2912
-
czapi #1740 Egy bolt meddig van "nyitva"? Van valami időtartam ami után a bolt magától "bezár", esetleg a cuccok is eltűnnek? -
#1739 SMS Rendelés átmenetileg kivéve -
#1738 Jó kérdés, lehet azért nem lett bejelentve, mert nekem se szólt róla senki.... utánakérdezek, hogy mivan... -
#1737 gáz itt az egész magyar GF szerver, többi külföldi szerver simán veri minden tekintetben... -
#1736 De konkrétan az SMS tűnt el, de már mindenfélét hallottam erről. Ideiglenesen tűnt el úgy néz ki mert sok volt vele a gebasz, sokan jelezték vissza, hogy nem kapták meg...stb Csak, hogy erről valakinek azért tájékoztatni kellett volna a "népet" de áááá ez a magyar stílus. -
#1735 Viszont a telefonos hívás lehetőségnél mobillal is hívhatsz oda van írva.
De az a baj hogy kevés a választék a mennyiségek közül:( -
#1734 Megszűnt?
Nebazdmá! Jövőhéten akartam rendelni 90-et!!! -
#1733 Nekem 100x jobb kérdésem van. Miért tűnt el az SMS-es SÉ rendelési mód? Ki volt az az idióta aki ezt kitalálta, hogy vegyék ki. Nagyon remélem, hogy ez ideiglenes, és nemsokára vissza lesz téve.
Egy kisebbfajta bevételtől el fog esni a GF az biztos. De majd rájönnek maguktól.
Ja és miért nem látom fórumon ezt bejelentve? Azért illik szólni erről. -
#1732 Én is ezt a kérdést akartam feltenni. -
FGB #1731 a száműzöttek barlangja az a lélekbarlang? -
#1730 oda kis szinten értelmetlen belépni :) bár buffereknek jó lehet. -
#1729 Én úgy hallottam hogy kis szinten ezekkel kell majd a lélekbarlangba beélpni -
#1728 Az isten nő könnyet is oda lehet betenni.
Egy szóval az olyan dolgokat, amik segítik az egyszerűbb játékot. -
#1727 erre -
czapi #1726 a Glyph Kő mire jó? Még sose hallottam róla. -
#1725 a céhtagok rangjának összeállításánál a "kézműves" rész mit takar? -
FGB #1724 ja meg a karma áldást is oda tudod tenni a lábakhoz. -
FGB #1723 jobb felső sarok: ninja nyilat tud tenni, többi kari semmit.
lábaknál: tárgypiacos dolgok + egy két küldi áltak kapott tárgyat, pl: nyelvgyűrű... -
#1722 A karakter lapomon van 3 rész, ami üres a lábam mellett jobbról, balról és a jobb felső sarok. Ide miket lehet betenni? -
szabolcs94 #1721 Hello sziasztok én a lélek barlanga ddtm2 servern el akadtam midne feket ha lépek elöre akko ki lép ojan mint ha játék hiba lenne a msáik karimmal is beragdtam mármnt azzal csak el tévedtem kéne nekem térkép de nagyon mert nincs hozzá nem lehet megcsintni az m-el segitsete válaszotokatz elöre is köszönöm -
FGB #1720 Asmo!
Volt egy utcai harc és páran a V2-ben rendezték, mind két oldalról. A GM figyelmeztette a játékosokat, hogy bant kapnak, de war-volt. Mivel egy CH-ból sem lehet belépni a háboruba így csak az utcai harc marad. a Szabály viszont nem rendelkezik erről az esetről. Ha ugy vesszük az utcai harc a GF hibálya mert, nem lehet napok ota belépni a harcmezőre. Így véleményem szerint nem jogos a figyelmeztetés/bann...
Segítenél? -
#1719 mondok jobbat. már rég bannolni kelett volna a játékot. a bossok piszok nagy bug kihasználást rendeznek. múltkor esett nekem egy lovaglás könyv a templom végi jött a drága sötét vezető beküldött a falba kijönni nem tudtam, karaktercserére átbakott a templom elejére mire visszaértem a könyv természetesen eltűnt. a főork a múltkor végig ütött a templom épületén, na már msot bug kihasználásnak számít -e hogy beüt az a ratyi a templom falába így kicsit könnyebben ütöm le, amennyiben a farkam sem tehet arról, hogy az a gané egyáltalán be tud ütni más épületekbe, falakba és rosszkor rossz helyen álltam? démon királyt is csipázom, felmentünk 2-en hogy majd leverjük kb fél perccel az után hogy nekimentünk a dk-nak a társam már a falban volt és cseszhette én meg 56-os mentával akkor fogom egyedül leverni a dk-t ha anyit sebez a heves csapásával mint én az 1-es kardütésemmel és annyira kapja a sebzést mint a vadkutya a P-s áthatolást. -
#1718 Már megtettem. Majd javasold mindenkinek aki panaszkodni fog bármire is. -
#1717 Megoldás, menj játszani mással máshova. -
#1716 Figyelmeztethet itt mindenkit, akkor is ütni fogják egymást.
