2912
-
jonatan5 #1416 léci gm ek tiltsátok le 9nikos9 et ő nagy bönözö heker lopkod mindent nem tud rendesen játszani elöre is köszike mindenkinek viisgyázatok vele!!
-
jonatan5 #1415 9nikos9 heker azokat csinálja hogy van pl egy fms +6 ja és adok neki cucokat meg 100kt meg fms +5 öt és egy +2 es fms t rek be nah gm-ek tilcsátok le és +9 esitő heke van vigyázatok vele -
FGB #1414 az aura lehet jobban megéri, hiszen folyamatosan tudod használni, a forgót meg csak egyszer és idő míg feltölt. -
#1413 Ehh..... valoban, vmit nagyon elnéztem....Akor viszont csak egy M-es készsége lessz. Akkor is az aurát huzzam fel neki?
vagy esetleg érdemesebb lenne a forgot?
ezért voltam én tanácstalan, már rémlik :)
-
#1412 Átváltoztató gömb dobására van valami százalékban meghatározott esély?
Vagy pl hogy minden x-edik dob.
Vagy ez csak szerencse kérdése? -
#1411 havazás lesz, király.
De azért gondoljatok bele milyen jól néz már ki a Sohan Hegyen majd :PPPP
Na meg P-szerveren ott van egy karácsonyfa is nem tudom hogy normál szerveren lesz-e? -
FGB #1410 érdeklődés hiányában az idén elmarad :P -
FGB #1409 engem az egy picit zavar, de majd megszokom :) -
#1408 és az életben mikor?:) -
#1407 Ha minden igaz december 15-től lesz bekapcsolva a játékban a Havazás :) -
#1406 24-re akkor se lesz 2 M képessége ha csak azokat tolod és a többire 0 pontot raksz. -
#1405 ha minden jol megy, 24 nél megállna, ha nem, akkor is :)
addigra lessz 2 M-es készsége.Akkor elöször aurát kap, aztán a forgót. Köszi , de cuki vagy ...! :D
-
#1404 Attól függ hanyasra akarod feltolni, hol állsz meg.
én először az aurát vinném aztán forgó, de ha egy igazi erős karaktert akarok csinálni, akkor második a mámor.
Farmolni az első megoldás.
de am itt egy link tessék ezen mindent megtalálsz. :DD -
ast00 #1403 Sikerült a ló(segitséggel)! -
#1402 Egy kérdés.....
Nem volt még test harcosom, igy nem tudom hogy lenne jobb.
Szeretnék csinálni egy farmer karit, a kérdésem az lenne, hogy melyik készségét fejlesszem ? Az aurát huzzam neki fel M1-re, vagy esetleg a forgo kardot?
Melyik sebez nagyobbat?
A segitséget elöre is köszönöm. -
Drommó #1401 Ez is olyan ,hogy le kell üssél csoportokat és a helyére majd leteszi az íjászokat.Bevallom hősiesen ,hogy én ezt segítséggel csináltam meg :) -
FGB #1400 No azt hiszem az alábbi térkép segíteni fog, a "Wilder Bogenschütze"-t keresd:
ha jól sejtem a jobb alsó sarokban lesznek többen esetleg váltogass CH-t. -
FGB #1399 keress generálisokat vele szokott lenni, meg még három kegyetlen kegyenc plusz egy íjász csoportban is szokott lenni. de ha megvan a vad íjász akkor jó helyen vagy szerintem csak menny tovább. -
ast00 #1398 Látok 10-et is mindenhol, de egyik sem sima. Mind1ik erős vad ijász. Amúgy meg nem tudok körbe lovagolni, mert pont a lószerzés miatt kell. Már 2x elbuktam -
Drommó #1397 Szia!
Chunjoban a ap2-ön találsz vad íjászokat az alsó részen és talán ha jól emlékszem a térkép jobb szélénél. -
FGB #1396 Hát hogy öszinte legyek azt nem tudom, ott hol van. Az biztos hogy MAP2-ön találod, de ha van egy kis időd lovagolj körbe és ahol sok kalapos íjászt látsz akkor jó helyen jársz. -
bigbigle #1395 dracon-jinnoban nincsen valakinek felesleges/eladandó száguldás feledés szalagja mert nem találok.ha van akkor pls írjon rám -
FGB #1394 nem kékeknél volt ha nem a pirosaknál.
