Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akk a testinél milyen eloszlás legyen a stat pontoknál és a késégpontoknál?
N3o
"Ha nem vált át 18-ason a készség" Hát ez is okos ember volt 17-20-nál váltanak tehát 17-esen váltatni kell nem 18on. Amúgy ha ezt rakod össze akkor kínszenvedés lesz a medálozás és egy rakás potit fogsz költeni. Így is lehet medálozni de így 1 hét alatt ne várj kesztyûvel még 40-et se. Én behúzok annyi majmot amennyit elbír hogy ne menjenek vissza (ez egy fullos sarokba nagyon jó) beleforgok 1-et és az összes majom fekszik a földön meg 2-3 medál. És ennyi.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

nemtudom szerintem az az erõ.akkor milyen legyen?test vagy mentál?
Töltöttkáposzta
Én a 18-as szintet kicsit korainak találom.
És az STR az mit jelentene?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

nem rég írtad hogy testi legyen...
találtam a fórumon egy témát ahol meg ezt írják :1. Lómedálütõ
Faj: Harcos
Kaszt: Mentális
VIT:STR 1:2 , esetleg mehet egy kicsivel kevesebb VIT is.

Szinteld fel fõkariddal az újonnan indított Harcosod LvL 18-ra!
Elsõ mester az Erõs Test legyen, a sok Védelem miatt. Ha nem vált át 18-ason a készség, akkor Öreg Hölgynél állítsd vissza annyiszor, amennyiszer szükséges! Késõbb visszajön majd ez a pénz.
Felszerelésnek némi alapholmi, ami összejön max. 200k-ból: Tradicionális Sisak+4-6 , Csatapajzs+6, Tigris Lemezvért+4-6 ( ha lehet Védelem vagy Kitérés Kövével ), Bambuszkard+5-6 ( Ha lehet Szörnyek vagy Halálos Csapás Kövével ), illetve ízlés szerint Ezüst Karkötõ, meg egyéb holmik.
Ezután szabadítsd be a karit Majombarlangba. 😊

am itt a kép amit tegnap igértem:
N3o
Hurki, ha összeszedt 12 millát 6 nap alatt metinekbõl akkor azt mondom hogy okés az a nyerõ és azonnal átállok metint ütni kesztyûvel 1000-rel. Mert 12millát lehet összeszedni 6 napi lómedálozással 1 hetes tolvaj kesztyûvel. Ez durván 80-90db medál mert napi 20-25-öt ki lehet ütni lazán. Kékeknél meg 140k-ba meg elviszik hamar. Mivel ott rakom ki õket. Ha nekem kell lóvé 1 hetes kesztyû és kis kari 28-as brutális harcos. Poti alig fogy, cuccok is annyi esik, hogy az fedezi azt a minimális poti veszteséget, és akkor jön a medál és a yang.

ja és itt egy kép amikor a sura köpeny miatt zavar.(most találtam meg a kezelõpanelt)
a képet nem tom feltölteni ma majd holnap
az a baj hogy metinbõl nem esik annyi yang.és nekem az szinte se ingyen mert kell cuccra a nagynak de most szereztem a kicsinek mér egy póklándzsa +6-ot bónuszal és kõvel arra jó lesz
Töltöttkáposzta
Hurki... számolgattam
A lómedálozás jobban megéri.
A metinverésnek több gyenge pontja is van.
1. Nem biztos hogy találsz, lehet hogy keresed 1 óráig addig bejön 1 vagy 2 medál ha jó napod van.
2. Ha nem egyedül veted, nem dob nagyon értékes, sõt lehet hogy egyáltalán nem is dob cuccot.
3. Ha mondjuk zsinórba jön neked 3 kúrál kk, azzal nem mész valami sokra, viszont amennyi idõ alatt találsz és ütsz is 3 metint, addig 1 lómedál vagy 2.
4. Hakõ esik metinbõl, az se biztos hogy nagyon értékes, mert pl +0 ninja kõ, +0 sietség kõ stb...
-----------------------------
Egyedül akkor éri meg ha van tolvaj kesztyûd, vagy ha nagyon szerencsés vagy, és esnek +4-es kövek.
Lómedálba azt bírom hogy nekem ha jó napom van bejön 5-6 is, de volt már amikor 1 nap 10-et szereztem. Tudom potiigényes, de megéri.
Ha rossz napod van akkor menny metinezni és kész 😊
És egy lómedálos karinak nem miszály full +8,9 es cucc.
Én beértem +6 tigrisvért +6 csatapajzs, meg +3 FMS.(persze 5700 élet mellett 33-as on)

Tyû ez egy regény lett...

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

ToCsEk
nekem, sárkány van, az a buff asszem, másik a healer talán.
critel, visszaver,meg védelmet növel.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Hurki
Felszerelés az ami igencsak számít.
Szerintem nem érdemes medálos karaktert csinálni, 120-150k/db áron szinte ingyen van, 5X karival azt kitermeli pár óra, ha van metinverõ karaktered, akkor meg pláne. Szerintem medál helyett inkább farm karaktert csinálj. Még kiütsz 1 medált, addig szétversz 4-5 metint, számolgass kicsit melyik éri meg?😄

What a feeling? Cycling and beer :D

Varikova
egyik ismerõsöm az auriga örömére akar csinálni egy buffos sámánt. de nem tudja hogy mikre rakjon pontokat. mondjuk azt sem tudja hogy gyógy vagy sárkány legyen (bár külföldi szerón a sárkány képzõ fölé van odaírva hogy buff képzõ) valakinek valami használható ötlet?

a felszerelés nagyon számít?mert a nagykarimnak is most újítanám a cuccot és arra is alig van...és tolvajkesztyû nélkül is jön a medál?és milyen gyakorisággal?
Hurki
Én úgy vettem észre:
Kritikus találat az dula sebzéssel egyenértékû.
Átható találat az eredeti sebzés 150%-a.
PL: sebzésem 450, krittel 900, áthatóval 670 körül, aztán ha mindkettõ bejön 1300 körüli 😄

N3o
Ja és a képessségek, Kard aurája M1-re tolva (17-esen váltatva) a többin 1-1 pont és a maradékot a forgó kardra (ha 17-esen váltatod akkor 7 pont kerül a forgóra) a többire 1-1 pont.

N3o
A leggyakoribb és legyjobb az a 26-28-as karakter. Harcos és TESTI (a mentál elbír egy rakás majommal de fél év mire leszedi) De testit csak az csináljon akinek sok pénze van. A kellékek:

+9-es harci kasza, +9-es 18as vért (vagy +8-as 26os) +7-8as sisak, +7-es ötszög pajzs, réz füles +7-9, ébenfa nyaklánc +9 (a varázs sebesség miatt) és egy alap +8-9-es cipõ. Ezen felül 40-et az erõre a többi stattot a vit-re.

Ezt 4-5 millából össze lehet hozni, ja és akkor még kell Sé, mert tolvaj kesztyû nélkül nem igen éri meg lómedálozni.

akkor az eddigi kérdésem mellé hogyan kell medálozó karit csinálni?(tudom hogy volt ilyen téma a fórumon de most nem találom)
Varikova
asmo. téged nem zavart az a sok kis mitugrász a hülye kérdésével? én akkor estem le a székrõl amikor megkérdezte az egyik, hogy nem-e dobsz neki cuccokat...
és akk én is egy kérdés:
ha valakit bannolnak egyik szerverrõl és azzal egy accban van a másik szerveren lévõ karaktere akkor az is zárva lesz? (nem tudom ki ismeri Diesel2HUN nevét, fõleg aquilán tevékenykedett 2 napja waroztunk ellenük kis speed hack stb. most aurigára is felment de már kezdi ölni az agysejtjeimet az õ "ártatlanságával")
GM-eknek jó melót 😊 de legalább lehet látni hogy csinálnak valamit nem úgy mint aquilán. eddig 2-3 ember tûnt el mellõlem hirtelen....

ToCsEk
gm-eket mi alapján választják ki egy szerverre?

RIZLA
egy kérdés.... Pega elképzelhetõ, hogy még meg lesz esetleg valamikor nyitva?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Köszönöm válaszaitokat!
Az Új szerver neve Auriga, ahol már megvannak a GM-jeink szerencsére.
De már nagyon sok hacker van.
Asmo téged is láttalak meg ChanOp-ot is meg Norandot is csak õk ketem SGM-ek te meg GA.

multkor se sikerült egyik módszerel se.
am a Hz-et mekkorára állítsam?
Varikova
2 kérdés:
1, megjött már az új szeró és csak én nem látom, vagy nem jött meg de a szokásosnál is kevesebb ember van a 4-esen?
2, leszedtem a metn2.hu-ról a klienst újra, feltelepítettem egy másik mappába. látja az elsõ 2 szervert a többit nem. ez is azért van mert nem c:/programfiles/metin2_hu?

