2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Drommó
    Sziasztok!

Próbáltam utánajárni a dolgonak ,de nem találtam.
    Szóval 46 vagy 47 küldetésnél megkaptam ,hogy szerezzek be egy templomi sálat és egy vallásti tant.Ezeket a büszke harcosok adják a templomban.Én a templom elején ütöm a büszke sötét harcosokat.Jól teszem? Ezek fogják majd vmikor odaadni?
    Köszi szépen!
  • N3o
    Asmo, jó lenne tudni, hogy lesz-e valami vasárnap. Rá kellene kérdezni a németekre.
  • FGB
    Ha jól veszem ki akkor a penge olyan M8-as a vért M4 (full INT-el ez +69), nem tudni mekkora a fegyvere, de gondolom +7-es lehet akár csak a vértje, aztán ha ezekben még van némi extra akkor elég jó lehet a védelme. A ló ha jól emlékszem +30 erőt ad, bár a harci lovat nem tudom.
  • Truck Driver001
    szerintetek 41-es szinten, tényleg ezt produkálja a Kard Sura? :D
    link.
    mert ez igen durva, a szinthez képest. két 49-es menta harcos céhtársam hív magára ennyi feka orkot egyszerre, és azért használnak potit szépen.
    tudom, h Kard Sura mobok ellen a legerősebb, és nagyon sokan dicsérik, de lóháton tényleg ennyire bírná? eszméletlen mit művel.
  • N3o
    Én azt bírom amikor ráírnak a boltos karimra, hogy "cs ha nem adod olcsóbban a kardot kilopom a boltból" :D Mondom ez hülye :D Akkor lopd :D Persze nem tudja csak a szája jár. (amúgy egy félhold és egy véres kard +7-ről van épp szó)
  • Töltöttkáposzta
    Tyű ha annyiszor nőnék 1 centit ahányszor ezt írják nekem egy nap,
    vagy 30 m-es lennék biztos. XD
  • Kriszike14
    Szia Asmodeus!

GAPollus nevű acc próbál karikat lopni azzal az ürüggyel, hogy hackelek mag akinek ír, és ha nem adom az ID-t meg a Pass-t, akkor bannolva leszek.
    Mellesleg a testvérednak adja ki magát, és azt mondja még, hogy nem lehet vele találkozni, mert be van építve a rendszerbe ×Ð ...
  • FGB
    szerintem védelemnek jobb a félelem mint az Elv.vért, M1-en a vért +60-a ad 90 INT-el. Míg a Félelem M1-en 28%-ot levesz az ellenfél sebzéséből.
    Ami biztos az én WP surám az alábbiak szerint épül:
    2/3:1 INT:VIT 90 int után csak VIT, utána majd meglátom mit mond a P szeró ERŐ vagy ÜGY.
    1. elv.penge
    2. Félelem
    3. elv.vért
    4. ujjcsapás
    5. sárkányörvény
  • FGB
    Bocs, elírtam a PvM suránál. Előbb az INT majd utána a VIT.
  • Jobson
    sziasztok !
    Van egy olyan gondom, hogy nem látok semmi tárgyat csak a fegyvereket. Az italoknál látom hogy hány darab van de nem látom magát az üvegeket. A ruha se látszik de ha ráviszem az egeret akkor kiírja hogy van, de nem látszik? Ez mitől van?
    köszi
  • Truck Driver001
    :)

hát mindenesetre ki, hogy. nálam először az INT maxra, utána pedig VIT-es dolog jobban bejött! :)
    már csak azért is, mivel az INT mindegyik készség erejét növeli, kivéve Félelem, de a lényeg itt az elv.penge sebzésén van. M4-en, 81-es INT-el már +180 sebzést ad. VIT-et most pótolja nekem pár tp-s, és VIT-es felszerelés. Félelem pedig M2-ön már egész jól véd! :)
    most elvarázsolt vértezést nyomom, mivel lovasbuild lesz a kicsike! :)

de már most brutális karakter! :)
  • Kalóz Pepi
    Jelentem, átállítottam a pontyőket.
    Erősebb lettem.
    És a varázslataim nem gyengültek.
  • Kalóz Pepi
    Am...ismeretlenül lebuzizni valakit mekkora parasztság?
  • Kalóz Pepi
    Irónia az iróniaiaké.
    Gyerek.
    40éves nő vagyok.3 kamaszgyerek anyja.

Úgy buzizz le.:)
  • Kalóz Pepi
    Köszönöm.
  • Hurki
    Soha nem fogom fel, hogy kard surának miért nem kell elv vértezés, mikor jobb, mint az erős test . Amit a fórumon írnak nem mindig szent írás ám, van sok félrefordítás, meg aztán.... én azt mondom mindenki próbálja ki P-s szerveren a kariját, ott bármit csinálhat vele.
    Én meglátásom szerint PvM, PvP kard surának következő 3 skill szükséges: elv penge, elv vért, félelem. Ujjcsapás se rossz skill, sőt igencsak jól sebez, sárkány örvény 1-en is tökéletesen teszi a dolgát.
    UI: miért kell kard surának int? talán azért, mert az int erősíti az összes skilljét. Egyéb kérdés?
  • NoooRbeee
    valaki help: van egy uriel-es küldi hogy majom kaziba kell keresni valami követ vagy mit a metinkő titkához vagy mi,már 8szor körbe mentem ott és sehol semmi.Ha valaki csinálta már pls mondja már el,hogy is kellene.
    Előre is Köszi!
  • Töltöttkáposzta
    Te pepi vagy ki hagyd má abba ezt a parasztos beszédet ok?
    Engem zavar egy KICSIT.
    Ja és az nem ujjcsapkodás meg rózsaszín koponya, hanem Ujjcsapás és Félelem de ha neked az rózsaszín koponya akkor maradjon az legalább szép buzisan nézel ki vele.
  • FGB
    PvP WP Surának az alábbi skillek javasoltak:
    1. ujjcsapás
    2. sárkányörvény vagy varázslatkioltás
    3. varázslatkioltás vagy sárkányörvény
    4. Elvarázsolt penge
    5. Félelem

