Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kereskedõ karakter (account) multiaccountnak számítt?Csak mert a szabályokban ez van: ,,csak egy felhasználói fiókkal vehet részt", viszont a GM azt mondta, hogy szabályos...
"C:\Program Files\Metin2_HU" (amugy mindegyhol van, minden honnan elindul, de a torrent fríssítés miatt jobb ha itt van, ugyan ez még nem mûködik) nekem nem kellett sem rendszergazdaként futtatni sem kompatibilitást variálni, egyszerüen telepít majdindít és fut. Szerintem a hibai nkább a tûzval környékén lehet.
http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=3312
Nekem am tökéletesen fut Windows 7 alatt.
valakinek valami ötlet hogy létezik-e az általa "15%-os támadási sebesség plusszal rendelkezõ páncél" melyet nem akar megmutatni elv? :)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Pontossan hol akadsz el?
vagy mongya meg valaki mi a baj pls
elõre kösz
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
amúgy utána ahogy nézegettem a boltokat volt aki 30-40k ért adta úgyhogy én még jól is jártam ha ugy veszem. Bár baromság volt felvenni a küldit:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ez egy kötelezõ küldi, vagy ki lehet hagyni?
Ezzel viszont sokak egybõl "üzletet csinálnak" és eladogatják 10-20-30-500k yang árakon, kérdés megéri-e megvenni. Véleményem szerint 5000 yangért kellene adni kb, hiszen 4-es szinten összeszedni 20 ezer yangot eléggé esélytelen, így max azokra lehet számítani, akik magasabb szintûek és meg kell csinálniuk a küldit.
köszönöm szépen.
"miért nincsenek a shieldek feltüntetve"
még mindig az a kérdés, nem péncél, nem sapka, hanem SHIELD (pajzs) kéne továbbra is
am új szeró powa ugyan az kezd beindulni mint aquilán. 6K-ról megint -13K rang lett szal kicsi okostónik elõnyben akik beleütnek a metinembe...
Varikova mikor kapod meg azt a küldit?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
karakterem fejlesztése utána természetesen utánaolvastam, INT duplája a VIT-nek, szóval jól alakítom! :)
bár készségeknél kicsit elcsesztem, Elv.penge után a Sárkány örvényt kezdtem nyomni, a Félelem helyett!:(
szóval 0 védelem, ergo sok poti használat, ami még több yang! :(
de ettõl eltekintve ütõs karakter...lesz. a késõbbiek folyamán. :)
mikor már a harcosok hanyatlanak, ez akkor lesz a csúcson. :)
Kedves Töltöttkáposzta, nagyon szép, amit bemásoltál, de látom nem érted mi a gondom tovbábbra se, de segítek, hátha így jobban érted majd a lényeget:
"Ezt a linket elhelyezheted a weboldaladon, használhatod ALÁÍRÁSKÉNT FÓRUMBAN vagy elküldheted a barátaidnak. Ha valaki rákattint a linkre, akkor te cserébe dicsõséget és pénzt kapsz!"
Még 1x kiemelem, ALÁÍRÁSKÉNT használhatod Fórumban, és nem Hozzászólásba írva.
Truck: Olvasgasd a Metin fórumot a Tippek és Trükkök részen találhatsz jó megoldásokat egyrészt a karaktered fejlesztésére, másrészt, hogy milyen szinten hol érdemes fejlõdni, ahol jól ad XP-t.
na, kb 3 hete kezdtem el a játékot, és munka mellett jó idõtöltés! :)
olyan kérdésem lenne, h van egy Kard Sura-m Aquillan.
lvl 33-as szintû, de vlmi baromi lassan fejlõdik. hihetetlen egyszerûen. tudnátok vlmi tippet adni, h miként lehetne ezt felgyorsítani? :)
a játékosokról ne is beszéljünk, h húzás meg stb, mert egyszerûen annyi a bunkó, paraszt, írni és fogalmazni helyesen nem tudó gyerek, h komolyan, párszor elmegy a kedvem is a játéktól.
btw, ami most indult új szerver, még is h lehet, h már lvl 45-ös, vagy nagyobb szintû emberek is rohangálnak? nekem senki ne mesélje be, h annyit játszottak. a szerver indítás után rá 3 nappal már láttam lvl 40 felettit. nem is egyet...hihetetlen.
vagy mongya meg valaki mi a baj pls
Am akkor kiírom mégegyszer hogyha csak 1 accomat tiltják le.
Hogy tiltanak ki?
Hogy errõl az IP címrõl már nem regizhetek vagy csak 1 accomat törlik? Mert am ez télleg nem metin hanem SG fórum és idézem:
"Ezt a linket elhelyezheted a weboldaladon, használhatod aláírásként fórumban vagy elküldheted a barátaidnak. Ha valaki rákattint a linkre, akkor te cserébe dicsõséget és pénzt kapsz!"
csak úgy mellékesen tájékoztatlak....
Meguntam... szerintem unalmas...
am 1 kérdés:melyik a jobb egy harcosnak?:ébenfa füles +4 vagy a 39-es (aszem) +4 ami +7 életerõt ad és van rajta +6%mozgási képesség?
De mindenki?
Sztem elkapták a H1N1 et
Vagy egész nap metineztek?
UI: mellette törtem 20-25 +3-as követ (sietség, kitérés, védelem, halálos csapás, harcos elleni, áttörés) mondjuk pár belemászott a cuccokba, szóval egész jó napom van :D
What a feeling? Cycling and beer :D
What a feeling? Cycling and beer :D
Az meg hogy a GF profitot veszít engem nem igazán izgat, ott van még egy csomó másik SÉ-s cucc.
Például megdobhatná 5%-al a sikerességét, úgy ahogy a Lovaskönyv is.
Ha még az ára is a lószelídítés könyv körül mozogna, vagy olcsóbb lenne annak pláne örülnék.
Persze nem sok esélye van hogy meg is csinálják, pláne ha ide írom.
Mert az ilyeneket nem ide szokás írni de ez csak részletkérdés.