Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FGB, a hasonlat jó, és ezzel tisztában is voltam eddig is. Csak nyaggatni kell a GF-et. Némi információba nem halnak bele, abból nem lesz bevételi veszteségük. (van elég játékuk azért csesznek mindenre) Az nem kifogás, hogy nincs kész a map, mert félkészen nem igazán indítanak el semmit. UK-n is ott van minden, privátokon is ott van minden. (tudom a privát más) A céhtelkes kovács meg már rég esedékes. Kb 1 éve már, hogy megy a magyar metin (nemtudom pontosan csak sacc) Némi hangulatot csinálhatnának már.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
A Helyesebb sorrend:
- A Játékot a Kóreai YMIR cég fejleszti. Õk tudnak új dolgokat belerakni, jelentõsebb módosításokat változtatni a játékban ( pl új map, új tárgy, új mob ...stb)
- A Játékot üzemeltetõ cég, a szerver tulajdonosa a Német GF. Õk azok, akik azért felelnek, hogy lehetõleg a játékok üzemeljenek. Kissebb hibákat javíthatnak, a nagyobbakra viszont a YMIR-re van szükség. A GF ha "kitalál" valami újítást, azt továbbítja a YMIR-nek, ezután vár, hogy a YMIR megcsinálja-e, ha igen kb. mikorra.
Az esetek 99,9%-ban a tervezett idõpont hónapokat, fél vagy akár teljes éveket is csúszhat.
- A GA ( SGA nem létezik..... ) vagyis jelenleg én kapok elsõk közt errõl információt a Team tagjai közül. Méghozzá egy Hivatalos Admin fórumon írják ki, ha valami nagyobb tervek vannak kilátásban - sõt a kissebbeket is, mint szerver frissítésekkor változó dolgok...stb. Ezek a hírek elsõ fázisban még csak az Adminoknak szólnak, tájékoztatás jelleggel. Ilyenkor a teamen belül senkinek sem adhatjuk tovább, se SGM-nek se GM-nek.
Ha elérkezik az a fázis, amikor az adott dolog már majdnem kész, akkor közlik hivatalosan a team tagjaival, ekkor tudják meg az SGM-ek, GM-ek is, hogy valamiféle változás lesz valószínûleg a játékban.
Ezen állapotában MÉG NINCS PONTOS IDÕPONT, maximum tervezett, hogy "az új dolog várhatóan feburár végéig fog bekerülni. Ezt általában eltolják 1-2 hónappal.
Majd amikor az új dolog a Teszt fázisba ér, akkor berakják egyik szerverre - ez mindig a Német szervert jelenti, ahol letesztelik jól mûködik-e, milyen hibák vannak ...stb. A hibáktól függõen esetleg ki is vehetik a játékból, amíg a problémát meg nem oldják. Ez az a rész, amikor a felhasználók megtudják, hogy lesz valami, mert látták a német , késõbb az angol metinen... de ilyenkor még nem tartunk a hivatalos tájékoztatás fázisban.
Amikor az adott újítás mûködõképes lesz, ekkor kapok engedélyt rá, hogy a fórum hírek részében hivatalosan is bejelentsem az új dolgot. Ilyenkorra van meg általában egy tervezett idõpont ( pl február 15.). Mivel tervezett, ezért elõfordulhat - sõt gyakran elõ is fordul, hogy ez az idõpont csúszik.
Ekkor kezdenek el sorra anyázni a kedves játékosok, hogy "arról volt szó, hogy.... akkor most mivan?" .
El lehet gondolni mi lenne akkor, ha már az elején bejelentenénk, és lenne egy fél éves csúszás....
Vegyünk egy áruházat:
- a tulajt csak az érdekli nyereséges legyen az üzlet, mással nem nagyon foglalkozik (ideális esetben).
- a vezetõ kitalálja kellene valami ütõs termék a jövõ hónapra (õ nem tudja mi de tudja mikorra)
- a beszerzõ körbenéz mit (õ tudja mit, mikorra, mennyiért, honnan)
- a raktáros (tudja mit vesz át, de nem tudja mennyi és mire és csak akkor tudja meg mikkor mikor már jön max. elõtte pár nap)
- az eladó csak, akkor értesül mikor kikerül a polcra (õ tudja mikorra és mennyi)
Hogy a példát be tudd építeni a metinbe:
- a beszerzõ: GF õk fejlesztenek, õk döntik le mikor mit tesznek be vesznek ki, mikor mit változtatnak meg.
- a raktáros: SGA õ a változás elõtt pár nappal értesül mi fog változni és ha kell végrehajtja a változást.
- az értékesítõ: GM õk ellenõrzik, nincs e baj a javítással, ezenkívül van más dolguk is, de nekik fogalmuk sincs mikor mi lesz!
