Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nyitok egy boltot bizonyos idõ után magától bezár? Ha igen mennyi idõ alatt és mi lesz a benne lévõ cuccokkal?

Töltöttkáposzta
Na akkor mégegyszer... mik lehetnek a tökben?
Ja és a tököt mennyiért lehet eladni az NPC-k nél?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Egy dolgot nem értek, hogy tud valaki saját privát szervert létrehozni? Gondolom a letöltött Metin mappa nem elég hozzá, de akkor hogyan tudja, lemásolja a GF szerverét, vagy hogyan?

Nem akarok privát szervert csak kíváncsi vagyok…

Asmo, bocs, most biztos utálsz a téma miatt! <#vigyor>

nyomj a tökön egy jobb egérgombot és meg tudod mire jó.
A chat ablakban ki fogja írni, azt figyeld majd.

Hurki
Az odáig oké, hogy PvP-be jó a különbözõ pajzs, de én úgy veszem észre mióta megvan a biológus +60 védelme, gyakorlatilag pajzs nélkül rohangálok, hirtelen lett +80 védelmem (pajzs csere...) és nem tûnik fel semmi változás, sõt megkockáztatom rosszabb lett a karakter.

What a feeling? Cycling and beer :D

A tököt lehet valamire használni? A piacon viszonylag drágán megy, gonodolom nem csak "dísztárgy".

N3o
Hurki, nagyon egyszerû, pvp miatt vannak a pajzsok. Ninja ellen, harcos ellen, sura ellen, sámán ellen. Utóbbihoz fehér gyöngy kell ezért a többibõl vannak +7-8-9-esek. Mobok ellen tökmind1 melyiket használod, de pl nekem a 50-60-as harcosokkal nincs gondom 61-es sámánként, leverem õket ha van legalább egy +8as sólyom pajzsom, mert aza 15% védelem ellenük már jó 😄 Ha megy +9es és 20% az meg aztán még jobb. Ennyi. Az meg hogy eltûnik arra nincs ötletem.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Hurki
Erre válaszolna valami hozzáértõ?

Ma kaptam tököt egy arahantól<#idiota>

ChaosTeam
A GF csak a németek véleményét kéri ki, a többiekére magasról tesz kb...... tehát hiába találunk ki bármit, az esetek 99%-ban valamilyen ürüggyel elutasítják a javaslatokat...
Hurki
20 perce pajzs nélkül ölök (eddig tigris+7 volt fenn) ugyan annyi poti fogy mint elõtte, na erre valakinek ötlete? 😮

Töltöttkáposzta
De azt én is észrevettem hogy a hétvégén nagyon sok hirdetés van az áldástekik miatt, hiszen mindenki el akarja adni. De akkor ha nem olysan nagy gond kérnék egy listát hogy mi lehet benne.
Eddig ezeket hallottam:
Poti, Arany, és ezüstrudak, 30-as fegyverek(Rib,Fms,Flt,Agancs íj,Antik harang, Õsziszél legyezõ) Lómedál, Áldás tekercs, Vért.
Ha valamit kihagytam pls pótoljátok.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
Nekem eddig a tökökbe csak poti, meg vért volt, az i s csak egy +2-es oroszlán vért 6% kard ellenállással.

Hurki
Valaki találkozott már a "pajzs buggal"? Vagy mi a helyzet LV61 felett, milyen pajzs kell? Észrevételem a következõ LV 66-os harcos vagyok, eddig 3 pajzsot próbáltam, fekete kör+6, tigris+7, oroszlánél+6 bármelyiket raktam fel, 20-30 másodperc múlva "eltüntek". Mágia védelmen látszik ez meg. Minap kipróbáltam pajzs nélkül SD2-t és ugyan úgy sebeztek a mobok, mintha bent lenne a tigris+7.
Azért van a 4 féle pajzs 61 felett, hogy mindenkinek a sajátját kelljen használnia, vagy mi? Más találkozott ilyen problémával? Vagy ez csak engem érdekel, más nem foglakozott még vele?

N3o
Priváton metin esõ csak eventkor van és eventkor van egy npc akitõl lehet tûzijátékot venni. Amúgy asmo, ha azt bedobja a GF-nek valaki, hogy figyu ezt meg ezt szeretnénk meg amazt és akkor megjönne a kedve a játékosoknak és több pénzt is keresnének rajta...stb

Ha erre nem ugranak akkor semmire 😊

Varikova
a spambotok megint alkotnak. már PM-et is küldenek.... egészen idáig úgy voltam vele hogy a magyar szerók még megúszták, mert a németeknél már régóta idegelik ezzel is a népet hogy egyszerre 7-8 is üzit küld. hát úgy tûnik mi sem úsztuk meg, de szerencsére csak 1 van... eddig...

az fix, hogy pvp szerón több cuccot meg lehet csinálni de gyorsan megunja az ember. pl ki várná az eventeket ha akkor tüzijátékozik meg csinál metinesõt amikor akar?

