2912
-
#1940 nem vagyok asmodeus de pár kérdésedre én is tudok válaszolni:
a gyenge majomkazi elején 35-ig dobnak (állítóalg) de a végén 35 felett is dobott már. (normál kaziban 35-től 45-ig)
a testinek az egykezes fegyverek szoktak menni, mert az aurával nagyot üt a mámorral pedig gyorsan még rá (meg még nem tom, ide egy testi szakértőt kérek)
a halálos lemezvért többet véd mint az oroszlánnál, márpedig ott a védelem számít. kinézet meg annyit, hogy ne zavarjon.
-
#1939 Asmo lehet tudni, hogy a sima majom kaziba hányas szintig dobnak lómedált a majmok?
és lenne még 1 kérdésem, én testi harcos vok, a rib v az fms illik jobban a kezembe?
illetve a halálos vagy az oroszlán lemezvért a jobb ?
mert sajnos +3-nál egyiket se láttam jobbnak még :(
(persze a piacon megnézhetném) de a tapasztalat többet jelent -
#1938 Semmivel nem lehet, és teljesen fölösleges is mert sebezni nem sebez nagyobbat M-en. Majd akkor lesz valószínűleg jelentősége ha valaha lesznek 30as lovak. -
#1937 M-es lóskillt mivel lehet fejleszteni? (már ha magyar szerón lehet egyáltalán) a lódübim ma váltott át(ideje volt, mert 20-ason váltott M1-re) -
#1936 Ja gondolom senki mert ezt a játékot is a Game Forge üzemelteti... -
#1935 Játszik valaki közületek az AirRivals-al?
-
#1934 jah, így már világos :) akkor már csak várni kell türelemmel ;) -
#1933 De ez csak most lett. Amúgy 60 és 75között semmi sincs. És azt nem 2nap megcsinálni. Olyat számoltam csak ami exp-t is ad hogy fejlődhess, a biológus azt nem ad. Elvileg lesznek 60+ -os küldetések de senki se tud róluk semmit. -
#1932 75 az 60 fölött van nem? vagy most én vagyok a hülye? xD
igazad van teljesen de van 90es biologus küldi is még :D
ez egy dolog hogy 60 75 között nincs 8talán lesz? jó kérdés) de akkor is van 60 fölött még küldetés :D
vagy te a küldetés-ekhez a biologus feladatait nem számolod? ha így nézzük akkor igazad van :) -
#1931 Igen? Sorold.
Amíg nem volt meg a barlang volt 60 fölött 4db küldetés, ami mind a biológusos volt. Most, hogy lett a barlang lett +2 küldetés 75-ösön és 80-ason. És kész. 60lvl és 75lvl között nincs csak a bilogus küldetések. Semmi más.
http://www.metin2wiki.eu/index.php/Liste_der_Quests -
#1930 mi az hogy 60 fölött nincs küldi? ez hülyeség, te sem hiszed el :), van 60 fölött is :) -
#1929 A GoA, azért más, mert wow stílusú. Az ölés is úgymond körökre osztott. Egyszer te egyszer a mob...stb Játszottam vele. 22-es szinten abba is hagytam. A metinbe 60lvl-ig küldetés és fejlődés. Utána csak fejlődés mert nuku küldetés. GoA-ba meg csak a küldetésektől lehetett fejlődni öléstől nem. De ez itt metin2 fórum szóval erre a témára nyissatok másik topikot. Jelen pillanatban a GF-et szidjuk mert egyre f.szábban teszik tönkre a metin2-t. -
#1928 Hát ezaz.
-
FGB #1927 ja amúgy nem olyan gáz a GoA, csak lényegében sokkal másabb mint a metin.
de kinek a pap kinek a paplan. -
FGB #1926 neked nem elég az a sok IQ roggyant akik nap mint nap ott pattognak a metinben??
Persze má' csak tény lag az hiányzik, hogy még ugráljanak is ott nekem :DDDD -
#1925 Szerintem egyáltalán nem az.
Jó a fejlődés sokkal nehezebb mint a metinben de talán nem is baj.
Igaz hiányolom a toplistát :S -
#1924 azt a két "csíkot" én hasznosnak találom egyébként ki lehet kapcsolni.
Darabos az irányítás? miért? -
#1923 igazából nincs nagy tapasztalatom róla, játszottam 10percet de nem fogott meg egyáltalán, gagyi az egész, főleg ez az ugra,bugra... meg ez a két oldalon lévő félkör alakú csík, olyan mint egy repülőszimulátor... meg az irányítás is elég darabos, egyszóval nem jött be az egész = sz*r -
#1922 miért szar indokold meg hogy miben szar. -
#1921 goa egy rakás sz*r -
#1920 Szerintem a Gates Of Andaron jobb játék mint a metin.
A metin nek egy elég nagy hibája hogy NEM LEHET UGRÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem kikészít komolyan csak eddig még nem mondtam.
Játszottam egy hétig a GoA-val és gondoltam viszanézek metinre.
Ott a kerítés nyomom a spacet, erre híjjá hájjá húú csááá.
A helyett hogy ugrott volna.
Amúgy ha a grafika nem tetszik akkor állítsd át a legnagyobb felbontásra.
Amúgy tényleg ilyen kicsit wow és metin2 keveréke.
Olyan Word of Metincraft. -
#1919 ha már így kiszedték a bestia skorpió embert akkor arra is szántak időt, hogy a küldetés listáról is eltávolítsák? gondolom azzal már semmit nem tudnak tenni aki régebben fogadta el, de mi van azzal aki a jövőben éri el azt a szintet? vagy ennyire előre gondolkozni luxus?
Neo, nem tudom, te mit szólsz a metin legújabb játékos húzásához. (GoA). a WoW egy rakás gané a Metin egy kicsit kisebb kupac és ebből a 2 rakás szarból gyúrtak 1 nagyobb rakást. ezek után én is menekülnék. (bár, eddig azon metines ismerősimnek akik kipróbálták a goa-t már a 2. napon a 75%-a abba is hagyta). hidd el, jó nekünk még a metin, de akkor inkább a goa elbaszásával foglalkozzanak ne ezt folytassák... -
#1918 Grat GF. Ha legközelebb találok egy játékot, az lesz az első, hogy megnézzem ki "gyártotta" Ha alul középen GameForge feliratot látok, azonnal menekülök és bele sem kezdek a játékba.
A GF gyakorlatilag most a szemét bekötve mászkál egy használat alatt lévő lőtéren. Csak a 100%-ig metin2 megszállottak lőnek mellé, a többiek fejlövésre hajtanak...
Apropó 60+ -os küldetések? Infó? Szerezz gyorsan. -
#1917 Ha valami ki is kerül a játákból, sose lehet tudni, hogy átmenetileg, vagy végleg... Ezt még szerintem a GF se tudja, hogy hogy tervezni. Hivatalos info nincs jelenleg erről. -
FGB #1916 nem tudom tényleg kikerült e vagy sem, de én tényleg nem találkoztam velük a héten még, pedig most sok időt töltöttem a siviben. Ismerve a gf-et Asmo-tól azt a választ fogod kapni: - ő nem tudja mi fog ki illetbe be kerülni, csak a frissítés napján.
De azért kíváncsi lennék a válaszára tényleg kikerült a bestia (ami mellesleg küldetés tárgya), vagy csak valami félreértésről van szó.
ASMODEUS remélem erre azért válaszolsz! -
#1915 Na erre nem írok semmit... -
Kriszike14 #1914 GM-től -
#1913 Honnan vetted, hogy kivették?:D -
Kriszike14 #1912 Semmi.Az a lnyeg, hogy soha többet nem lesz bestia skorpió ember a játékban, és a küldim se lesz megcsinálva ezáltal... GRAT GF!!! -
#1911 Ezt valaki értelmezze már nekem, mert nem igazán értem a dolgot :D -
Kriszike14 #1910 Ki van véve a játékból... Metinből sem esik... 126 árnyék metinből egyse az makk lenne... -
#1909 Várj keddig, tele lesz a sivatag bestia skorpió emberrel -.- -
#1908 LOOOOL :D Ez kegyetlen egy kép :D -
penz012 #1907 Szerintem undorító amit a GF csinál...
Itt egy oldal, amin hasznod infók vannak a játékról:
www.metin2wiki.try.hu
Ja, és találtam egy képet a GF vezetőjéről:
-
Kriszike14 #1906 Kezd elég fura lenni a dolog...Ked este elfogadtam 62. megbízásnak a bestia skorpióembereket.Haver mondta, h tele van a sivi, menjek ölni.Teleport közben elszállt a net, és nem volt 1-2 napig.Szerdai frissítésnél azonban ki lett véve a bestia skorpió, a megbízást így nem lehet megcsinálni.Azt hiszem, a TEAM kiírhatta volnamár előző héten, h a bestiák ki lesznek véve, és akk nem buktam volna a 63,64, stb megbízást. -
#1905 Pontosan. Én már csak a skype-on lévő társaság miatt járok fel szinte, de velük bármikor beszélhetek, nem kell feltétlenül metineznem :)
Apropó, akinek sok SÉ-je van írjon már rám itt egy privát üzit.
Káposzta, igen itt is vannak normál szerón ilyen idióták :D Sőt itt még veszélyesebb is mivel priváton nem szakadsz bele egy vért elvesztésébe annyira :D Vissza lehet csinálni pár nap alatt, de ha itt buksz el egyet na az már végzetes lehet. (úgy értem, hogy látod mit művel a GF, milyen új szabályokat találnak ki ők és a mi idiótáink, elvesztettél xy mennyiségű vagy értékű cuccot, és lehet, hogy már nem kezded újra) -
#1904 1 saját céh-m van, nem warozok ((:
2 a játék egyre "érdekesebb", de ha beleszakadok se tudok vele mit csinálni, reakció, egyre kevesebbet játszok, egyre több idő marad a REALITY LIFE című "játékra" ((: -
#1903 nem értesz látom. azzal áltat minket a drága játéküzemeltető hogy a hibákat, bugokat javítja, azt mit csinál? szart se. a játék egyre rossszabb lesz, és mint mondtad ez egy játék. viszont úgy látom te simán hagynád hogy elbasszák a játékodat. -
#1902 Fórumot igazán visszaállíthatnák.
FIGYELEM!
Új láma DDmt2 Sárga világban!
Neve: Inas11
Egyik nap állok egy NPC előtt +9 fekete vasban, erre odajön és megkérdezi van e csajom. Mondom nincs. Aztondja lehetek? mondom neki legyél.
Erre mivel áll elő? Kipróbálhatom a vértedet?
5 perce se ismer, de azt hiszi hogy annyira megbízom már benne hogy odaadom neki a vértemet.
Mind1 próbáltam kicselezni hogy akkor ő meg adja oda kölcsön a Lélek Rabló +9 ét kipróbálni.
Persze rögtön nemet mondott valamiféle tisztázatlan okok miatt...
Figyeljetek oda mert sok ilyen IQ betyár van a játékban, de gondolom ti mér tudjátok. -
#1901 Ezen csak mosolyogni tudok, ez csak játék, de ha ilyen komolyan veszed... Az ilyen kiélem magam és ölök halomra (véresre vett warok) emberkéknek üzenem, van pár játék, ahol csak ölni kell és nem kell hozzá fejlődni, tudom ajánlani próbáljatok ki 1-2 olyan játékot :D