2912
-
#2830 ehehhe arra a szerverre több SÉ-t kell venni, mint metin.hu-ra ha az ember akar boldogulni is :D -
#2829 Nemsemmi.... kitiltottak az egyik magyar P szerverről ( M2M ), mert állítólag nem megfelelő a nevem, amit használtam ( Asmodeus ) .
De a lényege a levélnek ez a sor : "Reklamációnak helye nincs"
Minek is legyen, hiszen láthatóan ottan erősen Diktatúra működik, vagy annyira beképzelt emberek végzik ott a "csapat munkát", hogy azt feltételezik magukról, hogy tévedhetetlenek, így kizárt, hogy bármi alapja legyen bárkinek bármiért is reklamálni.
Az lenne a világ legjobb metin szervere? Lehet... csak nem az usereknek, max a "Vezetőknek" . -
#2828 Ref linket továbbra se szeretnék itt látni kedves k3000! Köszöntem! -
k3000 #2827 Sziasztok! -
#2826 Szerény véleményem szerint a megtörtént dologgal már nem tudtok mit kezdeni. Legyen ez tanulság barátodnak, számodra, mindenkinek: nem adsz ki belépési jelszó és név párost senkinek. Nem járkálsz illegális "yang hack" oldalon ahol be kell jelentkezni. Még "barátodnak" kis öcsinek, báttynak se adsz meg semmilyen jelszót és nem történik meg többé az ilyen.
Nekem személy szerint van 15 jegyű jelszavam betű/szám/egyéb karakter kombinációja, raktáros kódom se az eredeti . Sehol senkinek nem adtam meg semmilyen jelszót, nem raktam fel yang hacket, nem néztem illegális honlapot és láss csudát az összes dolgom megvan.
Ui: ezt ajánlom figyelmedbe volt GA gondolatait ehol-e -
Mirakel #2825 Sziasztok!
Én olyan ügyben írnék, hogy az egyik játékostársamnak ellopták tárgyait, illetve pénzét. Valaki feltörte a karakterét. Ő konkrétan tudja, hogy ki. Ilyenkor mi a teendő? Illetve mit lehet tenni csalókkal szemben? Pár napja tőlem valaki simán elkérte a raktárom kódját. De én a nagy csalók elleni teendőkre lennék kíváncsi, nem az ilyen pitiánerekre. És az "olvassvissza" beírások ellenében most írom, hogy nem fogok több ezer hsz-t végigolvasni, és sürgősen kéne az info. Köszi. -
#2824 Sajna megeshet, nekem is, és a páromnak is kínkeservvel dobták....napok múlva
lehet igen, mindent ér, csak leszállni nem :) -
#2823 na igen 2 napja ölöm őket :) mind1 egyszer csak dob
a 22 lovas küldetésben 5 Bo-t kell ölni, közeben lehet ch-t váltani? -
#2822 megoldódott. rá pár órával berakták a reply gombot is... -
#2821 parancsolj -
#2820 lenne még 1 kérdésem, a biológus 10 ork fogas küldetésében a végén az ékkövet mi dobja? -
#2819 :) :) köszi -
#2818 Itt rá tudsz keresni -
#2817 Be vagy jelentkezve?
Nálam megjelenik a jobb alsó és felső sarokban a "Reply" gomb... -
#2816 egy játékosról meg lehet nézni valahol, hogy milyen szintű?
-
#2815 juppi kész a frissítés. aha, de hogy lehet írni?^^ eddig a reporton kívül minden gombot megnyomtam de olyan hogy hozzászólás írása nem (még kínai nyelven se) volt. -
#2814 Azért tart ilyen sokáig a fórum karbantartása, mert az új rendszer miatt minden jogosultságot újra be kell állítgatni az egész fórumban, minden fórumrészre, minden felhasználói csoportnak ...stb. Nem könnyű és nem egyszerű meló.... -
#2813 Hali. Fogalmam sincsen már a magyar metines árakról. Múltkor is benéztem, látom kagyló 700k, mondom az igen... Megy az infláció rendesen. -
#2812 ez a metines fórum frissítés érdekes eset. merem állítani az elmúlt két hónap szerverfrissítései összesen nem tartottak ennyi ideig mint amennyi ideje már a fórumot frissítgetik. remélem hogy legalább lesz valami szép kis eredménye neki... -
#2811 Köszönjük Emese, de nem kérünk ide más játéknak reklámot. Aki akar körbenézhet a neten más MMO játékot keresni...
És egyetértek az előttem szólóval, hogy ne itt hirdetgess, ezért töröltem is a hozzászólásodat. -
#2810 szerintem megérné az is hogy ne itt hirdetgess másik játékot. hurrogjatok le ha nincs igazam... -
#2808 Neo! kellene egy kis segítség. (természetesen mástól is szívesen veszem a hozzászólásokat)
Erre a két harangra tudnál mondani valami normális árat, sokat segítenél vele!
Előre is köszi!! -
#2807 Hi
Köveken hol lehet szintet emelni? -
uscGhost #2806 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az indítási ablakban a játék opciókban mit jelent az IME Mode pont? Előre is kössz a választ! -
#2805 Ez nézőpont kérdése. Leginkább azoknak nem szerettek, akikkel kitiltással kapcsolatosan kerültem kapcsolatban. És ez ugye a felhasználók jelentős részére igaz, hiszen más okból leginkább csak azokkal kerültem kapcsolatban, akik bármelyik kommunikációs csatornán ( fórum, chat, msn, játékbeli chat ) léptek velem kapcsolatba.
