Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre a két harangra tudnál mondani valami normális árat, sokat segítenél vele!
Elõre is köszi!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Az lenne a kérdésem, hogy az indítási ablakban a játék opciókban mit jelent az IME Mode pont? Elõre is kössz a választ!
Nekem amúgyis adminként nem az volt a feladatom, hogy minél több "barátot" szerezzek, hiszen ebbõl kezdõdtek volna a kivételezések, a kissebb-nagyobb szabálysértések elnézése ...stb. Nagyon sok olyan játékos van, akit anno kitiltottam és azt állították, hogy jogtalan volt, "nem csináltak semmit". Az ilyen esetek jelentõs részében kiderült, hogy azért gondolta az adott játékos, hogy "nem csinált semmit", mert el se olvasta a szabályzatot, így fogalma se volt róla, hogy az az adott dolog, amit tett szabálysértõ.
Sok olyan játékos van, aki azt hiszi neki alanyi jogon jár a kivételezés, az, hogy rá a szabályok nem annyira vonatkoznak, mint a többi játékosra. Nagyon sokan azt hiszik, ha rendelnek Sárkány érmét, akkor már bármit megtehetnek, hiszen "fizettek a játékért". De nem. A szabályzat mindenkire vonatkozik, ha tetszik, ha nem. Az is tény, hogy viszont voltak jó sokan olyan játékosok is, akik "szerettek".
Más kihívást egy teljesen más világban találtam, nem netes vagy bármiféle játék, hanem egy "sima" chat szolgáltatás, ahol a feladatom a létszám növelése, a chat "újraélesztése".
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
What a feeling? Cycling and beer :D
Ugyanakkor engem is érdekelne a válasz arra amit xido feltett a 2784es hozzászólásban.Tehát mindegy ,hogy milyen értéket ad 17-20 között,M-en mindig ugyanannyi az érték?Mert én úgy tapasztaltam ,hogy 17-20 között is növekszik az érték vagy nem?
Lószelidités kb 700K, sun-zi7-800K, gömb 400K, átváltozás 300K. sacc/kb ilyesmi árakat látni
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Pegán mennyit ér a ló szelidítés, sun-zi, fekete szél katona átv.gömb és átváltozás könyve?
am egy kisebb apróság: aurigát nem tom mennyire ismeritek, játszik-e ott valaki. nemrég oszlattam a céhem (pontosabban péntek este) eléggé toppos volt (akinek mondd valamit a Ronin az tudja mirõl beszélek) éés hát oszlattam a céhet a telek meg ottmaradt kovács, alkimista feje felett ronin felirat zászló eltûnt róla oszt csókolom. másnap reggel egy FlegmaDogs nevû céh neve villogott fölötte. most lehet rá mondani hogy megvették (egy éjszaka alatt 70 misit összegyûjtenek rá, valószínû nem?) de ugyan azok az épületek voltak mint anno a céhemnek (jó azt is felhúzza egy éjszaka alatt az már 130 milla körül van). majd megnéztem azt a céhet és kiderült egy apróság: kékeknél van (a ronin piros céh volt) és 2-es szintû céh (mármint a flegma dogs). akkor lehet találgatni. ez MI? céhtelket 10-es szinttõl lehet venni. erre egy 2-es szintû céh se szó se beszéd megkapja ingyért a szerver legelsõ telkét? (igen, mi voltunk a szerón az elsõk akiknek telkünk lett, ahogy az elsõ olyanok is akiknek fõépület valamint kovács lett rajta márpedig ez 40-50 es kariktól nem kis teljesítmény volt anno).
jah, és a hab a tortán: a minitérkép a területet üres tájként jelöli...
Elkezdtem a magyar metint, egyenlõre nem tapasztaltam negatívumot, bár ezen jót mosolyogtam. 😊 Az aquila szerveren kezdtem a karakterem, megpróbáltam elkerülni a "zsúfolt" szerókat.Nállam pozitívumnak számít, hogy a GF-es metin drop rate sokkal jobban be van állítva mint ahol ezelõtt játszottam, ott ugyan is jobb esetben negyed óra volt mire kiesett 1db quest item. Összességében eddig jó ez a magyar metin, bár így pár óra játék után nem merem kijelenteni, hogy itt fogok maradni, ez még a jövõ zenéje.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lenne 1-2 kérdésem.
1. Érdeklõdnék, hogy a magyar metin klienst meglehet-e oldani, hogy angol legyen, mert ugye elég sokat játszottamezzel és ahogy olvasgattam a fórumot elég furcsának találom a fordítást.
2. Még nem kezdtem el a GF-es metin-vel játszani, de érdeklõdnék, hogy milyen a magyar illetve a külföldi közösség , tehát a chat nyugis, vagy folyamatosan megy a flood esetleg sokan zaklatnak pm-be stb..
3. A külföldi metinen (kifejezetten UK-ra gondolok) is viszonylag sokan játszanak ?
Remélem érthetõen fogalmaztam ^^ , esetleges helyesírási hibákért bocs. 😄
Az amit te írtál egy mese, amit azok találtak ki, akiknek 20-ra váltott csak át és nem tudták már "javítani", mert 30 felett jöttek rá...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Befolyásolja valami hogy mikor lesz az Erõs testem M1es?Már 18as és nemszeretném tovább vinni :/ inkább M1
I met God. She's black
Lehet hogy Sárkányjegy lesz az, de azt se kaptam amikor a harmadik karakteremet létrehoztam, a másik kettõ pedig csak annyit kapott, hogy a pézsmaolajat meg tudtam venni vele. Sárkányjegyet lehet valahol igényelni, vagy venni, vagy szerezni valami módon?
@Petterson62: Weben ha belépsz(metin2.hu) ott megtalálod a karakter törléséhez a kódot
Szinte kizárt,hogy kaptál volna SÉ-t puszira új karinál,senki se kap,de piacon vannak aki árulnak pézsmát néha
Viszont lenne még két kérdésem
1. Egy karit ki szeretnék törölni és egy jelszót kér. Oda milyen jelszót kell beírni?
2. Amikor az elsõ két karimat gyártottam, akkor alapból adott sárkányérmét. Amikor a harmadikat, akkor nem adott. Ennek van valami oka? Ugyanis csak akkor tudom a pézsmaolajat megszerezni, ha van sárkányérmém.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A raktárba szeretnék betenni tárgyakat (íjat, páncélt), de hiába húzom rá a raktárra, nem marad ot. Így nem tudok semmit betenni oda. Van ennek valami trükkje, amit én nem tudok, vagy csak ügyetlen vagyok? Esetleg valami szinttõl függ?
Elõre is köszi annak, aki segít.
Életkor: 14 alatt
Neme: fiú
Város: Jászapáti
Teljes név: Zsemberi Gábor
MSN azonosító: [email protected]
Globagábor neked meg csak annyit, hogy ha megmondod a korodat, megmutatom hol kell jelentkezni.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive