2912
-
#1900 Jól van GF gratulálok! még amit megcsináltok is szarul teszitek! már egy ideje azon kardoskodunk a fórumon hogy valamit kezdjenek a zsoldosokkal mert nem állapot hogy egyik nap még ebben a céhben van a csávó rá 2 perccel már másikban. jött a hír, hogy visszarakják a 24 órás várakozási időt céhből való kilépés esetén. meg régebben jött az is, hogy 10 pont alatt döntetlen lesz a háború most már (régebben hol megadta 9 pontra a döntetlent hol már 1-nél nyertünk) errefel jön egy másik kék céh és kit látnak szemeim? ismételten azt, aki a déli waron is bejött ellenünk! gratulálok, rohadt jól megcsinálták a 24 órás limitet! ja és hogy mi még a jobb? az amikor bejön az első 3 céh egy színben a legerősebb tagjaival na az rohadt jó. 5:0, kiléptünk és ismét 900 pont -. ha nyerünk akkor lemegy a pontunk ha vesztünk akkor lemegy a pont. (és hozzáteszem az 5:0 mikor közelíti meg a 10-et?) hát ezek után már csak azt tudom mondani hogy a jó k**** annyát annak, aki "már nincs semmi gond, megcsináltuk, javítottuk a hibát" -al szórakozik aztán meg felsül az egész. -
#1899 na most már nekem is kivan a tököm ettől az egész játéktól. eddig a zsoldoskodással volt baj, hogy állandóan 6-7 céh ellen kellett warozni egyszerre, msot visszarakták a céhből való kilépés utáni 24 órás várakozást (állítóalg) ahhoz képest megint volt egy szép háborúnk egy olyan 70-es ellenféllel amit még soha nem láttunk az ellenfél céhnek a közelében sem. 11:4-nél úgy döntöttünk kilépünk (nekünk volt 11 pontunk) mivel a drága 70-es asszonyság ájulás immunitys pajzzsal rohangászott körbe körbe az arénában ivott mint a fene fel-le pattogott a lóról és néha megállt kicsit ütögetni, már az is csoda hogy párszor kábult. szóval kb fél óra szenvedés után mikor leütöttük 6. alkalommal is kiléptünk a warból. war előtt: 13700 pont. war után. 12800 pont. EZ MI A FENE? már ki sem lehet lépni a warból mert vesztésnek írja??? meg majd nyilván elmegyünk 100-ig talán éjfélre végeztünk is volna. annak is ideje lenne hogy a lovakat kitiltsák az arénából mert rohadt idegesítő tud lenni mikor ájulás immunityvel egy rakás védelemmel meg lóval jön a 14K tp-s emberke aztán röhögve csak szaladgál.... -
#1898 elvileg javítási költség 10%-a
Bányászat, meg gondolom majd csak M-en ér valamit (20 sikeres kk) -
#1897 szerintem meg kicsit cikis :) még szerencse hogy a zárás előtt még sikerült beírnom a céhkovács megépítését. báár ha már fórumnál tartunk, nem gáz kicsit hogy állandóan zárják a topicocat és állandóan irkálni kell a drága moderátornak, hogy oldja?
közben azért pár kérdésem is lenne:
a céhkovácsból milyen %-ban kapja meg a céh a yangot és hogy lehet hozzáférni?
a bányászati könyv milyen hatással van a bányászatra? (már 7-es a bányászatom de eddig csak negatívnak tűnik :S) -
#1896 nem tudom ip alapján nem lehetett volna csak azokat kitiltani, akik megérdemlik? -
#1895 szerintem no comment :D -
FGB #1894 most nézétek meg a forumot! :DDDD
ez jó, vagy inkább szánalmas?... -
#1893 Akkor minden kedves user figyelmébe, fórumitt lehet olvasgatni 1-2 érdekes dolgot. Jegy rendszer ide kell jelenteni minden szabály ellenes dolgot. -
xido #1892 én is kipróbáltam egyet csak úgy..első fél óra után FMS..egész nap mindenféle ruha,fegyver..nap végén ló szelidítés könyv:) -
#1891 A végén azokat is ránk fogják :D Kegyetlen az fix. Asmo, a munkahelyeden igen semmibe nézhetnek, mert itt éled ki a főnökösködést. "a fórumot lezárom"...stb Moderálni, töröld a topikokat és kész. Kb 5 van, hűhadenagymeló... Nem is a te dolgod... -
FGB #1890 Amúgy ha érdekel valakit 90-es metin eső van Pega Shinsoo Map1-en, de csak óvatosan nehogy BANN legyen belőle :P -
FGB #1889 bárki kéri a jelszavad/felhasználóneved MSN-ed, ne add meg neki. A játékban nincs kétkezes kard és nem lehet a fegyókat megduplázni! Ha bárki olyat ígér, amit te magad nem tudsz meg csinálni/megszerezni a játékban legális keretek közt, az csak át akar verni, fel a kar törni, ki akarja használni hiszékenységed/nagyravágyásod.
