Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és eszem ágában sem lesz a torrent update-t nyitva hagyni, a frissítésrõl gondoskodjon a GF ne én, vagy adjon cserébe valamit.
Vannak, akik oda vannak a torrent-nek és osztogatnak cuccokat, ugyan akkor elfelejtenek egy-két dolgot, hogy illegálisan teszik pl: film, zene, könyv, és egyéb lopott tartalmak. Vannak olyan dolgok, amit feltölthetsz ezek az általad készített dolgok: képek, videók, és egyéb szerzemények (ami nem jelenti azt, hogy leírsz egy Adi verset Word-be és azt terjeszted, mivel te írtad be Word-be) ezeket nyugodtan terjesztheted. Magyarországon csak a feltöltés illegális a letöltés nem, teszem azt ha találsz a Net-en egy filmet és azt letöltõd megnézed, majd 24 órán belül törlõd, és nem rögzíted adathordozón, akkor nem követtél el bûncselekményt. Viszont a torrent nem errõl szól fájlok cserélnek gazdát jogtalanul 99%-ben.
Nem arról van szó, hogy félek a torrent-tól, egyszerûen csak arról, hogy senkinek semmi köze és joga a gépemen tárolt anyagokhoz legyen az bármely könyvtár, Metin, Windows, Linux, vagy saját, ha meg mégis megteszi ne csodálkozzon, ha kap cserébe egy–két kellemetlen virust!. Hogy egy másik példával éljek: lehet akkor is orron vernélek, ha egy könyvet olvasnék és te a vállam felett elkezdenéd olvasni. És, hogy megérdemelnéd-e, IGEN, mert semmi közöd hozzá.
Nem személyeskedés remélem megérted és nincs harag. Vagy találkozzunk a Pegán és lerendezzük ott? <#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1><#hawaii>#hawaii>
Kérdés, mi ez az üres üveg? 10db 150k vegyinél mire lesz jó? Milyen italok készítésére?
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Erre nem tudok mit mondani, csak gratuálni tudok.
u.i.: most írt párom 18 perc után Error!
"CreateProcess failed with error 3:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat."
Ha kitörlöm az update.exe-t és a pach exe-jét, akkor vajon ki tudom kerülni a frissítést és elíndul a metin vagy ahhoz még a metin.exe-t is fel kell törni meg buherálni?
What a feeling? Cycling and beer :D
What a feeling? Cycling and beer :D
ne izgulj én nem a nethülyék közé tartozom.. 4éve torrentezek szóval tudom, hogy 15mbites netem 1,8mb-al tölt le, fel pedig max 200k-val...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Idióta GF <#boxer>#boxer><#szomoru1>#szomoru1>
A torrentes megoldással az UPC csak egy dolog, tudom milyen, én is UPC-s voltam szeptemberig..... de nagyon sok játékos lehet el is búcsúzhat a metintõl, hisz egyes helyeken - pl Kolesz, Suli, munkahely - tiltva van a torrent, vagy eleve portokkal, így hozzá se fog férni, vagy "ha lebukik, hogy torrentet használ" letiltják a netrõl..... ebbõl lesz a sok gond... UPC-sek meg biztos örülnek majd, ha egy nagyobb update alkalmával 30-60 perc lesz a metint elindítani.....
Nem tudom miért kell a GF-nek a saját szervereinek védelem érdekében sok felhasználónak gondot okozni....
Apropó Jégbarlang? (Pegasus szerveren) Tudom itt is a százalékos arány számít. Az nem, hogy a jelenlegi kb 70,000 userbõl olyan jó 20k csupán boltos karakter. Kemény 200 70 fölötti játékos van. Õket szivatjuk? Mikor lesz nyitva?
A fehér esküsök már nem dobnak annyit, és magadban nem is lehetsz mert a hely mindig foglalt, de viszont a temetõs lények túl erõsek.
én 22-s vagyok és húznak.
Csak úgy tudok fejlõdni.(Sajnos)
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Na de néhány érdekesség képekben:
http://www.n3oo.extra.hu/metin2/album/index.html
2 metin, egyikbõl kilépés közben alt+tab a másikra 😊 Csak hogy tudjátok milyen is amikor megkeveredik a játék és nem tudja melyik képet hova tegye be 😊
izé...
Tocsek mi abban a jó hogy egy olyan karaktert viszel, amit nem te csináltál a kezdetektõl fogva?
Szerintem így értelmetlen, a mellett hogy tilos is, mert gondolom te nem bírsz egy karaktert felvinni 30-ra mert lusta vagy és nem dobnak sok exp-t.
Nem de bár?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
azért köszi 😊
7.- Felhasználói Fiók Adatok
* Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A Metin2 Csapat sosem fog kérni tõled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a metin2-ben! )
Felhasználási Feltételek:
4.2.1. A felhasználó köteles bejelentkezési adatait, minden azonosítóját és jelszavát szigorúan titokban tartani. A felhasználó kizárólag a Gameforge által üzemeltetett weboldalakon adhatja meg bejelentkezési adatait.
4.2.5. A felhasználó semmilyen körülmények között nem jogosult másik felhasználó bejelentkezési adatait használni, kivéve, ha a játékszabályok erre vonatkozóan kivételeket engednek meg. ( nem engednek meg a játék szabályok kivételt erre )
Remélem érted a célzást ezzel....
http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=31
http://www.metin4ever.eoldal.hu/cikkek/metin-friss/teamspeak
Ne tévesszen meg a Metin fórumban Xefi hozzászólása, mert eredetileg õ nyitotta a témát, de amikor külön szervert indítottunk a metinnek, akkor írtam át az 1. hozzászólást - látható a képeken is az én nevem - ....
Õ 1 az egyben kimásolta, majd az oldalán a végére odírta, hogy "Üdv: Patrik", mintha az õ írása lenne... és a vicc az, hogy az oldala fejlécében ez olvasható "Ne lopj"..... mármint tõle, a máshonnan ellopott tartalmat? ....
mire gondols Asmo?
Lehet rajta javítani.
Elég szar akkor ez a privát szerver ha azt csinálsz benne amit akarsz.
Azér lepõdtem meg mert ilyet még nem láttam na...
Na ilyen mapot még nem láttam!
De az egész videó hihetetlen!
Eddig azt hittem hogy az öregasszony csak a yang dobást mutatja ki, meg a horgászást.
Tárgy fejlesztésben még majd kiderül.
Tárgy dobásban abszolút szerencsétlen.
Még az a jó hogy a kk-k nem 100k-200k között vannak.
:d
Persze ezek csak feltételezések és nem hivatalos dolgok, de úgy gondoljuk, hogy vannak a karaktereknek ilyen "szerencse faktorai" ami a karakter létrehozáskor dõl el véletlenszerûen pl:
KK olvasásba -> Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
Tárgy fejlesztésben(kovácsnál) - Szerencsés - átlagos - szerencsétlen
Tárgy dobásban - szerencsés - átlagos - szerencsétlen
...stb. És ezek alapján alakul ki, hogy az adott karakternek miben lesznek sikerei és miben nem annyira... Természetesen elõfordulhat, hogy mindene szerencsés lesz, de az is, hogy mindene szerencsétlen, vagy épp átlagos.....
Mint mondtam, ezek nem hivatalos dolgok csak a mi "elmélkedésünk" aminek vagy van alapja, vagy nem... minden esetre érdekes, hogy 2 accom van, a fõ karimmal ugyan azon a szinten ugyan olyan fejlesztéssel ugyan azokkal a felszerelésekkel óránként kb 4-5 medált is dobtak, míg a másik külön "medálozó" karimnak szinte napi 1-2 medál esett max....