2912
-
bigbigle #1660 már 1 jó idje -
patrik5200 #1659 öömm uj cime van a ddmt2nek http://ddmt2.co.cc -
#1658 Na akkor konkrétan mit is kellene csinálnom h induljon a metin2?
Kérlek válaszoljatok! -
#1657 urielnek van 1 küldije, ahol büszke ork varázslót kell ölni, na azt már 3 napja csinálom és nem dobja a lapot....
valakinek valami tipp? -
#1656 Sztem nincs igazad.
Egész iparág épült erre a behúzásra, és ez egy nagyon káros folyamat.
Ok, hogy akit behúznak, az is felelős valahool, de 10-11évesen, pár napos(hetes) barátkozás után-mert ezt csinálják-az emberrel előfordulhat, h megtéved.
És semmit nem lehet tenni.
Én be szoktam írni a közösbe, kik azok, akikkel nó biznicc, meg hogy ne dőljenek be azoknak, akik GM-nem adják ki magukat.
Meg hogy ne mutassanak fegyót.Mert sajnálom a balekokat és rühellem a parazitabandát.
Ne tudd meg, milyen sutikat kapok.
Már az összes halálnem megvolt
Az sem zavar, ha IRL fenyegetnek, olyan is előfordult.
Szerencsétlen pöcsingerek a küszöbömön elvéreznének.
És akkor még csak a macskámmal találkoztak.
-
#1655 Köszönöm. -
#1654 jonatan, ez szimplán egy trükk, aminek ha bedőlsz így jártál, ezért nem fogják bannolni. A trade hack annyi, hogy ha megmutatsz neki egy tárgyat kereskedésbe, rányom az elfogadra (na most normális esetben ő rányom, de ha te nem akkor nálad marad a cucc) és nálad is "elfogadódik" az üzlet. Tehát mintha ingyen adtad volna neki. Egyszerre kerül lenyomásra a 2 gomb. -
#1653 hali, meg kérdezhetem hogy a közeljövőben fog indulni hu szerver? Esetleg dátumot tudsz pontosan? -
#1652 Aki csalni akar..... megérdemli. -
jonatan5 #1651 ne higyetek altairon pirosvilágba 9NIKOS9-nek mert trade heke van meg lopkod pl:van egy ebernek egy ribe!,utána asztmondja szeretnéd hogy +9 legyen a rib?nem hek hanem trük mondta admin neki si igy let +9 es mindenje.eszt mondják a másik asztmondja hogy igen szeretném, aszt mondja a lopós van más ojan kard amit fel tudol veni aszt mondja a másik ja nárd kard oks aszt huzd a földre ne nyomd meg a igente se ne nyomd meg a nemet se utána jobb egérgomb a nárdkardra utána igen és eldobja a ribet ez nem éri meg a gm meg banoltasák le 9NIKOS9-et!!! -
#1650 olvassgass -
#1649 Halihó!
Nemtom, ki járatos BMSurailag.
Kérdeznék.
Meddig kell az 1VIT 2INT et rakni?
Mikortól kell a többire?
Örülnék, ha valaki válaszolna, mert nemtom, jól csinálom-e. -
#1648 Erő oltára mire jó? -
#1647 Nekünk már hála isten kész a céh telek teljesen. Most már arra gyúrunk hogy a szint legyen a maxon. A céh telkünk 70millás. Ja és hozzá teszem hogy másodszorra csináljuk meg ezt. Előzőleg felépítettünk mindent, és jött némi bug meg lagg aztán ugrott minden. Most az erő oltára egyel tovább van építve mint ahogy alapon megkapod. Továbbá k.va drága kerítés nagy és kis kövekből válogatva, pár fa hogy azért jó legyen a levegő is a környéken :D + minden amit el lehet képzelni :D Egy zavaró van, az az 5-6 hacker karakter ami püföl mindent a környéken.... -
#1646 neked mákod van... nekünk 11-es céh a telek árának fele van meg eddig (70 misiset néztünk ki) a nyersik lassan megvannak a főépülethez. a telekárat kb 7-8 fő munkásságából próbáljuk finanszírozni de egyszerre csak 2 kerikarim lehet bennt. többtől laggolok :S -
#1645 1 hét alatt 10-es céh, céh telekkel 30-as test harcossal farmoltam ki az árát :D -
#1644 ez az újabb torrentes megoldás valami poén :)
nekem simán megy. eddig 5 céhtagom jelezte hogy gondja van vele. abból 2 XP-s 2 windows 7-es és 1 vistás. a két windows 7-esnek teljesen máshogy kellett megcsinálni, pedig ugyan az volt a hiba és most megy. a vistás az nem tudom mit csinált vele, de szintén megy. a 2xp-sből az egyik megcsinálta a másik megcsinálta úgy mint az első és még mindig nem megy neki... -
#1643 "Patchupdater.exe"-vel indítottam, és így sikerült belépnem.