Asmo javíts ki ha tévedtem volna a fentiekben.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Amúgy meg ha mindent megszüntetnénk amiben vannak hülyék, akkor mi maradna? Zárjuk be a földet is?? 😄
Én csak azt tudom, amit a GF közöl velünk, mást nem. Ha még a GF se tudja mi mikor lesz - akkor nekünk honnan kellene tudni? .....
FGB: te mit szólnál hozzá, ha nap mint nap néhány kedves ember mindenért téged okolna amirõl nem tehetsz, mindent tõled várna el, amire nincs is lehetõséget és miután a szabadidõ jelentõs részét ráfordítod valamire jön a MR. mindenntudó és közli, hogy te bizony semmit se csinálsz...
Lehet tényleg le kéne mondanom, és jönne valaki új a helyemre, aki remélem nem fog ennyire foglalkozni a játékosokkal, hanem csak az elõírásokal....
De az igazi megoldás inkább a magyar metin megszûntetése lenne. Mindenkinek 1 gonddal kevesebb...
Ja és tudom, kérdezzek/nézzek utána a német oldalakon. Nos ez itt magyar játék, tehát magyarul szeretném a válaszokat. Külföldi oldalakkal semmit nem érek.
Kérdésenként írjak a jegyrendszerbe? Meg is zavarodnának. Mivel egyszerre csak 1 kérdést lehet feltenni. Ez így kapásból 8-9 kérdés. És van még.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Amúgy én még egy GM-el nem találkoztam még, pedig nem ma kezdtem a Metint, bár ha látnám se foglalkoznék vele, nekem nincs vele dolgom, õ nem ad küldit 😊
Te csak tudod 😊
De tudod mit? Ha ennyire okos vagy, akkor hajrá irány a CoMa, írd meg neki, hogy én semmit se csinálok, a GM-ek meg nem válaszolgatnak a kérdéseidre, hanem elküldenek a jegyrendszerbe bizonyos kérdésekkel kapcsolatban, ami elõ is van írva nekik és te szegény világ közepe sajnos csak egy sablon választ kapsz a roppant egyedi és mással soha elõ nem forduló problámáidra....
Majd szólj, ha szeretnéd, hogy felébresszenek és rájöjj nem csak te vagy a világon...
Én a sárkány lövést toltam elõször, nagyon nem bántam meg. Most G1 és kevesebbet sebez mint az m8-as ordításom, viszont míg az ordítás 1x megy el, a lövés 2x. Durván a 152-es varázs sebességemmel (nagyon kevéske sajnos, több kellene) 5-6mp alatt feltölt. Az ordítás olyan 16-17.
Most igazából az int-et szeretném úgymond maximalizálni. 139 a plafon. De ha a mostani 112-met fel tudom tolni 120ig már meg leszek elégedve.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem régóta játszom ezzel a játékkal,azóta megcsináltam a második karimat is,mert az elsõ sámánomat igen elszúrtam😊
Most már jól osztogatom a pontokat,képességeket,ahogy a nagykönyvben Írva vagyon😊
Namármost nekem egy sárkánysámánom van,hiába,ilyen a támadó szellem,és nem tehetek róla,de a sárkány ordÍtás jön be leginkább...Bár sokan Írták,hogy a sárkánylövés jobb lehet.
Csak az a fránya töltési idõ nem tetszik nekem ebben a skillben,nagyon lassú az a 20 sec...
Az lenne a kérdésem,hogy milyen felszerelésekkel lehet a varázssebességet növelni,töltési idõt csökkenteni?
Megköszönném,ha ezeket összefoglalná vki,az alacsonyabb szintektõl kezdve( kb. 20-tól...)
Köszi mégegyszer! Üdv mkinek,és boldog új évet!
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Ha minden sikerülne gondolj bele mindenki 99-es 30-as(max) lóval, csilli villi cuccokkal rohangálna. El lennénk kényeztetve. Jó a majmok a falba mennek de ha van egy kis eszed is, akkor veszed a fáradságot és arrébb csalogatod õket ennyi az egész. És ahogy Varikova nagyon helyesen mondta már születésünktõl bennünk van a küzdeni akarás.
Érdekelne mióta és miért is vagyok és kivel elfogult?
nekem meg egyébként azét, mivel van egy céhem, tetszik a társaság, összetartás és már csak miattuk sem hagyom abba.
androidus.freeblog.hu
Hogy osszam el a skilleket és mire rakjak a legtöbbet(Vit,Int,Erõ,Ügy)
Elõre is köszönöm.
de azt irja ki hogy: a Windows nme tugya elérni a megadott eszköszt,elérési utat vagy fájlt.Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.
valaki segicsen lécci
Na de az én kérdésemre a válasz? Zászló? Méretek?...stb 😊
A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.
"FIGYELEM! Minden SZERDÁN 10-12 óra között Rendszeres heti karbantartás!"
A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Már vagy 20 szor megpróbáltam de nem viszi fel 2 es re a kib*szott ku*va lovászinas!
Így hiába akarok 35 ön warlovat még 99en se lesz meg!
Miért van ez?