Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töltöttkáposzta
Lol kösz a választ asmo am lefekvésnél eszembe jutott hogy ez átverés de sebaj most már legalább biztos xD

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

illeszd be a net be
file://localhost/C:/Program%20Files/Metin2_HU/screenshot/1229_145853.jpg
ezt nézd meg itt egy szivato Asmodeus :))
csá
ChaosTeam
Skydeck elég régi GM :DDDD De sebaj...

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy egyre több oldalon kínálnak "olcsó Sé" -t..... Értelemszerûen ilyen nem létezik minden ilyen oldalnak 2 célja lehet:

Ha a Sé rendeléshez a Felhasználóneved és jelszavad kéri - bármilyen indokkal - akkor az accod akarja ellopni

Ha sms-t akar küldetni "olcsó sms" címen, akkkor érdemes utánanézni, hogy az adott telefonszám amire küldeni kell az sms-t biztos annyiba kerül-e, mint amennyibe mondja... már itt bebukhatja a dolgot, de 1 biztos.

Ha sms-t kell küldeni bárhova bármiért, akkor a pénzeteket akarja ellopni, és magának rendeltetni valamit vagy metinben vagy máshol. Soha senki ne dõljön be ezeknek, mert mind átverés és utólag lehet sírni, akkor már mind1. És fõleg az SMS-nél kell vigyázni, mert 1-1 300Ft-osnak beállított sms valódi ára akár 2000Ft is lehet! És azért nem mind1, hogy mennyi pénzt vesztünk a hiszékenységünkkel.
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Asmodeus privátba írnék valamit!

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
nem bírok feltölteni mert max 20 kbyte lehet baszus mér csak annyi?

Töltöttkáposzta
Az ötlet nem rossz, de akkor a legjobb ha pontosan újévkor valamelyik GM tûzijátékot lõ fel de nagyon sokat.
Apropo van új gm? mert én láttam egyet a neve Skydeck

Töltöttkáposzta
xD jaa már értem!

nem tom csak jött az ötlet :)
N3o
Új évig :D Hátha van olyan kocka, (már pedig van) aki metinen szilveszterezik :D Kalap nem lesz, sem egy nagyobb tûzijáték. Ha veszel magadnak csinálsz.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Töltöttkáposzta
A visszaszámláló óra mi célt szolgálna? :)

köszi

A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.

ott van a csomagoknál
tárgy piacon lehet venni tüzijátékot? csakmert én nem találtam :(

A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.

én eltudnám viselni szilveszteri eventnek hogy sötétség van,mindenki kap (vagy vehet vegyesnél olcsón) tûzijátékot és akár lehetne 1 nagy visszaszámláló óra is :)
Töltöttkáposzta
kÖSSZ EZZEL NAGY LÉPÉST TETTEM A TUDÁS FELÉ.

N3o
Káposzta, ez jó volt :) Válaszolok én asmodeus helyett: "Nemtudjuk, semmi információnk sincs" Remélem jól idéztem :D

ma már jó de tegnap nem volt (újraindítás után se)
Töltöttkáposzta
Válaszolna valaki? Legalább egy nem tudommal.

ChaosTeam
De a kép bal felsõ sarkában kellene lennie egy kis jelnek....
az exp gyûrûnek nem kéne valami jelének lennie? játék közben vettem 1 7 naposat és semmi jele (de a sé eltûnt) help
Töltöttkáposzta
Köszi FGB szerencsére nem volt egy szegény karácsonyunk, de errõl most nem beszélnék mert Metin2 fórum.
2 napig nem voltam mert az õsöket látogattuk, a karácsonyfa még megvan a sohanon?
És dobják még az eventes cuccokat?(nyalóka, rózsa stb.)
Újévkor lesz event vagy ez már az, és egészen Január 1, ig tart?
Várom válaszotokat további szép estét és kellemes ünnepeket!

Kellemes karácsonyt mindenkinek!

N3o
Az csak a mézes madzag :D Eddig senkitõl sem hallottam, hogy valami ajándékot kapott volna a tûzijáték mellé. Amúgy van event :) Most is ütöttünk vagy 5 lángkirályt, meg egy raklap fõorkot. Lángkirály krit-jét kibírom de kettõétõl már feküdt mindenki :D

Töltöttkáposzta
Apropó azt írják az Item Shopban hogy a tûzijátékhoz néha ajándékba még megy valami.(néha)
Mi lehet az és milyen gyakran jár hozzá?

Töltöttkáposzta
Szerintem sárkányt akkor érdemes berakni, ha elbírunk vele.
Tudom jó móka, de múltkor is csak max 10 percig volt bent.
Én drop eventnek örülnék, mert most van egy jó kis medálozós, nyalókázós, metinverõs karim aminek jól esne a cucc.

