2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    Lol kösz a választ asmo am lefekvésnél eszembe jutott hogy ez átverés de sebaj most már legalább biztos xD
  • patrik5200
    illeszd be a net be
  • patrik5200
    file://localhost/C:/Program%20Files/Metin2_HU/screenshot/1229_145853.jpg
  • patrik5200
    ezt nézd meg itt egy szivato Asmodeus :))
  • patrik5200
    csá
  • ChaosTeam
    Skydeck elég régi GM :DDDD De sebaj...

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egyre több oldalon kínálnak "olcsó Sé" -t..... Értelemszerűen ilyen nem létezik minden ilyen oldalnak 2 célja lehet:

Ha a Sé rendeléshez a Felhasználóneved és jelszavad kéri - bármilyen indokkal - akkor az accod akarja ellopni

Ha sms-t akar küldetni "olcsó sms" címen, akkkor érdemes utánanézni, hogy az adott telefonszám amire küldeni kell az sms-t biztos annyiba kerül-e, mint amennyibe mondja... már itt bebukhatja a dolgot, de 1 biztos.

Ha sms-t kell küldeni bárhova bármiért, akkor a pénzeteket akarja ellopni, és magának rendeltetni valamit vagy metinben vagy máshol. Soha senki ne dőljön be ezeknek, mert mind átverés és utólag lehet sírni, akkor már mind1. És főleg az SMS-nél kell vigyázni, mert 1-1 300Ft-osnak beállított sms valódi ára akár 2000Ft is lehet! És azért nem mind1, hogy mennyi pénzt vesztünk a hiszékenységünkkel.
  • RIZLA
    20 Kb? :( kizárt kizárt kizárt kizárt :)
  • Töltöttkáposzta
    Asmodeus privátba írnék valamit!
  • Töltöttkáposzta
    nem bírok feltölteni mert max 20 kbyte lehet baszus mér csak annyi?
  • Töltöttkáposzta
    Az ötlet nem rossz, de akkor a legjobb ha pontosan újévkor valamelyik GM tűzijátékot lő fel de nagyon sokat.
    Apropo van új gm? mert én láttam egyet a neve Skydeck
  • Töltöttkáposzta
    xD jaa már értem!
  • bigbigle
    nem tom csak jött az ötlet :)
  • N3o
    Új évig :D Hátha van olyan kocka, (már pedig van) aki metinen szilveszterezik :D Kalap nem lesz, sem egy nagyobb tűzijáték. Ha veszel magadnak csinálsz.
  • Töltöttkáposzta
    A visszaszámláló óra mi célt szolgálna? :)
  • balintkaa97
    köszi
  • bigbigle
    ott van a csomagoknál
  • balintkaa97
    tárgy piacon lehet venni tüzijátékot? csakmert én nem találtam :(
  • bigbigle
    én eltudnám viselni szilveszteri eventnek hogy sötétség van,mindenki kap (vagy vehet vegyesnél olcsón) tűzijátékot és akár lehetne 1 nagy visszaszámláló óra is :)
  • Töltöttkáposzta
    kÖSSZ EZZEL NAGY LÉPÉST TETTEM A TUDÁS FELÉ.
  • N3o
    Káposzta, ez jó volt :) Válaszolok én asmodeus helyett: "Nemtudjuk, semmi információnk sincs" Remélem jól idéztem :D
  • bigbigle
    ma már jó de tegnap nem volt (újraindítás után se)
  • Töltöttkáposzta
    Válaszolna valaki? Legalább egy nem tudommal.
  • ChaosTeam
    De a kép bal felső sarkában kellene lennie egy kis jelnek....
  • bigbigle
    az exp gyűrűnek nem kéne valami jelének lennie? játék közben vettem 1 7 naposat és semmi jele (de a sé eltűnt) help
  • Töltöttkáposzta
    Köszi FGB szerencsére nem volt egy szegény karácsonyunk, de erről most nem beszélnék mert Metin2 fórum.
    2 napig nem voltam mert az ősöket látogattuk, a karácsonyfa még megvan a sohanon?
    És dobják még az eventes cuccokat?(nyalóka, rózsa stb.)
    Újévkor lesz event vagy ez már az, és egészen Január 1, ig tart?
    Várom válaszotokat további szép estét és kellemes ünnepeket!
  • FGB
    Kellemes karácsonyt mindenkinek!
  • N3o
    Az csak a mézes madzag :D Eddig senkitől sem hallottam, hogy valami ajándékot kapott volna a tűzijáték mellé. Amúgy van event :) Most is ütöttünk vagy 5 lángkirályt, meg egy raklap főorkot. Lángkirály krit-jét kibírom de kettőétől már feküdt mindenki :D
  • Töltöttkáposzta
    Apropó azt írják az Item Shopban hogy a tűzijátékhoz néha ajándékba még megy valami.(néha)
    Mi lehet az és milyen gyakran jár hozzá?
  • Töltöttkáposzta
    Szerintem sárkányt akkor érdemes berakni, ha elbírunk vele.
    Tudom jó móka, de múltkor is csak max 10 percig volt bent.
    Én drop eventnek örülnék, mert most van egy jó kis medálozós, nyalókázós, metinverős karim aminek jól esne a cucc.
  • Varikova
    jelenleg havazik, zokni esik, nyalóka esik, rózsa esik.

remélem asmo lesz még valami jó buli, pl sárkány :)
  • bulitka
    helo ojan kérdés lene it metinbe van event vagy hasolo ? mostanság
  • ChaosTeam
    Tegnap bekerült a tüzijáték a Tárgy boltba

5-5-5 db tüzijáték van a csomagba, 8Sé az ára.
  • Varikova
    ott van 2 féle megoldás is. némi segítség, haveromnak a 3 fájl átmásolása adta a megoldást:
    locale_hu.addr
    locale_hu.eix
    locale_hu.epk
  • RIZLA
    galériámból.....kép beszúrása
  • Töltöttkáposzta
    Rizla azta hangulatjelet honnan töltötted át ide?
  • Töltöttkáposzta
    Szerintem csak rossz a szemed xD!
  • RIZLA
    keresed is a megoldást, vagy csak rinyálsz, hogy nem megy......?!
  • upc
    Rolly én sem latom azokat a szervereket csak az első 2-öt és én például a 4. szerveren játszok és nem tudok felépni az 51-es szintű karakteremhez sajnos :S:(:(:(:(:(
  • FGB
    A törlő kódot a metin2.hu-n találod jelentkezz be és nézd meg a felhasználói adatokat.
  • Rolly
    Sziasztok 1 kis idő után visszatértem a metin2-höz 1 barátom unszolására.Amivel eddig nincs is baj,de én csak a pegasus meg draco szervereket látom.Ő pedig 1 másikon valami A betűsön van. Valaki megtudná mondani hogy miért nem látom az összes szervert? (+ valaki megtudná mondani hol találom azt a kódot amivel törölhetek karit?) Köszi előre is