Neo igazad van én is ezt hallottam az áthatóról.

N3o
Káposzta:

A kritikus találat az adott skill vagy ütés sebzésének a duplája ha bejön. Pl nekem a sárkány ordításom 2200-2300-at sebez ha erre épp bejön a kritikus találatom (ami nekem 40%, sárkány segítsége és a cuccok) akkor ez 4400-4600-as sebzést jelent. De ezt felfogja még a védelem egy részét legalábbis.

Az átható találatra teljes "definícióm nincs" Nekem a sárkány lövésem alapból átható találatos tehát az 100%. De átható találat közvetlenül az életerõdet veszi le. Pl ha a sárkány ordításra bejön egy átható találat akkor az az alap 2200-as sebzés egybõl az életedet veszi le. A védelmed nem fogja fel.

Az átható találatban nem vagyok biztos, hogy ez így van. Annyit tudok fixen, hogy az én sárkány lövésem a mentálok ellen a legjobb, mivel közvetlen az erõs test és a védelme alá üt 😄 Ha arra bejön a kritem akkor az a 3600as sebzés egybõl az életerõbõl vonódik le 😊

ChaosTeam
Nem felejtettem ki õket. A Felhasználók - fõként a kezdõk - nem nagyon fogják tudni "azonosítani", hogy a GM-nél levõ tárgy +9 -es vagy sem. A GM meg ugye nem mutathatja meg a tárgyait... így sok kezdõ nem hinné el a valódi GM-rõl, hogy GM.... A Cuccok se 100%-osan kötöttek, van amelyik GM pl nem az "alap GM fegyvert" használja, hanem más, hasonló szintût. Így a fegyvereket / ruhákat sem írhatom le mint konkrét ismertetõ jelet.

Az 5. szerver meg holnap indul majd.
Paintba beillezteni a CTRL+V -vel tudsz 😊 vagy szerkesztés -> beillesztés.
Az indító ablaknál van egy beállítás gomb ott nézd meg a felbontást és a Hz-et ezek miatt szét csúszhat a kép, ha esetleg ezzel nincs baj ugyan olyan felbontásban van mint a windows, akkor próbálj meg esetleg egyel régebbi drivert, ez is segíthet.

ja és nincsen kezelõpanel így a beálításokat se tom megnézni 😞
Töltöttkáposzta
Egy fogós kérdés! (ne tippeljetek)
Mi a különbség az átható találat, és a kritikus találat között...?
Ja és a fórumon azt írták hogy megint új szerver nyílik valami Auria vagy mi a frász.
Ja és Asmo a GM ismertetõjeleibõl kihagytad hogy az összes cucca +9. Ezt leírtad de azt nem hogy minden cuca a legnagyob szintû pl Feketevas vért
és nem szerzetes vért 😊

az a gond hogy béna vok ilyenhez.az ok hogy printscreenelem de hogy teszem be paintba vagy valahova...
N3o
Sokkal jobbat adok:

BIOLÓGUS KÜLDETÉSEK

A 3.ról tudsz képet küldeni?

Hurki
10 ork fog 10 mozgási képességet ad (állandó), amég nincs kész nem jön lv40-en a 2-es biológus, az 5 támadási sebességet ad, aztán ha az kész 50-en jön a 3-as küldi, az +60 védelmet ad. 60-on jön a 4-es az plusz 50 támadó értéket ad, 5-ös küldi 10 mozgási sebesség 10%-al csökken a sebzõdés. 6-os küldi 6 támadó sebesség 10% támadási érték, kb eddig van meg itt érdemes a linken nézelõdni, van sok okosság rajta

A ló elküldése aszem ctrl+b

Töltöttkáposzta
Bocsi nem tehetek róla unatkozom 😞

Töltöttkáposzta
ÁN CVÁJ DRÁJ!!! DOLLÁR !!! ZSEBEMBENVAN MÁTYÁSKIRÁLY!!!