Előtte letöröltem a sima Metin2-t és a torrenteset töltöttem le.
Ja, és a mappát is áthelyeztem.
Nemtom, ezek közül melyiktől javult meg, de megjavult.
Mégegyszer köszönöm.:) -
FGB #1642 írd majd le mi volt a baj, csak hogy mások is tudják mit nézzenek meg! -
#1641 Sikerül.:)))))))
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!! -
FGB #1640 még valami, nézd meg a "feladatkezelőben" nem e fut már egy metin, ha igen lődd ki. -
FGB #1639 a "metin2_hu" mappa a "program files" könyvtárban van?
Ha nem akkor másold be oda, ha jól láttam a torrent ismét bekerült a frissítésbe ezzel lehetnek gondok.
Ha ott van a mappa, akkor próbáld meg a "Patchupdater.exe"-vel indítani.
Ha semmi, akkor ideiglenesen lődd ki tűzfalat (win beépített tűzfalát is) és esetleg a vírusirtót és így próbáld meg. -
#1638 Nekem azt írja ki, h
CreateProcess failed with error3:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat. -
#1637 Nekem is Vista van, de megy.
Volt a torrnet jó sok idő, azt kivártam és utána simán betöltötte. -
#1636 Patch error.
Vistám van.
A másik gépen Windows7, azon megy.
-
FGB #1635 milyen hibaüzenetet ír ki pontosan, milyen OP.-ot használsz? -
#1634 Hali.
Nemtom, mi történt a mai frissítésnél, de nem indul a játék.
Eddig semmi gond nem volt vele, hónapok óta játszunk.
Újratelepítettem, megpróbáltam rendszergazdaként indítani ( am alapból az vagyok), de semmi.
Csak hibaüzenetek.
Kár.
-
#1633 kösz
akkor nem adom el -
#1632 30 medál kell összesen, mivel 30-as lovad lehet maximum. Ebből most jelenleg 21-et lehet elérni. 11-től csata- 21-től profi lovad van. -
#1631 Sziasztok!
Ha van már lovam, kell még lómedál később? -
#1630 itt nézelődj, minden mob más EXP-t ad, de minden szint függő (58-on orkok már nem adnak EXP-t)wipiédia -
#1629 köszi.
Még egy kérdés!
A rendes szervereken mint pl Pegasus Draco Altair stb hány százalékos az Exp dobás? -
#1628 stun==ájítás -
#1627 sry h nem értem, de mit csinálnak a bébi pókok? -
#1626 hiba nem az ön készülékébe van, és ezt nem csak én állítom ( 69-es karakterem van miheztartás végett...) -
bigbigle #1625 ezt én is észrevettem.akkor nem velem van a baj.? -
#1624 Drecon ez a céh mizéria már vagy 2 hónapja megvan.
Az meg, hogy a mobok erősebbek lesznek az Drecon megfigyelhető már hónapok óta, már sivatagba is stunnolnak a bébi pókok :O, map2-n minden második ijjász kritel ?:S SD2-ben ha rajtam van a pajzs, ha nincs kb ugyan annyit sebeznek a mobok (100 def ide-oda...) -
#1623 jó neked hogy csak most jelentkezett. ch1-ről ha írsz üzit akkor azt mindenki látja, de ha a többiről írsz akkor az nem biztos. ez már régi probléma. -
FGB #1622 Tegnap óta van egy másik nyűgöm is:
Eddig ha a Céh-ből voltak fent azt minden CH-n láttam, tegnap óta meg csak azokat akik ugyan azon a CH-n vannak amelyiken én... szerintem az céh üzeneteket sem látják. Ez csak nálam fordult elő, vagy másnál is? -
FGB #1621 én is csak egyszer kipróbáltam, felvittem a karimat 75-re aztán abba hagytam. Nem is tudom mikor voltam fent utoljára, de nem is nagyon érdekel inkább a rendes Metin igaz sajnos a mostani javítgatások nem nagyon tetszenek :(
Lehet ha most kezdném a játékot nem Sura kasztot választanám szegénykét nagyon nem szeretik a GF-nél :(