2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Hurki
    hát mert fórum címe metin2, szóval akár itt is kérdezhetnek, az másik dolog, hogy 1-2 kispisti nyitott DDMT-nek fórumot, de értelem még mindig itt csoportosul :D
  • bigbigle
    mért mindenki itt írja a azzal kapcsolatos kérdéseket?nehéz rákerezni vagy netán innen ráklikkelni (mert már vagy min.2x-er be van linkelve)
  • FGB
    1.) Itt kérdez
    2.) ha kicsit kinyitod a szemed megleled (nézd meg a felső menüsort)

Ne is ddmt2-zetek, menjetek a saját topikjába.
  • szabikafarkas
    sziasztok
    a ddmt2.co.cc-n hogy kell regisztralni mert nem enged fel
    elore is kosz
  • ToCsEk
    leülhetsz egyes.. nincs rajta elbaszva az égvilágon semmi
  • Töltöttkáposzta
    na császtok ATAG nak sikerült elbasznia a DDmt2-t úgyhogy léptem és ha esetleg megjavul csak akkor nézek vissza.
  • N3o
    VAN RÁ KÜLÖN FÓRUM TOPIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267869274

• bigbigle
    nekem sikerül:)
  • ddmt2theking
    és a káposzta is jól mondja mert nekem is lejött a magyar kliens aztán a torrenttől semmi
  • ddmt2theking
    káposzta nekem is azt írta ki hogy a metin.exe hibát észlelt ezért leáll. Tudom utálni de nagyon!!!!!!
  • ddmt2theking
    rossz hogy mosmá nemtok metinezni se mert nem enged be sem a ddmt2 sem pedig a sima metin HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ddmt2theking
    SOS megpróbáltam letölteni a ddmt2 magyar klienst és nem indult és mostmár a sima metin sem indul a ddmt2 angol kliense meg megbolondult és hol BUSY hol full-ok a szerverek. please valaki SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • N3o
    Nos, a változó grafika egyéni beállítása megvalósítható és hasznos ötlet. Mert teszem azt, ha valakinek nem tetszik az új design visszaállíthatná magának a régit. Ezzel nem is lenne semmi gond.
    Karakteren a sisak...stb értelmét vesztené a SÉ-vel rendelhető sima haj (nem a védelmi) tehát ez kiesik. Páncél az így is megjelenik, ha a pajzs-ra gondolsz, harcos esetén a kétkezes fegyver lenne értelmetlen. Nem lenne 3. keze a pajzs-ra.
    Változó napszakok, nos lássuk. Ennyi erővel felkereshetnéd a játék központi szerverét, belerakhatnál egy gránátot, és a biztosító szegecset kihúzhatnád. Körülbelül a hatás azonos lenne, ha lennének változó napszakok :D

Ha ezekre vágysz akkor megvan a te játékod: Gates Of Andaron. Szintén GF termék, ez mind megvan benne. 2 kezes fegyvernél nincs pajzs, te állítod hogy mit mutasson a karakterből és mit nem, éjszaka is úgy ahogy. Bár inkább az alkonyat. Grafika/textúra állítás csak a gépedtől, na és ami a legfontosabb, az Internet kapcsolatodtól függ. Nekem anno 1mbites nettel alap grafikán ment, mivel messze nem bírta a maximálisat. A gép az bika, vitte volna lazán maxon (GTA 4 maxon fut) ha akkor erősebb netem lett volna.
  • xido
    Ez már csak ilyen unalom elleni special feature boncolgatás részemről,de kíváncsi lennék pár dologra,amik az eredeti licenszben sincsenek benne,de poén lenne:)
    -váltokozó felbontású grafika/textúra,egyénileg a felhasználó gépe kalibrálná..
    -karakteren is megjelenne a sisak,páncél,bizsu..
    -változó napszakok,szerverre kapcsolódás idejétől vagy gép órájától függően..bírnám,ha éjjel megyek fel és fáklyák világította ezőkön hoznák rám a frászt a dögök villogó szemei:)
  • Töltöttkáposzta
    ja téll xD
    de am itt van Asmodeus is meg egy csomó értelmesebb ember, gondoltam hátha itt hamarabb kapok választ!
  • N3o
    Káposzta, az istenért sem akarlak csesztetni, de DDMT2-re van egy külön metin fórum itt sg-n. :D hsz.: #1990
  • Töltöttkáposzta
    ba...meg!
    Most meg fél óra mulva kiírja h a mein2.exe hibát észlelt ezért leáll.....
  • Töltöttkáposzta
    Újabb gondok :@
    Letöltöttem a magyar klienset a ddmt2.co.cc-ről, fél óra alatt lejött, indítom, installálom a gépre, megnyitom, behozza a torrentet és innentől semmi.
    Felmegy 89,06% ra mialatt a teljes haladás 44,8%, és innentől 5 percenként ugrik 0,01% ot.
  • Töltöttkáposzta
    köszi :)
  • Töltöttkáposzta
    ja
    oks
  • FGB
    ne csak az ikont töröld hanem a DDmt2 teljes könyvtárát.
  • Töltöttkáposzta
    hát ez nem vált be ugyanis csak az ikont tüntette el, a total commanderbe néztem, a hely még ugyanannyi maradt amennyi azelőtt volt.
  • FGB
    csak úgy mint a rendes metint Shift + Delete.
  • Töltöttkáposzta
    Help!!!
    Hogy kell uninstallálni, letörölni a DDmt2-t???
    Fontos lenne.
  • Varikova
    Neo: a régi mondás miszerinta jó munkához idő kell megint bejött ezek szerint.

