Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BrztalRicsi:::::fenyegetös gm nek adja ki magát vigyázatok vele!eszt neki itom<#boxer><#violent><#boxer><#banplz><#gun><#gun><#gunyos1><#mf2>
ChaosTeam
Egyszer leírta már, hogy a kínaiak, amint nyílik egy szerver többszáz accot regelnek le. Kitiltom az egyiket, vissza se érek a játékba már ottlesz másik 2 bot... Azt remélem nem várod el tõlem, hogy 1 héten át reggeltõl estig 1 helyen állva tiltogassam a spam karikat folyamatosan...
N3o
3db összesen karakterenként igen. Fórumon meg írhatják, hogy 3/nap, de sajnos nem így van. Oltári kicseszés az fix. Annyi zokni van a piacon 5k-ért megveheted de minek. Én a minap 20-at toltam be a vegyesbe (500yang-ért beveszi) Viszont amit nagyon remélek, hogy ha eltûnik a karácsonyfa a zoknikat is kiveszik mindet aki rakott el annál is tûnjön el, mivel másra nem használható. A rózsák, meg nyalókák azok maradnak, mert mint a tököt ezt tudod használni Továbbá, nemtudom milyen droppot állítottak be a nyalókákra rózsákra, de iszonyat ritkán esik. A tökök legalább potyogtak rendesen ezek meg... áhhhh.

Mind1 ASMO még valami. Most, hogy pegára lezárult a regelés, légyszives SZEDDJÉTEK MÁR KI a spammelõ karikat. A régi regeseket se engedi már be a szerver tudtommal. Akkor semeddig nem tart kiszedni pl frissítések után vagy naponta lepucolni 4 karit. Ha írsz hívásba már akkor is kapsz egy pm-et akárhol vagy. ISZONYAT ZAVARÓ. És ne mond, hogy hiába tiltod ki, legalább lássuk, hogy próbálkozol.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

gyakorlatban nekem is 3DB össz.(a játékban is mindenki ezt mondja) de fórumon azt írták hogy 3/nap.
RIZLA
Kérdés......

Zoknit összesen 3db-ott tehet fel egy kari? mert a gyakorlat nagyon ezt mutatja. Pedig forumon irják a 24h/3 zoknit is, de az nem akar müködni :S

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Oh kösz JB!
A zokniban sztem a medvetalpbõr+ a legjobb xD
Áldás tekercs vagy bátorság köpeny az hány %ban fordul elõ benne?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

bocs én csak azt írtam amit a fórumon találtam
N3o
Káposzta ott a lista a keretben. Rákattintasz a cuccra és megmutatja mi az :D Ennyire ne legyél má' LUSTAAAA :D

Töltöttkáposzta
Hát ebbõl a német szövegbõl nem tudtam meg hogy mi van benne csak azt hogy mi dobhatja, de nem is érdekel annyira, szóval értem ne fáradjatok majd rájövök.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Big, te magad is lökött vagy ha ehiszed. Jelen esetben ez a "lélekkõ" csak egy sima kõ. Lélekkõnek írja mert végül is az. Mert a lélekkõ tekercs is ilyen néven fut. Szóval +0-tól a +4-es kövekig minen lehet benne. + a legdrágább cucc benne az áldás tekercs. De itt egy lista mindenrõl:

Ezek lehetnek ZOKNIBAN
Ezek SÁRGA RÓZSÁBAN
Ezek pedig VÖRÖS RÓZSÁBAN

A zokniról annyit, hogy 1 karakter 3db-ot vihet a fához sohan hegyre. 1 regen ugye ez max 4 karakter ami 12db zokni. De fontos hogy a karaktereknek 10-es szint felett kell lennie.

a nyalókában és a rózsában az mint a tök-ben.
a zokniban viszont lehet kk is és valaki kapott már lélek követ is.
Töltöttkáposzta
Bocs az ekezet miatt.

Töltöttkáposzta
Az egesz jo.
Am milyen meglepik lehetnek benne?
Pl vert vagy kard vagy poti ?
Olyan mint haloweenkor?

annyit hozzátennék ,hogy a nyalókát a nõi karik nyithatját a rózsát meg a férfiak
Kalóz Pepi
Van hav.<#idiota>
Sivibõl kilépve annyira szép volt.....<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

MadFairy szõke és nagyon veszélyes

Kalóz Pepi
És nem lehetne egy 3. lehetõség is?<#vigyor5><#gonosz1>
Monnyuk megnézni, igaz-e a levél tartalma és intézkedni?
Tudom, hoyg sok a dolgotok, és ezt tiszteletben is tartom, de akkor is dühítõ, amikor holmi komplexusos csalók rákötnek az emberre.<#violent>
Tudom, 12 évesen ez még buli, de nekem nem annyira.<#idiota>

Kalóz Pepi
A zoknit Jégföldre kell elvinni,a karifához, meglepi van benne.
A nyalóka és a rózsa felnyitható,azokban is meglepi vanik.<#zavart1>

Töltöttkáposzta
Milyen zokni és nyalóka?

mától van havazás a játékban?
NoooRbeee
zokni és nayalóka mire jó?

