2912
-
#1620 Engem különösebben nem zavar, azok szerethetik akik szeretnek pvp-zni és akik szeretnek gyorsan szintelni.
Nem értem mi a jó abban hogy leölsz pár mobot és már rögtön nagy szintű vagy. Tudom arra is jó hogy megnézd hogy érdemes vinni a karit nagy szinten, de nekem se a Metin2 P-szerója se semmilyen P szeró nem jön be:S
Ez van Sprite. -
#1619 Legújabb infóim alapján csak DNS hiba van, nem állítottak le semmit... meglátjuk mi lesz.
( hát igen... megnéztem a DNS-t... valóban "hibásnak tűnik" :D :
Dns resolved ddmt2.sytes.net to 0.0.0.0 )
És jól tudod, hogy én is regelve vagyok ott és "játszok" néha. -
FGB #1618 remélem ki javítják, mert most sokkal több poti fogy a nem támadás miatt, tegnap hamar el is ment a kedvem a játéktól. :( -
FGB #1617 de még az oldalát is törölték... -
#1616 Az egész szervert leállították. Nincs többé. -
bigbigle #1615 hogy záratta be?a reget vagy nem lehet fellépni?(am te is játszol ott tudomásom szerint) -
#1614 Hallom a GF bezáratta ATAG (ddmt2) P szerverét.... kellemetlen lehet.... -
#1613 Már jó szerencsére csak kb 1 órás kiesés volt, nem tudom az okát de nem foglalkozom a múlttal csak ha még elő fog fordulni ez a probléma. -
#1612 Lehet a tegnapi karbantartáskor változtattak valamit... ha köv szerda után se lesz jó, akkor küldök hibajelentést róla. -
FGB #1611 Asmodeus!
Az mitől lehet, hogy tegnap párszor lerohantam a brutális kapitányt ütöttem vágtam, de sokszor egyszerűen nem volt hajlandó ütni megáll és várt valami csodára a kari. Azt tudom, hogy vannak olyan ütések amitől szegényke picit megdermed, nem tudja hova tenni és nem támad. De nekem ez akkor fordult elő mikor a kapitányt fellöktem, odébb repült megdobtam egy kioltással, aztán rá klikk, hogy támadjon, e meg csak áll mind ha azt mondta volna: - most fekszik nem bántom. Így kénytelen voltam a Space-ra rátenyerelni, hogy harcra bírjam. ez egy picit idegesítő volt. -
FGB #1610 Káposzta, én tegnap 17:30-21 fent voltam és kifogástalanul ment. Csináltunk 2 harci lovat, volt céh háború is a Brutális kapitányt is elvertük párszor, és még metint is verünk, valamint a 100 tigris más is le lett tudva. Szóval szerintem lehet a hálózatoddal lehetett valami. -
#1609 esetleg leírhatnád hova nem kapcsolódik -
#1608 Mi van most a metinnel, nem kapcsolódik már fél órája nem tudok játszani. -
#1607 Hát belépsz az accodba az ID-d és a Jelszavad segítségével, és ott találsz bal oldalt lent olyat hogy bezárás, új karakter, karakter törlése.
Gondolom tudod hogy melyikre kell kattintani. -
aduja #1606 vali meg tudja nekem mondani hogy kell uj karaktert csinalni mert most toltottem le
-
#1605 Bocsi, de azért ennyi lusta ne legyél. Fórumon a kiemelt részen van egy ilyen topic. Regelés nélkül látható:
http://board.metin2.hu/index.php?page=Board&boardID=2&s=db38de6ebe750df2a1245fef1eb96ed098c11859 -
#1604 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a megoldás arra ha nem látom a szervereket, pontosabban a státuszuk ki van pontozva, válaszokat előre is köszönöm. -
#1603 Nem tartozik ide, csak érdekességképpen:
Tudjátok hogy a LOL szó jelentése mi? Mert gondolom szoktátok használni.
Angol jelentés: Laughting Out Loud
Magyar jelentés:Hangosan nevetek. -
FGB #1602 XP-vel általában nem szokott semmilyen baj lenni, azzal elviekben elég csak simán telepíteni és fut.
Az alábbiakat nézd meg, próbáld ki:
1.) a vírusirtód, tűzfalad ne e blokkolja a játékot (próba képpen ki is kapcsolhatod).