ChaosTeam
GF... németek..... totál más gondolkodásmód, mint nekünk.... én régóta nem keresek bennük logikát vagy "értelmet"
N3o
Viszont ezzel kapcsolatban akkor egy megjegyzés. Azzal a GF miért jár rosszul, ha birodalmanként leenged rakni 1-1 sárkányt, maponként mindenféle metint (pl 60-ast is ami csak a dt 4.-en van, továbbá 100as meint/szörnyet, nemtudom mi az) telerakni map1 map2-t vagy akár a sivatagot fõ mobokkal. És esetleg a vegyes boltban vagy egy NPC-nél vásárolhatni lehetne tûzijátékot yangért.

Mert nem azt mondtam hogy legyen 100k-ért kapható egy bónusz cserélõ a vegyinél.

ChaosTeam
Pvp szerverre nem járok és mivel nem GF üzemeltette szerver, így ott a fórumon meg a játékban említeni is tilos. Mivel ez SG fórum, itt ezért persze megendetett.

Visszatérve, ne felejtségek el, hogy aPVP szerver azért "privát", mert az valakinek a saját szervere, aki maga döntheti el mit hogyan rak a játékban, mit hogy csinál, míg a mi esetünkben a GF határozza meg ezeket.

Azt se szabad elfelejteni, hogy egy PVP szerver nem gazdasági alapokra épül, inkább a szórakoztatás a fõ célja, míg a GF szervereinek értelem szerûen a minél több bevétel elérése.

Ebbõl következik, hogy soha nem fog olyan "eventeket" tartani, ahol a felhasználók túl jól járnának, õk meg emiatt túl rosszul.

Én a mostani eventen is meglepõdtem, hogy ilyen gyakran kapnak a játékosok Áldás tekercset és hasonló értékes tárgyakat is.

Lényeg a lényeg, ne hasonlítsatok össze egy PVP szervert egy "Sima szerverrel".
Töltöttkáposzta
Miért a priváton milyen event van?

N3o
Dob bármi, csak a szintednek megfelelõ, vagy nálad nagyobb szintû szörnyek gyakrabban. Pl ha 40-es vagy ne vadkutyákból várd a tököt. Én csak azon vagyok fennakadva, hogy valakinek a 3.-ból sikerült áldástekit nyitnia, én kb 40-et nyitottam már és csak poti és 50k-s ezüst tömb jött. Nem az örülök, hogy ez van, meg értem én, hogy minden a szerencse kérdése, de azért mégis 😊

SD2 na lássuk. 42-rõl 52-re egyedül semmiképpen. Csoport mindíg van valamelyik ch-n, de 1 nap alatt 10 szint még azon a kis alacsony szinten is sok. Napi 2-3 még úgy ahogy belefér de 10 semmiképpen sem. Még esetleg vezér könyv (2-3órás 30% exp bónusz) és TP gyûrû ami 50% ez így 2-3 órára 80%-os exp-t jelent de így is sok a 10 szint 1 nap alatt.

Más: Asmo, te nem tudom vagy-e Atag privát szeróján, de a mostani ottani event na az le a kalappal. Ha itt is ilyen eventek lennének szerintem mindenki tapsikolna örömében 😄

vesszenek a csalók!!
nekem a mobok miért nem dobnak töklámpást??plíz help me
Varikova
én csak azt nem értem, hogy mire jók ezek? mármint miért jó annak a csávónak aki csinálja az ilyen oldalakat hogy más cuccait ellophatja stb? max 1 hete a céhem BM surájának törték fel az accját. hogy hogyan azt õ sem tudja. azt tudom, hogy õ még az istennek sem adná meg a felhasználó nevét, valahogy mégis elkapták és a jelszavát is leváltották. sikerült visszalépnie de egy kérdés: mire megy onnantól? a felhasználó nevét már megfejtették innentõl kezdve a jelszavát is ki tudják találni újra és újra feltörhetik. ezt hogy lehet megakadályozni? egyébként eléggé ideges volt mert a fegyverét kölcsönkapta a céhvezértõl, de megtalálta. és ha hiszitek ha nem egy emberke kereskedõ karijában. 500K yangért tudta visszavenni. 100% hogy ugyan az a fegyó volt, mert ugyan azok a kövek ugyan azokkal az extra (sárga) cuccokkal. gm-ekkel meg elég rosszul állunk. uchi néha felnéz hogy nem-e omlott még össze a szeró de egyébként simán fejlõdnek az emberek 42-rõl 52-re egy nap alatt egyedül (hogy hogyan csinálják nem tudom, de rossz kifogás az SD2)

N3o
Bobber szerinted én nem tudom? Magam is tudnék ilyen oldalt csinálni ami lelopja a felhasználó neved és a jelszavad. A program elindítása sem jelentene akkora gondot.