Xido: mivel ablak módban játszok nem.
  • N3o
    Na mi ez a punnyadás? Látom senkinek semmi problémája a játékkal :D Mindenki megbékélt az új kinézettel :D A sámán ruhák változtak, azok is világosabbak lettek meg a sura rucik is. Már csak 1 gond van. DT, és a GM-ek portálása magasabb szintekre (úgy, hogy lássák is a játékosokat) Még ezért kellene visítani a GF-nek, hogy csinálják meg. Lassan azért helyrejön a játék... Több mint 1 év alatt...
  • Töltöttkáposzta
    ---ZzZZzzzzzZZZzzzzzz---
  • Töltöttkáposzta
    én most azzal foglalkozom hogy paintbe vagy gimpbe megszerkesztek új fegyvereket.
  • Töltöttkáposzta
    asmo kösz a képet de sztem ez majdnem ugyan olyan maradt :S
    legalábbis én nem veszek észre rajta különbséget.
  • N3o
    Még jegesbe nem jártam azóta, de kösz hogy szóltál :D Majd napszemüveget felveszek előtte :D
  • Leevi
    Nyitottam a magyar ddmt2-nek témát akit érdekel:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267869274
  • xido
    Olyan megoldás,hogy a játék idejére a monitorod fényerején/kontrasztján állíts..az nem gyere be?:))))
  • Varikova
    gyönyörű az új táj... túlságosan is. kicsit megélénkítették a színeket azt most már rókázni támad kedvem ha map1-re megyek (mi erre a megoldás? ne menjek map1-re XD).
    neo, ha nem akarod hogy az egész agyad kiégjen akkor nehogy jégföldre menj. eddig is világosnak hatott, főleg ha lungsamból mentél jégföldre, most már egyszerűen megvakulhatsz map1-jégföld vándorlás között... egyébként tényleg szép lenne a táj, ha nem az eget kéne figyelnem a szemem biztonságának érdekében...
  • ChaosTeam
    Map1 screen
  • Töltöttkáposzta
    vki printeeeeeeeeeet
  • xido
    Én olyat kérdeznék,hogy mi van a tárgypiac sms-vásárlással?..február elején azt írták,kivették,mert sokszor nem érkezett be a pénz...valamint bannolhatják is azon játékosokat,akik nem előfizetéses mobilról nyomják,csak feltöltősről...erre benne is van a tárgypiacban az sms feltöltés,meg működött is 2 hete kb...most akkor már lehet bátran használni mégis?
  • Töltöttkáposzta
    olyannal még nem próbálkoztam de tulajdonképp nem is akarok mert DDmt2-zök és a rendes szeróra csak ezért akarok visszamenni.
    Tetudnál küldeni egy Printet? kérlek
  • FGB
    ha valakitől elkéred USB-n a teljes mappát és átmásolod magadnak a frissített metint, akkor sem indul el?
  • Töltöttkáposzta
    vki küldjön már pls PrintScreent mert megint bejött ez a torrentes liliom és nem tudok játszani.
  • Töltöttkáposzta
    ez norm szeró vagy p-szeró?