Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nemtom, ki járatos BMSurailag.
Kérdeznék.<#idiota>#idiota>
Meddig kell az 1VIT 2INT et rakni?
Mikortól kell a többire?
Örülnék, ha valaki válaszolna, mert nemtom, jól csinálom-e.<#vigyor5>#vigyor5>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
What a feeling? Cycling and beer :D
nekem simán megy. eddig 5 céhtagom jelezte hogy gondja van vele. abból 2 XP-s 2 windows 7-es és 1 vistás. a két windows 7-esnek teljesen máshogy kellett megcsinálni, pedig ugyan az volt a hiba és most megy. a vistás az nem tudom mit csinált vele, de szintén megy. a 2xp-sbõl az egyik megcsinálta a másik megcsinálta úgy mint az elsõ és még mindig nem megy neki...
Elõtte letöröltem a sima Metin2-t és a torrenteset töltöttem le.
Ja, és a mappát is áthelyeztem.
Nemtom, ezek közül melyiktõl javult meg, de megjavult.<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
Mégegyszer köszönöm.😊
Ha nem akkor másold be oda, ha jól láttam a torrent ismét bekerült a frissítésbe ezzel lehetnek gondok.
Ha ott van a mappa, akkor próbáld meg a "Patchupdater.exe"-vel indítani.
Ha semmi, akkor ideiglenesen lõdd ki tûzfalat (win beépített tûzfalát is) és esetleg a vírusirtót és így próbáld meg.
CreateProcess failed with error3:
A rendszer nem találja a megadott elérési utat.<#zavart2>#zavart2><#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
Volt a torrnet jó sok idõ, azt kivártam és utána simán betöltötte.
Nemtom, mi történt a mai frissítésnél, de nem indul a játék.
Eddig semmi gond nem volt vele, hónapok óta játszunk.
Újratelepítettem, megpróbáltam rendszergazdaként indítani ( am alapból az vagyok), de semmi.
Csak hibaüzenetek.<#shakehead>#shakehead>
Kár.
Még egy kérdés!
A rendes szervereken mint pl Pegasus Draco Altair stb hány százalékos az Exp dobás?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Az meg, hogy a mobok erõsebbek lesznek az Drecon megfigyelhetõ már hónapok óta, már sivatagba is stunnolnak a bébi pókok 😮, map2-n minden második ijjász kritel ?:S SD2-ben ha rajtam van a pajzs, ha nincs kb ugyan annyit sebeznek a mobok (100 def ide-oda...)
Eddig ha a Céh-bõl voltak fent azt minden CH-n láttam, tegnap óta meg csak azokat akik ugyan azon a CH-n vannak amelyiken én... szerintem az céh üzeneteket sem látják. Ez csak nálam fordult elõ, vagy másnál is?
Lehet ha most kezdném a játékot nem Sura kasztot választanám szegénykét nagyon nem szeretik a GF-nél 😞
Nem értem mi a jó abban hogy leölsz pár mobot és már rögtön nagy szintû vagy. Tudom arra is jó hogy megnézd hogy érdemes vinni a karit nagy szinten, de nekem se a Metin2 P-szerója se semmilyen P szeró nem jön be:S
Ez van Sprite.
( hát igen... megnéztem a DNS-t... valóban "hibásnak tûnik" 😄 :
Dns resolved ddmt2.sytes.net to 0.0.0.0 )
És jól tudod, hogy én is regelve vagyok ott és "játszok" néha.
Az mitõl lehet, hogy tegnap párszor lerohantam a brutális kapitányt ütöttem vágtam, de sokszor egyszerûen nem volt hajlandó ütni megáll és várt valami csodára a kari. Azt tudom, hogy vannak olyan ütések amitõl szegényke picit megdermed, nem tudja hova tenni és nem támad. De nekem ez akkor fordult elõ mikor a kapitányt fellöktem, odébb repült megdobtam egy kioltással, aztán rá klikk, hogy támadjon, e meg csak áll mind ha azt mondta volna: - most fekszik nem bántom. Így kénytelen voltam a Space-ra rátenyerelni, hogy harcra bírjam. ez egy picit idegesítõ volt.
Gondolom tudod hogy melyikre kell kattintani.
http://board.metin2.hu/index.php?page=Board&boardID=2&s=db38de6ebe750df2a1245fef1eb96ed098c11859
Heló szia remélem hogy vagy
Tudjátok hogy a LOL szó jelentése mi? Mert gondolom szoktátok használni.
Angol jelentés: Laughting Out Loud
Magyar jelentés:Hangosan nevetek.
Az alábbiakat nézd meg, próbáld ki:
1.) a vírusirtód, tûzfalad ne e blokkolja a játékot (próba képpen ki is kapcsolhatod).
2.) próbáld meg rendszergazda ként elindítani (bár ez XP-esetében nem kell)
3.) nézd meg a Patch-elés közben melyik fájl frissítésénél akad el, esetleg töröld azt a fájlt és próbáld meg úgy.
4.) ha semmi nem segít töröld a "Metin2" könyvtárát és szedd le újra a Metin2.hu-ról, telepítsd a játékot.
Ehhez nem értek, de nem lehet olyat, hogy van egy lista a tiltott nevekrõl amivel nem enged a rendszer regelni?