Varikova
mennyi a max mozgási sebesség tárgypiacos cuccok nélkül?
nekem +7 cipõ, barack pia, lila nagy, orkfogas küldi leadása által kapott +10 jött ki 181. azt tudom hogy erre még jöhet egy hal ami +20 illetve a barack italnak nem tudom mennyire növeli a bónuszát ha palackba töltik. az mennyi összbe? 250? arra már nyugodtan megkérdezheti a GM hol vett repülõ jegyet :D

ChaosTeam
Ha használod a jegyrendszert 2 dolog történhet:
1, választ kapsz a jegyedre - lehet sablon választ
2, megy a kukába a jegyed, ha olyan a tartalma

Jonatan5, téged meg megkérlek a jövõben az értelmes hsz-eid mellõzd.
De tényleg ,könyörgöm!
MIért nem tanul meg rendesen írni olvasni valaki ha már beírogat vhova?jonatan,ne haragudj de kritikán aluli vagy!

Kalóz Pepi
Nyugalom már.<#puszis>
Am...ha használja vki a jegyrendszert, akk mi történik?<#rolleyes>
Sztem semmi.

Hm, az lehet<#vigyor4> Errõl jut eszembe, a cipõ, a lila ital meg hasonlók a ló sebességét is befolyásolják?

tárgypiacos cipõ,lila ital,barack ital
Az hogy lehet, hogy egy 30-as szintû gyalog gyorsabb mint én (41-es szint) lóval?<#violent>

N3o
jonatan, elõször is az ilyen 12 éves kis pöcsökkel mint te a tököm tele van, Tanulj meg írni bazdmeg. És te kussoljál. Továbbá ez egy külsõs fórum. Itt nincs helye ennek. Illetve beírhatod csak senki nem fog vele foglalkozni. Úgyhogy húzd el a pelenkádat innen. A JEGYRENDSZERBE KELL az ilyeneket írni.

9nikos9heker
<#ejnye1><#duhos2><#action><#violent><#boxer><#banplz>
ne ide írogassál ezzel
léci gm ek tiltsátok le 9nikos9 et õ nagy bönözö heker lopkod mindent nem tud rendesen játszani elöre is köszike mindenkinek viisgyázatok vele!!
9nikos9 heker azokat csinálja hogy van pl egy fms +6 ja és adok neki cucokat meg 100kt meg fms +5 öt és egy +2 es fms t rek be nah gm-ek tilcsátok le és +9 esitõ heke van vigyázatok vele
az aura lehet jobban megéri, hiszen folyamatosan tudod használni, a forgót meg csak egyszer és idõ míg feltölt.

RIZLA
Ehh..... valoban, vmit nagyon elnéztem....Akor viszont csak egy M-es készsége lessz. Akkor is az aurát huzzam fel neki?
vagy esetleg érdemesebb lenne a forgot?

ezért voltam én tanácstalan, már rémlik :)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Átváltoztató gömb dobására van valami százalékban meghatározott esély?
Vagy pl hogy minden x-edik dob.
Vagy ez csak szerencse kérdése?

Töltöttkáposzta
havazás lesz, király.
De azért gondoljatok bele milyen jól néz már ki a Sohan Hegyen majd :PPPP
Na meg P-szerveren ott van egy karácsonyfa is nem tudom hogy normál szerveren lesz-e?

érdeklõdés hiányában az idén elmarad :P

engem az egy picit zavar, de majd megszokom :)

Bobber
és az életben mikor?:)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

ChaosTeam
Ha minden igaz december 15-tõl lesz bekapcsolva a játékban a Havazás :)
N3o
24-re akkor se lesz 2 M képessége ha csak azokat tolod és a többire 0 pontot raksz.

RIZLA
ha minden jol megy, 24 nél megállna, ha nem, akkor is :)
addigra lessz 2 M-es készsége.Akkor elöször aurát kap, aztán a forgót. Köszi , de cuki vagy ...! :D

Töltöttkáposzta
Attól függ hanyasra akarod feltolni, hol állsz meg.
én elõször az aurát vinném aztán forgó, de ha egy igazi erõs karaktert akarok csinálni, akkor második a mámor.
Farmolni az elsõ megoldás.
de am itt egy link tessék ezen mindent megtalálsz. :DD

Sikerült a ló(segitséggel)!

RIZLA
Egy kérdés.....

Nem volt még test harcosom, igy nem tudom hogy lenne jobb.
Szeretnék csinálni egy farmer karit, a kérdésem az lenne, hogy melyik készségét fejlesszem ? Az aurát huzzam neki fel M1-re, vagy esetleg a forgo kardot?
Melyik sebez nagyobbat?
A segitséget elöre is köszönöm.

Ez is olyan ,hogy le kell üssél csoportokat és a helyére majd leteszi az íjászokat.Bevallom hõsiesen ,hogy én ezt segítséggel csináltam meg :)

No azt hiszem az alábbi térkép segíteni fog, a "Wilder Bogenschütze"-t keresd:

ha jól sejtem a jobb alsó sarokban lesznek többen esetleg váltogass CH-t.

keress generálisokat vele szokott lenni, meg még három kegyetlen kegyenc plusz egy íjász csoportban is szokott lenni. de ha megvan a vad íjász akkor jó helyen vagy szerintem csak menny tovább.

Látok 10-et is mindenhol, de egyik sem sima. Mind1ik erõs vad ijász. Amúgy meg nem tudok körbe lovagolni, mert pont a lószerzés miatt kell. Már 2x elbuktam

Szia!

Chunjoban a ap2-ön találsz vad íjászokat az alsó részen és talán ha jól emlékszem a térkép jobb szélénél.