Az elírásért meg bocsánatodért esedezem, remélem megbocsátod vétkem és engedélyezed a játék folytatását! -
#1393 Az varázs sebesség. Tanulj meg olvasni. A köveket ki lehet cserélni nagyon hamar, egy lélekkő tekercs kell meg egy SÉ-s kő kiszedő és már is üres a cucc. 15milliót azért egy 9-es nem ér meg. Ha kékeknél láttad akkor tudom kié volt. -
FGB #1392 de ez nem 30%-os Ak-al rendelkezett, ha jólemlékszem akkor 12% volt még néztem is hogy az enyém jobb, ezen kivül volt benne egy +8% varázs sebzés és egy harcos elleni az is egy számjegyű...
Talán gondolodát tényleg megér 15 millát!!! Szerintem rohadtul nem!
Aki meg még is megveszi az meg is érdemli! -
#1391 Hurki félreértettél...
mondtam hogy ha jó az ÁK-ja akkor no problem, de ha viszont szar akkor meg nem éri meg -
#1390 Gyerekek tartanék gyorsan egy kis piackutatást a saját business-em érdekében. Megerősítésre van csak szükségem. Úgy vettem észre, hogy a páratlan fegyvereket sokkal többen használják mint a párosokat. (talán még gyorsabbak is támadó sebességre) Tehát pl a 45-ös Véres kardokra nagyon van igény, már a +7-esekre. Amikor kiraktam boltba 3man is jelentkeztek, hogy kellene nekik. Na most a 60-as Félhold kard +7-esemet már jóideje árulom és nem viszik. Az 55-ös Varázsló kard +7-re is szintén van igény azt is nagyon hamar viszik. Az 50-es Nagykard +7-re ismét csak nincs igény azt se igen viszik. Ti ezt, hogy látjátok? -
ast00 #1389 de én chunjo vagyok -
#1388 Elmondanám neked hogy LV 65-ig FMS a legjobb fegyver -.-
30% feletti ÁK-val jobb, mint a tünde 7-8 -.-
Talán gondold át miért kerül annyiba.... -
#1387 egy olyan kérdésem lenne, hogy mit kell csinálnom, ha céhlogót akarok feltölteni? (hányxhanyasban készítsem el, hova kell bemásolni stb) elúre is köszi! -
#1386 +6-os FMS 3 milka?
Ki volt az az idióta aki annyiért árulta?
Meg az sem mindegy hogy a kárjai milyenek voltak, mert haveromnak vad íjász dobott 33% Átlag Káros és -9% kk-s FMS+0-t. -
FGB #1385 Ma elmentem MAP1 piacra, le akartam tudni az új küldit, vicces 39-es színten szürkefarkast ölni :), de találtam 5k-ért olajat ami kellet, egymásik 15k-ért adta. be is vásároltam páromnak is. Dehogy a piacon hogy elvannak szálva az árak? egy +6-os FMS 3misi?? Huu vazze nem kicsit hülyék az emberek. Tudom ez ellen nemsok mindent lehet tenni, de szerintem ez így nincs rendben. egy másik 15 misit kért +9-es FMS-ért, ennyit a P szerveren adokérte, de ott 20ezreket dobálnak a szörnyek... No mindegy... -
FGB #1384 Shinsoo-ban MAP2 falubol kimész Északnak aát az első hídon, majd a híd után jobbra egyenesen ott lesz sok. -
ast00 #1383 Hol van a legtöbb vad ijász? -
#1382 Káposzta, csak azt vedd figyelembe, hogy az 110% hogy privát szerver volt. Nagy különbség. Ott minden van itt semmi sincs. Úgy nagyjából ennyi. -
#1381 Pedig egy videón láttam, hogy volt mikulás. -
bigbigle #1380 és szilveszterkor? -
#1379 Karácsonykor lesz event, hétvégén tudtommal nem. -
Drommó #1378 Szia Hurki!
Köszi szépen!
A metin fórumon is ezt írták.De én akkor sem értem,hogy a küldetésnél miért nem írják le egyértelműen ,hogy mit kell lecsapni.Ott Büszke harcos van... -
#1377 ha jól tévedek Büszke ezredes dobja, ami a templomba van 4-5. szint körül...