2912
-
#1820 nekem a másik gépemről beenged, erről nem. 2.7%-nál azt írja ki hogy a metin2client.bin hibát észlelt ezért leáll. most töltöm le újra a játékot meg közben húgomtól küldöm föl a metint... -
bigbigle #1819 mért nem enged be? -
#1818 Valakinek működik állat elleni erő SD1, SD2-ben? -
#1817 "Eredetileg volt mára tervezte mob lerakós, metinkő dobálós event, de tekintettel a Barlang előtti pre-event lezárása után létrejött anyázások és sértegetések hadára, úgy döntöttem, hogy NEM LESZ MA SZÜLETÉSNAPI EVENT, mert nincs szüksége a Teamnek a további anyázásokra és sértegetésekre. A következő Központi event hétvégén lesz,lehet már most gondolkodni, hogy ki miért fog azután anyázni a teamnek."
Látom tanulsz :D Csak belejössz egyszer :) -
bigbigle #1816 am írtam a problémámal a jegyrendszerbe ahogy tanácsoltátok de nem jutottam előrébb :( -
#1815 fórum, amúgy nem hála a kispistiknek -
Kriszike14 #1814 Lesz ma event? -
FGB #1813 BODOG SZÜLETÉSNAPOT METIN2.HU!
köszönet a Team minden, jelenlegi és ex tagjának kitartó munkájukért!
-
FGB #1812 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT METIN2.HU!
Köszönet a Team minden tagjának! -
#1811 úgy néz ki csak a vért járt le mindig jól, meg a laggggg, szal egész jó a kari :D -
FGB #1810 a villám karom kk, melyik kaszt könyve? -
#1809 Ja és ne panaszkodjatok, mert az lesz rá a válasz, hogy ha nem tetszik menjetek máshova játszani :D -
#1808 Nem dobták be, és nem is mostanában fogják. Amúgy vannak olyan napok amikor erősebbek a mobok, ma minden engem is 5x nyakon baszott ami eddig nem szokott. 6 jéggólemmel lazán elkaristolok, most meg 2 agyonvágott. Ez van. -
#1807 Ma DT-be nekem is feltünt, hogy WP surám-nak már a 3 csoport lassan sok, reggel még 5-6 ment. Röpke 30 perc feke orkozás után 4 csoport szed lóról, tegnap még 7-8 egészségesen ment. Ez így egyre gázosabb lesz lassan... -
FGB #1806 ha meg leled ki fejleszti a köveket, írd majd meg légy szíves. -
FGB #1805 észre vettem rögtön, mert szegény surán nak egy csoprotal kevesebbel kell meg bírkoznia... megint, de gondolom a harcosok meg megint egy csoportal többel bírnak el.
ich danke Ihnen sehr liebe GF -
#1804 azthiszem sejtem miről beszélsz.
egyik sámánunk már régóta gyanakodott arra, hogy a mobok rate-jait változtatják. nem tudom kinél kérdezett rá, de kb 20 perc beszélgetés múlva úgy jött vissza közös skype csetre, hogy nem a mobokat állítják. a kasztokat gyengítik és állítgatják. hogy ki volt a forrása nem tudom, de nem a fejéből pattant ki. -
#1803 Milyen karakter? -
FGB #1802 meg lettek erősítve a moob-ok, vagy megint a karakterek lettek gyen gébbek? Másodszor vertek le azok az orkok akiket eddig vígan vertem! -
FGB #1801 akkor bocsi, én azt hittem Heuk-Joung-ot kerested -
FGB #1800 Ha jól tudom 64bit-en nem nagyon fut a metin -
#1799 A kő fejlesztő sura alatt én azt értettem aki a +4-es kövekből +5-öst csinál. Ott volt ahol a barlang ork felöli bejárata volt. Az hová lett. -
#1798 Szevasztok, Letöltöttem újra a metint gondoltam játszok egy jót de ez fogadott indításnál
Fórumon írtak pár ötletet de egyik sem használt úgy hogy ide fordultam. Ötlet? Win7 64bitem van -
FGB #1797 lehet nem voltam elég érthető:
A glyph kövek kikerültek a játékból, nem dobják a moob-ok, és kikerült Heuk-Joung nevű NPC is a játékból akinek ma 10-ig lehetett leadni a köveket. Akinek marad köve az IJ. -
bulitka #1796 de azt mogyátok meg hol kel? -
FGB #1795 hát vagy keresel egy balekot akinek el tudod adni, vagy leadod a vegyinek, esetleg elszórod az úton. -
FGB #1794 már egyiknél sem, 10-ig lehetett aztán kikerült a játékból -
bulitka #1793 meik npc lehet be váltani a gagyi követ
-
bulitka #1792 ez a kibaszot kö mire valo meg hogy kel elhasználni? -
FGB #1791 szerintem a Sura ki lett véve aki a köveket szedte, a kövekkel építette a kaput.
Idézet a fórumról:
"Kedves Játékosok!
Tervek szerint a Barlang ma fog megnyílni,a barlang nyitásakor a Heuk-Joung nevű NCP és ezzel együtt Glyph kövek beváltása kikerül a játékból.
Akinek még van ilyen köve, az váltsa be még most, a karbantartás előtt! " -
#1790 Remek barlang nyitva, és a kő fejlesztő sura hova lett? 2 kari volt orkoknál bal alul, most csak a barlang bejárata van. Hol lesz az illető? -
#1789 Vagy tekivel húzol rajta, vagy sárkány tekercsel...stb :D Egyszóval amivel fejleszteni lehet a tárgyakat. -
#1788 felszerelés lehet: vért, vagy fegyver
kőszilánkot vagy kovács szedi ki, ha húzol 1-et a tárgyon és nem veszi el, vagy kő kézikönyv 29 SÉ item shopba -
#1787 vagyis nem.
a felszerelés jelnti azt hogy a vértbe lehet rakni. -
#1786 tárgy foglalat: vért -
#1785 köszönöm az eddigi segítséget ezen felbátorodva újat kérdeznék:
azokat a köveket amikre az van írva, hogy - Tárgy foglalattal * Felszerelés - azt hova lehet beszerelni? Illetve a kőszilánkot hogy lehet kiszedni a tárgyból? -
#1784 Kössz de a magyar neve még mindig titok!
De nem kell leírnod utána tudok nézni. -
#1783 ez -
#1782 Ja hogy el a kékhalál köszi.
Am van még 1 olyan is aminek nincs lába, lebeg, mert ilyen gömbszerű van a felsőteste alatt, és semmi fegyvere csak lebeg és üt.
A feje meg ilyen furcsa.Annak mi a neve?
DT-ben van -
#1781 Igen vannak elszórtan emberek akiknek nincsen naplóoldalas küldetésük 1 sem. Öcsémnek is csak villogott az őr, már a 30as metin megsemmisítése után. Csak odamegy rákattint eltűnik a villogó nyíl és ennyi. Mondjuk ő már nem játszik csak érdekes ez is. BIG, szólj jegyrendszerben hogy csináljanak valamit. Az a sok napló oldal nagyon nagyon sok EXP-t ad 50ről pl. 51-re azonnal ugrasz a 3 napló oldalas küldetés miatt.