2912
-
FGB #1540 most jut eszembe egyszer találkoztam GM-el mikor bedobta a sárkányt, akkor kettő is volt. az jó kis muri volt :D igaz nem keveset laggolt szegény szerver. -
FGB #1539 Nem tudom, de mintha egy kicsit mostanában morcos lennél, elég sokszor úgy írsz mintha mindenkit lekezelnél. Ha problémád van rendezd, engem nem érdekel mi a bajod, de kezd zavarni a közönyösséged. Ha belefáradtál a GA-ba akkor vagy vegyél ki szabit vagy mondj fel. Ha egy másik fórumon már kérdeztek 1000-szer valamit és itt is megkérdik, akkor válaszd külön a két fórumot... Nem megbántani akarlak, és nem is beszólni, de ha már GA vagy akkor viselkedj és így úgy.
Amúgy én még egy GM-el nem találkoztam még, pedig nem ma kezdtem a Metint, bár ha látnám se foglalkoznék vele, nekem nincs vele dolgom, ő nem ad küldit :) -
pretorius07 #1538 Köszi a segitséget,keresni fogom a cuccokat!!!
-
#1537 Én semmit nem csinálok :)
Te csak tudod :)
De tudod mit? Ha ennyire okos vagy, akkor hajrá irány a CoMa, írd meg neki, hogy én semmit se csinálok, a GM-ek meg nem válaszolgatnak a kérdéseidre, hanem elküldenek a jegyrendszerbe bizonyos kérdésekkel kapcsolatban, ami elő is van írva nekik és te szegény világ közepe sajnos csak egy sablon választ kapsz a roppant egyedi és mással soha elő nem forduló problámáidra....
Majd szólj, ha szeretnéd, hogy felébresszenek és rájöjj nem csak te vagy a világon... -
#1536 Gyöngy nyakláncból amekkorát csak bírsz csinálni vagy venni. Nekem +9-es van az 22% varázs sebességet és +4 intelligenciát ad. Ehhez van 3 gyöngy rakva így összesen 30% varázs sebesség és 7 intelligencia. Aztán ami neked kell majd az a 47-es extázis cipő, minél nagyobb, mert ez ad még varázs sebességet. Ha tudsz sokat bónuszoltatni érdemes a vértbe próbálgatni mivel abban előfordulhat varázs sebesség. Fegyverbe +3-mas +4-es visszatérés kő szintén jól jöhet.
Én a sárkány lövést toltam először, nagyon nem bántam meg. Most G1 és kevesebbet sebez mint az m8-as ordításom, viszont míg az ordítás 1x megy el, a lövés 2x. Durván a 152-es varázs sebességemmel (nagyon kevéske sajnos, több kellene) 5-6mp alatt feltölt. Az ordítás olyan 16-17.
Most igazából az int-et szeretném úgymond maximalizálni. 139 a plafon. De ha a mostani 112-met fel tudom tolni 120ig már meg leszek elégedve. -
#1535 visszatérés kövével például, és az ékszerek, cipők szintjének emelésével a tulajdonságuk is növekszik. -
pretorius07 #1534 Hello!!
Nem régóta játszom ezzel a játékkal,azóta megcsináltam a második karimat is,mert az első sámánomat igen elszúrtam:)
Most már jól osztogatom a pontokat,képességeket,ahogy a nagykönyvben Írva vagyon:)
Namármost nekem egy sárkánysámánom van,hiába,ilyen a támadó szellem,és nem tehetek róla,de a sárkány ordÍtás jön be leginkább...Bár sokan Írták,hogy a sárkánylövés jobb lehet.
Csak az a fránya töltési idő nem tetszik nekem ebben a skillben,nagyon lassú az a 20 sec...
Az lenne a kérdésem,hogy milyen felszerelésekkel lehet a varázssebességet növelni,töltési időt csökkenteni?
Megköszönném,ha ezeket összefoglalná vki,az alacsonyabb szintektől kezdve( kb. 20-tól...)
Köszi mégegyszer! Üdv mkinek,és boldog új évet! -
#1533 Helyesírási hibákért felelősséget nem vállalok. -
#1532 Én nem vagyok valami nagy GM/GA szakértő, de szerintem(és ezt most nem nyalizásból) Asmodeus igen is teszi a dolgát, csak nem nyilvánosan , ergo nem is látod. Ha a GM-ek és a GA minden kezdőnem megadná a kérdésekre a választ, akkor már egyből mindenki szuper okos lenne, és nem lennének kezdők, és nem lenne értelme a jegyrendszernek. A GM-ek nem tanítómesterek. -
#1531 A kovács rontása, a kk olvasása és a lovászinas rontása nem bug.