Töltöttkáposzta
De egy ganéjság...
xD

Bobber
szerinted ha nem magába a játékba lépsz be közvetlen hanem valami oldalon keresztül akkor ott a begépelt adataiddal mit csinálnak?😊
pont ez a lényege hogy ott megadd a felhasznevet meg a jelszót.
Tök mind1 hogy személyesen kérik el vagy azt mondják hogy ezen az oldalon keresztül lépjen be az illetõ az eredmény ugyan az. Kiadta az ember a belépési adatzait másoknak és onnan kezdve azt tesznek a karakterrel amit csak akarnak😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

N3o
Meg van valami weboldal is elvileg "GM csinálta" onnan kell belépni a metinre és akkor gyorsan lép a karakter szintet. Ilyen üziket kapok néha, de magasról ....-rá.

ChaosTeam
Ahol kérik a neved és jelszavad 99%, hogy ellopják az accod...
RIZLA
Aki ilyenekkel probálkozik, meg is érdemli, hogy kipucolják az accát.....

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
VIGYÁZZATOK!!!
állítólag van egy új yanghack ami sikeres, és a címe m2yanghack.uw.hu
NE CSINÁLJÁTOK MEG!
KARAKTERFELTÖRÕ
Megváltoztatja a jelszavatokat!
Én nem tapasztaltam, de jó néhány gyerek mesélte nekem.

még 46%és lvl up 40-re 😊
az is elõfordulhat, hogy valakinek nem jön be...

Hát ez van!

JaSoN HuNTeR
kössz

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
kössz

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
jó elindult😄 De ez a játék áhh kikészit. Delete 😄

próbáltad a futtatás rendszergazdaként?

JaSoN HuNTeR

JaSoN HuNTeR
Metin 2 nem megy X64es vistán?

Töltöttkáposzta
A BM-sura nem biztos hogy erõs 80-as szinten egy vele azonos nagyságú sárkány sámánnal szemben.
Mivan akkor ha a BM koma a láng lelkét nem fejlesztette, mert szerinte az nem jó, így még csak pl. M3-as.
És ha a vitalityt se vitte fel olyan magasra, akkor a sárkány sámánnal(de szerintem bármelyik kaszttal ) szinte esélytelen.

mindegyik kari erõs ha jól van felépítve és jók a cuccai (az se hátrány ha tudjuk kezelni is)
én nem arra akarok célozni melyik karakter a legjóbb karakter, csupán segíteni akartam Truck Driver001-nek, hogy ne hamarkodja el a döntését mások miatt

N3o
70-80-as szinten 3 karakter van ami pvp-be erõs, BM sura és a 2 sámán. Fõleg a sárkány, ott már azon a szinten az áldás elég erõs a 2 támadó skill is már G körül. Viszont a BM surával az sem tud semmit kezdeni mert a láng agyoncsapja.

Töltöttkáposzta
Egyetértek!
Pl a ninja a kitérésben jó, és nagyon gyors.
Ám az ereje, és a neki készült fegyverei pl a tõrök nem túl erõsek.
A harcos nehéz fegyverzete miatt elég lassú, de marha erõs.

Szerintem csak akkor válts karaktert, ha neked nem tetszik, nyolc féle embert találhatsz aki meg tud gyõzni, mért jobb az õ kedvenc karaktere a másik hétnél. Amugy a BM sura nagyon durva PvP kari lehet, ha jól fejleszted a Fegyver Sura meg szörnyek ellne jó 75 felet meg akár egy tank jó fejlesztéssel. Minden karakternek megvan az erõssége és a gyengesége val amelyik ebben jobb valamelyik abban. Minden csak azon múlik hogyan fejleszted.

N3o
Hát igen nem ide való kérdés, ergo nem válaszolunk rá.

Viszont egy idevágó 😄 Végre 61-es lett a sámánom 😊 512es védelme lett a vérttel és a pajzzsal 😄 Most már kezd alakulni 😊

Töltöttkáposzta
Ki szereti közülünk a Linkin Parkot, a Green Dayt, és a Tankcsapdát?
Én igen.
Ez nem ide való kérdés csak érdekesség képpen.

Truck Driver001
értem. tehát megmaradnak az eddig szerzett pontjaim. köszönöm a választ! 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Varikova
16-os szinten 15 skill ponttal rendelkezel. a "felejtés" után ezt a 15-öt oszthatod szét rögtön.

Truck Driver001
szép estét emberek!

nem rég kezdtem el a játékot, szóval kérdéssel fordulnék felétek! 😊
16-os szintû Sura karakterrel rendelkezem, és az elején kitanultam a Fekete mágiát. sok helyen hallottam, hogy a fegyver mágiával jobban jártam volna. na már most. van az öregasszony a faluban. ügye õ nála tudom úgymond "elfelejteni" a készségeket. ez azt jelenti gondolom, h újra választhatok, mit akarok kitanulni a két lehetõség közül. igen am, de a kérdésem az, hogy az addig megszerzett pontokat újra szét tudom osztani az új skillek-nél, vagy mivel váltottam, elfelejti, és csak a következõ szintlépésemnél tudok? remélem értitek a kérdésemet! 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Töltöttkáposzta
NAA HÍÍÍÍÍJJJJJÁÁÁNYOZZZZZZZZTTTAAMMMMMMMMMM?
Nem hiszem xD