Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
És az STR az mit jelentene?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
találtam a fórumon egy témát ahol meg ezt írják :1. Lómedálütõ
Faj: Harcos
Kaszt: Mentális
VIT:STR 1:2 , esetleg mehet egy kicsivel kevesebb VIT is.
Szinteld fel fõkariddal az újonnan indított Harcosod LvL 18-ra!
Elsõ mester az Erõs Test legyen, a sok Védelem miatt. Ha nem vált át 18-ason a készség, akkor Öreg Hölgynél állítsd vissza annyiszor, amennyiszer szükséges! Késõbb visszajön majd ez a pénz.
Felszerelésnek némi alapholmi, ami összejön max. 200k-ból: Tradicionális Sisak+4-6 , Csatapajzs+6, Tigris Lemezvért+4-6 ( ha lehet Védelem vagy Kitérés Kövével ), Bambuszkard+5-6 ( Ha lehet Szörnyek vagy Halálos Csapás Kövével ), illetve ízlés szerint Ezüst Karkötõ, meg egyéb holmik.
Ezután szabadítsd be a karit Majombarlangba. 😊
am itt a kép amit tegnap igértem:

a képet nem tom feltölteni ma majd holnap
A lómedálozás jobban megéri.
A metinverésnek több gyenge pontja is van.
1. Nem biztos hogy találsz, lehet hogy keresed 1 óráig addig bejön 1 vagy 2 medál ha jó napod van.
2. Ha nem egyedül veted, nem dob nagyon értékes, sõt lehet hogy egyáltalán nem is dob cuccot.
3. Ha mondjuk zsinórba jön neked 3 kúrál kk, azzal nem mész valami sokra, viszont amennyi idõ alatt találsz és ütsz is 3 metint, addig 1 lómedál vagy 2.
4. Hakõ esik metinbõl, az se biztos hogy nagyon értékes, mert pl +0 ninja kõ, +0 sietség kõ stb...
-----------------------------
Egyedül akkor éri meg ha van tolvaj kesztyûd, vagy ha nagyon szerencsés vagy, és esnek +4-es kövek.
Lómedálba azt bírom hogy nekem ha jó napom van bejön 5-6 is, de volt már amikor 1 nap 10-et szereztem. Tudom potiigényes, de megéri.
Ha rossz napod van akkor menny metinezni és kész 😊
És egy lómedálos karinak nem miszály full +8,9 es cucc.
Én beértem +6 tigrisvért +6 csatapajzs, meg +3 FMS.(persze 5700 élet mellett 33-as on)
Tyû ez egy regény lett...
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
critel, visszaver,meg védelmet növel.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Szerintem nem érdemes medálos karaktert csinálni, 120-150k/db áron szinte ingyen van, 5X karival azt kitermeli pár óra, ha van metinverõ karaktered, akkor meg pláne. Szerintem medál helyett inkább farm karaktert csinálj. Még kiütsz 1 medált, addig szétversz 4-5 metint, számolgass kicsit melyik éri meg?😄
What a feeling? Cycling and beer :D
Kritikus találat az dula sebzéssel egyenértékû.
Átható találat az eredeti sebzés 150%-a.
PL: sebzésem 450, krittel 900, áthatóval 670 körül, aztán ha mindkettõ bejön 1300 körüli 😄
+9-es harci kasza, +9-es 18as vért (vagy +8-as 26os) +7-8as sisak, +7-es ötszög pajzs, réz füles +7-9, ébenfa nyaklánc +9 (a varázs sebesség miatt) és egy alap +8-9-es cipõ. Ezen felül 40-et az erõre a többi stattot a vit-re.
Ezt 4-5 millából össze lehet hozni, ja és akkor még kell Sé, mert tolvaj kesztyû nélkül nem igen éri meg lómedálozni.
és akk én is egy kérdés:
ha valakit bannolnak egyik szerverrõl és azzal egy accban van a másik szerveren lévõ karaktere akkor az is zárva lesz? (nem tudom ki ismeri Diesel2HUN nevét, fõleg aquilán tevékenykedett 2 napja waroztunk ellenük kis speed hack stb. most aurigára is felment de már kezdi ölni az agysejtjeimet az õ "ártatlanságával")
GM-eknek jó melót 😊 de legalább lehet látni hogy csinálnak valamit nem úgy mint aquilán. eddig 2-3 ember tûnt el mellõlem hirtelen....
