Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a tököt mennyiért lehet eladni az NPC-k nél?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Nem akarok privát szervert csak kíváncsi vagyok…
Asmo, bocs, most biztos utálsz a téma miatt! <#vigyor>#vigyor>
A chat ablakban ki fogja írni, azt figyeld majd.
What a feeling? Cycling and beer :D
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Eddig ezeket hallottam:
Poti, Arany, és ezüstrudak, 30-as fegyverek(Rib,Fms,Flt,Agancs íj,Antik harang, Õsziszél legyezõ) Lómedál, Áldás tekercs, Vért.
Ha valamit kihagytam pls pótoljátok.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Azért van a 4 féle pajzs 61 felett, hogy mindenkinek a sajátját kelljen használnia, vagy mi? Más találkozott ilyen problémával? Vagy ez csak engem érdekel, más nem foglakozott még vele?
Ha erre nem ugranak akkor semmire 😊
az fix, hogy pvp szerón több cuccot meg lehet csinálni de gyorsan megunja az ember. pl ki várná az eventeket ha akkor tüzijátékozik meg csinál metinesõt amikor akar?
Mert nem azt mondtam hogy legyen 100k-ért kapható egy bónusz cserélõ a vegyinél.
Visszatérve, ne felejtségek el, hogy aPVP szerver azért "privát", mert az valakinek a saját szervere, aki maga döntheti el mit hogyan rak a játékban, mit hogy csinál, míg a mi esetünkben a GF határozza meg ezeket.
Azt se szabad elfelejteni, hogy egy PVP szerver nem gazdasági alapokra épül, inkább a szórakoztatás a fõ célja, míg a GF szervereinek értelem szerûen a minél több bevétel elérése.
Ebbõl következik, hogy soha nem fog olyan "eventeket" tartani, ahol a felhasználók túl jól járnának, õk meg emiatt túl rosszul.
Én a mostani eventen is meglepõdtem, hogy ilyen gyakran kapnak a játékosok Áldás tekercset és hasonló értékes tárgyakat is.
Lényeg a lényeg, ne hasonlítsatok össze egy PVP szervert egy "Sima szerverrel".
SD2 na lássuk. 42-rõl 52-re egyedül semmiképpen. Csoport mindíg van valamelyik ch-n, de 1 nap alatt 10 szint még azon a kis alacsony szinten is sok. Napi 2-3 még úgy ahogy belefér de 10 semmiképpen sem. Még esetleg vezér könyv (2-3órás 30% exp bónusz) és TP gyûrû ami 50% ez így 2-3 órára 80%-os exp-t jelent de így is sok a 10 szint 1 nap alatt.
Más: Asmo, te nem tudom vagy-e Atag privát szeróján, de a mostani ottani event na az le a kalappal. Ha itt is ilyen eventek lennének szerintem mindenki tapsikolna örömében 😄
nekem a mobok miért nem dobnak töklámpást??plíz help me
xD
pont ez a lényege hogy ott megadd a felhasznevet meg a jelszót.
Tök mind1 hogy személyesen kérik el vagy azt mondják hogy ezen az oldalon keresztül lépjen be az illetõ az eredmény ugyan az. Kiadta az ember a belépési adatzait másoknak és onnan kezdve azt tesznek a karakterrel amit csak akarnak😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
állítólag van egy új yanghack ami sikeres, és a címe m2yanghack.uw.hu
NE CSINÁLJÁTOK MEG!
KARAKTERFELTÖRÕ
Megváltoztatja a jelszavatokat!
Én nem tapasztaltam, de jó néhány gyerek mesélte nekem.
Hát ez van!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Mivan akkor ha a BM koma a láng lelkét nem fejlesztette, mert szerinte az nem jó, így még csak pl. M3-as.
És ha a vitalityt se vitte fel olyan magasra, akkor a sárkány sámánnal(de szerintem bármelyik kaszttal ) szinte esélytelen.
Pl a ninja a kitérésben jó, és nagyon gyors.
Ám az ereje, és a neki készült fegyverei pl a tõrök nem túl erõsek.
A harcos nehéz fegyverzete miatt elég lassú, de marha erõs.
Viszont egy idevágó 😄 Végre 61-es lett a sámánom 😊 512es védelme lett a vérttel és a pajzzsal 😄 Most már kezd alakulni 😊
Én igen.
Ez nem ide való kérdés csak érdekesség képpen.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
nem rég kezdtem el a játékot, szóval kérdéssel fordulnék felétek! 😊
16-os szintû Sura karakterrel rendelkezem, és az elején kitanultam a Fekete mágiát. sok helyen hallottam, hogy a fegyver mágiával jobban jártam volna. na már most. van az öregasszony a faluban. ügye õ nála tudom úgymond "elfelejteni" a készségeket. ez azt jelenti gondolom, h újra választhatok, mit akarok kitanulni a két lehetõség közül. igen am, de a kérdésem az, hogy az addig megszerzett pontokat újra szét tudom osztani az új skillek-nél, vagy mivel váltottam, elfelejti, és csak a következõ szintlépésemnél tudok? remélem értitek a kérdésemet! 😊
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.