2912
-
#1780 wikipédián sok minden fent van ám, csak szét kéne néha nézni itt-ott -
bigbigle #1779 egyiket se adta se kérni nem tudtam és nem csak én nem jártam így de azért az a plussz exp sokat számítana meg cucc... -
#1778 A "kékhalál" nevű szörnyről valaki mutasson már képet legyen oly kedves!
Köszönöm -
FGB #1777 Lesz Event 14.-én? -
#1776 tolvaj kesztyű 1 hónapra 89 SÉ
Amúgy ez nem alapszabály, de ha szeretnél napi min 300-400k-s többlettel zárni, úgy, hogy belefér 2 kk olvasása (akár még harcosnak is) akkor nem árt.... -
#1775 a 40es szint még odébb van, de milyen kesztyű nélkül nem érdemes? -
#1774 hányadik napló oldal, mert nem mind1 :D
44-ig 5-öt ad be... -
bigbigle #1773 akk még 1.
ahogy így olvastam a küldiket ott írja hogy a naplóoldalas azt automatikusan kapnám de 44-es vok és nem kaptam pedig jól jönne. hogyan tudom megszerezni? -
bigbigle #1772 thx -
#1771 német wiki
magyar wiki -
bigbigle #1770 lenne 1-2 kérdésem.
1.:azt a jinugyi lélekkövet hol, mi és milyen hamar dobja?
2.:felvettem 1 térképes küldit. az 1.-ső részét dobták is a berák de a másik 3-at hol dobják? -
#1769 Szerény véleményem szerint 40 felett nem érdemes kesztyű nélkül játszani... Én pl 1 accon tartom a kis karit és a nagyot, így mind a kettő élvezi az itemshop adta dolgokat :D -
#1768 20 medál nem pénz. És ez csak úgymond szezonális. Ritka amikor 1 óra alatt 20 medál esik még kesztyűvel is. Néha előfordul, de nem lehet eljátszani mindig. Tehát ha vesztek kesztyűt és összeállítotok egy karaktert, 4óra alatt nem fogtok kiütni 80medált mert akkor nem ennyibe kerülne mint most (190-200k/db) Viszont 1 hetes kesztyűvel egy 4,4-5 inventori medált ha sokat játtszol sikerülhet kiütnöd. -
#1767 én ma délelőtt bementem profi kazi végébe, 5 medál esett 10 perc alatt.... -
#1766 Ott voltam mikor ütötte, 1 óra alatt 20 esett neki (dupla tárgy==tolvaj kesztyű), már nem először játszotta el a dolgot, hiába medálba verhetetlen :D -
#1765 20? azt kicsit soknak tartom!
Dupla tárgy az nem a tolvaj kesztyű lenne?
Mert nekem anno még volt egy karim, és aznap ilyen drop event féleség volt, meg persze boss event, és reggel 10 kor bementem kaziba, este 7 kor kijöttem, de mégis csak 10 medál esett :S
És 28 voltam:S +9 tigrisvért, +3 FMS -
#1764 Csinálsz 1 30-as test harcost: M1 aura, 9-10 forgó többi száguldás valami jó kard, vért. Dupla tárgy, bemész kazi közepére, és ölsz, havaernak 20 medál esett 1 óra alatt -
#1763 nekem anno 35-37 körül még esett dupla tárggyal -
#1762 Nem halott: DT (mindenki még a kaszás is), Sohan eleje
Fél ember: játékosok -
#1761 a sima majom kazamatába hányas szintig lehet medált szerezni? -
Kriszike14 #1760 Sziasztok!
Van 1 ilyen rész a szabályzatban:
Tilos...
...A játékban talált hibát kihasználni.
Ez alatt mit értetek a szabályszerkesztők???
