2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Varikova
    nekem a másik gépemről beenged, erről nem. 2.7%-nál azt írja ki hogy a metin2client.bin hibát észlelt ezért leáll. most töltöm le újra a játékot meg közben húgomtól küldöm föl a metint...
  • bigbigle
    mért nem enged be?
  • Hurki
    Valakinek működik állat elleni erő SD1, SD2-ben?
  • N3o
    "Eredetileg volt mára tervezte mob lerakós, metinkő dobálós event, de tekintettel a Barlang előtti pre-event lezárása után létrejött anyázások és sértegetések hadára, úgy döntöttem, hogy NEM LESZ MA SZÜLETÉSNAPI EVENT, mert nincs szüksége a Teamnek a további anyázásokra és sértegetésekre. A következő Központi event hétvégén lesz,lehet már most gondolkodni, hogy ki miért fog azután anyázni a teamnek."

Látom tanulsz :D Csak belejössz egyszer :)
  • bigbigle
    am írtam a problémámal a jegyrendszerbe ahogy tanácsoltátok de nem jutottam előrébb :(
  • Hurki
    fórum, amúgy nem hála a kispistiknek
  • Kriszike14
    Lesz ma event?
  • FGB
    BODOG SZÜLETÉSNAPOT METIN2.HU!

köszönet a Team minden, jelenlegi és ex tagjának kitartó munkájukért!
  • FGB
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT METIN2.HU!
    Köszönet a Team minden tagjának!
  • Hurki
    úgy néz ki csak a vért járt le mindig jól, meg a laggggg, szal egész jó a kari :D
  • FGB
    a villám karom kk, melyik kaszt könyve?
  • N3o
    Ja és ne panaszkodjatok, mert az lesz rá a válasz, hogy ha nem tetszik menjetek máshova játszani :D
  • N3o
    Nem dobták be, és nem is mostanában fogják. Amúgy vannak olyan napok amikor erősebbek a mobok, ma minden engem is 5x nyakon baszott ami eddig nem szokott. 6 jéggólemmel lazán elkaristolok, most meg 2 agyonvágott. Ez van.
  • Hurki
    Ma DT-be nekem is feltünt, hogy WP surám-nak már a 3 csoport lassan sok, reggel még 5-6 ment. Röpke 30 perc feke orkozás után 4 csoport szed lóról, tegnap még 7-8 egészségesen ment. Ez így egyre gázosabb lesz lassan...
  • FGB
    ha meg leled ki fejleszti a köveket, írd majd meg légy szíves.
  • FGB
    észre vettem rögtön, mert szegény surán nak egy csoprotal kevesebbel kell meg bírkoznia... megint, de gondolom a harcosok meg megint egy csoportal többel bírnak el.

ich danke Ihnen sehr liebe GF
  • Varikova
    azthiszem sejtem miről beszélsz.
    egyik sámánunk már régóta gyanakodott arra, hogy a mobok rate-jait változtatják. nem tudom kinél kérdezett rá, de kb 20 perc beszélgetés múlva úgy jött vissza közös skype csetre, hogy nem a mobokat állítják. a kasztokat gyengítik és állítgatják. hogy ki volt a forrása nem tudom, de nem a fejéből pattant ki.
  • Hurki
    Milyen karakter?
  • FGB
    meg lettek erősítve a moob-ok, vagy megint a karakterek lettek gyen gébbek? Másodszor vertek le azok az orkok akiket eddig vígan vertem!
  • FGB
    akkor bocsi, én azt hittem Heuk-Joung-ot kerested
  • FGB
    Ha jól tudom 64bit-en nem nagyon fut a metin
  • N3o
    A kő fejlesztő sura alatt én azt értettem aki a +4-es kövekből +5-öst csinál. Ott volt ahol a barlang ork felöli bejárata volt. Az hová lett.
  • Rowlend
    Szevasztok, Letöltöttem újra a metint gondoltam játszok egy jót de ez fogadott indításnál

Fórumon írtak pár ötletet de egyik sem használt úgy hogy ide fordultam. Ötlet? Win7 64bitem van
  • FGB
    lehet nem voltam elég érthető:
    A glyph kövek kikerültek a játékból, nem dobják a moob-ok, és kikerült Heuk-Joung nevű NPC is a játékból akinek ma 10-ig lehetett leadni a köveket. Akinek marad köve az IJ.
  • bulitka
    de azt mogyátok meg hol kel?
  • FGB
    hát vagy keresel egy balekot akinek el tudod adni, vagy leadod a vegyinek, esetleg elszórod az úton.
  • FGB
    már egyiknél sem, 10-ig lehetett aztán kikerült a játékból
  • bulitka
    meik npc lehet be váltani a gagyi követ
  • bulitka
    ez a kibaszot kö mire valo meg hogy kel elhasználni?
  • FGB
    szerintem a Sura ki lett véve aki a köveket szedte, a kövekkel építette a kaput.
    Idézet a fórumról:
    "Kedves Játékosok!

Tervek szerint a Barlang ma fog megnyílni,a barlang nyitásakor a Heuk-Joung nevű NCP és ezzel együtt Glyph kövek beváltása kikerül a játékból.

Akinek még van ilyen köve, az váltsa be még most, a karbantartás előtt! "
  • N3o
    Remek barlang nyitva, és a kő fejlesztő sura hova lett? 2 kari volt orkoknál bal alul, most csak a barlang bejárata van. Hol lesz az illető?
  • N3o
    Vagy tekivel húzol rajta, vagy sárkány tekercsel...stb :D Egyszóval amivel fejleszteni lehet a tárgyakat.
  • Hurki
    felszerelés lehet: vért, vagy fegyver
    kőszilánkot vagy kovács szedi ki, ha húzol 1-et a tárgyon és nem veszi el, vagy kő kézikönyv 29 SÉ item shopba
  • Töltöttkáposzta
    vagyis nem.
    a felszerelés jelnti azt hogy a vértbe lehet rakni.
  • Töltöttkáposzta
    tárgy foglalat: vért
  • Hunner
    köszönöm az eddigi segítséget ezen felbátorodva újat kérdeznék:
    azokat a köveket amikre az van írva, hogy - Tárgy foglalattal * Felszerelés - azt hova lehet beszerelni? Illetve a kőszilánkot hogy lehet kiszedni a tárgyból?
  • Töltöttkáposzta
    Kössz de a magyar neve még mindig titok!
    De nem kell leírnod utána tudok nézni.
  • ToCsEk
    ez
  • Töltöttkáposzta
    Ja hogy el a kékhalál köszi.
    Am van még 1 olyan is aminek nincs lába, lebeg, mert ilyen gömbszerű van a felsőteste alatt, és semmi fegyvere csak lebeg és üt.
    A feje meg ilyen furcsa.Annak mi a neve?
    DT-ben van
  • N3o
    Igen vannak elszórtan emberek akiknek nincsen naplóoldalas küldetésük 1 sem. Öcsémnek is csak villogott az őr, már a 30as metin megsemmisítése után. Csak odamegy rákattint eltűnik a villogó nyíl és ennyi. Mondjuk ő már nem játszik csak érdekes ez is. BIG, szólj jegyrendszerben hogy csináljanak valamit. Az a sok napló oldal nagyon nagyon sok EXP-t ad 50ről pl. 51-re azonnal ugrasz a 3 napló oldalas küldetés miatt.