Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Kalóz Pepi
Halihó!
Nemtom, ki járatos BMSurailag.
Kérdeznék.<#idiota>
Meddig kell az 1VIT 2INT et rakni?
Mikortól kell a többire?
Örülnék, ha valaki válaszolna, mert nemtom, jól csinálom-e.<#vigyor5>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Hurki
Erõ oltára mire jó?

What a feeling? Cycling and beer :D

N3o
Nekünk már hála isten kész a céh telek teljesen. Most már arra gyúrunk hogy a szint legyen a maxon. A céh telkünk 70millás. Ja és hozzá teszem hogy másodszorra csináljuk meg ezt. Elõzõleg felépítettünk mindent, és jött némi bug meg lagg aztán ugrott minden. Most az erõ oltára egyel tovább van építve mint ahogy alapon megkapod. Továbbá k.va drága kerítés nagy és kis kövekbõl válogatva, pár fa hogy azért jó legyen a levegõ is a környéken 😄 + minden amit el lehet képzelni 😄 Egy zavaró van, az az 5-6 hacker karakter ami püföl mindent a környéken....

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Varikova
neked mákod van... nekünk 11-es céh a telek árának fele van meg eddig (70 misiset néztünk ki) a nyersik lassan megvannak a fõépülethez. a telekárat kb 7-8 fõ munkásságából próbáljuk finanszírozni de egyszerre csak 2 kerikarim lehet bennt. többtõl laggolok :S

Hurki
1 hét alatt 10-es céh, céh telekkel 30-as test harcossal farmoltam ki az árát 😄

Varikova
ez az újabb torrentes megoldás valami poén 😊
nekem simán megy. eddig 5 céhtagom jelezte hogy gondja van vele. abból 2 XP-s 2 windows 7-es és 1 vistás. a két windows 7-esnek teljesen máshogy kellett megcsinálni, pedig ugyan az volt a hiba és most megy. a vistás az nem tudom mit csinált vele, de szintén megy. a 2xp-sbõl az egyik megcsinálta a másik megcsinálta úgy mint az elsõ és még mindig nem megy neki...

Kalóz Pepi
"Patchupdater.exe"-vel indítottam, és így sikerült belépnem.
Elõtte letöröltem a sima Metin2-t és a torrenteset töltöttem le.
Ja, és a mappát is áthelyeztem.

Nemtom, ezek közül melyiktõl javult meg, de megjavult.<#taps><#vigyor2><#vigyor2><#zavart1>
Mégegyszer köszönöm.😊

írd majd le mi volt a baj, csak hogy mások is tudják mit nézzenek meg!

Kalóz Pepi
Sikerül.😊))))))

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!

még valami, nézd meg a "feladatkezelõben" nem e fut már egy metin, ha igen lõdd ki.

a "metin2_hu" mappa a "program files" könyvtárban van?
Ha nem akkor másold be oda, ha jól láttam a torrent ismét bekerült a frissítésbe ezzel lehetnek gondok.
Ha ott van a mappa, akkor próbáld meg a "Patchupdater.exe"-vel indítani.
Ha semmi, akkor ideiglenesen lõdd ki tûzfalat (win beépített tûzfalát is) és esetleg a vírusirtót és így próbáld meg.

Kalóz Pepi
Nekem azt írja ki, h
CreateProcess failed with error3:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.<#zavart2><#fejvakaras><#help>

Hunner
Nekem is Vista van, de megy.
Volt a torrnet jó sok idõ, azt kivártam és utána simán betöltötte.

Kalóz Pepi
Patch error.
Vistám van.
A másik gépen Windows7, azon megy.

milyen hibaüzenetet ír ki pontosan, milyen OP.-ot használsz?

Kalóz Pepi
Hali.
Nemtom, mi történt a mai frissítésnél, de nem indul a játék.
Eddig semmi gond nem volt vele, hónapok óta játszunk.
Újratelepítettem, megpróbáltam rendszergazdaként indítani ( am alapból az vagyok), de semmi.
Csak hibaüzenetek.<#shakehead>

Kár.

Hunner
kösz
akkor nem adom el

N3o
30 medál kell összesen, mivel 30-as lovad lehet maximum. Ebbõl most jelenleg 21-et lehet elérni. 11-tõl csata- 21-tõl profi lovad van.

Hunner
Sziasztok!
Ha van már lovam, kell még lómedál késõbb?

Hurki
itt nézelõdj, minden mob más EXP-t ad, de minden szint függõ (58-on orkok már nem adnak EXP-t)wipiédia

Töltöttkáposzta
köszi.
Még egy kérdés!
A rendes szervereken mint pl Pegasus Draco Altair stb hány százalékos az Exp dobás?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Hurki
stun==ájítás

Töltöttkáposzta
sry h nem értem, de mit csinálnak a bébi pókok?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Hurki
hiba nem az ön készülékébe van, és ezt nem csak én állítom ( 69-es karakterem van miheztartás végett...)

ezt én is észrevettem.akkor nem velem van a baj.?
Hurki
Drecon ez a céh mizéria már vagy 2 hónapja megvan.
Az meg, hogy a mobok erõsebbek lesznek az Drecon megfigyelhetõ már hónapok óta, már sivatagba is stunnolnak a bébi pókok 😮, map2-n minden második ijjász kritel ?:S SD2-ben ha rajtam van a pajzs, ha nincs kb ugyan annyit sebeznek a mobok (100 def ide-oda...)

Varikova
jó neked hogy csak most jelentkezett. ch1-rõl ha írsz üzit akkor azt mindenki látja, de ha a többirõl írsz akkor az nem biztos. ez már régi probléma.