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Az Új szerver neve Auriga, ahol már megvannak a GM-jeink szerencsére.
De már nagyon sok hacker van.
Asmo téged is láttalak meg ChanOp-ot is meg Norandot is csak õk ketem SGM-ek te meg GA.
am a Hz-et mekkorára állítsam?
1, megjött már az új szeró és csak én nem látom, vagy nem jött meg de a szokásosnál is kevesebb ember van a 4-esen?
2, leszedtem a metn2.hu-ról a klienst újra, feltelepítettem egy másik mappába. látja az elsõ 2 szervert a többit nem. ez is azért van mert nem c:/programfiles/metin2_hu?
Neo igazad van én is ezt hallottam az áthatóról.
A kritikus találat az adott skill vagy ütés sebzésének a duplája ha bejön. Pl nekem a sárkány ordításom 2200-2300-at sebez ha erre épp bejön a kritikus találatom (ami nekem 40%, sárkány segítsége és a cuccok) akkor ez 4400-4600-as sebzést jelent. De ezt felfogja még a védelem egy részét legalábbis.
Az átható találatra teljes "definícióm nincs" Nekem a sárkány lövésem alapból átható találatos tehát az 100%. De átható találat közvetlenül az életerõdet veszi le. Pl ha a sárkány ordításra bejön egy átható találat akkor az az alap 2200-as sebzés egybõl az életedet veszi le. A védelmed nem fogja fel.
Az átható találatban nem vagyok biztos, hogy ez így van. Annyit tudok fixen, hogy az én sárkány lövésem a mentálok ellen a legjobb, mivel közvetlen az erõs test és a védelme alá üt 😄 Ha arra bejön a kritem akkor az a 3600as sebzés egybõl az életerõbõl vonódik le 😊
Az 5. szerver meg holnap indul majd.
Az indító ablaknál van egy beállítás gomb ott nézd meg a felbontást és a Hz-et ezek miatt szét csúszhat a kép, ha esetleg ezzel nincs baj ugyan olyan felbontásban van mint a windows, akkor próbálj meg esetleg egyel régebbi drivert, ez is segíthet.
Mi a különbség az átható találat, és a kritikus találat között...?
Ja és a fórumon azt írták hogy megint új szerver nyílik valami Auria vagy mi a frász.
Ja és Asmo a GM ismertetõjeleibõl kihagytad hogy az összes cucca +9. Ezt leírtad de azt nem hogy minden cuca a legnagyob szintû pl Feketevas vért
és nem szerzetes vért 😊
a 3.-ra valaki help mert nagyon idegesítõ
1. Ezt nemtom de sokan mondják hogy 10-et kell megszerezni, aztán valami lélekkövet is...
2. lóképet/könyvet rakd ki alulra a potikhoz és a skillekhez
3. Passz...
2, ctrh+h fel/leszállás, ctrl+g (aszem) a ló elküldése, crtl+r megetetés
3, erre nem tudok mit mondani....
1-érdemes nagyon hajtani az orkfogakra?(mármint mit ad a végén?)
2-tud valaki gyorsbillentyûket lóhoz?
3-geaforce 7300-as 512mb-os és a grafikánál kinyúlnak cuccok pl: a mobok,karikból részek.és ezt hogy tudom orvosolni? ( a legújabb van rajta)
Mászkálásra és skill tapasztalatokra tökéletes a privát szerver, de amugy felejtõs lesz amint meglesz ott a 99-es sura.
nem csak eventkor, mindössze nem kell érte yangot kiadni. de ez is privát szeró függõ. elég sok privi szeró van...
engem a tökök nem nagyon zavartak. ha kaptam nyitottam de hogy vegyek is.... egyébként tegnap láttam hogy van egy a leltáramban. hogy hogyan került oda azt nem tudom, de kinyitottam és ezüst rúd. elõtte csak kék meg piros potik.
N3O: nem tudom, te melyik privi szerón játszottál, de amit én kipróbáltam ott lehetett venni olyan cuccot ami metinesõt produkált.
FGB: pár parancssor, némi változtatás az eredeti metin2-n és kész. de ehhez érteni kell némileg a programozáshoz hogy át tudd állítani a paramétereket.
Úgy látszik ebben a játékban minden a szerencsén múlik...<#pias>#pias><#ijedt>#ijedt>