2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    Engem különösebben nem zavar, azok szerethetik akik szeretnek pvp-zni és akik szeretnek gyorsan szintelni.
    Nem értem mi a jó abban hogy leölsz pár mobot és már rögtön nagy szintű vagy. Tudom arra is jó hogy megnézd hogy érdemes vinni a karit nagy szinten, de nekem se a Metin2 P-szerója se semmilyen P szeró nem jön be:S
    Ez van Sprite.
  • ChaosTeam
    Legújabb infóim alapján csak DNS hiba van, nem állítottak le semmit... meglátjuk mi lesz.

( hát igen... megnéztem a DNS-t... valóban "hibásnak tűnik" :D :

Dns resolved ddmt2.sytes.net to 0.0.0.0 )

És jól tudod, hogy én is regelve vagyok ott és "játszok" néha.
  • FGB
    remélem ki javítják, mert most sokkal több poti fogy a nem támadás miatt, tegnap hamar el is ment a kedvem a játéktól. :(
  • FGB
    de még az oldalát is törölték...
  • N3o
    Az egész szervert leállították. Nincs többé.
  • bigbigle
    hogy záratta be?a reget vagy nem lehet fellépni?(am te is játszol ott tudomásom szerint)
  • ChaosTeam
    Hallom a GF bezáratta ATAG (ddmt2) P szerverét.... kellemetlen lehet....
  • Töltöttkáposzta
    Már jó szerencsére csak kb 1 órás kiesés volt, nem tudom az okát de nem foglalkozom a múlttal csak ha még elő fog fordulni ez a probléma.
  • ChaosTeam
    Lehet a tegnapi karbantartáskor változtattak valamit... ha köv szerda után se lesz jó, akkor küldök hibajelentést róla.
  • FGB
    Asmodeus!
    Az mitől lehet, hogy tegnap párszor lerohantam a brutális kapitányt ütöttem vágtam, de sokszor egyszerűen nem volt hajlandó ütni megáll és várt valami csodára a kari. Azt tudom, hogy vannak olyan ütések amitől szegényke picit megdermed, nem tudja hova tenni és nem támad. De nekem ez akkor fordult elő mikor a kapitányt fellöktem, odébb repült megdobtam egy kioltással, aztán rá klikk, hogy támadjon, e meg csak áll mind ha azt mondta volna: - most fekszik nem bántom. Így kénytelen voltam a Space-ra rátenyerelni, hogy harcra bírjam. ez egy picit idegesítő volt.
  • FGB
    Káposzta, én tegnap 17:30-21 fent voltam és kifogástalanul ment. Csináltunk 2 harci lovat, volt céh háború is a Brutális kapitányt is elvertük párszor, és még metint is verünk, valamint a 100 tigris más is le lett tudva. Szóval szerintem lehet a hálózatoddal lehetett valami.
  • ChaosTeam
    esetleg leírhatnád hova nem kapcsolódik
  • Töltöttkáposzta
    Mi van most a metinnel, nem kapcsolódik már fél órája nem tudok játszani.
  • Töltöttkáposzta
    Hát belépsz az accodba az ID-d és a Jelszavad segítségével, és ott találsz bal oldalt lent olyat hogy bezárás, új karakter, karakter törlése.
    Gondolom tudod hogy melyikre kell kattintani.
  • aduja
    vali meg tudja nekem mondani hogy kell uj karaktert csinalni mert most toltottem le
  • N3o
    Bocsi, de azért ennyi lusta ne legyél. Fórumon a kiemelt részen van egy ilyen topic. Regelés nélkül látható:

