Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vélatlenül nem WiFi-t használsz a laptop-on?
nekünk az otthoni gépeken is simán ment a játék.Úgy értem,hogy valóban lelassult a letöltés 94 %-nál de nem sokáig piszmogott.Viszont! a laptopon állandóan ha ch-t váltottam vagy átmentem egyik térképrõl a másikra ,viszsadobott a bejelentkezõ oldalra,mármint oda ahol be kell jelentkezni.Ilyennel még nem találkoztam.
A Torrent-hez aki kissé is ért, az tudhatja, hogy NEM LEHET belenyúlni a fájokba, hisz a tracker ellenõrzi az adatokat mindenki gépén, és amint csak kis eltérés van bármiben, már nem engedi "seedelni"..... Szóval a vírusosságot el lehet ilyen téren felejteni.
Én is leellenõriztem a kedvedért most Eset SMART Security-vel, és nem talált semmit....
Beraktam a bannerbe 2 új gombot, olvassátok a Híreket is tegnap össszeszedtem néhány "tipikusan elõforduló hibát" és arra esetleges megoldási kísérletet - ha van már ilyen.... olvassátok el, hátha segít
Beszarás hogy ennek sincsen uninstallálója <#schmoll2>#schmoll2>
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Igen ere én is kíváncsi lennék Hay
Hogy a rákba kell ezt eltávolítani a géprõl???
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Simán töröljem ki a C-rõl a program fájlokból???
Hogy kell ezt leszedni a géprõl????
c:\Program Files\Metin2_HU mappába "
oda kell telepíteni. ennyi a baja. haveroknak azonnal vitte, mert nekik alapból oda lett telepítve. húgomnak is szórakozott de odaraktam a fenti helyre és ment. egyébként ez viszont tényleg a torrent miatt van. szükséges, hogy egy helyen legyenek a fájlok minden felhasználónál különben az egyes dolgok elérési útja nem lesz jó (pl alapjáraton máshonnan indítaná a fájlt) és ha feltöltenek valamit több embertõl teljes összeomlás lép életbe ha több elérési úttal rendelkezõ állomány érkezik. na akkor végképp nem futna a játék....
Amire figyelj a Metin mappa a "C:\program files" mappában legyen, nekem két gépen is csak így volt hajlandó indulni.
Nem tölt be pedig felmegy 100% ra!!!!
Errort ír ahogy elõbbis leírtam!!!!!<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
amugy meg mi változott ?
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Mellékesen megjegyzem a metinnek semmi baja, nagyon sok embernek megy gond nélkül, tegnap estefele az elsõ 3 szerver CH1-je BUSY volt... tehát elég sokan "megoldották a gondot"....
Nekem is megy tökéletesen Win7 alatt...
Vista / Win7 alatt ajánlott kikapcsolni az UAC-ot illetve ha lehet Rendszergazda Fiókkal használni....
Az üres üveg jelenlegi információim szerint egyelõre használhatatlan, a nemsokára elkészülõ új mapon lesz majd használatos az a tárgy.
Amúgy az új map lesz az elsõ dolog, amiért kénytelenek bevezetni a Torrentes patch-et.... mert az elég nagy fájl lesz, lehet hogy több, mint 1 GB-os is lesz....
- Klikk Metin2 parancsikon: torrent bejön kb. 10 perc után Error 2-vel ledob 98%-nál
- Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenõriz, majd tölt 99,1% ledob, Error 2.
- Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenõriz, majd tölt 99,9% ledob, Error 2.
- Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenõriz, majd tölt 100% ledob, Error 2.
- Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenõriz, 100 % és ledob Error 2. Itt már csuklott mindenki a GF-nél
- Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenõriz, 100 % és ledob Error 2. Itt már a GF felmenõi is csuklottak.
Mondom, rohadjon meg, akkor is fog indulni, nem baszik ki velem, akkor sem hagyom, hogy a majmok miatt megdögöljön a lovam.
Metin mappa nyit update.exe klikk, indító ablak bejön Start Game. És láss csodát bejön! Bejelentkezés ALT+Tab, Torrent kikapcsol, karakterválasztás, Tölt… bejön… kidob… Hiba: ???? Reakció: Anyád! Gép újra indít, Klikk Metin2 parancsikon, Pach update, Indítóablak, Start Game, Bejelentkezés ALT+Tab, Torrent kikapcsol, karakterválasztás, Tölt… bejön… nem kidob… Ló megetet.
Mivel ugyanezt eljátszottam egy másik gépen más op.rendszerrel így nem én vagyok a béna, hanem a GF hozott össze egy trágya kakit, remélem ezt sikerül nekik javítani, mert egy komolyabb frissítéssel sok játékost el fognak veszíteni. Az eddig olvasott vélemények alapján nagyon sokaknak meg gyûlt a bajuk a frissítéssel. Nekem kb. 1 órám ment rá, hogy elinduljon mind a két gépen. Utána meg játszottam fél órát, nem is rossz arány.
Miben újul még a metin?
Ez a szar betöltés örökre így lesz?
Mert akkior én nem fogok játszani a metin2-vel :S
Nembaj, majd kb 10 órára etölt. Semi gond
96 nál jár! Haladunk!!!!!! még 40 perc és faxa lesz xD
A betûket még nem láttam, odáig nem jutottam el de ha valaki lenne oly kedves akk mutasson már egy pár screenshotot róla.
izé no...
JB milyen üres üvegre gondolsz? van valami új item a metinen?
nem kell telepíteni.
mappába legyen ne változtasd meg az elérést csak maximum a meghajtót. Nekem a D meghajtómon van és simán lejött a frissítés. És igen a vége fele nekem is belassult, de ezt heti 1x ki lehet bírni. Az üres üvegre meg már rájöttem. Új lötyiket turbóz fel 😊 8% krit 5 percre 😄 3 percesbõl 5perces 😄
Van aki azt mondja C-n kell lenni, más meg: C-n van még sem csinál semmit.
Véleményem szerint a GF elszart valamit és a frissítés senkinek nincs meg 100%-ban ezért nem is frissül le.
A torrent nagy hátránya ha valaki nem seedel, akkor bafhatod nem lesz meg! Nagy valószínûleg du. mikor többen lesznek fent, akkor nagyobb esélyed lesz a frissítésre. Bár szerintem a felhasználok nagyob %-a azt fogja mondani, majd hétvégén szarakszik vele.
Jó most feljött ez a metin2 torrent, 94,9%-nál megállt, és szarit továbbhaladni.