2.) próbáld meg rendszergazda ként elindítani (bár ez XP-esetében nem kell)
3.) nézd meg a Patch-elés közben melyik fájl frissítésénél akad el, esetleg töröld azt a fájlt és próbáld meg úgy.
4.) ha semmi nem segít töröld a "Metin2" könyvtárát és szedd le újra a Metin2.hu-ról, telepítsd a játékot. -
FGB #1601 Asmo!
Ehhez nem értek, de nem lehet olyat, hogy van egy lista a tiltott nevekről amivel nem enged a rendszer regelni? -
#1600 Ha tudnátok mennyi "Asmodeus" változat van 1-1 szerveren.... Persze miután kapják a bant - minden accukra - jönnek sírni, hogy dehát nem gondolták komolyan vagy nem tudták, hogy nem szabad... -
#1599 Pepi te melyik szerón játszasz? aurigán én úgy tudtam hogy már kapott bannt GAsmodeus, hisz legalább 5-en jelentettük egyszerre, el is tűnt egy darabig, azóta sem láttam. egyébként ha nem tudnám, hogy milyen betű karakterek vannak a GA nevében még el is hittem volna hogy ő az igazi (mondjuk, szegény gyerek írni nem tudott meg ID jelszót kért arra hivatkozva hogy ő kérheti mert nem GM hanem GA szal cinkes kicsit) -
bmx56 #1598 XP-t -
FGB #1597 XP-t, Vista, W7-et vagy Linux-ot használsz? -
bmx56 #1596 amikor elinditom csak simán beugrik hogy patch hiba nem tölt lesemijen fájlt
-
bmx56 #1595 bocs ugy van hogy feltelepitettem és amikor elinditom az ikonjával és azt irja ki amikor tölti a fájlokat hogy Patch hiba ez most mérvan??
-
#1594 Az a bizonyos karakter a néhai NORBERTO1200 nevezetű gyereké, aki ki lett tiltva hackelés miatt. Gondoltam, hogy majd a következő frissítésnél bannolják, de ezekszerint nem történt meg :D.
bmx pontosan hol mit ír ki? Képet is mellékelj pls ha hosszú a hibaüzenet. -
bmx56 #1593 hello az lenne a kérdésem hogy elinditom a telepitöt és Error t ir ki ez mér van? elöre is köszi -
#1592 1 a kül... ha "idekint" lecsuknak, bent is maradsz, míg a metinben kitiltanak, regelhetsz új accot és kezdheted újra vagy folytathatod, ahol abbahagytad.... -
#1591 Sziasztok:)
Asmo, lenne egy kérdésem.
Egy GAAsmodeus nevű kiskari csal, már vagy 1,5 hónapja be lett jelentve a jegyrendszerben(felvétellel együtt)meg is lett köszönve a bejelentés, erre azóta is ügyködik.
Ez hogy lehet?
A másik-és bocsesz nem akarok vitát indítani, ismerem az érvrendszert, h az a hibás, aki hagyja magát- asszem mindannyian tudjuk, hogy egész kis klikkek szakosodtak a trade-hack-re és a trükkös lopásokra.
Nem lehetne az ilyen játékosok nevét körbeírni?
Ha a spam-üziket megkapjuk ( és megkapjuk) akkor sztem ez is kivitelezhető lenne.
H kedves játékos ez és ez csaló, a saját érdekében ne üzleteljen vele.
Sztem ennyi beleférne, nem?
Sokkal élvezhetőbb lenne a játék.
És mindíg akad balek, és tom, h ez annak is a felelőssége,aki a sok figyelmeztetés ellenére beleesik a csapdába, de baxszus, azért idekinn is vannak szabályok, valami minimálisnak odabenn is lenni kellene.
Sztem ez nem olyan nagy teher és sok játékosnak segítene. -
patrik5200 #1590 Itt e regizés katt rá ideee <<<<<<<<<< -
patrik5200 #1589 fujj metin fujj utálom jee DDmt2 ott jobba fejlődés 3nap alatt 61 xD full +9 XD és 70es vért +9esem is van ojee oje 200k sét ad nak először itt kell letölteni az angol inditot:DDmt2http://ddmt2.sytes.net/down.html itt kell regizni hamarosan nem lehet siessetek:http://ddmt2.sytes.net/regist.php -
pretorius07 #1588 Hello!
