Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól tudom 64bit-en nem nagyon fut a metin

N3o
A kõ fejlesztõ sura alatt én azt értettem aki a +4-es kövekbõl +5-öst csinál. Ott volt ahol a barlang ork felöli bejárata volt. Az hová lett.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Rowlend
Szevasztok, Letöltöttem újra a metint gondoltam játszok egy jót de ez fogadott indításnál

Fórumon írtak pár ötletet de egyik sem használt úgy hogy ide fordultam. Ötlet?<#nemtudom> Win7 64bitem van

GET OVER HERE!

lehet nem voltam elég érthetõ:
A glyph kövek kikerültek a játékból, nem dobják a moob-ok, és kikerült Heuk-Joung nevû NPC is a játékból akinek ma 10-ig lehetett leadni a köveket. Akinek marad köve az IJ.

de azt mogyátok meg hol kel?
hát vagy keresel egy balekot akinek el tudod adni, vagy leadod a vegyinek, esetleg elszórod az úton.

már egyiknél sem, 10-ig lehetett aztán kikerült a játékból

meik npc lehet be váltani a gagyi követ
ez a kibaszot kö mire valo meg hogy kel elhasználni?
szerintem a Sura ki lett véve aki a köveket szedte, a kövekkel építette a kaput.
Idézet a fórumról:
"Kedves Játékosok!

Tervek szerint a Barlang ma fog megnyílni,a barlang nyitásakor a Heuk-Joung nevû NCP és ezzel együtt Glyph kövek beváltása kikerül a játékból.

Akinek még van ilyen köve, az váltsa be még most, a karbantartás elõtt! "

N3o
Remek barlang nyitva, és a kõ fejlesztõ sura hova lett? 2 kari volt orkoknál bal alul, most csak a barlang bejárata van. Hol lesz az illetõ?

N3o
Vagy tekivel húzol rajta, vagy sárkány tekercsel...stb :D Egyszóval amivel fejleszteni lehet a tárgyakat.

Hurki
felszerelés lehet: vért, vagy fegyver
kõszilánkot vagy kovács szedi ki, ha húzol 1-et a tárgyon és nem veszi el, vagy kõ kézikönyv 29 SÉ item shopba

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
vagyis nem.
a felszerelés jelnti azt hogy a vértbe lehet rakni.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
tárgy foglalat: vért

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Hunner
köszönöm az eddigi segítséget ezen felbátorodva újat kérdeznék:
azokat a köveket amikre az van írva, hogy - Tárgy foglalattal * Felszerelés - azt hova lehet beszerelni? Illetve a kõszilánkot hogy lehet kiszedni a tárgyból?

Töltöttkáposzta
Kössz de a magyar neve még mindig titok!
De nem kell leírnod utána tudok nézni.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Töltöttkáposzta
Ja hogy el a kékhalál köszi.
Am van még 1 olyan is aminek nincs lába, lebeg, mert ilyen gömbszerû van a felsõteste alatt, és semmi fegyvere csak lebeg és üt.
A feje meg ilyen furcsa.Annak mi a neve?
DT-ben van

N3o
Igen vannak elszórtan emberek akiknek nincsen naplóoldalas küldetésük 1 sem. Öcsémnek is csak villogott az õr, már a 30as metin megsemmisítése után. Csak odamegy rákattint eltûnik a villogó nyíl és ennyi. Mondjuk õ már nem játszik csak érdekes ez is. BIG, szólj jegyrendszerben hogy csináljanak valamit. Az a sok napló oldal nagyon nagyon sok EXP-t ad 50rõl pl. 51-re azonnal ugrasz a 3 napló oldalas küldetés miatt.

Hurki
wikipédián sok minden fent van ám, csak szét kéne néha nézni itt-ott

egyiket se adta se kérni nem tudtam és nem csak én nem jártam így de azért az a plussz exp sokat számítana meg cucc...
Töltöttkáposzta
A "kékhalál" nevû szörnyrõl valaki mutasson már képet legyen oly kedves!
Köszönöm

Lesz Event 14.-én?

Hurki
tolvaj kesztyû 1 hónapra 89 SÉ
Amúgy ez nem alapszabály, de ha szeretnél napi min 300-400k-s többlettel zárni, úgy, hogy belefér 2 kk olvasása (akár még harcosnak is) akkor nem árt....

Hunner
a 40es szint még odébb van, de milyen kesztyû nélkül nem érdemes?