http://board.metin2.hu/index.php?page=Board&boardID=2&s=db38de6ebe750df2a1245fef1eb96ed098c11859
  • Hegeace
    Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a megoldás arra ha nem látom a szervereket, pontosabban a státuszuk ki van pontozva, válaszokat előre is köszönöm.
  • Töltöttkáposzta
    Nem tartozik ide, csak érdekességképpen:
    Tudjátok hogy a LOL szó jelentése mi? Mert gondolom szoktátok használni.
    Angol jelentés: Laughting Out Loud
    Magyar jelentés:Hangosan nevetek.
  • FGB
    XP-vel általában nem szokott semmilyen baj lenni, azzal elviekben elég csak simán telepíteni és fut.
    Az alábbiakat nézd meg, próbáld ki:
    1.) a vírusirtód, tűzfalad ne e blokkolja a játékot (próba képpen ki is kapcsolhatod).
    2.) próbáld meg rendszergazda ként elindítani (bár ez XP-esetében nem kell)
    3.) nézd meg a Patch-elés közben melyik fájl frissítésénél akad el, esetleg töröld azt a fájlt és próbáld meg úgy.
    4.) ha semmi nem segít töröld a "Metin2" könyvtárát és szedd le újra a Metin2.hu-ról, telepítsd a játékot.
  • FGB
    Asmo!
    Ehhez nem értek, de nem lehet olyat, hogy van egy lista a tiltott nevekről amivel nem enged a rendszer regelni?
  • ChaosTeam
    Ha tudnátok mennyi "Asmodeus" változat van 1-1 szerveren.... Persze miután kapják a bant - minden accukra - jönnek sírni, hogy dehát nem gondolták komolyan vagy nem tudták, hogy nem szabad...
  • Varikova
    Pepi te melyik szerón játszasz? aurigán én úgy tudtam hogy már kapott bannt GAsmodeus, hisz legalább 5-en jelentettük egyszerre, el is tűnt egy darabig, azóta sem láttam. egyébként ha nem tudnám, hogy milyen betű karakterek vannak a GA nevében még el is hittem volna hogy ő az igazi (mondjuk, szegény gyerek írni nem tudott meg ID jelszót kért arra hivatkozva hogy ő kérheti mert nem GM hanem GA szal cinkes kicsit)
  • bmx56
    XP-t
  • FGB
    XP-t, Vista, W7-et vagy Linux-ot használsz?
  • bmx56
    amikor elinditom csak simán beugrik hogy patch hiba nem tölt lesemijen fájlt
  • bmx56
    bocs ugy van hogy feltelepitettem és amikor elinditom az ikonjával és azt irja ki amikor tölti a fájlokat hogy Patch hiba ez most mérvan??
  • N3o
    Az a bizonyos karakter a néhai NORBERTO1200 nevezetű gyereké, aki ki lett tiltva hackelés miatt. Gondoltam, hogy majd a következő frissítésnél bannolják, de ezekszerint nem történt meg :D.

bmx pontosan hol mit ír ki? Képet is mellékelj pls ha hosszú a hibaüzenet.
  • bmx56
    hello az lenne a kérdésem hogy elinditom a telepitöt és Error t ir ki ez mér van? elöre is köszi
  • ChaosTeam
    1 a kül... ha "idekint" lecsuknak, bent is maradsz, míg a metinben kitiltanak, regelhetsz új accot és kezdheted újra vagy folytathatod, ahol abbahagytad....
  • Kalóz Pepi
    Sziasztok:)
    Asmo, lenne egy kérdésem.
    Egy GAAsmodeus nevű kiskari csal, már vagy 1,5 hónapja be lett jelentve a jegyrendszerben(felvétellel együtt)meg is lett köszönve a bejelentés, erre azóta is ügyködik.
    Ez hogy lehet?
    A másik-és bocsesz nem akarok vitát indítani, ismerem az érvrendszert, h az a hibás, aki hagyja magát- asszem mindannyian tudjuk, hogy egész kis klikkek szakosodtak a trade-hack-re és a trükkös lopásokra.
    Nem lehetne az ilyen játékosok nevét körbeírni?
    Ha a spam-üziket megkapjuk ( és megkapjuk) akkor sztem ez is kivitelezhető lenne.
    H kedves játékos ez és ez csaló, a saját érdekében ne üzleteljen vele.
    Sztem ennyi beleférne, nem?
    Sokkal élvezhetőbb lenne a játék.
    És mindíg akad balek, és tom, h ez annak is a felelőssége,aki a sok figyelmeztetés ellenére beleesik a csapdába, de baxszus, azért idekinn is vannak szabályok, valami minimálisnak odabenn is lenni kellene.
    Sztem ez nem olyan nagy teher és sok játékosnak segítene.
  • patrik5200
    Itt e regizés katt rá ideee <<<<<<<<<<
  • patrik5200
    fujj metin fujj utálom jee DDmt2 ott jobba fejlődés 3nap alatt 61 xD full +9 XD és 70es vért +9esem is van ojee oje 200k sét ad nak először itt kell letölteni az angol inditot:DDmt2http://ddmt2.sytes.net/down.html itt kell regizni hamarosan nem lehet siessetek:http://ddmt2.sytes.net/regist.php
  • pretorius07
    Hello!
    Már irtam,hogy nem rég játszom,és már a második sámánomat kezdtem el,de ezzel már 20-as vagyok.17-esre beadta nekem az m1 szintet az orditásnál.Ennek örülök is,csak most jött a dilemma...Melyiklegyen a következő?Segitség,áldás,lövés,vagy talizmán???Nem tudok dönteni,mind kéne,de persze csak egyet választhatok...amúgy a talizmánon,meg a lövésen van 1-1 pontom még,csak hogy legyen elég támadó skillem.Tapasztaltabb sárkánysámánok véleményét várnám,hogy ők hogy döntöttek,miért,és bevált-e?
    És még egy kérdés emellé: valahol azt olvastam egy másik fótumon,hogy ha az első skillt 17-re beadja m-esnek,akkor a többit is akkor fogja...ez igaz?