Nekem amúgyis adminként nem az volt a feladatom, hogy minél több "barátot" szerezzek, hiszen ebből kezdődtek volna a kivételezések, a kissebb-nagyobb szabálysértések elnézése ...stb. Nagyon sok olyan játékos van, akit anno kitiltottam és azt állították, hogy jogtalan volt, "nem csináltak semmit". Az ilyen esetek jelentős részében kiderült, hogy azért gondolta az adott játékos, hogy "nem csinált semmit", mert el se olvasta a szabályzatot, így fogalma se volt róla, hogy az az adott dolog, amit tett szabálysértő.
Sok olyan játékos van, aki azt hiszi neki alanyi jogon jár a kivételezés, az, hogy rá a szabályok nem annyira vonatkoznak, mint a többi játékosra. Nagyon sokan azt hiszik, ha rendelnek Sárkány érmét, akkor már bármit megtehetnek, hiszen "fizettek a játékért". De nem. A szabályzat mindenkire vonatkozik, ha tetszik, ha nem. Az is tény, hogy viszont voltak jó sokan olyan játékosok is, akik "szerettek".
Más kihívást egy teljesen más világban találtam, nem netes vagy bármiféle játék, hanem egy "sima" chat szolgáltatás, ahol a feladatom a létszám növelése, a chat "újraélesztése". -
#2804 tény hogy nem voltál közszeretetnek örvendő személy de az állandó csapatváltozásokon belül legalább fix pontnak tűntél (gondolok itt arra hogy egyik nap xy gm bejött ab szeróra másnap xy gm bc szeróra került majd xy gm abbahagyta majd megint rá kis idővel xy gm visszajött). azt megkérdezhetem hogy hol találtál más kihívásokat? (szerintem mondjuk eddig az összes mmorpg-s játékban amivel játszottam eddig - nem kevés ilyen volt - a metines kovács a legnagyobb kihívás) -
#2803 Valóban az, minden olyan felfogással rendelkező embernek, mint amilyen te is vagy :) De szerencsétekre, ti vagytok többségben :) -
#2802 Ez nagyon jó ötlet volt a részedről :D Bár már magyaron nem játszom, megkönnyebbülés ez mindenki számára :D -
#2801 Sokminden összességében..... Munkahely, kevesebb szabadidő, más érdekel most inkább, máshol találtam új kihívásokat, itt meg belefáradtam az állandó problémákba, és az állandó akadályokba.... -
#2800 Család? -
#2799 Tegnaptól már nem vagyok GA, felmondtam minden GF-es játékban. -
Drommó #2798 Igen tudom ,hogy kicsoda ,micsoda a ChaosTeam :)Xido kérdésére nem felelet.De ha jól sejtem már nem is fog Asmo.. -
#2797 ChaosTeam a GA a játékban, fogadd el a válaszát, kivételesen a kérdésre felelt :D -
Drommó #2796 Köszi a választ.
Ugyanakkor engem is érdekelne a válasz arra amit xido feltett a 2784es hozzászólásban.Tehát mindegy ,hogy milyen értéket ad 17-20 között,M-en mindig ugyanannyi az érték?Mert én úgy tapasztaltam ,hogy 17-20 között is növekszik az érték vagy nem? -
bigbigle #2795 köszi -
#2794 Szia!
Lószelidités kb 700K, sun-zi7-800K, gömb 400K, átváltozás 300K. sacc/kb ilyesmi árakat látni -
bigbigle #2793 Halitok!
Pegán mennyit ér a ló szelidítés, sun-zi, fekete szél katona átv.gömb és átváltozás könyve? -
#2792 nálam ugyan így volt. hogy hányas voltam mikor beadta nagy karival gőzöm sincs, 81db goo-pae-t öltem le mire beadta a gyűrűt. a farmosommal 1-et és az már adta.
am egy kisebb apróság: aurigát nem tom mennyire ismeritek, játszik-e ott valaki. nemrég oszlattam a céhem (pontosabban péntek este) eléggé toppos volt (akinek mondd valamit a Ronin az tudja miről beszélek) éés hát oszlattam a céhet a telek meg ottmaradt kovács, alkimista feje felett ronin felirat zászló eltűnt róla oszt csókolom. másnap reggel egy FlegmaDogs nevű céh neve villogott fölötte. most lehet rá mondani hogy megvették (egy éjszaka alatt 70 misit összegyűjtenek rá, valószínű nem?) de ugyan azok az épületek voltak mint anno a céhemnek (jó azt is felhúzza egy éjszaka alatt az már 130 milla körül van). majd megnéztem azt a céhet és kiderült egy apróság: kékeknél van (a ronin piros céh volt) és 2-es szintű céh (mármint a flegma dogs). akkor lehet találgatni. ez MI? céhtelket 10-es szinttől lehet venni. erre egy 2-es szintű céh se szó se beszéd megkapja ingyért a szerver legelső telkét? (igen, mi voltunk a szerón az elsők akiknek telkünk lett, ahogy az első olyanok is akiknek főépület valamint kovács lett rajta márpedig ez 40-50 es kariktól nem kis teljesítmény volt anno).
jah, és a hab a tortán: a minitérkép a területet üres tájként jelöli... -
#2791 :)) na az a küldi tényleg érdekes. Főkarimmal anno sokat szenvedtem vele. Ha jól rémlik valamikor 46-os szinten adta meg. Természetesen amikor arra jártam, módszeresen levertem. Ennek a szöges ellentéte a farmerkarim. Az felvette a küldit, kisétált a falu szélére, pont ott volt Go-Pae, lecsapta, és megkapta a gyűrűt. Ha nem velem történik, természetesen azt mondom az ilyenre, hogy kamu. De sajnos nem az. :D -
#2790 Majd a 30-as Go-Pae-s küldetésnél ezt hamar vissza vonod :D A negyed óra iggen kevés lesz az aktuláis quest itemedre :D Napokig lehet püfölni mire megkapod a gyűrűt :D