerverválasztáshoz, pedig nincs tele egyik szeró se. Miért?

Töltöttkáposzta
patrik a fegyvereken van mit javítani... alig van fegyver, de gondolom tegnap nyílt az oldal, és nem baj ha még nem z igazi.
Lehet rajta javítani.

Töltöttkáposzta
köszi asmo!
Elég szar akkor ez a privát szerver ha azt csinálsz benne amit akarsz.
Azér lepõdtem meg mert ilyet még nem láttam na...

hogy lehet gyorsan pénzhez jutni?

Skiller ellopta az öszzes pénzem.<#boxer><#violent><#duma><#falbav>

http://www.metin4ever.eoldal.hu/ PLZ nézzétek meg kössz vannak jók is chat stb
ChaosTeam
Mi ebben olyan nagy dolog? Ez egy Privát szerver - természetesen teljesen illegális - de úgy állítja be benne a dolgokat, ahogy akarja... pl metin kõ csak 1-es vagy 2-es szintû, õ meg 99-es P skillekkel, láthatóan õ rakja be a sok metint meg mobot is..... ebben semmi "nagy" nincs, ez az egész privát szerver arra jó, hogy teljesen irreális környezetben, irreális erõviszonyok mellett tudjon "gizdázni" mások elõtt... Valós, normálisan configolt legális szerveren ilyet nem tudna megcsinálni....

Töltöttkáposzta

Töltöttkáposzta

Töltöttkáposzta
http://www.youtube.com/watch?v=tGEzoiv4BsQ&feature=related
Na ilyen mapot még nem láttam!
De az egész videó hihetetlen!

Töltöttkáposzta
Egy kommentbe le lett írva a tárgy javításának esélyei, de lehet hogy az öregasszony is befolyásolja annak sikerességét.
Eddig azt hittem hogy az öregasszony csak a yang dobást mutatja ki, meg a horgászást.

Varikova
nem tudom ti hogy álltok az öregasszonnyal, de amit õ mond általában beválik. ha a mondandójában benne van a szerencse akkor nekem szinte biztosra sikerült a KK olvasás, a cuccokat pedig min +4 ig tudtam vinni (ha szerencsét mondott akkor 6-ra is) ha pechet mesél akkor KK olvasás abszolút 0 a tárgyakat pedig szinte rögtön töri. van benne valami amit asmo mond, de szerintem naponta véletlenszerûen lesz generálva a karakter szerencséje.

nemtalálom hova kel beírni a számlaszámomat
Colt17
Hát akkor kk olvasásban szerencsétlen.
Tárgy fejlesztésben még majd kiderül.
Tárgy dobásban abszolút szerencsétlen.
Még az a jó hogy a kk-k nem 100k-200k között vannak.
:d

ChaosTeam
Mi ezt kitárgyaltuk anno egyik céh tagommal, hogy valószínûleg a háttérben is vannak befolyásoló tényezõk... pl az én fõ karakterem "buta mint a tök" 10 kk-ból 9-et biztos elront.... míg neki 10-bõl 8 sikerül. Ellenben nekem anno dobálták a medálokat a majmok ezerrel, neki meg szinte semmit.

Persze ezek csak feltételezések és nem hivatalos dolgok, de úgy gondoljuk, hogy vannak a karaktereknek ilyen "szerencse faktorai" ami a karakter létrehozáskor dõl el véletlenszerûen pl:

KK olvasásba -> Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
Tárgy fejlesztésben(kovácsnál) - Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
Tárgy dobásban - szerencsés - átlagos - szerencsétlen

...stb. És ezek alapján alakul ki, hogy az adott karakternek miben lesznek sikerei és miben nem annyira... Természetesen elõfordulhat, hogy mindene szerencsés lesz, de az is, hogy mindene szerencsétlen, vagy épp átlagos.....

Mint mondtam, ezek nem hivatalos dolgok csak a mi "elmélkedésünk" aminek vagy van alapja, vagy nem... minden esetre érdekes, hogy 2 accom van, a fõ karimmal ugyan azon a szinten ugyan olyan fejlesztéssel ugyan azokkal a felszerelésekkel óránként kb 4-5 medált is dobtak, míg a másik külön "medálozó" karimnak szinte napi 1-2 medál esett max....
szerencse kérdése, neked éppen rossz napod volt míg barátodnak felragyogott a szerencse csillaga, de ha vigasztal ez nála sem tart sokáig