Tegnap óta van egy másik nyûgöm is:
Eddig ha a Céh-bõl voltak fent azt minden CH-n láttam, tegnap óta meg csak azokat akik ugyan azon a CH-n vannak amelyiken én... szerintem az céh üzeneteket sem látják. Ez csak nálam fordult elõ, vagy másnál is?

én is csak egyszer kipróbáltam, felvittem a karimat 75-re aztán abba hagytam. Nem is tudom mikor voltam fent utoljára, de nem is nagyon érdekel inkább a rendes Metin igaz sajnos a mostani javítgatások nem nagyon tetszenek 😞
Lehet ha most kezdném a játékot nem Sura kasztot választanám szegénykét nagyon nem szeretik a GF-nél 😞

Töltöttkáposzta
Engem különösebben nem zavar, azok szerethetik akik szeretnek pvp-zni és akik szeretnek gyorsan szintelni.
Nem értem mi a jó abban hogy leölsz pár mobot és már rögtön nagy szintû vagy. Tudom arra is jó hogy megnézd hogy érdemes vinni a karit nagy szinten, de nekem se a Metin2 P-szerója se semmilyen P szeró nem jön be:S
Ez van Sprite.

ChaosTeam
Legújabb infóim alapján csak DNS hiba van, nem állítottak le semmit... meglátjuk mi lesz.

( hát igen... megnéztem a DNS-t... valóban "hibásnak tûnik" 😄 :

Dns resolved ddmt2.sytes.net to 0.0.0.0 )

És jól tudod, hogy én is regelve vagyok ott és "játszok" néha.
remélem ki javítják, mert most sokkal több poti fogy a nem támadás miatt, tegnap hamar el is ment a kedvem a játéktól. 😞

de még az oldalát is törölték...

N3o
Az egész szervert leállították. Nincs többé.

hogy záratta be?a reget vagy nem lehet fellépni?(am te is játszol ott tudomásom szerint)
ChaosTeam
Hallom a GF bezáratta ATAG (ddmt2) P szerverét.... kellemetlen lehet....
Töltöttkáposzta
Már jó szerencsére csak kb 1 órás kiesés volt, nem tudom az okát de nem foglalkozom a múlttal csak ha még elõ fog fordulni ez a probléma.

ChaosTeam
Lehet a tegnapi karbantartáskor változtattak valamit... ha köv szerda után se lesz jó, akkor küldök hibajelentést róla.
Asmodeus!
Az mitõl lehet, hogy tegnap párszor lerohantam a brutális kapitányt ütöttem vágtam, de sokszor egyszerûen nem volt hajlandó ütni megáll és várt valami csodára a kari. Azt tudom, hogy vannak olyan ütések amitõl szegényke picit megdermed, nem tudja hova tenni és nem támad. De nekem ez akkor fordult elõ mikor a kapitányt fellöktem, odébb repült megdobtam egy kioltással, aztán rá klikk, hogy támadjon, e meg csak áll mind ha azt mondta volna: - most fekszik nem bántom. Így kénytelen voltam a Space-ra rátenyerelni, hogy harcra bírjam. ez egy picit idegesítõ volt.

Káposzta, én tegnap 17:30-21 fent voltam és kifogástalanul ment. Csináltunk 2 harci lovat, volt céh háború is a Brutális kapitányt is elvertük párszor, és még metint is verünk, valamint a 100 tigris más is le lett tudva. Szóval szerintem lehet a hálózatoddal lehetett valami.

ChaosTeam
esetleg leírhatnád hova nem kapcsolódik
Töltöttkáposzta
Mi van most a metinnel, nem kapcsolódik már fél órája nem tudok játszani.

Töltöttkáposzta
Hát belépsz az accodba az ID-d és a Jelszavad segítségével, és ott találsz bal oldalt lent olyat hogy bezárás, új karakter, karakter törlése.
Gondolom tudod hogy melyikre kell kattintani.

vali meg tudja nekem mondani hogy kell uj karaktert csinalni mert most toltottem le
N3o
Bocsi, de azért ennyi lusta ne legyél. Fórumon a kiemelt részen van egy ilyen topic. Regelés nélkül látható:

http://board.metin2.hu/index.php?page=Board&boardID=2&s=db38de6ebe750df2a1245fef1eb96ed098c11859

Hegeace
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a megoldás arra ha nem látom a szervereket, pontosabban a státuszuk ki van pontozva, válaszokat elõre is köszönöm.

Heló szia remélem hogy vagy

Töltöttkáposzta
Nem tartozik ide, csak érdekességképpen:
Tudjátok hogy a LOL szó jelentése mi? Mert gondolom szoktátok használni.
Angol jelentés: Laughting Out Loud
Magyar jelentés:Hangosan nevetek.

XP-vel általában nem szokott semmilyen baj lenni, azzal elviekben elég csak simán telepíteni és fut.
Az alábbiakat nézd meg, próbáld ki:
1.) a vírusirtód, tûzfalad ne e blokkolja a játékot (próba képpen ki is kapcsolhatod).
2.) próbáld meg rendszergazda ként elindítani (bár ez XP-esetében nem kell)
3.) nézd meg a Patch-elés közben melyik fájl frissítésénél akad el, esetleg töröld azt a fájlt és próbáld meg úgy.
4.) ha semmi nem segít töröld a "Metin2" könyvtárát és szedd le újra a Metin2.hu-ról, telepítsd a játékot.

Asmo!
Ehhez nem értek, de nem lehet olyat, hogy van egy lista a tiltott nevekrõl amivel nem enged a rendszer regelni?