2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    Aztat mán meg nem tudom én sem hogyö ha kimegy a szezonbol a nyaloka, vagy akár milyen eventes cucc, és már nem dobnak a mobok, attól még a vegyinél el lehet adni ugyan olyan áron? Mert ha nekem van mondjuk haloweenkor egy nyalókám(ami már csak 2010 ben fordulhat elő) azt még el tudom adni?
    A haloween példa csak példa, lehet májuk közepe is az időpont, a lényeg a nyalóka.
  • Töltöttkáposzta
    Én szeretem a zoknit, egyrészt mert nem fázik benne a lábam,(:D) másrészt meg elég jó cuccok voltak nekem benne.
    De kár nagyon hogy csak 3-at lehet belőlük felrakni.
    N3oo nem tudom hogy te hogy ölsz, de nekem szó szerint elegem van a sok nyalókából! Folyton dobálják megállás nélkül, viszont annyira nem ba, mert ugye darabja 25k, amiből ha már 40 van, az 1 milkát tejel szal nemannyira rossz.
    A rózsát nekem se dobja sűrűn, de elég jó tempóban. Zoknit én vettem mert nem dobnak, több nem is kell.
    Vörös rózsát hol szerezhetek?
  • RIZLA
    ölni, ölni, ölni
  • ast00
    az egyik barátom valahogy agressziv lett. hogy lehet a leggyorsabban elérni, hogy megint barátságos legyen?
  • RIZLA
    Srácok!
    Tegnap felnéztem Dracora, mit látok, 15-18 as szintü BOTOK (harcos lányok) csépelik a medvéket, fehér tigriseket, esküket....semmi felszereléssel, skillek nélkül. Auton szedik a cuccokat, ütik a dögöket, és fejlödnek....MIVAN!?

Azért ez már kezd érdekes lenni. Nézetek utánuk pls, mert ha ezek megnönek, .....
  • N3o
    És most a szörnyű igazság: ÍGY JÁRTÁL. Cseszni fognak a fejedre, a teendőd csak annyi, hogy fogod, e-mail változtatás, annak a jelszavát is változtasd meg és a metines jelszót is. És fogod elkezded a cuccaid beszerzését legelőről. Az ellopott tárgyak miatt általában a felhasználó a hibás. Ha kiadod a jelszavadat/id-det valakinek aki állítja hogy "töltök fel SÉ-t" vagy bármilyen más indokkal, vagy ha bedőlsz egy csalónak, esetleg Trade Hack áldozata leszel így jártál. Én ezért nem mutogatom a cuccaimat senkinek soha. Leírom neki milyen és kész. Az e-mail címet heti/havi szinten változtatom és a jelszavamat is biztos ami biztos. A jelszóra találomra leírok kis nagy betűket számokat össze vissza ami eszembe jut, és szép hosszúakat, hogy ha esetleg még is fel szeretnének törni ha valahonnan is megtudják az Id-m akkor is nehéz dolga legyen az illetőnek.
  • Roli97
    - Nem dolga a Privátban írt sértegetésekért, kereskedelmi csalásokért, "ellopott tárgyakért" vagy karakterekért illetve felhasználókért keletkezett bármilyen kár vagy veszteség pótlása, "visszaállítása
    ezt olvastam és egy gm segitségét kérném
  • Roli97
    csátok
    35-vok és kiroboltak elviték a +3-mas fms és a +5-ös ribem
    mit tudok csinálni
  • xido
    oó..a 4es szerveren van 6 is egyszerre:)
  • N3o
    Pegasus-t soha nem kellene kinyitni. Eddig csak 1 volt, most már 4 + a hívásos üziküldő. A németek oldják meg. Bevételtől esnek el.
  • jonatan5
    BrztalRicsi:::::fenyegetös gm nek adja ki magát vigyázatok vele!eszt neki itom
  • ChaosTeam
    Egyszer leírta már, hogy a kínaiak, amint nyílik egy szerver többszáz accot regelnek le. Kitiltom az egyiket, vissza se érek a játékba már ottlesz másik 2 bot... Azt remélem nem várod el tőlem, hogy 1 héten át reggeltől estig 1 helyen állva tiltogassam a spam karikat folyamatosan...
  • N3o
    3db összesen karakterenként igen. Fórumon meg írhatják, hogy 3/nap, de sajnos nem így van. Oltári kicseszés az fix. Annyi zokni van a piacon 5k-ért megveheted de minek. Én a minap 20-at toltam be a vegyesbe (500yang-ért beveszi) Viszont amit nagyon remélek, hogy ha eltűnik a karácsonyfa a zoknikat is kiveszik mindet aki rakott el annál is tűnjön el, mivel másra nem használható. A rózsák, meg nyalókák azok maradnak, mert mint a tököt ezt tudod használni [kinyitni :D] Továbbá, nemtudom milyen droppot állítottak be a nyalókákra rózsákra, de iszonyat ritkán esik. A tökök legalább potyogtak rendesen ezek meg... áhhhh.

Mind1 ASMO még valami. Most, hogy pegára lezárult a regelés, légyszives SZEDDJÉTEK MÁR KI a spammelő karikat. A régi regeseket se engedi már be a szerver tudtommal. Akkor semeddig nem tart kiszedni pl frissítések után vagy naponta lepucolni 4 karit. Ha írsz hívásba már akkor is kapsz egy pm-et akárhol vagy. ISZONYAT ZAVARÓ. És ne mond, hogy hiába tiltod ki, legalább lássuk, hogy próbálkozol.
  • bigbigle
    gyakorlatban nekem is 3DB össz.(a játékban is mindenki ezt mondja) de fórumon azt írták hogy 3/nap.
  • RIZLA
    Kérdés......