Ha minden sikerülne gondolj bele mindenki 99-es 30-as(max) lóval, csilli villi cuccokkal rohangálna. El lennénk kényeztetve. Jó a majmok a falba mennek de ha van egy kis eszed is, akkor veszed a fáradságot és arrébb csalogatod őket ennyi az egész. És ahogy Varikova nagyon helyesen mondta már születésünktől bennünk van a küzdeni akarás. -
#1530 Ha valaki sokat kérdez tőled azonnal számíthat chat bann-ra egy fél órára. Ha meg nem, elküldöd hogy írjon a jegyrendszerbe, ahonnan a kérdésére egy szabvány választ kap, aminek persze semmi köze a kérdéshez :) -
#1529 A GM-ekre mondtam nem rád. Igazából te semmit sem csinálsz. Jobb is. -
#1528 Kifejtenéd az "elfogultság"-ra tett célzásodat?
Érdekelne mióta és miért is vagyok és kivel elfogult?
-
#1527 Még valami. Igazából ami itt a legnagyobb baj azok a GM-ek (tisztelet a kivételnek) és a drágalátos GA-nk. Elfogultságból csillagos ötöst lehet adni jó párnak. A segítőkészségük közelít a nullához (itt is tisztelet a kevés kivételnek) Továbbá mint a fehér holló. Én egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor találkoztam GM-el az elmúlt 1 év alatt... -
#1526 Többnyire én is már csak a társaság miatt vagyok itt. A céhtársaimmal skype-on folyamatosan beszélgetünk, amikor leülök metinezni előtte már reflex szerűen a skype-ot nyitom meg elsőnek. Az meg, hogy betöri a cuccokat csak pech. Van, mikor nekem is mindent tör a kovács. De ezért vannak a céhes kovácsok. Én úgy vettem észre, hogy az a 10% igen is sokat számít. (Tömeg cuccot olcsót persze nem oda viszek) igaz drágán nyomja de nekem a 65ös fegyóimat 4db +3-masból a saját fegyver kovácsunk 3db +6-ost csinált. (zsinórba húztam) Sokba került de megérte. A könyvek meg hál isten mivel sámán vagyok nem sokba kerülnek :) -
#1525 az emberben születésétől fogva benne van a küzdeni akarás. sok embert ismerek akik azt mondták, sziasztok, abbahagyom a játékot, ez a k***** kovács megint eltörte a cuccom. a legtöbb mégis visszajön, önfejű konokságból hogy a kovács csak azért sem fog vele kicseszni. egyszerűen már nem csak a mobokkal küzdünk hanem az NPC-kel is. talán ezért. hogy bebizonyítsuk, velünk nem tud egy idióta program elbánni.
nekem meg egyébként azét, mivel van egy céhem, tetszik a társaság, összetartás és már csak miattuk sem hagyom abba. -
Androidus #1524 Sziasztok! Lenne egy közvélemény-kutatás jellegű kérdésem hozzátok. Barátom csábítására kipróbáltam ezt a játékot, és nem értem. Pontosabban nem értelek benneteket. Engem rettentően zavar az igénytelensége, a bugossága, és a kifejezetten a játékos frusztrálására törekvő megoldásai. Mégis azt látom, hogy komoly tömegek nyomják lelkesen. Feltételezem, hogy itt is vannak lelkes játékosok. Szóval a kérdés az, hogy titeket nem zavar az, hogy mondjuk a 10-ik fms-t töri el a kovács 2-es szintnél? Vagy hogy nyolcadszor közli a lovászinas, hogy nem sikerült? Vagy x-edik könyv tűnik el, amit százezrekért vásároltatok? Vagy hogy a majom hajítók folyton eltűnnek a falban? Nem sorolom, nyolc képernyőnyit tele tudnék írni. Szóval a kérdés az, hogy miért pont ez a játék? Megtisztelnétek, ha mondanátok valami okot. -
#1523 Remélem sose. Jó ez így. Sőt még sokan is vagyunk, bannolhatnának egy pár száz reget. -
#1522 Pegasus server mikor lesz nyitva? -
#1521 Ha igaz az az információ amit a fórumon olvastam akkor az előző kérdésemre NEM kérek választ :) -
#1520 Ötleteket kérnék Kard Surához!