Már irtam,hogy nem rég játszom,és már a második sámánomat kezdtem el,de ezzel már 20-as vagyok.17-esre beadta nekem az m1 szintet az orditásnál.Ennek örülök is,csak most jött a dilemma...Melyiklegyen a következő?Segitség,áldás,lövés,vagy talizmán???Nem tudok dönteni,mind kéne,de persze csak egyet választhatok...amúgy a talizmánon,meg a lövésen van 1-1 pontom még,csak hogy legyen elég támadó skillem.Tapasztaltabb sárkánysámánok véleményét várnám,hogy ők hogy döntöttek,miért,és bevált-e?
És még egy kérdés emellé: valahol azt olvastam egy másik fótumon,hogy ha az első skillt 17-re beadja m-esnek,akkor a többit is akkor fogja...ez igaz?
Kellemes vasárnap dutánt!!! -
#1587 Csak a káromkodást nem lehet figyeltetni. Automata nem jó rá mert ki lehet kerülni. Kipontozod ahol épp gondolod és már is kikerülted. -
#1586 Igazad van. -
FGB #1585 Hát szerintem olvasson fórumot, ott is használja a keresőt, ha valamit nem talál kérdezzen. Biztos segítenek majd neki. Itt is segítünk másoknak még ha már 74x kérdik ugyan azt, akkor is. Szerintem jogos lenne a kitiltás. A káromkodással meg csak magadat minősíted, bár mint írtam én 3 napot adnék érte, utána majd meggondolnád te is hogy káromkodnál-e. -
#1584 Ha a káromkodásért 5 nap kitiltás lenne, elég kevés player lenne fent, mert 100playerből 2 ha nem káromkodik minden nap legyen az anyád vagy egy durvább és obszcénebb. Amúgy meg egyszer már kaptam 5 perc kitiltást amikor GM fent volt mert kiírtam a "cigány" szót.
Mellesleg a GM nyaggatásáért se lenne fair 3 nap kitiltás, gondolj bele a kis kezdő gyerek honnan tudja azt hogy mi az a jegyrendszer.
Főleg az aki egyszer azt mondta a GM-nek (a szemem előtt) te hol fejlődtél ilyen gyorsan...
Mindenkinek ajánlom ezt a számot amit a Transformersből ismerhettek és LP fanok máshonnan is. Nem, nem most fedeztem fel, de aki nem ismeri annak ideje megismernie:)
(tudom hogy metin2 fórum kövezzetek meg ha szabálytalan volt :D) -
FGB #1583 Asmo!
Bocsi de csak most olvastam el az írásod!
Ugyan nem akarsz róla vitát nyitni, de van egy két rész amihez még is hozzá szeretnék szólni:
írtam egy szép hosszú regényt, de úgy döntöttem mégsem teszem közzé csak az utolsó részt...
3.) nem tudom, nem ismerem a munkátokat és nem is akarok beleszólni, csak egy elméleti gondolat sor:
tegyük fel egy héten keresztül a játékban rendszeres időközönként, mondjuk félóránként, megjelenik egy szöveg: játék szabályzat változás, részletek a fórumon!
(én mondjuk beletenném a szabályba a GM-ek felesleges zaklatása 3 nap kitiltással jár, használd a jegyrendszert)
Egy hét elteltével, mondjuk a GM-es a rendes munka közben azonnal kizárna minden olyan játékost aki a szabályok ellen vét, szó nélkül , aki meg káromkodik 5 nap kitiltás. Ok ez biztos nem lenne kis feladat, de szerinted mi lenne kb. 1-2 hónap elteltével?
A CoMa-t csak meg kellene győzni, engedje… mit vesztene, csak sok kis hülye amúgy se oda valót, maradna a rendese.
HA jól emlékszem Sztálin mondta: - csak a diktatúrában van rend és fegyelem!
Egy dolgot ne felejts el, mi a "demokráciát/kapitalizmust" készen kaptuk, egyik évről a másikra, méghozzá úgy ahogy a nyugatnak kényelmes...
Kérnék mindenkit olvassa el a linket, de ne nyissunk vitát belőle!
Köszönöm!
-
FGB #1582 én a pegazus-on vagyok. és csak sura vértet keresek. -
pretorius07 #1581 köszi szépen a gyors választ,megyek megnézem,annyit megér,ha van még:)
fgb,sámánból van 42 esem...
de van villámcsapás könyvem,meg harci mámor kk is,auriga ch4,ha vkinek kell a játékban is ez a nickem:)