Töltöttkáposzta
░░░░░ ░ ░░ ░ ░░░░ ░░░ ░░░░░

Töltöttkáposzta
™ ▲ þ ♠ ° ‘ Ë ë ░ ╬ ╠ ╠╣ ░ ░ ░ ◘ Â ▓ Ô ◘ ì ▼ h ┤ Ü Ï W ¨ ◘ ß º > ¿ ¶ ± E « ♪ ░ º ▒ ▓ │ ¼ G « º ░ ° ╔ X à : 2& ╩ ♣ ÿ1 ▒ ¦ Z u § ²

köszönöm a válaszaidat.
a 3.-ra valaki help mert nagyon idegesítõ
Töltöttkáposzta
Big vagy hogy hínak téged...test drive ps2 sonny xD
1. Ezt nemtom de sokan mondják hogy 10-et kell megszerezni, aztán valami lélekkövet is...
2. lóképet/könyvet rakd ki alulra a potikhoz és a skillekhez
3. Passz...

Varikova
1, fél órás exp gyûrût kapsz és a kövi biológusos küldi csak akkor jön ha leadtad az orkfogakat.
2, ctrh+h fel/leszállás, ctrl+g (aszem) a ló elküldése, crtl+r megetetés
3, erre nem tudok mit mondani....

kérdéseim:
1-érdemes nagyon hajtani az orkfogakra?(mármint mit ad a végén?)
2-tud valaki gyorsbillentyûket lóhoz?
3-geaforce 7300-as 512mb-os és a grafikánál kinyúlnak cuccok pl: a mobok,karikból részek.és ezt hogy tudom orvosolni? ( a legújabb van rajta)
én csak azért probálom ki a privát szervert hogy tudjam melyik skilt fejlesszem Surámnak. Õt ki tudom probálni melyik milyen és utána már ezek tudatában tudom fejlõdtetni... a másik oka meg meg tudok nézni egy két helyet amihez a rendes metinben még nagyon messze vagyok.
Mászkálásra és skill tapasztalatokra tökéletes a privát szerver, de amugy felejtõs lesz amint meglesz ott a 99-es sura.

ToCsEk
én nyomtam egy hun priváton, de nekem nem jött be, az egy dolog hogy 5óra alatt 60as voltam, de olyan gyorsan fejlõdtem hogy értelmes cuccom nem volt, így aztán nem sokat értem...

Varikova
"Priváton metin esõ csak eventkor van"
nem csak eventkor, mindössze nem kell érte yangot kiadni. de ez is privát szeró függõ. elég sok privi szeró van...

N3o
Nem értettél. Eventkor volt metin esõ, és tûzijátékot lehetett venni npc-nél. 😊

Varikova
sok az olyan emberke aki nem gondolkozik. teszem azt mindenki el akarja adni az áldás tekercsét pedig most rengeteg van belõle így lement az ára. nem hogy várna 1-2 hetet és az eredeti áron adhatná el amivel jobban is jár.
engem a tökök nem nagyon zavartak. ha kaptam nyitottam de hogy vegyek is.... egyébként tegnap láttam hogy van egy a leltáramban. hogy hogyan került oda azt nem tudom, de kinyitottam és ezüst rúd. elõtte csak kék meg piros potik.

N3O: nem tudom, te melyik privi szerón játszottál, de amit én kipróbáltam ott lehetett venni olyan cuccot ami metinesõt produkált.

FGB: pár parancssor, némi változtatás az eredeti metin2-n és kész. de ehhez érteni kell némileg a programozáshoz hogy át tudd állítani a paramétereket.

LOL 5 kék ital volt a tökben<#violent>

Töltöttkáposzta
Az egyik ismerõsöm, nem tudom ismeritek e Bence008 a neve Pegazus kékvilág megjárta mert volt egy boltban 2 tök. Az egyiket megvette, a másikat is meg akarta de egy másik csaj épp elvitte, az övébe csak poti volt, a csajnak pedig áldás tekercs...
Úgy látszik ebben a játékban minden a szerencsén múlik...<#pias><#ijedt>

én eddig még csak potit kaptam tõle, így én túl sok yangot nem adnék érte. szerintem jobban megéri megnézni mi van benne és ugy piacra dobni a benne lévõ tárgyat... de ez csak az én véleményem.

Hurki
Valószínûleg megvan a hiba oka, karakterem kicsit buta a szintjéhez képest, jobban kellett volna osztani a státuszt, de 3-4 szint és jó lesz 😄
Nem feltétlen jó(sõt...) ha a harcos csak vitet és erõt fejleszt 😄