Ha van kedved vele szórakozni jelentheted küldhetsz képet róla, de a team nem fog vele foglalkozni, nem fogják kitiltani (hacsak nem ad el 80-as fegyót :D) annyit érsz el vele akik a fórumra járnak azok tudni fogják kit kerüljenek el. -
#1888 ez a tolvajkesztyű bejött :)
az első nap semmi, a második nap lómedál,rib, bányászati könyv (ilyet se láttam még sehol) -
#1887 nem tudom kinek kellett volna jelentenem? amúgy 1 privi beszélgetés volt legfeljebb prinrscreen.... gondolod érdekel ez egyáltalán valakait
ma pl a városba azt mondta valaki hogy ő gm adjam meg a felhasz/jelszót
mit csinálnak velük? kitiltják más néven holnap már megint ott lesz -
#1886 érdekes eddig ilyennel még nem találkoztam, naná hogy a ribemet akarta lenyúlni :) -
#1885 FGB, látom neked is kezd eleged lenni a team-ből :D
Amúgy teljes mértékben igazad van. Lehet úgy is kezelni a dolgot, hogy az mindenkinek tetsszen és így ahogy most megoldották a helyzetet. De mit vártunk, Magyarországon vagyunk. A németek is b*sznak a fejünkre és még a mieink is még rátesznek egy lapáttal. Nem lehet úgy csinálni, hogy a GF mond valami erre mindenki "őőő izéé, iggen is, már is, azonnal...stb" húzni fülünket farkunkat mint egy metróvezető az alagútba befele. Kell információ erről. (a bannoltakról oké nem adhatnak információt ki, csak annak akire ez tartozik, ez tiszta sor)
De ez a legyező teljesen más dolog.... -
#1884 Na az ilyeneket kéne Bannolni először, akik átvernek, aztán azokat tiltani 1 hétre akiket átvertek, mert ők is meg akartak kerülni 1-2 szabályt.
Mindenkinek felhívnám a figyelmét a JÁTÉK SZABÁLYRA és a FÓRUMRA.
UI: nincs tárgy duplázás, nincs yang hack, nincs +9 hack, GM nem kér acc adatot, aki ilyet ajánlatot tesz, az kutya kötelességed jelenteni, ha nem teszed SZABÁLYT SÉRTESZ. -
FGB #1883 hát én elküldeném a helyedben melegebb éghajlatokra
így akarja lenyúlni a fegyód. -
#1882 a 4es szeróról xXxKrisszxXx-et nem ismeri valaki? azt írja ha adok neki 1 +0 fegyót a ribemet megduplázza, csak baráti alapon :D -
FGB #1881 Ha valóban BUG volt, azért meg a gf a felelős, amit lehetne orvosolni azzal hogy a kiveszik a tárgyat. És ezért sem bant kellene adni!
Véleményem nem változott, a Team elég, lekezelően, nem törődöm, lenéző ezzel kapcsolatban. Kezdenek kicsit elszállni maguktól, Asmo-val az élen! -
#1880 Én is olvasgattam kicsit utána, elég sok fórum van, eléggé elkanyarodtak, na de legyező, megírták, hogy német metinen is esett, mert BUGOS, tehát játék hiba, de azt is írták, ott hogy intézték el a dolgot, és nem bann volt a jutalom.... -
FGB #1879 most végig olvastam a 80-as Démonlegyezős történetet. Nekem csak egy hozzá fűzni valóm van:
Ezt a legyezőt csak GA/GM tudja berakni a játékba a /i 7190 - /i 7199-es paranccsal, attól függ mekkorát akarsz +0 - +9. Lehet nem a játékost kellett volna bannolni, hanem azt kivizsgálni ki rakta be, melyik GA! Persze megértem, ha véditek egymás seggét, de lehet vállalni, kellene a felelősséget a tetteitek után. És nem az eltusolás mindenáron, ez így elég undorító kiváncsi lennék mi lenne ha a GF meg tudná melyikőtök rakta be a legyezőt.
De azért lehet mi játékosok annyit elvárnánk, hogy kiálljatok és azt mondjátok:
- bocsi srácok, véletlenül került egy játékoshoz a legyező, amit azóta kivettünk… és megkapta a magáét aki berakta. -
#1878 Te meg ne zuttyanj össze. -
#1877 Köszönöm szépen.
Néha tényleg hebrencsül játszom. -
#1876 ahaha lol xD
olyan legyező sehol nem esik :D főleg nem gf szerveren..