Hurki
hányadik napló oldal, mert nem mind1 :D
44-ig 5-öt ad be...

akk még 1.
ahogy így olvastam a küldiket ott írja hogy a naplóoldalas azt automatikusan kapnám de 44-es vok és nem kaptam pedig jól jönne. hogyan tudom megszerezni?
thx
Hurki

lenne 1-2 kérdésem.
1.:azt a jinugyi lélekkövet hol, mi és milyen hamar dobja?
2.:felvettem 1 térképes küldit. az 1.-sõ részét dobták is a berák de a másik 3-at hol dobják?
Hurki
Szerény véleményem szerint 40 felett nem érdemes kesztyû nélkül játszani... Én pl 1 accon tartom a kis karit és a nagyot, így mind a kettõ élvezi az itemshop adta dolgokat :D

N3o
20 medál nem pénz. És ez csak úgymond szezonális. Ritka amikor 1 óra alatt 20 medál esik még kesztyûvel is. Néha elõfordul, de nem lehet eljátszani mindig. Tehát ha vesztek kesztyût és összeállítotok egy karaktert, 4óra alatt nem fogtok kiütni 80medált mert akkor nem ennyibe kerülne mint most (190-200k/db) Viszont 1 hetes kesztyûvel egy 4,4-5 inventori medált ha sokat játtszol sikerülhet kiütnöd.

Varikova
én ma délelõtt bementem profi kazi végébe, 5 medál esett 10 perc alatt....

Hurki
Ott voltam mikor ütötte, 1 óra alatt 20 esett neki (dupla tárgy==tolvaj kesztyû), már nem elõször játszotta el a dolgot, hiába medálba verhetetlen :D

Töltöttkáposzta
20? azt kicsit soknak tartom!
Dupla tárgy az nem a tolvaj kesztyû lenne?
Mert nekem anno még volt egy karim, és aznap ilyen drop event féleség volt, meg persze boss event, és reggel 10 kor bementem kaziba, este 7 kor kijöttem, de mégis csak 10 medál esett :S
És 28 voltam:S +9 tigrisvért, +3 FMS

Hurki
Csinálsz 1 30-as test harcost: M1 aura, 9-10 forgó többi száguldás valami jó kard, vért. Dupla tárgy, bemész kazi közepére, és ölsz, havaernak 20 medál esett 1 óra alatt <#wow1>

Hurki
nekem anno 35-37 körül még esett dupla tárggyal

Hurki
Nem halott: DT (mindenki még a kaszás is), Sohan eleje
Fél ember: játékosok

Hunner
a sima majom kazamatába hányas szintig lehet medált szerezni?

Sziasztok!

Van 1 ilyen rész a szabályzatban:
Tilos...
...A játékban talált hibát kihasználni.
Ez alatt mit értetek a szabályszerkesztõk???
Elõre is köszi!
Töltöttkáposzta
A számûzött barlangja aki még nem hallotta.

Töltöttkáposzta
Azt hallottam hogy ha pl Chunjo-s vagy, és a naplooldalas küldit az elsõt elvállalod, majd átmész másvilágba(Jinno,Shinsho) és ott adod le az oldalt, 3x annyi exp-et kapsz érte, mint eredetileg(1 milla helyett 3 milla exp), mert a potik is 3x drágábbak meg minden annyiszor drágább.

Töltöttkáposzta

Töltöttkáposzta
és kiegészítve kérdésedet: a szörnyek köve minden egyes szörnyre vonatkozik? a vadkutyától a pókokon át a DT kaszásáig egyszóval mindenre jó?

Varikova
igen, van: mentával felmész minimum 50-es szintre, a gyp kõ beváltós idõ alatt készítesz egy rakás harmatot meg sam-bot bemész a profi kazi végére (nekem így testtel, potikkal együtt 747 a védelmem) azzal már meg lehet oldani hogy az egész majomfejedelmes részt egybegyûjteni és ledarálni (majomfejedelemmel együtt) én ma bementem egy 20 percre, nem akartam belaggoltatni magam így 2x fél terem = 2 medál meg egy nehéz maki növény.

pár kérdés: nem halottak elleni erõ mi ellen is jó?
mik számítanak félembernek?

Van valami titka a lómedálszerzésnek?

Töltöttkáposzta
Megnyitotam elsõ topicom! :)
Remélem jó.Ha van ötletetek akkor írjátok le.
Apró és vicces megfigyelések.

Töltöttkáposzta
hogy lehet új topicot nyitni?
mert szeretnék egyet.
A new thread nevû villogó ikonnal lehet? pls válaszoljatok.

Töltöttkáposzta
Ez a Sura csajszi akikhez a követ kell vinni olyan mint a Seon-Peyong vagy kicsoda akinél a Szíriusz kardot lehet csinálni csak lányba.