Kellemes vasárnap dutánt!!!
  • N3o
    Csak a káromkodást nem lehet figyeltetni. Automata nem jó rá mert ki lehet kerülni. Kipontozod ahol épp gondolod és már is kikerülted.
  • Töltöttkáposzta
    Igazad van.
  • FGB
    Hát szerintem olvasson fórumot, ott is használja a keresőt, ha valamit nem talál kérdezzen. Biztos segítenek majd neki. Itt is segítünk másoknak még ha már 74x kérdik ugyan azt, akkor is. Szerintem jogos lenne a kitiltás. A káromkodással meg csak magadat minősíted, bár mint írtam én 3 napot adnék érte, utána majd meggondolnád te is hogy káromkodnál-e.
  • Töltöttkáposzta
    Ha a káromkodásért 5 nap kitiltás lenne, elég kevés player lenne fent, mert 100playerből 2 ha nem káromkodik minden nap legyen az anyád vagy egy durvább és obszcénebb. Amúgy meg egyszer már kaptam 5 perc kitiltást amikor GM fent volt mert kiírtam a "cigány" szót.
    Mellesleg a GM nyaggatásáért se lenne fair 3 nap kitiltás, gondolj bele a kis kezdő gyerek honnan tudja azt hogy mi az a jegyrendszer.
    Főleg az aki egyszer azt mondta a GM-nek (a szemem előtt) te hol fejlődtél ilyen gyorsan...
    Mindenkinek ajánlom ezt a számot amit a Transformersből ismerhettek és LP fanok máshonnan is. Nem, nem most fedeztem fel, de aki nem ismeri annak ideje megismernie:)
    (tudom hogy metin2 fórum kövezzetek meg ha szabálytalan volt :D)
  • FGB
    Asmo!

Bocsi de csak most olvastam el az írásod!
    Ugyan nem akarsz róla vitát nyitni, de van egy két rész amihez még is hozzá szeretnék szólni:

írtam egy szép hosszú regényt, de úgy döntöttem mégsem teszem közzé csak az utolsó részt...

3.) nem tudom, nem ismerem a munkátokat és nem is akarok beleszólni, csak egy elméleti gondolat sor:
    tegyük fel egy héten keresztül a játékban rendszeres időközönként, mondjuk félóránként, megjelenik egy szöveg: játék szabályzat változás, részletek a fórumon!
    (én mondjuk beletenném a szabályba a GM-ek felesleges zaklatása 3 nap kitiltással jár, használd a jegyrendszert)
    Egy hét elteltével, mondjuk a GM-es a rendes munka közben azonnal kizárna minden olyan játékost aki a szabályok ellen vét, szó nélkül , aki meg káromkodik 5 nap kitiltás. Ok ez biztos nem lenne kis feladat, de szerinted mi lenne kb. 1-2 hónap elteltével?
    A CoMa-t csak meg kellene győzni, engedje… mit vesztene, csak sok kis hülye amúgy se oda valót, maradna a rendese.
    HA jól emlékszem Sztálin mondta: - csak a diktatúrában van rend és fegyelem!

Egy dolgot ne felejts el, mi a "demokráciát/kapitalizmust" készen kaptuk, egyik évről a másikra, méghozzá úgy ahogy a nyugatnak kényelmes...

Kérnék mindenkit olvassa el a linket, de ne nyissunk vitát belőle!
    Köszönöm!
  • FGB
    én a pegazus-on vagyok. és csak sura vértet keresek.
  • pretorius07
    köszi szépen a gyors választ,megyek megnézem,annyit megér,ha van még:)

fgb,sámánból van 42 esem...
    de van villámcsapás könyvem,meg harci mámor kk is,auriga ch4,ha vkinek kell a játékban is ez a nickem:)