2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • bigbigle
    Minden elköltött Sárkány Érme után kapsz.
  • uscGhost
    Kössz, kipróbálom. És azt nem tudja valaki hogy sárkányjegyet hogy lehet szerezni?
  • Hurki
    Először lekéred a kódot, aztán lépsz be a karakter választásig, és úgy törlöd X karit, ha belépsz a játékba, már nem jó a kód.
    Jah és úgy kérj kódot, hogy nem megy a metin. Elvileg így mennie kéne.
  • uscGhost
    Help már :D Nem tudom törölni a karakterem a karakter törlő kóddal.. Ez mérvan?
  • Hurki
    nyisd meg a küldetés tekercset, egyedül üsd a metint, így próbáld meg
  • Hunner
    a metin köves küldetéseknél nem számolja a szétvert metineket, nem csak nekem. ez akkor most bug?
  • ChaosTeam
    Esetleg ne csalással akarj "játszani" ... pláne, ha nem akarod kitiltani magad és utána meg sírni mint egy ovis, hogy "jajj ez az életem, meghalok, ha nem kapom vissza az accom jajj mi lesz most velem" és társai...

Én jókat szórakoztam az ilyen "embereken" akik csaltak, lebuktak, majd jöttek sírni... szánalmas... már a csalás is, de az, hogy utána mennek a kisgyerekek sírni .. az még szánalmasabb.
  • Globagábor
    sziasztok! engem a horgászhack érdekelne, mert magyar metinre nem találok /:
    ha tudtok segiteni, válaszotoket elöre is köszönöm!
  • ChaosTeam
    Lehet jó karid, azokhoz a játékosokhoz viszonyítva, akik szintén nem vesznek Sé-t...
  • Super Saiyan
    Ha nem veszek SÉ-t akkor is lehet jó karim? Vagy mindenki azt veszi?
  • FGB
    otthon :D :P
  • Super Saiyan
    Sziasztok. Hol játszanak a legtöbben?
  • raymon
    Nagyon kihalt a topik. Játszik még valaki?
  • Hurki
    attól függ hol akarsz ütni, 40-es szinten templom kőrül, nem árt hozzá kitartás :D
  • szabii98
    Miértnemtudok full scrinben játszani?:S
    Nem fogadja el a configot -.-"
  • RIZLA
    *rdikálisan lol :D drasztikust akartam oda írni
  • RIZLA
    Nekem anno 27-30 között esett a legtöbb. Esélye bármien szinten lehet, kaptam már 60-as szinten is ribet, kiskarik húzása közben, de 35 felett rdikálisan csökken.
  • szabikafarkas
    sziasztok
    mekkorqa annak az eselye hogy 40esen dobjon RIB-et??
    vagy ha nem dob 40esen akkor hanyason a legnagyobb az eseje hogy dobjon??
    elore is koszonom:D
  • RIZLA
    Freemail-es az email azt tudom. Köszönöm a segítséget, továbbítottam. Mellékesen, egy off, és egy trágár szóhasználat miatt 2012.Okt.xx.-ig kitiltani valakit... :D vicc szerintem.
    köszi mégegyszer
  • ChaosTeam
    Elvileg a rendszer küld róla automatikusan egy levelet a megadott Email címre. Viszont a kedves email szolgáltatók spam szűrői ezeket gyakran spamnek véve megfogják és nem érkezik meg az adott email címre. Ilyen pl a sokak által használt magyar szolgáltatók ( Freemail, citromail, vipmail) rendszerei.

Mellékesen mondom a fórum felső menüsorában a "pillory"-re kattintva meg lehet nézni ki miért és "mennyi időre" van kitiltva a fórumból.

Mellesleg pedig a kitiltott érdeklődhet a tiltásáról a Jegyrendszerben.
  • RIZLA
    Egy kérdés. Official fórumon, ha bant kap valaki, nem szoktak a felhasználónak egy emailt küldeni?
    És a másik.... ha mást megkér az illető, hogy nézze meg a fórumon a felhasználó adatlapját, ott nincs jelölve hogy bannolva lenne. Annyi látszik csak, hogy az érintett felhasználó utolsó hozzászólása moderálva lett, és egy megjegyzés a hozzászólása végén ( Figyelmeztetés, -trágár szóhasználat- XY mod.)
    Előre is köszi.
  • Drommó
    Küldtem privátot ha nem gond.
  • ChaosTeam
    Igen szoktam....
  • Drommó
    Asmo!