Előre is köszi! -
#1759 A száműzött barlangja aki még nem hallotta. -
#1758 Azt hallottam hogy ha pl Chunjo-s vagy, és a naplooldalas küldit az elsőt elvállalod, majd átmész másvilágba(Jinno,Shinsho) és ott adod le az oldalt, 3x annyi exp-et kapsz érte, mint eredetileg(1 milla helyett 3 milla exp), mert a potik is 3x drágábbak meg minden annyiszor drágább. -
#1757 Szépségversenyt rendezek! -
#1756 és kiegészítve kérdésedet: a szörnyek köve minden egyes szörnyre vonatkozik? a vadkutyától a pókokon át a DT kaszásáig egyszóval mindenre jó? -
#1755 igen, van: mentával felmész minimum 50-es szintre, a gyp kő beváltós idő alatt készítesz egy rakás harmatot meg sam-bot bemész a profi kazi végére (nekem így testtel, potikkal együtt 747 a védelmem) azzal már meg lehet oldani hogy az egész majomfejedelmes részt egybegyűjteni és ledarálni (majomfejedelemmel együtt) én ma bementem egy 20 percre, nem akartam belaggoltatni magam így 2x fél terem = 2 medál meg egy nehéz maki növény.
pár kérdés: nem halottak elleni erő mi ellen is jó?
mik számítanak félembernek? -
ast00 #1754 Van valami titka a lómedálszerzésnek? -
#1753 Megnyitotam első topicom! :)
Remélem jó.Ha van ötletetek akkor írjátok le.
Apró és vicces megfigyelések. -
#1752 hogy lehet új topicot nyitni?
mert szeretnék egyet.
A new thread nevű villogó ikonnal lehet? pls válaszoljatok. -
#1751 Ez a Sura csajszi akikhez a követ kell vinni olyan mint a Seon-Peyong vagy kicsoda akinél a Szíriusz kardot lehet csinálni csak lányba. -
FGB #1750 Heuk-Joung - Glyph kövek beváltása -
FGB #1749 úgy hogy hosszú ideje boltozik vele. -
czapi #1748 Még egy dolgot nem értek. Hogy lehet valaki 1-es szinten Lovagias rangú???? -
#1747 Káposzta, 20-30k-ba megveszem minden glyph kövedet. Ha 100 van akkor is megveszem mindet :D -
FGB #1746 párom tegnap 17 kőért kapott 51 nagy zöld löttyit. -
#1745 Hu most hogy így megtudtam h mire jó, gondolom nem ér majd sokat mert nem a leghasznosabb dolgok lehetnek benne.
Az a pár ismeretlen cucc meg valami szushi. -
#1744 stone -
#1743 A bolt asszem nem zár be soha, csak ha kilépsz.
Gondolom azért írtad ezt mert beraktad boltozni egyik avatárodat(karidat mind1) leraktad a metint tálcára, és amikor visszanéztél, láttad hogy ember formában vagy (nem bolt) és a kezdő helyen.(ez azt hiszem minden világban a város őrnél van)
Ez azért van mert kinyírták szabad módba a boltodat, sokáig voltál "halott" és automatikusan a város őrnél indultál újra. -
#1742 12 évesek is lehetnek, ha el vannak kényeztetve mint pl egyik haverom most nem mondok nevet.
Iskolába menet előtt leülnek a gép elé, fellépnek és szórakoznak, mert látják hogy ilyenkor a nép nagy része alszik vagy legalább is nincs gépközelben és nem tudják őket elverni a nagyok.
Az meg hogy a nagyok más világból vagy éppen a saját világi boltokból öldökölnek, csak egyszerűen bunkóság. -
#1741 Miért van az, hogy egyre több a bunkó játékos metinen?
És most nem a 14 évesekre gondolok. 00-06-ig, tehát éjjel (gondolom nem a 12 évesek vannak fent) tele van map2 - rangú metin vadásszal, ez nem is nagy baj, de mind beleüt mindig abba amit én már verek, gondolom nem a gyerekek csinálják.
Másik orkoknál egyre több a PIROS 55-60 környéki játékos, aki azzal szórakozik, hogy öldösi a 3x-4x-es játékosokat, ez miért jó?
Drecon van kékeknél 1 céh, teli van 70+-ossal fele feka vértbe mozog, éjjeli elfoglaltság saját birodalmukba boltokat verni?
Értem én, hogy nem könnyű szintelni 60 felett, na de ne azzal szórakozzunk már, hogy nem lehet játszani, mert mindenhol belekötnek az emberbe.
Kérdésem meddig fajulhat a játék? Lehet még ennél rosszabb? MÁr lassan az SÉ korályok rosszabbak a vérpistiknél, nem lehet ez ellen tenni valamit?