Zoknit összesen 3db-ott tehet fel egy kari? mert a gyakorlat nagyon ezt mutatja. Pedig forumon irják a 24h/3 zoknit is, de az nem akar müködni :S
  • Töltöttkáposzta
    Oh kösz JB!
    A zokniban sztem a medvetalpbőr+ a legjobb xD
    Áldás tekercs vagy bátorság köpeny az hány %ban fordul elő benne?
  • bigbigle
    bocs én csak azt írtam amit a fórumon találtam
  • N3o
    Káposzta ott a lista a keretben. Rákattintasz a cuccra és megmutatja mi az :D Ennyire ne legyél má' LUSTAAAA :D
  • Töltöttkáposzta
    Hát ebből a német szövegből nem tudtam meg hogy mi van benne csak azt hogy mi dobhatja, de nem is érdekel annyira, szóval értem ne fáradjatok majd rájövök.
  • N3o
    Big, te magad is lökött vagy ha ehiszed. Jelen esetben ez a "lélekkő" csak egy sima kő. Lélekkőnek írja mert végül is az. Mert a lélekkő tekercs is ilyen néven fut. Szóval +0-tól a +4-es kövekig minen lehet benne. + a legdrágább cucc benne az áldás tekercs. De itt egy lista mindenről:

Ezek lehetnek ZOKNIBAN
    Ezek SÁRGA RÓZSÁBAN
    Ezek pedig VÖRÖS RÓZSÁBAN

A zokniról annyit, hogy 1 karakter 3db-ot vihet a fához sohan hegyre. 1 regen ugye ez max 4 karakter ami 12db zokni. De fontos hogy a karaktereknek 10-es szint felett kell lennie.
  • bigbigle
    a nyalókában és a rózsában az mint a tök-ben.
    a zokniban viszont lehet kk is és valaki kapott már lélek követ is.
  • Töltöttkáposzta
    Bocs az ekezet miatt.
  • Töltöttkáposzta
    Az egesz jo.
    Am milyen meglepik lehetnek benne?
    Pl vert vagy kard vagy poti ?
    Olyan mint haloweenkor?
  • bigbigle
    annyit hozzátennék ,hogy a nyalókát a női karik nyithatját a rózsát meg a férfiak
  • Kalóz Pepi
    Van hav.
    Siviből kilépve annyira szép volt.....
  • Kalóz Pepi
    És nem lehetne egy 3. lehetőség is?
    Monnyuk megnézni, igaz-e a levél tartalma és intézkedni?
    Tudom, hoyg sok a dolgotok, és ezt tiszteletben is tartom, de akkor is dühítő, amikor holmi komplexusos csalók rákötnek az emberre.
    Tudom, 12 évesen ez még buli, de nekem nem annyira.
  • Kalóz Pepi
    A zoknit Jégföldre kell elvinni,a karifához, meglepi van benne.
    A nyalóka és a rózsa felnyitható,azokban is meglepi vanik.
  • Töltöttkáposzta
    Milyen zokni és nyalóka?
  • bigbigle
    mától van havazás a játékban?
  • NoooRbeee
    zokni és nayalóka mire jó?
  • Varikova
    mennyi a max mozgási sebesség tárgypiacos cuccok nélkül?
    nekem +7 cipő, barack pia, lila nagy, orkfogas küldi leadása által kapott +10 jött ki 181. azt tudom hogy erre még jöhet egy hal ami +20 illetve a barack italnak nem tudom mennyire növeli a bónuszát ha palackba töltik. az mennyi összbe? 250? arra már nyugodtan megkérdezheti a GM hol vett repülő jegyet :D
  • ChaosTeam
    Ha használod a jegyrendszert 2 dolog történhet:
    1, választ kapsz a jegyedre - lehet sablon választ
    2, megy a kukába a jegyed, ha olyan a tartalma

Jonatan5, téged meg megkérlek a jövőben az értelmes hsz-eid mellőzd.
  • Drommó
    De tényleg ,könyörgöm!
    MIért nem tanul meg rendesen írni olvasni valaki ha már beírogat vhova?jonatan,ne haragudj de kritikán aluli vagy!
  • Kalóz Pepi
    Nyugalom már.
    Am...ha használja vki a jegyrendszert, akk mi történik?
    Sztem semmi.
  • czapi
    Hm, az lehet Erről jut eszembe, a cipő, a lila ital meg hasonlók a ló sebességét is befolyásolják?
  • bigbigle
    tárgypiacos cipő,lila ital,barack ital
  • czapi
    Az hogy lehet, hogy egy 30-as szintű gyalog gyorsabb mint én (41-es szint) lóval?
  • N3o
    jonatan, először is az ilyen 12 éves kis pöcsökkel mint te a tököm tele van, Tanulj meg írni bazdmeg. És te kussoljál. Továbbá ez egy külsős fórum. Itt nincs helye ennek. Illetve beírhatod csak senki nem fog vele foglalkozni. Úgyhogy húzd el a pelenkádat innen. A JEGYRENDSZERBE KELL az ilyeneket írni.
  • jonatan5
    9nikos9heker
  • bigbigle
    ne ide írogassál ezzel