2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • jonatan5
    léci gm ek tiltsátok le 9nikos9 et ő nagy bönözö heker lopkod mindent nem tud rendesen játszani elöre is köszike mindenkinek viisgyázatok vele!!
  • jonatan5
    9nikos9 heker azokat csinálja hogy van pl egy fms +6 ja és adok neki cucokat meg 100kt meg fms +5 öt és egy +2 es fms t rek be nah gm-ek tilcsátok le és +9 esitő heke van vigyázatok vele
  • FGB
    az aura lehet jobban megéri, hiszen folyamatosan tudod használni, a forgót meg csak egyszer és idő míg feltölt.
  • RIZLA
    Ehh..... valoban, vmit nagyon elnéztem....Akor viszont csak egy M-es készsége lessz. Akkor is az aurát huzzam fel neki?
    vagy esetleg érdemesebb lenne a forgot?

ezért voltam én tanácstalan, már rémlik :)
  • Töltöttkáposzta
    Átváltoztató gömb dobására van valami százalékban meghatározott esély?
    Vagy pl hogy minden x-edik dob.
    Vagy ez csak szerencse kérdése?
  • Töltöttkáposzta
    havazás lesz, király.
    De azért gondoljatok bele milyen jól néz már ki a Sohan Hegyen majd :PPPP
    Na meg P-szerveren ott van egy karácsonyfa is nem tudom hogy normál szerveren lesz-e?
  • FGB
    érdeklődés hiányában az idén elmarad :P
  • FGB
    engem az egy picit zavar, de majd megszokom :)
  • Bobber
    és az életben mikor?:)
  • ChaosTeam
    Ha minden igaz december 15-től lesz bekapcsolva a játékban a Havazás :)
  • N3o
    24-re akkor se lesz 2 M képessége ha csak azokat tolod és a többire 0 pontot raksz.
  • RIZLA
    ha minden jol megy, 24 nél megállna, ha nem, akkor is :)
    addigra lessz 2 M-es készsége.Akkor elöször aurát kap, aztán a forgót. Köszi , de cuki vagy ...! :D
  • Töltöttkáposzta
    Attól függ hanyasra akarod feltolni, hol állsz meg.
    én először az aurát vinném aztán forgó, de ha egy igazi erős karaktert akarok csinálni, akkor második a mámor.
    Farmolni az első megoldás.
    de am itt egy link tessék ezen mindent megtalálsz. :DD
  • ast00
    Sikerült a ló(segitséggel)!
  • RIZLA
    Egy kérdés.....

Nem volt még test harcosom, igy nem tudom hogy lenne jobb.
    Szeretnék csinálni egy farmer karit, a kérdésem az lenne, hogy melyik készségét fejlesszem ? Az aurát huzzam neki fel M1-re, vagy esetleg a forgo kardot?
    Melyik sebez nagyobbat?
    A segitséget elöre is köszönöm.
  • Drommó
    Ez is olyan ,hogy le kell üssél csoportokat és a helyére majd leteszi az íjászokat.Bevallom hősiesen ,hogy én ezt segítséggel csináltam meg :)
  • FGB
    No azt hiszem az alábbi térkép segíteni fog, a "Wilder Bogenschütze"-t keresd:

ha jól sejtem a jobb alsó sarokban lesznek többen esetleg váltogass CH-t.
  • FGB
    keress generálisokat vele szokott lenni, meg még három kegyetlen kegyenc plusz egy íjász csoportban is szokott lenni. de ha megvan a vad íjász akkor jó helyen vagy szerintem csak menny tovább.
  • ast00
    Látok 10-et is mindenhol, de egyik sem sima. Mind1ik erős vad ijász. Amúgy meg nem tudok körbe lovagolni, mert pont a lószerzés miatt kell. Már 2x elbuktam
  • Drommó
    Szia!

Chunjoban a ap2-ön találsz vad íjászokat az alsó részen és talán ha jól emlékszem a térkép jobb szélénél.
  • FGB
    Hát hogy öszinte legyek azt nem tudom, ott hol van. Az biztos hogy MAP2-ön találod, de ha van egy kis időd lovagolj körbe és ahol sok kalapos íjászt látsz akkor jó helyen jársz.
  • bigbigle
    dracon-jinnoban nincsen valakinek felesleges/eladandó száguldás feledés szalagja mert nem találok.ha van akkor pls írjon rám
  • FGB
    nem kékeknél volt ha nem a pirosaknál.
    Az elírásért meg bocsánatodért esedezem, remélem megbocsátod vétkem és engedélyezed a játék folytatását!
  • N3o
    Az varázs sebesség. Tanulj meg olvasni. A köveket ki lehet cserélni nagyon hamar, egy lélekkő tekercs kell meg egy SÉ-s kő kiszedő és már is üres a cucc. 15milliót azért egy 9-es nem ér meg. Ha kékeknél láttad akkor tudom kié volt.
  • FGB
    de ez nem 30%-os Ak-al rendelkezett, ha jólemlékszem akkor 12% volt még néztem is hogy az enyém jobb, ezen kivül volt benne egy +8% varázs sebzés és egy harcos elleni az is egy számjegyű...
    Talán gondolodát tényleg megér 15 millát!!! Szerintem rohadtul nem!
    Aki meg még is megveszi az meg is érdemli!
  • Töltöttkáposzta
    Hurki félreértettél...
    mondtam hogy ha jó az ÁK-ja akkor no problem, de ha viszont szar akkor meg nem éri meg
  • N3o
    Gyerekek tartanék gyorsan egy kis piackutatást a saját business-em érdekében. Megerősítésre van csak szükségem. Úgy vettem észre, hogy a páratlan fegyvereket sokkal többen használják mint a párosokat. (talán még gyorsabbak is támadó sebességre) Tehát pl a 45-ös Véres kardokra nagyon van igény, már a +7-esekre. Amikor kiraktam boltba 3man is jelentkeztek, hogy kellene nekik. Na most a 60-as Félhold kard +7-esemet már jóideje árulom és nem viszik. Az 55-ös Varázsló kard +7-re is szintén van igény azt is nagyon hamar viszik. Az 50-es Nagykard +7-re ismét csak nincs igény azt se igen viszik. Ti ezt, hogy látjátok?
  • ast00
    de én chunjo vagyok
  • Hurki
    Elmondanám neked hogy LV 65-ig FMS a legjobb fegyver -.-
    30% feletti ÁK-val jobb, mint a tünde 7-8 -.-
    Talán gondold át miért kerül annyiba....
  • Varikova
    egy olyan kérdésem lenne, hogy mit kell csinálnom, ha céhlogót akarok feltölteni? (hányxhanyasban készítsem el, hova kell bemásolni stb) elúre is köszi!
  • Töltöttkáposzta
    +6-os FMS 3 milka?
    Ki volt az az idióta aki annyiért árulta?
    Meg az sem mindegy hogy a kárjai milyenek voltak, mert haveromnak vad íjász dobott 33% Átlag Káros és -9% kk-s FMS+0-t.
  • FGB
    Ma elmentem MAP1 piacra, le akartam tudni az új küldit, vicces 39-es színten szürkefarkast ölni :), de találtam 5k-ért olajat ami kellet, egymásik 15k-ért adta. be is vásároltam páromnak is. Dehogy a piacon hogy elvannak szálva az árak? egy +6-os FMS 3misi?? Huu vazze nem kicsit hülyék az emberek. Tudom ez ellen nemsok mindent lehet tenni, de szerintem ez így nincs rendben. egy másik 15 misit kért +9-es FMS-ért, ennyit a P szerveren adokérte, de ott 20ezreket dobálnak a szörnyek... No mindegy...
  • FGB
    Shinsoo-ban MAP2 falubol kimész Északnak aát az első hídon, majd a híd után jobbra egyenesen ott lesz sok.
  • ast00
    Hol van a legtöbb vad ijász?
  • N3o
    Káposzta, csak azt vedd figyelembe, hogy az 110% hogy privát szerver volt. Nagy különbség. Ott minden van itt semmi sincs. Úgy nagyjából ennyi.
  • Töltöttkáposzta
    Pedig egy videón láttam, hogy volt mikulás.
  • bigbigle
    és szilveszterkor?
  • ChaosTeam
    Karácsonykor lesz event, hétvégén tudtommal nem.
  • Drommó
    Szia Hurki!

Köszi szépen!
    A metin fórumon is ezt írták.De én akkor sem értem,hogy a küldetésnél miért nem írják le egyértelműen ,hogy mit kell lecsapni.Ott Büszke harcos van...
  • Hurki
    ha jól tévedek Büszke ezredes dobja, ami a templomba van 4-5. szint körül...