Hogy osszam el a skilleket és mire rakjak a legtöbbet(Vit,Int,Erő,Ügy)
Előre is köszönöm. -
FGB #1519 Erre a kérdésre már elég sokszor leírtam itt és máshol is a megoldást, most nincs kedvem újra megírni így nézd meg a #1310-es hozzászólást. -
#1518 És utána néznél/kérdeznél? Rohadtul jól esne. -
#1517 Nem tudom a zászló méreteket sőt azt se, hogy működik-e egyáltalán .... -
claas tommy #1516 win7 re feltetem a metint
de azt irja ki hogy: a Windows nme tugya elérni a megadott eszköszt,elérési utat vagy fájlt.Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
valaki segicsen lécci -
#1515 Na és az enyémre? Lómedál? -
#1514 HÚÚÚÚÚÚ ezzz pofás válasz volt vaze. Jólesett mindenkinek szerintem. Ha még nem utálnak most majd fognak bazz... Végülis ilyen az élet... :X
Na de az én kérdésemre a válasz? Zászló? Méretek?...stb :) -
#1513 Mert már csak ilyen az élet... -
Kriszike14 #1512 Asmodeus, az miért van, hogy ha valaki visszaszól a GM-nek, azt bannolják, viszont azt, aki átmegy waron a folyón (nem városban indul), olyan gyorsan üt, hogy nem látjuk, csak a 700-as kritás sebzéseket elég gyorsan, ütés közben lefagyaszt, rángat össze vissza, 2 mp alatt végigfut az arénán, és 1 war közben a skilljét feltolja simáról G-re, azt nem??? Gondolok itt az Aquilla szerveren játszó RapStarS tagokra(Kaszika, 60WATTosNeon és SlashMaster)... -
balintkaa97 #1511 Egész télen lesz a hóesés vagy szilveszter után vége? -
#1510 remélem nem zavar a címsora a topicnak:
"FIGYELEM! Minden SZERDÁN 10-12 óra között Rendszeres heti karbantartás!" -
#1509 21db sikeres sima ÁTVÁLTOZÁS könyvet kell olvasni. 21-re átvált M1-re utána kell 11 sikeres HALADÓ átváltozás könyvet tanulni. Ott átvált G1-re és utána még 11 sikeres PROFI átváltozás könyv és átváltt P-re Annyi az extra hogy P-n már egy átváltozó gömbbel 30percig átváltozva maradsz. (ha meg nem halsz közbe) A többi szinten csak 10perc az átváltozási idő. -
ast00 #1508 elolvastam az átváltozás könyvet. ott van a képiknél az átváltozás.de azt hogy kell használni? -
ast00 #1507 leált a draco szerver :( -
#1506 Asmo, egy gyors kérdés. Zászló és Jel feltöltés. Jel az stimm, 16x12px bemásolni a többi mellé metin mappa aztán be lehet rakni és már látszódik is a céh név előtt. Zászló feltöltés? ?x?px ? Hova kell rakni...stb Mivel a céh telken van zászló, gondolom ott fog megjelenni, de a méreteket és a maximális megengedettet is kb-ra kérném szépem. -
balintkaa97 #1505 Valakinek van eladó könnyű majom növénye? Akinek van megtalál pegán ch1en szoktam lenni a nevem Shynoku -
#1504 ez látod jo kérdés..... én a 17-es küldit már vagy 20 szor megcsináltam, de eddig még nem volt jo neki :S kezd elegem lenni :( -
#1503 30 as vagyok, 1 es a lovam de már lenne vagy 6 os de nem fogadja el egyik lómedált se!
Már vagy 20 szor megpróbáltam de nem viszi fel 2 es re a kib*szott ku*va lovászinas!
Így hiába akarok 35 ön warlovat még 99en se lesz meg!
Miért van ez? -
#1502 file://localhost/C:/Program%20Files/Metin2_HU/screenshot/1229_145853.jpg akarsz róla beszélni.....?! :D -
#1501 eddig Skydecket nem láttam komolyan most láttam először azért volt furcsa. :)