Varikova
jelenleg havazik, zokni esik, nyalóka esik, rózsa esik.

remélem asmo lesz még valami jó buli, pl sárkány :)

helo ojan kérdés lene it metinbe van event vagy hasolo ? mostanság
ChaosTeam
Tegnap bekerült a tüzijáték a Tárgy boltba

5-5-5 db tüzijáték van a csomagba, 8Sé az ára.
Varikova
ott van 2 féle megoldás is. némi segítség, haveromnak a 3 fájl átmásolása adta a megoldást:
locale_hu.addr
locale_hu.eix
locale_hu.epk

RIZLA
galériámból.....kép beszúrása

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Rizla azta hangulatjelet honnan töltötted át ide?

Töltöttkáposzta
Szerintem csak rossz a szemed xD!

RIZLA
keresed is a megoldást, vagy csak rinyálsz, hogy nem megy......?!

Rolly én sem latom azokat a szervereket csak az elsõ 2-öt és én például a 4. szerveren játszok és nem tudok felépni az 51-es szintû karakteremhez sajnos :S:(:(:(:(:(
A törlõ kódot a metin2.hu-n találod jelentkezz be és nézd meg a felhasználói adatokat.

Rolly
Sziasztok 1 kis idõ után visszatértem a metin2-höz 1 barátom unszolására.Amivel eddig nincs is baj,de én csak a pegasus meg draco szervereket látom.Õ pedig 1 másikon valami A betûsön van. Valaki megtudná mondani hogy miért nem látom az összes szervert? (+ valaki megtudná mondani hol találom azt a kódot amivel törölhetek karit?) Köszi elõre is

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Töltöttkáposzta
Aztat mán meg nem tudom én sem hogyö ha kimegy a szezonbol a nyaloka, vagy akár milyen eventes cucc, és már nem dobnak a mobok, attól még a vegyinél el lehet adni ugyan olyan áron? Mert ha nekem van mondjuk haloweenkor egy nyalókám(ami már csak 2010 ben fordulhat elõ) azt még el tudom adni?
A haloween példa csak példa, lehet májuk közepe is az idõpont, a lényeg a nyalóka.

Töltöttkáposzta
Én szeretem a zoknit, egyrészt mert nem fázik benne a lábam,(:D) másrészt meg elég jó cuccok voltak nekem benne.
De kár nagyon hogy csak 3-at lehet belõlük felrakni.
N3oo nem tudom hogy te hogy ölsz, de nekem szó szerint elegem van a sok nyalókából! Folyton dobálják megállás nélkül, viszont annyira nem ba, mert ugye darabja 25k, amibõl ha már 40 van, az 1 milkát tejel szal nemannyira rossz.
A rózsát nekem se dobja sûrûn, de elég jó tempóban. Zoknit én vettem mert nem dobnak, több nem is kell.
Vörös rózsát hol szerezhetek?

RIZLA
ölni, ölni, ölni

az egyik barátom valahogy agressziv lett. hogy lehet a leggyorsabban elérni, hogy megint barátságos legyen?

RIZLA
Srácok!
Tegnap felnéztem Dracora, mit látok, 15-18 as szintü BOTOK (harcos lányok) csépelik a medvéket, fehér tigriseket, esküket....semmi felszereléssel, skillek nélkül. Auton szedik a cuccokat, ütik a dögöket, és fejlödnek....MIVAN!?

Azért ez már kezd érdekes lenni. Nézetek utánuk pls, mert ha ezek megnönek, .....

N3o
És most a szörnyû igazság: ÍGY JÁRTÁL. Cseszni fognak a fejedre, a teendõd csak annyi, hogy fogod, e-mail változtatás, annak a jelszavát is változtasd meg és a metines jelszót is. És fogod elkezded a cuccaid beszerzését legelõrõl. Az ellopott tárgyak miatt általában a felhasználó a hibás. Ha kiadod a jelszavadat/id-det valakinek aki állítja hogy "töltök fel SÉ-t" vagy bármilyen más indokkal, vagy ha bedõlsz egy csalónak, esetleg Trade Hack áldozata leszel így jártál. Én ezért nem mutogatom a cuccaimat senkinek soha. Leírom neki milyen és kész. Az e-mail címet heti/havi szinten változtatom és a jelszavamat is biztos ami biztos. A jelszóra találomra leírok kis nagy betûket számokat össze vissza ami eszembe jut, és szép hosszúakat, hogy ha esetleg még is fel szeretnének törni ha valahonnan is megtudják az Id-m akkor is nehéz dolga legyen az illetõnek.

- Nem dolga a Privátban írt sértegetésekért, kereskedelmi csalásokért, "ellopott tárgyakért" vagy karakterekért illetve felhasználókért keletkezett bármilyen kár vagy veszteség pótlása, "visszaállítása
ezt olvastam és egy gm segitségét kérném
csátok
35-vok és kiroboltak elviték a +3-mas fms és a +5-ös ribem
mit tudok csinálni<#pardon1>
oó..a 4es szerveren van 6 is egyszerre:)
N3o
Pegasus-t soha nem kellene kinyitni. Eddig csak 1 volt, most már 4 + a hívásos üziküldõ. A németek oldják meg. Bevételtõl esnek el.