Ez remek. Viszont én ezt honnan tudnám? Nem vagyok és nem is leszek soha sehol GM. Hát csinálják meg. A DT amúgy is k...ttul bugos. Frissítés előtt miért nem lehet rendesen runolni? 2 nap van amikor a metinnel rendesen lehet játtszani az a frissítés utáni 2 nap. Csütörtök péntek. Szerdán frissítés miatt nem vasárnap hétfő kedd meg azért mert már szar. -
#1715 Ha elolvastad volna és felfogtad volna - a jól kiemelt részt - akkor tudnád, hogy a GM elsőként csak figyelmeztet, de nem tilt.... de mind1, ezt bonyolult felfogni :) Megértem :)
Dt-re meg azért nincs szabály, mert ha nem tudnád a DT szerencsésen annyira xar, hogy GM nem tud teleportálni DT magasabb szintjeire, így ha 2-es szinten nem megy ki valami hiába panaszkodsz a GM nem tud odamenni... -
#1714 Na örülök, hogy nem okoztam csalódást.
Arra lennék még kíváncsi, hogy miért nincs DT runra is szabályzat? Ha a 2. szinten megkérünk valakit, hogy távozzon, annak monduk távoznia kellene mert bannt kapna. Akadályoz minket a tovább haladásban. Erre csinálj szabályzatot, mind a 3 nemzetnek jobb lenne.
Ja és még valami minden GM tesz a pvp szabály érdekében? Csak mert már a fél birodalmat bannolni kellett volna mindenhonnan. A szabály ellenére is ütik egymást mindenhol. -
#1713 Meg se lepődök a hozzászólásodon, pont ilyet vártam tőled :)
Ha nem tetszik a rendszer, el lehet menni máshová. Ennyi.
A negatív rangúakra is vonatkozik a támadási tilalom. Nem érdekelnek a nyavajgások, a negatívaknak is egyszer ki kell menni a városból, ha játszani, fejlődni akar... akkor meg már lehet püfölni. Ennyi. -
#1712 ddmt2 regjét le kéne már zárni mert alig akar felengedni. -
#1711 szimplán rákattintasz a boltra, de ahhoz vagy odajön ő a ti map1-etekre árusítani vagy te mész oda hozzájuk.
33-as szinten? nem tudom, ha menta vagy akkor ajánlom az orkoknál a bruti speci szigetet, testi vagy más kaszt esetében nem tudom, sámánnal aszem map2-n még de vittem már 34-es testit a szigetre és mondta, hogy az neki még erős... -
#1710 egy másik birodalombeli boltját, hogy látom? hogy tudom megnyitni?
szerintetek 33as szinten hol lehet jól fejlődni? -
FGB #1709 Asmo!
A LaoCe ugye az nem tiltott név? -
#1708 számomra nem szórakoztató, viszont (ez a rész lehet hogy kicsit nagykéűnek fog hatni) én megtehetem, hogy szórakozásképp háborúkat hírdetgetek és azon élem ki gyolkolászós hajlamaimat. persze msot rövid pórázon van a céh. még pár milla yang és megvan auriga első telke, amennyiben a kékek nem előznek be :) -
#1707 off
Kedvesem, ez az aláírás már nagyon régi.Samurai nem a metinen kezdett, hanem izé....virtuálís freedom-fighterként.Valahogy mindíg sikerül neki híres-hírhedtté válni.
Kicsit megtelt a hócipőm, és kinyírtam.
Viszont megismertem pár jó arc rendrevigyázót.
-
#1706 egy másik birodalombeli boltját, hogy látom? hogy tudom megnyitni? -
#1705 És neked szórakoztató 30lvl-el kisebbeket gyakni?
Boltokat szétverni?
Unalomból idegesíteni, bántani másokat?
A szexet nem próbáltad még? Ajánlom, hátha normálisodsz tőle. -
#1704 Asmo!
Kérdésem a következő....a negativ ranguakkal mi lessz? Mert egyre többet látom, hogy ne ölj meg, mert mész a fórumra... -.- Banolva leszel, mert a városon belül ölsz.....és hasonlok.
A miheztartás végett, erre jo lenne választ kapni, és/vagy/ átfogalmazni ezt az uj szabályt.
Bár az érdekes lenne, ha az a válasz jönne rá, hogy azt sem szabad..... mert akkor már elég nagy a baj.
Köszönöm. -
#1703 na én ezt szoktam tenni :) ha nagyon felcseszik az agyam hagyom a metint és inkább megyek cs-zni. elég gyakran megyek is, szinte mindig felidegelnek. ha pvp-zek általában az a vége hogy rákábítok az ellenre tolnám az áthatolást és csúszok hátrafele. idegesítő, főleg ha nem talál pedig a közvetlen közelében voltam és aztán amikor lever (2,5K-s sebzéseket nem kapnak, még szép hogy nem én győzök 3 szinttel nagyobb testi ellen) írogat hogy ilyen gané vagyok olyan gané vagyok... -
#1702 Hát oké, de átmenni más birodalmakba és ott ölni, saját birodalomban szabad módban vandálkodni...
1 Emberek vagyunk kérem szépen
2 Én fizetek a játékért nem keveset, szeretnék nyugodtan vásárolni
3 Akinek az új szabály nem tetszik CS ott kiélheti mindenki öldökölős hajlamait... -
#1701 azt látom, hogy nekem már így 56-os szinten is rohadt lassú és unalmas a fejlődés. ez 65 felett nyilván még lasabb és még unalmasabb. valahogy muszáj némi szórakozást vinni a játékba....