Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What a feeling? Cycling and beer :D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
mekkorqa annak az eselye hogy 40esen dobjon RIB-et??
vagy ha nem dob 40esen akkor hanyason a legnagyobb az eseje hogy dobjon??
elore is koszonom😄
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
köszi mégegyszer
Mellékesen mondom a fórum felsõ menüsorában a "pillory"-re kattintva meg lehet nézni ki miért és "mennyi idõre" van kitiltva a fórumból.
Mellesleg pedig a kitiltott érdeklõdhet a tiltásáról a Jegyrendszerben.
És a másik.... ha mást megkér az illetõ, hogy nézze meg a fórumon a felhasználó adatlapját, ott nincs jelölve hogy bannolva lenne. Annyi látszik csak, hogy az érintett felhasználó utolsó hozzászólása moderálva lett, és egy megjegyzés a hozzászólása végén ( Figyelmeztetés, -trágár szóhasználat- XY mod.)
Elõre is köszi.
Szoktál még erre nézni? Ha igen,írnék neked pár sort.Szeretném kikérni a véleményedet mielõtt lépnék.
Ha nem azt rakod fel utoljára 10-bõl 8* ájulsz kb, ha azt rakod fel utoljára, vagy karicserézel, akkor lesz 10-bõl 1-2 ájulás, mert ugye nem 100%
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
másodikra: nem tudsz belõle kilépni ha te vagy a vezér csak akkor ha átadod a vezetést utódgyûrûvel.
Két kérdésem lenne, az egyik hogy a 18k-os aranygyûrû mire jó?
A másik hogy ha alapítok 1 céhet és kilépek belõle(nem feloszlatom) és elõtte minden jogot megadtam a céh tagoknak, akkor a kilépésem után megszûnik a céh vagy a többiek vihetik tovább még ha nem 40-es szintûek is?
Az pl eléggé "érdekes, ha mondjuk ma 12:05-kor belépsz egy Kaposvári IP-rõl az accodba, majd 12:16-kor egy Debreceni ip-rõl...
Ilyen esetben logikus, hogy nem tehettél meg ekkora távolságot 10 perc alatt. Ilyen szempontból történhet "IP alapján tiltás számlamegosztás miatt".
"A Többi GameForge által üzemeltetett játéktól eltérõen, a Metin2.hu játékban a "Multizás" nem tiltott. Vagyis 1 felhasználónak lehet több regisztrációja is. Az ideális az, ha összességében 2 Felhasználói fiók / Felhasználó lenne, az egyik a "Boltos karit" tartalmazná, amivel a piacon tudna árulni, míg ez idõ alatt a másik, "Fõ karakterével" játszana a játékban. Mivel jelen helyzetben nincs korlátozva, így mindenkinek lehet akár 4-5 regisztrációja is. Ennek értelmében a Felhasználási Feltételek 5.1. pontja alapján a Játék szabályok erre vonatkozóan KIVÉTELT engednek meg. "
Szeretnék tisztázni egy kérdést ,mert tegnap egy játékostársam igencsak érdekes dolgokat mesélt.Szóval bannolhatják az embert azért,mert otthon van két gép és mind a kettõn játszunk a metinnel (azonos ip címekkel) a saját karaktereinkkel?Én eddig úgy tudtam ,hogy ez nem tilos és eddig úgy voltam értesülve ,hogy IP alapján sincs tiltás.megtudhatnám ,hogy akkor mi ezzel a helyzet?Mert nem szeretném ha egyszer meglepetés érne emiatt.
Köszönöm!
De a lényege a levélnek ez a sor : "Reklamációnak helye nincs"
Minek is legyen, hiszen láthatóan ottan erõsen Diktatúra mûködik, vagy annyira beképzelt emberek végzik ott a "csapat munkát", hogy azt feltételezik magukról, hogy tévedhetetlenek, így kizárt, hogy bármi alapja legyen bárkinek bármiért is reklamálni.
Az lenne a világ legjobb metin szervere? Lehet... csak nem az usereknek, max a "Vezetõknek" .
Nekem személy szerint van 15 jegyû jelszavam betû/szám/egyéb karakter kombinációja, raktáros kódom se az eredeti <#idiota>#idiota>. Sehol senkinek nem adtam meg semmilyen jelszót, nem raktam fel yang hacket, nem néztem illegális honlapot és láss csudát az összes dolgom megvan.
Ui: ezt ajánlom figyelmedbe volt GA gondolatait ehol-e
Én olyan ügyben írnék, hogy az egyik játékostársamnak ellopták tárgyait, illetve pénzét. Valaki feltörte a karakterét. Õ konkrétan tudja, hogy ki. Ilyenkor mi a teendõ? Illetve mit lehet tenni csalókkal szemben? Pár napja tõlem valaki simán elkérte a raktárom kódját. De én a nagy csalók elleni teendõkre lennék kíváncsi, nem az ilyen pitiánerekre. És az "olvassvissza" beírások ellenében most írom, hogy nem fogok több ezer hsz-t végigolvasni, és sürgõsen kéne az info. Köszi.
lehet igen, mindent ér, csak leszállni nem 😊
a 22 lovas küldetésben 5 Bo-t kell ölni, közeben lehet ch-t váltani?
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss