Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind1 ASMO még valami. Most, hogy pegára lezárult a regelés, légyszives SZEDDJÉTEK MÁR KI a spammelõ karikat. A régi regeseket se engedi már be a szerver tudtommal. Akkor semeddig nem tart kiszedni pl frissítések után vagy naponta lepucolni 4 karit. Ha írsz hívásba már akkor is kapsz egy pm-et akárhol vagy. ISZONYAT ZAVARÓ. És ne mond, hogy hiába tiltod ki, legalább lássuk, hogy próbálkozol.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Zoknit összesen 3db-ott tehet fel egy kari? mert a gyakorlat nagyon ezt mutatja. Pedig forumon irják a 24h/3 zoknit is, de az nem akar müködni :S
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A zokniban sztem a medvetalpbõr+ a legjobb xD
Áldás tekercs vagy bátorság köpeny az hány %ban fordul elõ benne?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Ezek lehetnek ZOKNIBAN
Ezek SÁRGA RÓZSÁBAN
Ezek pedig VÖRÖS RÓZSÁBAN
A zokniról annyit, hogy 1 karakter 3db-ot vihet a fához sohan hegyre. 1 regen ugye ez max 4 karakter ami 12db zokni. De fontos hogy a karaktereknek 10-es szint felett kell lennie.
a zokniban viszont lehet kk is és valaki kapott már lélek követ is.
Am milyen meglepik lehetnek benne?
Pl vert vagy kard vagy poti ?
Olyan mint haloweenkor?
Sivibõl kilépve annyira szép volt.....<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
MadFairy szõke és nagyon veszélyes
Monnyuk megnézni, igaz-e a levél tartalma és intézkedni?
Tudom, hoyg sok a dolgotok, és ezt tiszteletben is tartom, de akkor is dühítõ, amikor holmi komplexusos csalók rákötnek az emberre.<#violent>#violent>
Tudom, 12 évesen ez még buli, de nekem nem annyira.<#idiota>#idiota>
A nyalóka és a rózsa felnyitható,azokban is meglepi vanik.<#zavart1>#zavart1>
nekem +7 cipõ, barack pia, lila nagy, orkfogas küldi leadása által kapott +10 jött ki 181. azt tudom hogy erre még jöhet egy hal ami +20 illetve a barack italnak nem tudom mennyire növeli a bónuszát ha palackba töltik. az mennyi összbe? 250? arra már nyugodtan megkérdezheti a GM hol vett repülõ jegyet :D
1, választ kapsz a jegyedre - lehet sablon választ
2, megy a kukába a jegyed, ha olyan a tartalma
Jonatan5, téged meg megkérlek a jövõben az értelmes hsz-eid mellõzd.
MIért nem tanul meg rendesen írni olvasni valaki ha már beírogat vhova?jonatan,ne haragudj de kritikán aluli vagy!
Am...ha használja vki a jegyrendszert, akk mi történik?<#rolleyes>#rolleyes>
Sztem semmi.
<#ejnye1>#ejnye1><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
vagy esetleg érdemesebb lenne a forgot?
ezért voltam én tanácstalan, már rémlik :)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Vagy pl hogy minden x-edik dob.
Vagy ez csak szerencse kérdése?
De azért gondoljatok bele milyen jól néz már ki a Sohan Hegyen majd :PPPP
Na meg P-szerveren ott van egy karácsonyfa is nem tudom hogy normál szerveren lesz-e?
addigra lessz 2 M-es készsége.Akkor elöször aurát kap, aztán a forgót. Köszi , de cuki vagy ...! :D
én elõször az aurát vinném aztán forgó, de ha egy igazi erõs karaktert akarok csinálni, akkor második a mámor.
Farmolni az elsõ megoldás.
de am itt egy link tessék ezen mindent megtalálsz. :DD
Nem volt még test harcosom, igy nem tudom hogy lenne jobb.
Szeretnék csinálni egy farmer karit, a kérdésem az lenne, hogy melyik készségét fejlesszem ? Az aurát huzzam neki fel M1-re, vagy esetleg a forgo kardot?
Melyik sebez nagyobbat?
A segitséget elöre is köszönöm.
ha jól sejtem a jobb alsó sarokban lesznek többen esetleg váltogass CH-t.
Chunjoban a ap2-ön találsz vad íjászokat az alsó részen és talán ha jól emlékszem a térkép jobb szélénél.