A pontokat meg valahogy így oszd el:
    VIT - ERŐ 2:1
    ERŐ - INT 2:1

PvM WP surának meg az alábbiak:
    1. Elvarázsolt Penge
    2. Félelem
    3. Elvarázsolt vértezés vagy Sárkányörvény
    4. Sárkányörvény vagy Elvarázsolt vértezés
    5. Ujjcsapás

A pontokat meg:
    VIT - INT 2:1
    aztán INT míg meg nem tellik
    Utána vagy ÜGY vagy ERŐ:
    ERŐ: metinek és főnökök ellen lesz egy kis előnyünk (óriási támadóérték)
    ÜGY: jelentősen több szörnnyel bírunk el egyszerre.
  • Kalóz Pepi
    Te az az Asmodeus vagyol?????
  • Kalóz Pepi
    Mezőn nőnek, mint a virág
    A kazi környékén pölö, meg a sivis-átjárónál is vannak.
  • Kalóz Pepi
    Az Int-et miért kell maxra?

Kardsura vagyok.
    Pont most készülök átrendezni a pontjaimat.
    Eddig nagyjából egyenletesen pakolgattam, de azt tanácsolták, hogy a VIT és az ERŐ legyen a legtöbb.
    M2es tornádóm van, meg ujjcsapkodás, elv-penge.Meg rózsaszín koponyám.
    Meg varázslatkioldás, mert a harcosok előszeretettel támadnak meg.
    Dübörgés ellen hatásos.
    Ezekhez nagyon kell az INT?
  • bigbigle
    és 41-en száguldás feledés szalagot hol tudok ütni?
  • ToCsEk
    az a gáz, hogy p szerveren játszok, és nemrég indult a szerver, ezért nem sokan piacolnak még :S
  • N3o
    CSAK? LOL. Add el a shiriken+ -t és 1 árából veszel 10db +4-es ébenfa fülest amit aztán húzhatsz felfele. :D
  • ToCsEk
    és azok map2 merre vannak? mert csak ork mapon szoktam találni belőlük, és csak shriken+t dobálnak.
  • Varikova
    brutális katona és brutális kegyenc dobálja elég rendesen.
  • ToCsEk
    estét, ébenfa fülest hol tudok a leggyorsabban kifarmolni?
  • Töltöttkáposzta
    Kösz!
    VALAKI SEGÍTSEN!
    Nem tudom letölteni a privát szervert, pedig felmentem a jó oldalra, letöltöttem a klienst, de nem indul el!
  • N3o
    Int maxra vit és erő meg 2-1 arányban. Miután az int maxon van persze utána 2 vit 1 erő. De az sem rossz ha INT VIT maxon és utána az erő.
  • Töltöttkáposzta
    Üdv!
    Kérdésem:
    Kard sura lennék.
    hogy csináljam a STÁTUSZT és nem a skilleket.
    Hogy osszam el, mire rakjak sokat stb.
    Várom válaszotokat.
  • NoooRbeee
    köszi most már tudom ezt is :)
  • FGB
    nekem az első 3 skillem a következő:
    Elv.penge
    Félelem
    Elv.vért
    a többit egyenlőre még nem tudom mi lesz, de az még nagyon messze van, főleg mostanság, mivel egyáltalán nincs időm metinezni
  • Drommó
    Sziasztok!

Asmo: Pegasus map1 piacról nem lehetne kitiltani vhogy a spammelő egyéneket.Úgy látom ,hogy ugyanaz a neve az illetőnek akitől állandóan kapom a privát üzeneteket.Eléggé idegesítő.
  • N3o
    Krisztike, mert kell 100db örlőfog is. Az ork varázslókból tudod kiütni. Csak azok dobják. Kell 100 máj, a gyógynövény és 100 örlő fog utána tudod csak leadni.
  • Töltöttkáposzta
    Szerintem az egész nem ér többet 300k-nál.
  • czapi
    Egy Telihold kard+0 mennyit ér?
    Támadó sebesség +15%
    Átlagos kár 7%
    Készség kár -2%
  • Töltöttkáposzta
    Norbe az áldás tekerccsel lehet +9-es cuccot kreálni, de nélküle is.
    Mert a tekercs arra jó, hogy ha pl. egy fegyónál használod, és berontja, akkor nem tűnik el a cucc, csak 1 szintet visszaesik. Pl Kard +3 javítod +4 re elrontja +2-esen visszakapod.
    És még talán arra is jó a tekercs hogy növeli a javítási esélyt a kovácsnál, én így tudom :)
  • Kriszike14
    Sziasztok!Lenne egy olyan gondom, hogy a küldetés, ahol kell a házalónak 100 örlőfog, meg stb, azt nem tudom leadni.Megvan a 100 tigrismáj, a gyógynövén, de nem tudom odaadni a vegyikerinek.Ez mitől van????
  • Truck Driver001
    na-na, írták többen is, h pont Kardnál nem árt pár pont az Erőre is. nem sok, de amennyit én rátettem, plusz füles, azért nem hátrány. időközben beszereztem egy plusz hat életerős pajzsot is, [kb + 300TP, így 41 a VIT-em] ergo azzal már egyáltalán nem foglalkozok, míg az INT nem lesz max! :)

pvp karaktert nem akarok, azzal nem fejlődök. szóval akkor harmadik készségnek te is elv.vértezést ajánlanál? :)