Szoktál még erre nézni? Ha igen,írnék neked pár sort.Szeretném kikérni a véleményedet mielőtt lépnék.
  • Hurki
    vagy lehet rosszul használod...
    Ha nem azt rakod fel utoljára 10-ből 8* ájulsz kb, ha azt rakod fel utoljára, vagy karicserézel, akkor lesz 10-ből 1-2 ájulás, mert ugye nem 100%
  • ToCsEk
    mert az csak esélyt ad rá, nem 100%os kb csak 80% (nem bug)
  • Hunner
    mitől lehet az, hogy ájulás immunis pajzsom van és mégis elájulok?
  • RIZLA
    18k-os aranygyűrű mire jó? pont semmi funkciója.... vegyesbe bedobod 10k-ért
  • Varikova
    első kérdésedre: lövésem sincs mi az.
    másodikra: nem tudsz belőle kilépni ha te vagy a vezér csak akkor ha átadod a vezetést utódgyűrűvel.
  • Hunner
    Sziasztok
    Két kérdésem lenne, az egyik hogy a 18k-os aranygyűrű mire jó?
    A másik hogy ha alapítok 1 céhet és kilépek belőle(nem feloszlatom) és előtte minden jogot megadtam a céh tagoknak, akkor a kilépésem után megszűnik a céh vagy a többiek vihetik tovább még ha nem 40-es szintűek is?
  • ChaosTeam
    Inkább azt figyelik, hogy X időn belül milyen távolságról lépnek be.

Az pl eléggé "érdekes, ha mondjuk ma 12:05-kor belépsz egy Kaposvári IP-ről az accodba, majd 12:16-kor egy Debreceni ip-ről...

Ilyen esetben logikus, hogy nem tehettél meg ekkora távolságot 10 perc alatt. Ilyen szempontból történhet "IP alapján tiltás számlamegosztás miatt".
  • ToCsEk
    ez érdekes, én is léptem már be több ipről és semmi sem történt, elvileg mindent rögzít a rendszer, de olyan ember tuti nincs aki ezt figyelné naponta, hogy melyik felhasználó honnan lép be, max akkor van gond ugye ha valaki szabályt szeg, akkor átnéznek mindent és ott kiderülhet minden :D
  • Drommó
    Köszi,én is úgy tudtam ,hogy nem tiltott.Ezért nem is problémáztam ezen.Csak tegnap pl. kibannoltak két embert (jogosan acc megosztás miatt) és hogy állítólag Ip cím alapján látták ,hogy ugyanaz a a karakter belépett egy napon két egymástól távoli helyről.Ilyen nálunk is van(nem acc megosztás) hogy 1 nap több ipről is felmegyünk.Sőt tegnap a férjem otthonról metinezett ma viszont vidékről fog.Ilyesmit is figyelnek?Hogy ki honnan lép be?
  • ToCsEk
    ez olyan mint a multi, ugye 1 időben 2 karakter online azonos ipről ami NEM tiltott

"A Többi GameForge által üzemeltetett játéktól eltérően, a Metin2.hu játékban a "Multizás" nem tiltott. Vagyis 1 felhasználónak lehet több regisztrációja is. Az ideális az, ha összességében 2 Felhasználói fiók / Felhasználó lenne, az egyik a "Boltos karit" tartalmazná, amivel a piacon tudna árulni, míg ez idő alatt a másik, "Fő karakterével" játszana a játékban. Mivel jelen helyzetben nincs korlátozva, így mindenkinek lehet akár 4-5 regisztrációja is. Ennek értelmében a Felhasználási Feltételek 5.1. pontja alapján a Játék szabályok erre vonatkozóan KIVÉTELT engednek meg. "
  • Drommó
    Asmo!
    Szeretnék tisztázni egy kérdést ,mert tegnap egy játékostársam igencsak érdekes dolgokat mesélt.Szóval bannolhatják az embert azért,mert otthon van két gép és mind a kettőn játszunk a metinnel (azonos ip címekkel) a saját karaktereinkkel?Én eddig úgy tudtam ,hogy ez nem tilos és eddig úgy voltam értesülve ,hogy IP alapján sincs tiltás.megtudhatnám ,hogy akkor mi ezzel a helyzet?Mert nem szeretném ha egyszer meglepetés érne emiatt.
    Köszönöm!
  • bigbigle
    ha sok orkot bírsz akkor ott ha nem akkor sivatag.
  • Hunner
    38as szinten szerintetek hol érdemes fejlődni?
  • Hurki
    meg kell erősíteni a reget...
  • ToCsEk
    regeltem metin2.hu fórumra és nem tudok hozzászólást írni.. miért? mit kell csinálni hogy tudjak bármit is írni? sehol sicns a reply gomb.
  • ChaosTeam
    Aki megteszi az hozzá is járul ahhoz, hogy a vezető jól megéljen belőle.... és jól meg is él.... mert sokan vesznek sé-t...