100% hogy egy gm dobta a földre... -
#1875 A 80-as legyező balhé, egyszerűen és gyorsan lezajlott. Lehet, hogy Bug miatt került be a játékba, lehet, hogy becsempészték, ami elvileg "lehetetlen" Valaki kitette piacra mert azt hitte, hogy az alap legyező az mivel azt +9-en dobják a barlangban. A GF nem szarakodott bannolta azt a játékost aki megvette, minden kivizsgálás nélkül. Ha meg még is kivizsgálták, rohadtul semmi infót nem láttunk róla, és hát minek is hülyén kell meghalni. Ha meg nem tetszik menj máshova. Ez a GF-es felfogás. -
#1874 Ahh már meg van köszi szépen. -
#1873 bocs ha hülye vagyok, nem Teamspeakeltem még soha. -
#1872 ahaaa szóval akkor ha játszom és a csávó ott van mellettem hallja amit mondok? -
#1871 mi ez a 80as legyezős balhé? :D vagy valaki elmesélné tömören? :D vagy egy fórumot adhatna mert nem tudom hogy hol érdemes kezdeni, mert van vagy 3 téma róla :D mi történt? :D -
#1870 http://board.metin2.hu/index.php?page=Thread&threadID=31 -
#1869 lehet a normál metin2 ben TeamSpeak elni? -
#1868 bal fentre kerül be automatikusan aktiválva. -
#1867 Ha rendelek tolvaj kesztyűt az meg is jelenik, mint 1 tárgy és be kell rakni valahova vagy csak a képességet kapom meg? -
#1866 Látom te sem olvasod el egy küldetés végét. Oda le volt írva minden.
Amit kapsz az orkfogas küldetésért: 30perces exp gyűrű (ha felteszed utána nem tudod már levenni csak ha lejár) egy ében láda (lehet benne jó cucc is) valamint Baek-Go-tól kapsz 10% mozgási sebességet. Ezt adja az orkfogas küldetés de metin wiki.
http://www.metin2wiki.eu/index.php/Biologe_Chaegirab
Itt van mind a 14 biólógus küldetés. -
#1865 Halihó!
Skacok, olyan, mintha a tolvajkesztyűm negatív üzemmódban működne.
Ahol eddig potyogtak a cuccok, ott most nagy ritkán esik egy-egy poti.
Ja.Megcsináltam az orkfogas küldit, és kaptam valami dobozt, amitől örökre 10% -al nő a sebességem.
Erre megjelent az invertorymban egy EXP-gyűrű.
Na ez most hogy van ez most? -
#1864 Én is néztem P-s szervereken a karaktereket, ám az nem mérvadó, mert ott a mobok az erősek, erősebbek, mint GF szerón, voltam már hamás szerveren DT runon, mint GA másodmagammal, hát érdekes volt :D
Lehet régen jobb volt a sura, DE most is ütőképes karakter, az meg hogy esetleg gyengítettek rajta, uram bocsá, ilyen a játék fejleszteni kell, összhangba hozni a karaktereket.
Még mindig tartom, hogy 1 szintem körüli harcos se csinálja utánam azt, amit én. (félelem, elv vért (L)) Sokkal jobban szeretem az 52-es surám, mint a 69-es test harcost, beér a biológus, és jajj a moboknak :D -
FGB #1863 Kriszut és sok másokat a GF fizetési osztálya bannolta... nem hack miatt lettek tiltva.
Hurki: mint írtam a harcos csak arra kell, hogy pénzt keressen, amúgy sosem szerettem a harcosokat egy játékban sem. Független attól, hogy mit művel a GF a karakterekkel a mostani surámat nem fogom törölni, ezzel fogom végigvinni.
ha kicsit visszább is olvasnál tudnád van saját P szerverem ahol azt tesztelhetek amit akarok így a surát és a harcost is, hogy melyik mire/miben jó. ehhez nem kell fórum. És a P szerveren kívül is van összehasonlítási alapon, anno a kezdetekből, mikor még nem volt a metin tele ennyi "IQ harcos" játékossal.
Ettől függetlenül egy remek játéknak tartom a Metint, még ha néha kicsit bosszantó is, de egyszer csak rendet tesznek... -
#1862 Látom olvasol fórumot, kis szinten (lv 30-40) harcos verhetetlen, ez eddig is így volt, eztán is így lesz...
Sura 60 körül lesz érdekes. Ok kevesebbet ad a penge, láttunk már ilyet, fogunk is, de gondolom még mindig messze a legjobb kari a wp sura. Az meg, hogy menet közbe finomítanak rajta, hogy a töbi karakternek is legyen értelme 60 fölött, sajnos így járt. Szerintem PvM-re még mindig a legjobb kari. -
#1861 Patrik, bannolták. Anno is bannolták csak visszavásárolta magát. Nekiállt fejlődni iszonyat sebességgel, már 89-es volt. Szimplán hack miatt bannolták.